İda Ultra Maratonu Kazdağları’da koşuldu
İda Ultra Maratonu Kazdağları’da koşuldu Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde başlayıp Kazdağları’nda koşulan ve Balıkesir’in Edremit ilçesinde sona eren İda Ultra Maratonu 25 ülkeden bin 700 sporcunun katılımıyla koşuldu. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan “Bu şartlarda, bu havaya rağmen, bu yağmurlu fırtınalı havaya rağmen sporcularımız yılmadan, bıkmadan bu maratonu koştular” dedi.
4.12.2021 Diğer
İda Ultra Maratonu heyecanı başladı
İda Ultra Maratonu heyecanı başladı Yunan mitolojisine göre Tanrıların Tanrısı Zeus’un doğduğu yer olarak bilinen Kazdağları’nda bu yıl 5.’si düzenlenecek İda Ultra sponsored by Karspor’ için tanıtım toplantısı Edremit’te gerçekleştirildi. Katılımcıların 114 kilometrelik İda Ultra, 66 kilometrelik İda Half Ultra, 36 kilometrelik Run Zeus ve 15 kilometrelik Köy Koşusu’nda yarışabilecekleri organizasyonda 25 ülkeden 1700 sporcu mücadele edecek.
3.12.2021 Diğer
İda Ultra Maratonu 2018'i Uğur Vahtettin Aydın kazandı
İda Ultra Maratonu 2018'i Uğur Vahtettin Aydın kazandı Balıkesir'in Edremit Belediyesi öncülüğünde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen İda Ultra Maratonu'nu Uğur Vahtettin Aydın kazandı.
1.07.2020 Diğer
İda Ultra Maratonu Kazdağları’nda yapıldı
İda Ultra Maratonu Kazdağları’nda yapıldı Öngen Country Hotel ve Ramada Resort Kazdağları Thermal&Spa sponsorluğunda, ultra kış maratonu düzenlendi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Kazdağları’nın tanınması için desteklerinin süreceğini belirtti
13.12.2017 Ege