İbrahim Coşkun

İbrahim Coşkun

Son dakika İbrahim Coşkun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İbrahim Coşkun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İbrahim Coşkun haber sayfamızda...

İbrahim Coşkun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.535 ibrahim coşkun haberi bulunmuştur.
Geçmiş ile geleceğin rehberi Anadolu
Geçmiş ile geleceğin rehberi Anadolu İbrahim Coşkun’un “Ben Anadolu” sergisi, Anadolu’nun izlerini ve sanatçının kişisel hikâyesini bir araya getirerek geçmiş ile geleceğin buluştuğu bir evrende izleyicilere rehberlik ediyor.
15.09.2023 Kültür Sanat
Soma'da çamur yığını altında kalan kepçe operatörü, son yolculuğuna uğurlandı
Soma'da çamur yığını altında kalan kepçe operatörü, son yolculuğuna uğurlandı Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir şirkete ait kömür ocağında şlam (atık) havuzunun çökmesi sonucu tonlarca çamurun altında kalan ve arama-kurtarma çalışmaları sonucu 43 saat sonra cansız bedenine ulaşılan kepçe operatörü İbrahim Demir (63), gözyaşlarıyla toprağa verildi.
2.08.2022 Haberler
Soma'da çamur yığını altında kalan kepçe operatörü, son yolculuğuna uğurlandı
Soma'da çamur yığını altında kalan kepçe operatörü, son yolculuğuna uğurlandı Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir şirkete ait kömür ocağında şlam (atık) havuzunun çökmesi sonucu tonlarca çamurun altında kalan ve arama-kurtarma çalışmaları sonucu 43 saat sonra cansız bedenine ulaşılan kepçe operatörü İbrahim Demir (63), gözyaşlarıyla toprağa verildi.
2.08.2022 Gündem
Kepçe operatörünün cansız bedenine 43 saat sonra ulaşıldı
Kepçe operatörünün cansız bedenine 43 saat sonra ulaşıldı  Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir şirkete ait kömür ocağında şlam (atık) havuzunun çökmesi sonucu tonlarca çamurun altında kalan kepçe operatörü İbrahim Demir'i (63) arama-kurtarma çalışmaları sona erdi. Demir'in cansız bedenine  43 saat sonra ulaşıldı.
1.08.2022 Gündem
'Kırık Hayatlar' dizisinden kamera arkası görüntüler
'Kırık Hayatlar' dizisinden kamera arkası görüntüler Kanal D’nin, yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği yeni günlük dizisi 'Kırık Hayatlar', 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
21.08.2021 Cadde
Evlat nöbetindeki anne: Sizi almadan buradan gitmeyeceğiz
Evlat nöbetindeki anne: Sizi almadan buradan gitmeyeceğiz Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 595'inci gününde 226 aile ile sürüyor. 2015 yılında, 18 yaşındayken kaçırılan kızı Fadime için oturma eylemi yapan Hatice Levent, eylemlerinde kararlı olduklarını ifade ederek, "Hastalık, kar, yağmur ve çamur demeden biz buradayız. Sizi almadan buradan gitmeyeceğiz. Yavrularımızı almadan geri dönüşümüz olmayacak buradan" dedi.
19.04.2021 Gündem
Evlat nöbetindeki anne: Çocuğumu HDP ve PKK'dan istiyorum
Evlat nöbetindeki anne: Çocuğumu HDP ve PKK'dan istiyorum Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 589'uncu gününde 226 aile ile sürüyor. 2015 yılında, 17 yaşındayken, kaçırılan oğlu Ramazan için oturma eylemi yapan Mevlüde Üçdağ, "Ben çocuğumu HDP ve PKK'dan istiyorum" dedi.
13.04.2021 Gündem
Evlat nöbetindeki anne: Çocuklarımızı çalan partinin kapısındayız
Evlat nöbetindeki anne: Çocuklarımızı çalan partinin kapısındayız Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 224 ailenin HDP binası önündeki oturma eylemi, 585'inci günde de sürüyor. 5 yıl önce, 15 yaşındayken, kaçırılan Baran için eylemine devam eden Solmaz Öğrünç, oğlunun kaçırılmasından HDP'nin sorumlu olduğunu belirterek, "Çocuklarımızı çalan partinin kapısındayız. Bizim evlatlarımızı çalıp, PKK'ya götürdüler. HDP olmazsa PKK da olmaz. HDP benim kuzumu ve ciğerimi nasıl götürdüyse öyle de getirsin" dedi.
9.04.2021 Gündem
HDP önündeki eylemde 583. günde aile sayısı 224 oldu
HDP önündeki eylemde 583. günde aile sayısı 224 oldu Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 583'üncü günde de sürüyor. 2018'de, 25 yaşında üniversite öğrencisiyken Diyarbakır'da kaçırılan kardeşi Ensari Karaşan için gelen Hayriye Akyüz ve 2017 yılında 27 yaşındayken kaçırılan oğlu İdris Yakut için Batman'dan gelerek oturma eylemine katılan Süphiye Yakut ile aile sayısı 224 oldu.
7.04.2021 Gündem
HDP önündeki eylemde 582'nci günde aile sayısı 222 oldu
HDP önündeki eylemde 582'nci günde aile sayısı 222 oldu Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 582'nci günde de sürüyor. İstanbul'un Esenyurt ilçesinden 2015'te, 17 yaşında lokantada çalışırken, kaçırılan oğlu Özkan için Muş'tan küçük oğlu Resul ile gelen Türkan Bayrak'ın eyleme katılmasıyla aile sayısı, 222 oldu.
6.04.2021 Gündem
Evlat nöbetindeki anne: Ya öleceğiz ya çocuklarımızı alacağız
Evlat nöbetindeki anne: Ya öleceğiz ya çocuklarımızı alacağız Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 221 ailenin HDP binası önündeki oturma eylemi, 581'inci günde de sürüyor. Diyarbakır'da, 2015'te 14 yaşındayken, kaçırılan kızı Songül için evlat nöbetini sürdüren Fatma Akkuş, "Çocuklarımızdan ne istiyorlar? Çocuklarımızı geri versinler. Biz ya öleceğiz ya da çocuklarımızı alacağız" dedi.
5.04.2021 Gündem
HDP önünde eylem yapan baba: Evladını almadan kimse buradan ayrılmayacak
HDP önünde eylem yapan baba: Evladını almadan kimse buradan ayrılmayacak Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 574'üncü günde 219 aileyle sürüyor. 16 yaşındayken kaçırılan oğlu Yusuf'un için oturma eylemini sürdüren Celil Bekdaş, evladını almadan kimsenin buradan ayrılmayacağını belirterek, "Biz doğru yoldayız adres de bellidir. Hakkımız olan evlatlarımızı versinler herkes evine gider" dedi.
29.03.2021 Gündem
HDP önündeki eylemde 556’ncı gün; aile sayısı 215 oldu
HDP önündeki eylemde 556’ncı gün; aile sayısı 215 oldu Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 556’ncı günde de sürüyor. Aile sayısı, 2015'te Muş'un Güdümlü köyünde çobanlık yaparken, 18 yaşında kaçırılarak, dağa götürülen Mehmet'in babası Sabri Kılıç’ın katılmasıyla 215 oldu.
11.03.2021 Gündem
HDP önündeki eylemde 554'üncü gün! Aile sayısı 214 oldu
HDP önündeki eylemde 554'üncü gün! Aile sayısı 214 oldu Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 554'üncü günde de sürüyor. Aile sayısı, 2014 yılında 17 yaşındayken, Batman'da PKK tarafından kaçırılan Yunus Yenidoğan'ın annesi Remziye Yenidoğan'ın katılmasıyla 214 oldu.
9.03.2021 Gündem
Evlat nöbetindeki baba: Çocuklarımızı dağda ölüme terk etmişler
Evlat nöbetindeki baba: Çocuklarımızı dağda ölüme terk etmişler Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 208 ailenin oturma eylemi, 545'inci günde, kısıtlama nedeniyle kaldıkları otelde sürüyor. Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, 2015'te 17 yaşındayken, kaçırılan oğlu Fatih için evlat nöbetini sürdüren Abdullah Demir, "18 aydır HDP il binası önünde oturuyoruz. Bunlarda hiç vicdan, merhamet yok mu? Çocuklarımızı dağda ölüme terk etmişler, bizi de kendi kapılarında ölüme terk etmişler" dedi.
28.02.2021 Gündem
8 yaşında kaçırılan Ekrem Şeflek'in kardeşi: O fotoğrafı çeken askerle tanışmak isteriz
8 yaşında kaçırılan Ekrem Şeflek'in kardeşi: O fotoğrafı çeken askerle tanışmak isteriz Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 206 ailenin HDP binası önündeki oturma eylemi, 536'ncı günde de sürüyor. Siirt'in Şirvan ilçesi Ormanbağ köyünde, 8 yaşında çobanlık yaparken, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ağabeyi Ekrem Şeflek için eyleme katılan Erdal Şeflek, ellerindeki son fotoğrafla ağabeyini aradıklarını belirterek, "Fotoğrafı, bayram günü asker ağabeylerimiz çekti. Elimizde kalan son fotoğraf budur. Bu fotoğraf olmasaydı, ağabeyimle ilgili hiç fotoğraf olmazdı. Bu fotoğrafı çeken asker ağabeye çok teşekkür ederim. Onu görmek isteriz. Onu tanıyıp konuşmak isteriz" dedi.
19.02.2021 Gündem
Diyarbakır'da evlat nöbetindeki aileler: Devletimizin her zaman arkasındayız
Diyarbakır'da evlat nöbetindeki aileler: Devletimizin her zaman arkasındayız Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 532'nci günde de sürüyor. Eylem çadırındaki aileler, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen 13 kişi için yas tuttu. Bazı annelerin ağıt yaktığı, bazılarının da zaman zaman baygınlık geçirdiği çadırda, taziye ziyaretleri yapıldı. Aileler adına açıklama yapan, 2 yıl önce kaçırılan oğlu Mustafa için eşi Rauf Biçer ile birlikte oturma eylemini sürdüren kanser hastası Ayşegül Biçer, terör örgütü PKK'nın bir kere daha alçak yüzünü gösterdiğini ifade ederek, "13 masum vatandaşımız şehit oldu. Bu yapılan saldırı, tüm insanlığa yapılmıştır. Biz anne ve babalar olarak devletimizin her zaman arkasındayız" dedi.
15.02.2021 Gündem
Evlat nöbetindeki baba: Ailelerin emeği boşa gitmedi, zafer kazandılar
Evlat nöbetindeki baba: Ailelerin emeği boşa gitmedi, zafer kazandılar Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 197 aile, eylemlerini 524'üncü günde, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kaldıkları otelde sürdürdü. 5 Mayıs 2019'da oğlu Yusuf'un (16) HDP'liler tarafından düğün aracı olarak süslenen minibüsle dağa kaçırıldığını belirterek, oturma eylemini sürdüren Celil Begdaş, bazı ailelerin evlatlarına kavuşmasının kendileri için zafer olduğunu ifade ederek, "200 aileye ulaşıyoruz, eylemimize katılım sürüyor. Burada eylem yapan ailelerin emeği boşa gitmedi hiçbir zaman, zafer kazandılar, çocuklarını getirdiler" dedi.
7.02.2021 Gündem
Evlat nöbetindeki anne: Zafer bizim olacak
Evlat nöbetindeki anne: Zafer bizim olacak Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 196 aile, eylemlerini 517'nci günde, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kaldıkları otelde sürdürdü. 2014 yılında 17 yaşındayken Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kaçırılan oğlu için Eren Yalçın için evlat nöbetinde olan Fadime Aksu, "Salgına rağmen, kısıtlamaya rağmen hiç vazgeçmeyeceğiz. PKK'lı teröristler bizi yıldıramaz. Oğlumuzu almadan gitmeyeceğiz. Zafer bizim olacak" dedi.
31.01.2021 Gündem
HDP'ye evlat tepkisi büyüyor! 12 aile daha eyleme katıldı
HDP'ye evlat tepkisi büyüyor! 12 aile daha eyleme katıldı Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 194 ailenin HDP binası önündeki oturma eylemi, 513 gündür sürüyor. Hacire Akar'ın, oğlu Mehmet için başlattığı ve diğer ailelere de umut olan oturma eylemi, kısa sürede büyüdü. 2021 yılının başlamasıyla 12 aile, evladı için HDP binası önüne gelerek, oturma eylemine başladı. Oturma eylemi, terör örgütünden kaçışlar için de önemli olurken, 2020'de 243 terörist ikna yoluyla teslim oldu.
27.01.2021 Gündem
HDP önündeki evlat nöbetinde 499'uncu gün! Aile sayısı 188 oldu
HDP önündeki evlat nöbetinde 499'uncu gün! Aile sayısı 188 oldu Diyarbakır'da annelerin evlat nöbeti devam ediyor. Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukların bulunması için HDP binası önünde oturma eylemi yapan ailelerin sayısı 188'e yükseldi. 2013 yılında Van'dan 22 yaşındayken kaçırılan oğlu İzzet Saçık için ayağındaki kırığa rağmen koltuk değnekleriyle Diyarbakır'a gelen Fikret Koç ve 2016'da Diyarbakır'da 19 yaşındayken, kaçırılan oğlu Bünyamin için Bingöl'den gelen Sami Kolaş, oturma eylemine devam eden ailelere katıldı.
13.01.2021 Gündem
Evlat nöbetindeki anne: HDP il binası olmadan hiçbir çocuk dağa gidemez
Evlat nöbetindeki anne: HDP il binası olmadan hiçbir çocuk dağa gidemez Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 184 ailenin HDP il binası önündeki oturma eylemi, 493'üncü günde de devam ediyor. 2018 yılında 18 yaşındayken HDP aracılığıyla PKK'lı teröristlere götürüldüğünü söylediği tek oğlu Mustafa için oturma eylemi yapan Ayşegül Biçer, "Diyarbakır HDP il binası olmadan hiçbir çocuk dağa gidemez. Aracı olmadan, PKK dağdan inip, şehirden çocuk götürmez. Biz hakkımız olan evlatlarımızı koparıp almadan bu mücadeleyi bitirmeyeceğiz" dedi.
7.01.2021 Gündem
Evlat nöbetindeki anne, oğluna seslendi: Ceza yok Baran, gel teslim ol
Evlat nöbetindeki anne, oğluna seslendi: Ceza yok Baran, gel teslim ol Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 182 ailenin HDP binası önündeki oturma eylemi, 490'ıncı günde de sürüyor. 5 yıl önce, 15 yaşındayken, kaçırılan oğlu Baran için evlat nöbetine devam eden Solmaz Öğrünç, "Sesimi duyuyorsan eğer gel, adalete teslim ol. Onlar seni kandırıyor. Ceza falan yok. Gelen çocuklar, ceza almadan annelerine kavuşuyor" dedi.
4.01.2021 Gündem
Evlat nöbetindeki anne: Kardeşin askere gidecek, onu mu öldüreceksin
Evlat nöbetindeki anne: Kardeşin askere gidecek, onu mu öldüreceksin Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 181 ailenin HDP binası önündeki oturma eylemi, 484'üncü günde de sürüyor. 9 yıl önce 13 yaşındayken kaçırılan kızı Şeyma için evlat nöbetini sürdüren Nazlı Sancar, kızına seslenerek, "Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Benim evimi yıktılar. Şeyma, kızım ben kapıyı kapatmışım buraya gelmişim. Senin kardeşin de 20 gün sonra askere gidecek. Onun karşısına geçip kardeşini mi öldüreceksin? Gel devlet güçlerimize teslim ol" dedi.
28.12.2020 Gündem
Evlat nöbetindeki anneden kızına: Zalimlerin elinde kalma, teslim ol
Evlat nöbetindeki anneden kızına: Zalimlerin elinde kalma, teslim ol Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 177 ailenin HDP binası önündeki oturma eylemi, 465'inci günde de sürüyor. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 7 yıl önce 15 yaşındayken kaçırılan kızı Zübeyde için evlat nöbeti tutan Esmer Koç, kızına seslenerek, “Zalimlerin elinde kalma. Orası senin yerin değil. Her yerde asker polis var. Teslim ol” dedi.
9.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Coşkun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.