İbrahim Dağaşan

İbrahim Dağaşan

Fransa doğumlu Türk milli futbolcu, Süper lig takımlarından Antalyaspor'da oynamaktadır.   Futbolculuk kariyeri   Kulüp takımları kariyeri 17 yaşına kadar hem okul hem de futbol eğitimini Fransada aldı. 2001 yılında İnegölspor formasını giyerek Türk futboluyla taşıdı. 1. Lig şampiyonluğunu ve ilk Süper Lig deneyimini Bursaspor'la yaşadı. "Başarılı bir orta saha oyuncusu" kimliğini ise sezon başında transfer olduğu baba memleketinin takımı Sivasspor'da kazandı. Bugünkü çıkışını Sivasspor'un ortamına, teknik adamların yaklaşımına ve hepsinden önemlisi uzun süredir futbol oynamaya olan hasretine bağlıyor. İnegölspor'un altyapısından yetişen ve hâlâ Sivasspor Kulübü'nde orta saha mevkisinde oynayan futbolcu. Fransa'nın Angers takmında futbola başladı. 2002 yılında İnegölspor'a geldi. 2004 yılında Bursaspor'a geldi ve 4 yıl boyunca bu kulüpte oynadı. 2008-2009 yılında Sivasspor'a geldi. Buradan da 2010-2011 sezonu başında Bülent Uygun'un yolunu izlemiş ve Bucaspor'a transfer olmuştur ve Ocak 2011'den beri Antalyaspor'da forma giymektedir. Millî takım kariyeri 2004 yılında 1 kez Türkiye U-19 Milli takım formasını giyen Dağaşan 2005 yılında, (Akdeniz Kupası'nda) 5 kere Olimpik Milli takım forması giymiştir. 2006 yılında ise 5 kez Türkiye U-21 Milli takım formasını terletmiştir.

İbrahim Dağaşan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 357 ibrahim dağaşan haberi bulunmuştur.
Ümraniyespor'da İbrahim Dağaşan ile vedalaşıldı!
Ümraniyespor'da İbrahim Dağaşan ile vedalaşıldı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'da sportif direktör İbrahim Dağaşan ile yollar ayrıldı.
23.03.2024 1.Lig
Şampiyonluk hayal değil
Şampiyonluk hayal değil Yiğidolar, Mecnun Odyakmaz’ın liderliğinde 15 yıldır her zaman en üst seviyede yer almaya çalışan bir kulüp görüntüsü ortaya koydu. 2008-09 sezonunda kılpayı kaçan şampiyonluğun izlerini halen daha taşıyan kırmızı-beyazlılar yakın gelecekte benzer bir görüntü çizmenin hesaplarını yapıyor.
12.11.2020 Anadolu Kaplanları
PFDK'den Hasan Kartal'a para cezası
PFDK'den Hasan Kartal'a para cezası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal'a 24 bin lira para cezası verdi.
18.09.2020 Süper Lig
Son Dakika | PFDK kararları açıklandı!
Son Dakika | PFDK kararları açıklandı! Son dakika haberi! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları TFF'nin internet sitesinden açıklandı.
17.09.2020 Futbol
Son dakika | Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, PFDK'ya sevk edildi
Son dakika | Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, PFDK'ya sevk edildi Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
15.09.2020 Rizespor
PFDK'dan Hadebe'ye 3 maç ceza!
PFDK'dan Hadebe'ye 3 maç ceza! PFDK, BtcTurk Yeni Malatyasporlu Hadebe'ye 3 maç ceza verdi
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Galatasaray ve Medipol Başakşehir, PFDK'ya sevk edildi
Galatasaray ve Medipol Başakşehir, PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; BtcTurk Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Teenage Hadebe, Fraport TAV Antalyaspor, Galatasaray, Medipol Başakşehir ve Hes Kablo Kayserispor'un Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.
30.06.2020 Galatasaray
İbrahim Dağaşan yeniden Antalyaspor'da
İbrahim Dağaşan yeniden Antalyaspor'da Antalyaspor’da 2011-2014 yılları arasında forma giyen 34 yaşındaki deneyimli orta saya oyuncusu İbrahim Dağaşan, Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın ekibinde antrenör olarak göreve başladı.
1.07.2020 AntalyaSpor
Bir zamanlar Süper Lig'de top koşturuyorlardı
Bir zamanlar Süper Lig'de top koşturuyorlardı Süper Lig'de daha önce önemli takımlarda forma giyen çok sayıda oyuncu, futbol yaşamlarını alt liglerde sürdürüyor. Aralarında Serkan Balcı, Adem Koçak, Tita, Gökhan Ünal, Engin Baytar, İbrahim Akın, Murat Hacıoğlu ve Batuhan Karadeniz'in de bulunduğu çok sayıda oyuncu kariyerlerine TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ile amatör liglerde devam ediyor.
1.07.2020 Futbol
İbrahim Dağaşan, Kemerspor 2003'te
İbrahim Dağaşan, Kemerspor 2003'te Spor Toto 3'üncü Lig ekibi Kemerspor 2003, daha önce Süper Lig'de de forma giyen orta saha oyuncusu 33 yaşındaki İbrahim Dağaşan'ı renklerine bağladı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Hasret artık bitsin!
Hasret artık bitsin! İzmir’in 2. Lig temsilcilerinin analizlerine Milliyet Ege sayfalarında devam ediyoruz... Bugün sıra, hem ilgisini hem sevgisini esirgemeyen Tahir Başkan’ın takımı Menemen Belediyespor’da... Sarı lacivertli ekipdeki gelişmeleri Spor Müdürümüz Mehmet Demirtaş ile yazarlarımız Bülent Buda ve Fatih Tanfer değerlendirdi
24.06.2017 Ege
Menemen BLD’de kaya belirsizliği
Menemen BLD’de kaya belirsizliği Menemen Belediyespor’da Teknik Direktör Suat Kaya’nın durumu da belirsizliğini koruyor.
30.05.2017 Ege
Menemen BLD. KSK’yi ağırlıyor
Menemen BLD. KSK’yi ağırlıyor Play Off’u geçen hafta son dakika golüyle garantileyen Menemen Belediyespor, bugün ilk 5 umudu sona eren Karşıyaka’yı derbide konuk edecek
29.04.2017 Ege
Hedeflerimiz büyük yolumuz uzun!
Hedeflerimiz büyük yolumuz uzun! Menemen Belediyespor’un bir gün mutlaka Süper Lig’e çıkacağına inandığını vurgulayan Başkan Şahin, “5 yıl sonra olur, 7 yıl sonra olur ama bir gün mutlaka Süper Süper Lig’e çıkacağız” dedi.
9.04.2017 Ege
Menemen pür neşe
Menemen pür neşe Bugsaşspor deplasman galibiyetinin ardından evinde Tuzlaspor’u 3-0 yenerek ikide iki yapan Menemen Belediyespor’da rüzgar tersine döndü.
21.03.2017 Ege
Yılbaşı hediyesi
Yılbaşı hediyesi Sarı-lacivertliler, ligde Trabzonspor’u yendikten sonra kupada Menemen Belediyespor’u da rahat geçti. Fenerbahçe, Fernandao’nun hat-trick yaptığı gecede farka gitti, yeni yıla moralli girdi: 6-0
1.07.2020 Türkiye Kupası
Fenerbahçe - Menemen Belediyespor maçında gol şov (İşte maçın özeti)
Fenerbahçe - Menemen Belediyespor maçında gol şov (İşte maçın özeti) Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Menemen Belediyespor'u 6-0 yendi. Fenerbahçe bu galibiyetle 7 puana yükseldi. İşte Fenerbahçe Menemen Belediyespor maçının özeti...
1.07.2020 Türkiye Kupası
Menemen Belediyespor - Fenerbahçe: 0-1 / İşte maçın özeti
Menemen Belediyespor - Fenerbahçe: 0-1 / İşte maçın özeti Menemen Belediyespor Fenerbahçe maçında tek gol Fenerbahçe'nin yüzünü güldürdü. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 3. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Menemen Belediyespor'u 1-0 yendi. İşte Menemen Belediyespor Fenerbahçe maçının özeti
1.07.2020 Türkiye Kupası
Fenerbahçe İzmir'e günübirlik gidiyor
Fenerbahçe İzmir'e günübirlik gidiyor Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. haftasında yarın deplasmanda Menemen Belediye Spor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, İzmir'e günübirlik gidecek.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Menemen'de Fenerbahçe heyecanı
Menemen'de Fenerbahçe heyecanı ZİRAAT Türkiye Kupası C Grubu'nda perşembe günü saat 20.30'da İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Fenerbahçe'yi tarihinde ilk kez konuk edecek 2'nci Lig temsilcisi Menemen Belediyespor büyük heyecan yaşıyor.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Gençlerbirliği - Menemen Belediyespor: 3-0
Gençlerbirliği - Menemen Belediyespor: 3-0 Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 2. hafta maçında Gençlerbirliği sahasında Menemen Belediyespor'u 3-0 yendi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Samsunspor-Menemen Belediyespor: 1-4
Samsunspor-Menemen Belediyespor: 1-4 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda deplasmanda TFF 1. Lig takımı Samsunspor'u 4-1 yenerek grup aşamasına yükseldi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi
Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları açıklandı.
30.06.2020 Beşiktaş
Süper Lig yıldızları 2. Lig'de
Süper Lig yıldızları 2. Lig'de 2 016-2017 sezonu yarınki maçlarla başlayacak Spor Toto 2. Lig'de, Süper Lig'de önemli başarılar yakalamış Serkan Balcı, Mert Nobre ve Gökhan Ünal gibi isimler mücadele edecek.
1.07.2020 Futbol
İbrahim Dağaşan'ın acı günü
İbrahim Dağaşan'ın acı günü Futbolcu İbrahim Dağaşan'ın annesi Emine Dağaşan, 83 yaşında hayatını kaybetti.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Dağaşan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.