İç Transfer

İç Transfer

Son dakika iç transfer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iç transfer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iç transfer haber sayfamızda...

İç Transfer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.162 iç transfer haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Mertens'in yerine dünya yıldızı! Menajeriyle görüşmeler başladı
Galatasaray'da Mertens'in yerine dünya yıldızı! Menajeriyle görüşmeler başladı İç transferde kadro iskeletini korumak amacıyla yıldız oyuncularla sözleşme yenileyen Galatasaray, dış transferde de atağa kalktı. Sezon sonunda aktif futbol hayatına nokta koymayı planlayan, ancak teknik ekibin, “1 yıl daha kal, oyuncu/antrenör olarak devam et” diyerek ikna etmeye çalıştığı Belçikalı yıldız ayrıldığı takdirde yerini dolduracak yıldız şimdiden hazır.
23.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada sakat futbolcularının takıma katılmasını bekleyecek. 5 günlük Antalya kampıyla da ligin final dönemine takımın daha iyi motive olmalarını sağlayacak. Ayrıca sarı-kırmızılılar bu süreçte iç transferde de hamleler yapacak.
19.03.2024 Galatasaray
Erden Timur: Fenerbahçe'nin teklifini kabul ediyoruz!
Erden Timur: Fenerbahçe'nin teklifini kabul ediyoruz! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray'da 2 sözleşme uzatıldı! 3 yıldız daha görüşme masasına
ÖZEL | Galatasaray'da 2 sözleşme uzatıldı! 3 yıldız daha görüşme masasına Galatasaray'da iç transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte 2 yıldızın sözleşmesi yenilenirken 3 isimle de görüşmeler devam ediyor. İşte detaylar...
17.03.2024 Galatasaray
Altay'da Galip Semih Mendeş'e profesyonel sözleşme!
Altay'da Galip Semih Mendeş'e profesyonel sözleşme! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay'da genç eldiven Galip Semih Mendeş ile profesyonel sözleşme imzalandı.
8.02.2024 1.Lig
Ankaragücü'nde Ali Kaan Güneren'le sözleşme uzatıldı!
Ankaragücü'nde Ali Kaan Güneren'le sözleşme uzatıldı! Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde Ali Kaan Güneren ile yeni sözleşme imzalandı.
7.02.2024 Ankaragücü
Beşiktaş, Emir Yaşar'ın sözleşmesini uzattı!
Beşiktaş, Emir Yaşar'ın sözleşmesini uzattı! Beşiktaş, altyapıda forma giyen profesyonel futbolcu Emir Yaşar'ın sözleşmesini yeniledi.
1.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe - Ankaragücü maçında Cihan Aydın'ın penaltı kararı doğru mu, atışta bir ihlal var mı? Eski hakemler canlı yayında açıkladı!
Fenerbahçe - Ankaragücü maçında Cihan Aydın'ın penaltı kararı doğru mu, atışta bir ihlal var mı? Eski hakemler canlı yayında açıkladı! Süper Lig’in 23’üncü haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü’nü konuk etti. Karşılaşmanın 12'nci dakikasında verilen penaltı kararını eski hakemler değerlendirdi.
28.01.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da iç transfer hamlesi! Sözleşmesi uzatıldı
Galatasaray'da iç transfer hamlesi! Sözleşmesi uzatıldı Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'dan iç transfer hamlesi geldiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini uzattığı belirtildi.
28.01.2024 Galatasaray
Beşiktaş, Semih Kılıçsoy ile sözleşme uzattı!
Beşiktaş, Semih Kılıçsoy ile sözleşme uzattı! Beşiktaş'ta genç futbolcu Semih Kılıçsoy ile yeni sözleşme imzalandığı açıklandı.
2.01.2024 Beşiktaş
Inter, Matteo Darmian ile sözleşme yeniledi!
Inter, Matteo Darmian ile sözleşme yeniledi! Serie A devlerinden Inter, 34 yaşındaki sağ bek Matteo Darmian ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
30.12.2023 İtalya Serie A
Juventus, Gleison Bremer'in sözleşmesini uzattı!
Juventus, Gleison Bremer'in sözleşmesini uzattı! Serie A devlerinden Juventus, 26 yaşındaki stoper Gleison Bremer ile yeni sözleşme imzaladı.
27.12.2023 İtalya Serie A
Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas kararı! İşte önerilen yeni şartlar
Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas kararı! İşte önerilen yeni şartlar Yunan yıldızın sezon sonu bitecek sözleşmesini yenilemek isteyen Trabzonspor Yönetimi yıllık 1 milyon 750 bin eurodan 3 senelik yeni kontrat teklif edecek.
18.12.2023 Trabzonspor
Zehra Güneş'te mutlu son! 2 yıllık anlaşma
Zehra Güneş'te mutlu son! 2 yıllık anlaşma CEV Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu VakıfBank'ta Zehra Güneş gelişmesi yaşandı. Güneş geleceği konusunda kararını verdi.
27.11.2023 Voleybol
Beşiktaş'ta yıldız futbolcuyla ipler koptu! Sözleşme krizi, teklifi reddetti
Beşiktaş'ta yıldız futbolcuyla ipler koptu! Sözleşme krizi, teklifi reddetti Beşiktaş'ta gözler, Konferans Ligi'nde Lugano ile oynanacak maça çevrilmişken sözleşme krizi patlak verdi. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de devreye girmesine rağmen teklifi kabul etmeyen yıldız futbolcuya ipler koptu.
5.10.2023 Beşiktaş
Lucas Torreira'ya İspanya'dan sürpriz talip! Resmi teklif hazırlığı
Lucas Torreira'ya İspanya'dan sürpriz talip! Resmi teklif hazırlığı Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve başarılı futboluyla sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Lucas Torreira'nın talipleri artıyor. İspanyol basını resmi teklif hazırlığında olan kulübü duyurdu.
30.09.2023 Galatasaray
Filenin Efeleri, Sırbistan'ı devirdi! Olimpiyat elemelerine galibiyetle başladı
Filenin Efeleri, Sırbistan'ı devirdi! Olimpiyat elemelerine galibiyetle başladı A Milli Erkek Voleybol Takımı 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu ilk maçında Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Filenin Efeleri, mücadeleden 3-1 kazanarak, elemelere galibiyetle başladı.
30.09.2023 Voleybol
Galatasaray'da Icardi yeni rekor peşinde! Bu sefer rakibi Diagne
Galatasaray'da Icardi yeni rekor peşinde! Bu sefer rakibi Diagne Üst üste 11 çıktığı 13 maçta da fileleri sarsan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, yeni bir rekora gözünü dikti. Yıldız futbolcu, Ankaragücü karşısında da gol atarsa yeni bir rekor daha kıracak.
30.09.2023 Galatasaray
Eleştirilerin hedefi olmuştu! Beşiktaş'ta Mert Günok gerçekleri ortaya çıktı
Eleştirilerin hedefi olmuştu! Beşiktaş'ta Mert Günok gerçekleri ortaya çıktı Beşiktaş'ın Adana Demirspor ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan ve yediği goller nedeniyle eleştirilerin odağında yer alan Mert Günok'un performansının arkasında yatan gerçek ortaya çıktı.
30.09.2023 Beşiktaş
Galatasaray'dan iç transfer operasyonu! Yıldız oyuncu için 30 milyon euroluk madde
Galatasaray'dan iç transfer operasyonu! Yıldız oyuncu için 30 milyon euroluk madde Yıldız futbolcularla kadrosunu güçlendiren Galatasaray iç transferde de hareketli günler geçiriyor. Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncu için görüşmelere başladı.
30.09.2023 Galatasaray
Galatasaray, Beknaz Almazbekov ile imzaladı!
Galatasaray, Beknaz Almazbekov ile imzaladı! Galatasaray, altyapısından yetişen Beknaz Almazbekov ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.
19.09.2023 Galatasaray
Beşiktaş'la anılıyordu! Başakşehir, Deniz Türüç'le sözleşme yeniledi
Beşiktaş'la anılıyordu! Başakşehir, Deniz Türüç'le sözleşme yeniledi Çağdaş Atan yönetimindeki Rams Başakşehir, Deniz Türüç'ün sözleşmesini uzattı.
13.09.2023 Basaksehir
Trabzonspor'dan iç transfer hamlesi! Bjelica takıma dahil etmişti, sözleşmesi uzatıldı
Trabzonspor'dan iç transfer hamlesi! Bjelica takıma dahil etmişti, sözleşmesi uzatıldı Gelecek sezon için çalışmalarına devam eden Trabzonspor'dan iç transfer hamlesi geldi. Bordo-mavili ekip, A takıma yükselen 2 genç isimle sözleşme yeniledi. İşte detaylar...
4.08.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Livakovic planı bozuldu! İspanyollar yazdı
Fenerbahçe'de Livakovic planı bozuldu! İspanyollar yazdı Fenerbahçe'de İsmail Kartal "Kaleci transferi yapacağız. Görüşmelerini sürdürdüğümüz oyuncular var." ifadelerini kullanırken Hırvat file bekçisi Livakovic konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.
31.07.2023 Fenerbahçe
Şoke eden olay! Milli voleybolcu Hande Baladın'a tehdit: Yüzüne asit atacağım
Şoke eden olay! Milli voleybolcu Hande Baladın'a tehdit: Yüzüne asit atacağım 2023 FIVB Milletler Ligi'nde tarihi bir zafere ulaşan Filenin Sultanları'nda yıldız voleybolcu Hande Baladın, skandal tehditlerle karşı karşıya kaldı. Milli oyuncu konuyla ilgili mahkemeye şikayette bulundu.
31.07.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

İç Transfer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.