İçerik

İçerik

Son dakika içerik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan içerik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan içerik haber sayfamızda...

İçerik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.114 içerik haberi bulunmuştur.
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde!
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde! Yapı Dergisi’nin içerik yönetimiyle yayınlanan Milliyet Mimarlık dergisinin 39. sayısı 28 Mart Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerde!
25.04.2024 Mimarlık
Hamas silah bırakma şartlarını açıkladı! AP İstanbul'dan dünyaya duyurdu
Hamas silah bırakma şartlarını açıkladı! AP İstanbul'dan dünyaya duyurdu Katar medyası İsrail ordusunun aylardır yakalayamadığı Hamas lideri Yahya Sinvar'ın yeryüzüne çıktığını yazdı, Hamas üst düzey yöneticisi Hayya ise İstanbul'da verdiği röportajda dönüm noktasını işaret eden açıklamalar yaptı.27.04.2024 11:11
25.04.2024 Dünya
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler Kuzey Kore'den havalanıp Tahran'a inen uçağı resmi ajansı tek cümlelik bir haberle duyurdu, İran medyasında sessizlik var. Uluslararası haber ajansı AFP ise, misillemeyle görünür hale gelen gizli savaştaki yeni koordinatları verdi.
24.04.2024 Dünya
Eski bakan ve Trabzonspor eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu
Eski bakan ve Trabzonspor eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın ailesi ölümün kalp krizi sebebiyle gerçekleştiğini açıkladı. Yılmaz'ın vefat haberinin ardından kulüplerden peş peşe taziye mesajları geldi.
25.04.2024 Gündem
D-Smart Go’dan yüzde 23 indirim
D-Smart Go’dan yüzde 23 indirim D-Smart GO, ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel sunduğu kampanya ile yıllık ‘Mega Paket’ üyeliğini yüzde 23 indirimle sunuyor. Yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan’a özel hazırlanan bu kampanya ile D-Smart GO Mega Paket üyeliği yıllık 307.99 TL’ye alınabiliyor. Açıklamada şunlar kaydedildi:
24.04.2024 Ekonomi
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi!
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi! Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı.
23.04.2024 Ankaragücü
Aida Mahmudova'nın sergisi 'Bir Rüya Açılır' sanatseverlerle buluştu
Aida Mahmudova'nın sergisi 'Bir Rüya Açılır' sanatseverlerle buluştu Vision Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 50 adet eserin bulunduğu ve küratörlüğünü Fırat Arapoğlu’nun üstlendiği sergi, çok katmanlı bir anlatı yaratarak izleyicilere iyi–kötü gibi ikilikleri resim, baskı ve heykel gibi farklı tekniklerdeki eserler üzerinden anlatıyor.
23.04.2024 Cadde
Çiçek 23 Nisan’ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
Çiçek 23 Nisan’ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı.
23.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... 200 gün sonra bir ilk! İsrail en derin noktadan vuruldu: Hizbullah'tan jet misilleme
Gazze'deki savaşta son dakika... 200 gün sonra bir ilk! İsrail en derin noktadan vuruldu: Hizbullah'tan jet misilleme ABD basınına konuşan İsrailli yetkililer Hamas'ın Gazze'nin kuzeyine tekrar yerleştiğini itiraf etti. Uydu fotoğraflarını analiz eden AP haber ajansı ise, Mısır sınırındaki hazırlığı ortaya çıkardı. İsrail ise Hizbullah'ın üst düzey komutanlarını peş peşe öldürürken Lübnan kanadından savaşın başından beri yaşanan en büyük misillemelerden biri geldi.
23.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği! Çocukları Beştepe'de kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği! Çocukları Beştepe'de kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan çocukları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti, tebrik mesajı yayınladı. Erdoğan, 'Sizler bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudusunuz' dedi. TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Genel Kurul'da özel oturum düzenlenirken Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması geldi.
23.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında takıldı! Derbi öncesi kritik kayıp
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında takıldı! Derbi öncesi kritik kayıp Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka 2-2'lik beraberlikle sona erdi.
23.04.2024 Sivasspor
Gazze'deki savaşta son dakika... Bölgesel savaşa ramak kala! Orta Doğu'nun kaderini değiştiren görüşme 2 hafta sonra ortaya çıktı
Gazze'deki savaşta son dakika... Bölgesel savaşa ramak kala! Orta Doğu'nun kaderini değiştiren görüşme 2 hafta sonra ortaya çıktı ABD'nin Netzah Yehuda'ya yaptırım uygulayacağı haberi bile İsrail'i karıştırmaya yetti, 7 Ekim baskınına tatilde yakalanan istihbarat direktörü ise istifa eden ilk üst düzey isim oldu. New York Times gazetesi ise Orta Doğu'nun kaderinin kapalı kapılar ardında nasıl değiştiğini dünyaya duyurdu.
22.04.2024 Dünya
Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, çocukların gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor!
Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, çocukların gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor! Zamanla gelişiyorlar... Zamanla öğreniyorlar… Zamanla keşfediyorlar… Zamanla başarıyorlar… Çocuklarımızın başarısı, zamanı nasıl kullandıklarında saklı… Dünyaca ünlü markaların Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olan Saat&Saat, 'Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim Kurumsal Sosyal Sorumluluk' projesiyle geleceğimizin çocuklarına zamanlarını daha verimli kullanma becerisi kazandırarak, onlara verdiği önemi gösteriyor.
22.04.2024 Advertorial
ABD ve Fransız basını Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdı! Tarihe karışacak iki büyük sorun
ABD ve Fransız basını Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdı! Tarihe karışacak iki büyük sorun Türkiye-Irak arasında gerçekleşen temaslar sonucu Kalkınma Yolu Projesi anlaşmasının imzalandığı duyuruldu. ABD ve Fransız basını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinin olası sonuçlarını yazdı.
22.04.2024 Dünya
Galatasaray, Pendikspor engeline takılmadı! Süper Lig'de haftayı lider kapattı
Galatasaray, Pendikspor engeline takılmadı! Süper Lig'de haftayı lider kapattı Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray, Pendikspor engelini 4-1'lik skorla geçti.
22.04.2024 Galatasaray
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail askeri havaya uçtu! Filistin bayrağını indirmeye gitti, korkunç görüntüler
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail askeri havaya uçtu! Filistin bayrağını indirmeye gitti, korkunç görüntüler 1 Nisan'da İsrail, İran'ın Hizbullah ve Orta Doğu için en önemli komutanlarını Suriye'de öldürdü. Bloomberg ise söz konusu saldırının yeni detaylarını ortaya çıkarırken Suriye lideri Esad'ın saldırının istihbaratını çoktan aldığını yazdı. Filistin bayrağını indirmeye giden İsrail askerinin başına gelenler ise dünyada yankı uyandırdı.
21.04.2024 Dünya
Türkiye fırtınaya teslim: Sağanak yağış ne kadar devam edecek? Uzman isim yanıtladı
Türkiye fırtınaya teslim: Sağanak yağış ne kadar devam edecek? Uzman isim yanıtladı Türkiye'nin batısında fırtına etkili oldu. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle Yalova-Yenikapı feribotunda onlarca araç dalgaların vurması ve birbirlerine çarpması sonucu hasar aldı. Peki yağışlar ne kadar sürecek? Uzman isim yanıtladı.
20.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İstanbul'daki buluşmayı izledi, AFP Katar detayı verdi!
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İstanbul'daki buluşmayı izledi, AFP Katar detayı verdi! Uydu görüntüleri İran'daki askeri üste S-300'lerin vurulduğunu gösterdi, Irak'taki patlamalar ise ABD'nin gece yarısı açıklamasa yapmasına yol açtı. New York Times, Hamas lideri Haniye'nin İstanbul ziyaretinde Türkiye'nin pozisyonunu öne çıkardı.
20.04.2024 Dünya
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Haberler
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta kötü seri bitti! Ankaragücü mağlup oldu
Beşiktaş'ta kötü seri bitti! Ankaragücü mağlup oldu Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti.
20.04.2024 Beşiktaş
Dünyada son dakika... Haşdi Şabi'nin genel merkezi vuruldu! Irak'ta peş peşe patlama sesleri
Dünyada son dakika... Haşdi Şabi'nin genel merkezi vuruldu! Irak'ta peş peşe patlama sesleri İran'da nükleer tesislerin bulunduğu İsfahan'da gece yarısı duyulan patlamaların yanı sıra Suriye ve Irak'ta da patlamalar oldu. İsrailli bakanın tek kelimelik paylaşımı alay konusu olurken, İran'da sosyal medyayı sallayan video hızla yayıldı. Öte yandan gece yarısı Irak'tan gelen haber yeniden gözleri İsrail'e çevirdi. Haşdi Şabi'nin genel merkezinde patlama gerçekleşti.
19.04.2024 Dünya
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek. Hedef 2024 içinde programa katılanlara toplamda 1 milyar TL kazandırmak.
19.04.2024 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

İçerik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.