Ramazan ayı hurmaya olan ilgiyi artırdı
Ramazan ayı hurmaya olan ilgiyi artırdı Ramazan ayının gelmesiyle iftar sofralarının olmazsa olmazı hurmaya olan ilgi arttı. Esnaf Halil Tekir, “Hurma ve muadillerine olan talep günden güne artmakta” dedi.
3.04.2022 Ramazan
Günün iftar menüsü: 5. gün
Günün iftar menüsü: 5. gün Günün iftar menüsünü sizinle paylaşmaya devam ediyoruz. 5. gün iftar menüsü için; köz domates biber çorbası, ara sıcak olarak patatesli ıspanak graten, ana yemek olarak fırında kaşarlı köfte, tatlı olarak ise ev usulü kazandibi tarifini sizin için paylaştık. İşte 5. gün iftar menüsü...
6.07.2021 Bilgi
Bu tarifler güveçle daha lezzetli! Karşınızda birbirinden nefis güveçle yapılan 8 tarif
Bu tarifler güveçle daha lezzetli! Karşınızda birbirinden nefis güveçle yapılan 8 tarif Güveç dendiğinde sizde de akan sular duruyorsa doğru yerdesiniz Anadolu Türk kadınları eskiden zamanlardan beri yemeklerinin lezzetli olması için güveç kullanırdı. Biz de günümüze kadar gelen bu yöntemi mutfağınıza taşıdık! İşte birbirinden lezzetli güveçle yapılan 8 tarif... Mutlaka deneyin!
6.07.2021 Bilgi
CHP'li vekilin isyanı
CHP'li vekilin isyanı CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş,TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nün uygulamalarını ve verilen iftar yemeklerinin ücretlerini bir soru önergesiyle gündeme getirdiğini, ancak Bakanlıkların önergesine yanıt vermek için “topu birbirlerine attıklarını” ileri sürdü...
19.07.2012 Siyaset
5 yıldızlı iftar sofraları
5 yıldızlı iftar sofraları İstanbul’daki beş yıldızlı oteller iftar seçeneklerinde yarışıyor. İftar menülerinin fiyatları 55 ile 165 YTL arasında değişiyor.
20.08.2008 Ekonomi