İbrahim Selim

İbrahim Selim

Son dakika İbrahim Selim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İbrahim Selim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İbrahim Selim haber sayfamızda...

İbrahim Selim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.096 ibrahim selim haberi bulunmuştur.
Mert Demir: Marangozda çalıştım! Bütün sektörleri denedim
Mert Demir: Marangozda çalıştım! Bütün sektörleri denedim Son dönemde Türk pop müziğine damga vuran, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle de magazin gündeminden düşmeyen Mert Demir, şöhretin tadını çıkardığını söyledi. Hayran kitlesini her geçen gün arttıran Mert Demir, "19 yaşıma kadar her şeyi yaptım" diyerek, müzik dünyasına adım atmadan önceki hayatını anlattı.
17.04.2024 Cadde
Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş ve 'kıskançlık' itirafları! 'Ortalığı havaya kaldırırım'
Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş ve 'kıskançlık' itirafları! 'Ortalığı havaya kaldırırım' Meslektaşları Murat Ünalmış (2011-2012) ve Sarp Levendoğlu (2014-2017) ile evlenip boşanan Birce Akalay, gönlünü yine bir oyuncu olan Hakan Kurtaş'a kaptırdı. Çiftin birlikteliği, Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izlerken görüntülenmeleriyle ortaya çıktı. Yeni ilişkisi hakkında konuşan güzel oyuncu, bir de 'kıskançlık' itirafında bulundu.
28.03.2024 Cadde
‘Toz’da üçüncü dalya
‘Toz’da üçüncü dalya Zerrin Tekindor’un tek kişilik oyunu ‘Toz’, önceki akşam 300’üncü kez sahnelendi.
22.03.2024 Cadde
Aslı Enver: Berkin Gökbudak diyenler, bir de bu açıdan baksın!
Aslı Enver: Berkin Gökbudak diyenler, bir de bu açıdan baksın! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, bebeğinin yüzünü ilk kez göstermişti. Enver, kızı Elay'ı Berkin Gökbudak'a benzetenler için hem eşinin hem de kendisinin çocukluk fotoğrafını yayımladı.
11.03.2024 Cadde
Hazal Kaya: Nihal'in laneti geldi hasta oldum!
Hazal Kaya: Nihal'in laneti geldi hasta oldum! Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, önceki gün bir YouTube kanalına konuk oldu. Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı karakter Nihal gibi bayılma hastalığı yaşadığını söyledi. Ali Atay'ın yorumu ise güldürdü.
5.03.2024 Cadde
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Gülengül Soytürk hayatını kaybetti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Gülengül Soytürk hayatını kaybetti Ünlü yapımcı Gülengül Soytürk, yaşama veda etti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimler, acı haberin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Soytürk'e veda etti.
2.03.2024 Cadde
Perde açtı
Perde açtı İbrahim Selim, 2016 yılında Afife Tiyatro Ödülleri’nde ‘Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ ödülünü kazandıran Dave rolünü canlandırdığı ‘Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı’yla Zorlu PSM Sahnesi’nde perde açtı.
11.02.2024 Cadde
Sinem Kobal'ın ailece gittiği Mauritius tatilinden kareler!
Sinem Kobal'ın ailece gittiği Mauritius tatilinden kareler! Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kız çocuğu olan Sinem Kobal, ailece gittikleri Mauritius tatilinden yeni fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun karelerine beğeni yağdı.
8.02.2024 Cadde
Sinem Kobal eşi ve kızlarıyla tatile çıktı! Kar kıştan kaçıp güneş keyfi yaptı
Sinem Kobal eşi ve kızlarıyla tatile çıktı! Kar kıştan kaçıp güneş keyfi yaptı Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve kızlarıyla ilgilenen Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızlarıyla birlikte tatile çıktı. Sinem Kobal'dan tatil pozları da gecikmedi.
29.01.2024 Cadde
‘En’ler belli oldu
‘En’ler belli oldu Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ‘Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde 2023’ün parlayan yıldızları 35 kategoride ödüle layık görüldü.
13.01.2024 Cadde
'Kelime Oyunu', '2023'te En Beğenilen TV Show Programı' seçildi
'Kelime Oyunu', '2023'te En Beğenilen TV Show Programı' seçildi Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ve her yıl medya, sanat ve iş dünyasından ünlü isimlerin katıldığı 'Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni' bu yıl 22’nci kez gerçekleştirildi.
12.01.2024 Cadde
Maraton sürüyor
Maraton sürüyor Maximum Uniq, ocak ayında da yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.
5.01.2024 Cadde
Eğlenceli anlar
Eğlenceli anlar İbrahim Selim’in sunduğu ‘Kelime Oyunu’nun ‘Yılbaşı Özel’ bölümünden eğlenceli tanıtım geldi.
30.12.2023 Cadde
Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru
Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru Kanal D ve teve2 ekranında yılbaşı heyecanı bugünden itibaren başlıyor. Ünlü isimlerin de konuk olacağı programlarda, yeni yıl coşkusu yaşanacak.
28.12.2023 Cadde
Kanal D ve teve2 ekranında yıldız yağmuru!
Kanal D ve teve2 ekranında yıldız yağmuru! Kanal D ve teve2, yılbaşına özel birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu eğlenceli yapımlarını izleyiciler için hazırladı. 2023 yılının son günlerinde ekrana gelecek olan programlar, 28 Aralık Perşembe gününden itibaren seyircilerle buluşacak.
27.12.2023 Cadde
'Kelime Oyunu' yılbaşı özel bölümü ile ekrana geliyor
'Kelime Oyunu' yılbaşı özel bölümü ile ekrana geliyor Türk televizyonlarında kendine özel bir yer edinen, İbrahim Selim'in sunduğu yarışma programı 'Kelime Oyunu'nun yılbaşı özel bölümünün ikinci tanıtımı yayınlandı.
26.12.2023 Televizyon
'Kelime Oyunu' yılbaşı özel bölümü ile ekrana geliyor
'Kelime Oyunu' yılbaşı özel bölümü ile ekrana geliyor Türk televizyonlarında kendine özel bir yer edinen, İbrahim Selim'in sunduğu yarışma programı 'Kelime Oyunu'nun yılbaşı özel bölümünün ikinci tanıtımı yayınlandı.
26.12.2023 Cadde
'Kelime Oyunu Yılbaşı Özel’in kamera arkası teaser'ı yayınlandı
'Kelime Oyunu Yılbaşı Özel’in kamera arkası teaser'ı yayınlandı Türk televizyonlarında kendine özel bir yer edinen yarışma programı 'Kelime Oyunu'nun yılbaşı özel programının tanıtımı yayınlandı.
23.12.2023 Televizyon
'Kelime Oyunu Yılbaşı Özel’in kamera arkası teaser'ı yayınlandı
'Kelime Oyunu Yılbaşı Özel’in kamera arkası teaser'ı yayınlandı Türk televizyonlarında kendine özel bir yer edinen yarışma programı 'Kelime Oyunu'nun yılbaşı özel programının tanıtımı yayınlandı.
23.12.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim
Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim Sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme gelen Nilperi Şahinkaya son olarak YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Hoşlandığı erkek tipinden bahseden Nilperi Şahinkaya, kıskanç olduğunun da altını çizdi. Ünlü oyuncu, kendisiyle ilgili itirafıyla dikkat çekti.
22.12.2023 Cadde
Ünlü değiller ama sosyal medyada zenginler
Ünlü değiller ama sosyal medyada zenginler Özellikle gençler arasında yaygınlaşan sosyal medya, kendi dünyasının ünlülerini yarattı. Popüler isimler, çektikleri videolar ve paylaşımlarıyla binlerce lira kazanıyor.
8.12.2023 Cadde
Aralıkta yıldız yağmuru!
Aralıkta yıldız yağmuru! Maximum Uniq’de eğlence devam ediyor. Mekan, aralık ayında tiyatro oyunlarından, çocuk gösterilerine, tek kişilik oyunlardan, seminerlere, yarışmalardan, konserlere kadar farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak ve yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.
28.11.2023 Cadde
İbrahim Selim ile Daye Ay'dan alyanslı paylaşım!
İbrahim Selim ile Daye Ay'dan alyanslı paylaşım! Kısa bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan İbrahim Selim ile Daye Ay, nişanlandı. Objektif karşısında alyanslarıyla poz veren İbrahim Selim ile Daye Ay'a tebrik mesajları yağdı.
27.11.2023 Cadde
İbrahim Selim'den kendisini Şükrü Özyıldız'a benzeten takipçisine yanıt gecikmedi
İbrahim Selim'den kendisini Şükrü Özyıldız'a benzeten takipçisine yanıt gecikmedi Kelime Oyunu'nun sunucusu İbrahim Selim'in Instagram hesabında paylaştığı son pozu, ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız'a benzetildi. İbrahim Selim'den kendisini Şükrü Özyıldız sanan takipçisine yanıt gecikmedi.
20.11.2023 Cadde
Gülme krizi
Gülme krizi teve2’nin efsane programı ‘Kelime Oyunu’nda eğlenceli anlar yaşandı.
10.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Selim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.