İhsanoğlu

İhsanoğlu

Son dakika ihsanoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ihsanoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ihsanoğlu haber sayfamızda...

İhsanoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.237 ihsanoğlu haberi bulunmuştur.
Özgür Özel: Kendi özeleştirimizi yapmak durumundayız
Özgür Özel: Kendi özeleştirimizi yapmak durumundayız Antalya’da CHP'nin 38'inci Olağan İl Kongresi’ne katılan CHP Genel Başkan Vekili Özgür Özel, seçimi kaybetmenin nedenini sadece Kılıçdaroğlu'na indirgemenin haksızlık olacağını, bu nedenle vefalı bir değişim öngördüğünü söyledi.
8.10.2023 Gündem
Mustafa Sabri Küçükaşçı son yolculuğuna uğurlandı
Mustafa Sabri Küçükaşçı son yolculuğuna uğurlandı İslam Tarihçisi Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı Eyüpsultan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Küçükaşçı'nın cenazesi Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedildi.
31.07.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan Meral Akşener iddiası: Mansur Yavaş'ın oyununa geldi
Tanju Özcan'dan Meral Akşener iddiası: Mansur Yavaş'ın oyununa geldi CHP'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masayı terk ettiği sürece ilişkin olarak flaş bir iddia ortaya attı.
22.06.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar! CNN TÜRK'te gazeteciler değerlendirdi
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar! CNN TÜRK'te gazeteciler değerlendirdi 28 Mayıs sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar! CNN TÜRK'te gazeteciler değerlendirdi
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar! CNN TÜRK'te gazeteciler değerlendirdi 28 Mayıs sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
13. Cumhurbaşkanı bugün seçiliyor
13. Cumhurbaşkanı bugün seçiliyor Türkiye, ilk kez yapılacak ikinci tur oylama ile cumhurbaşkanını seçmek için bugün sandığa gidiyor.
28.05.2023 Gündem
Demokrasimizin 100 yıllık tarihi
Demokrasimizin 100 yıllık tarihi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla aynı gün 287 üyeli Meclis’te Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı seçildi. Bugün ise  13. Cumhurbaşkanı üçüncü kez doğrudan halkın vereceği oylarla seçilecek...
14.05.2023 Gündem
Amir Pasic: Mostar ve Ötesi
Amir Pasic: Mostar ve Ötesi Suha Özkan - Hon...
30.05.2022 Vitrin
Özdağ: 6 muhalefet liderinin adayı olmazsa Yavaş'a biz teklif götürürüz
Özdağ: 6 muhalefet liderinin adayı olmazsa Yavaş'a biz teklif götürürüz Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 6 muhalefet partisi liderinin cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş'ı tercih etmemesi halinde teklif götüreceğini belirterek "Zafer Partisi olarak Mansur Bey'e bizim adayımız olmasını teklif edebiliriz" dedi.
10.04.2022 Siyaset
Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu, Akşener ayrı ayrı aday olmalı
Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu, Akşener ayrı ayrı aday olmalı Mehmeleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçiminde 'çatı aday'a karşı olduğunu belirterek, "Bence Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener ayrı ayrı aday olmalılar, Muharrem İnce ayrı aday olmalı, HDP aday çıkarmalıdır. Aday sayısı ne kadar çok olursa katılım o kadar yüksek olur. Ama bu adaylar seçim ikinci tura kalırsa kim ikinciyse onu desteklemek üzere söz vermeli" dedi.
15.09.2021 Siyaset
Kuveyt Bilim Ödülü İhsanoğlu’na verildi
Kuveyt Bilim Ödülü İhsanoğlu’na verildi İslam Bilim Mirası alanında uluslararası çalışmalarıyla literatüre önemli katkılar yapan bilim adamlarına her 3 yılda bir verilen Uluslararası Kuveyt Bilim Ödülü’nü 2020 yılında kazanan Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu oldu.
2.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim’de yapımı  tamamlanan camiye geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim’de yapımı tamamlanan camiye geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak olan Taksim Camisi'nin açılış töreni, cuma namazının ardından gerçekleştirilecek. Erdoğan, camiye giriş yapmadan önce, yapı hakkında kurmaylarından uzun uzun bilgi almayı ihmal etmedi.
28.05.2021 Haberler
Son dakika... Isparta'dan Taksim'de yapılan camiye 25 ton gül suyu!
Son dakika... Isparta'dan Taksim'de yapılan camiye 25 ton gül suyu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün gerçekleşen Taksim Camii açılış töreni öncesinde Taksim Meydanı ve cami çevresine Isparta Belediyesi'nden gelen gül suyu sıkıldı.
28.05.2021 Gündem
Osmanlı ilim hayatına mikroskobik bir bakış
Osmanlı ilim hayatına mikroskobik bir bakış Bilim tarihçisi Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’yla pandemi sürecinde yayına hazırladığı iki kitabı vesilesiyle bir araya geldik
4.04.2021 Kültür Sanat
CHP’ye dijital devrim tüzüğü
CHP’ye dijital devrim tüzüğü Eski CHP PM üyesi Bedri Baykam öncülüğünde hazırlanan ‘Demokratik Dijital Devrim’ tüzük taslağı tanıtıldı. Baykam hedefin halkla siyaseti doğrudan buluşturmak olduğunu söyledi
6.03.2021 Siyaset
Son dakika... CHP'li Muharrem İnce'den Meral Akşener'e yanıt: İçimizde bir hain var
Son dakika... CHP'li Muharrem İnce'den Meral Akşener'e yanıt: İçimizde bir hain var Gelen son dakika haberine göre; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden kısa süre önce adaylıktan istifa etmesi için telefonla arandığı iddialarına yanıt veren CHP'li Muharrem İnce, "Akşener, partisi kadar oy alabilseydi zaten seçim ikinci tura kalıyordu. Bu açıklamaların hiçbir mantığı yok. Sayın Akşener'e bu kişi kimmiş, 'Sen adaylıktan çekil, Muharrem İnce'yi destekle' dediyse o kişi Akşener'in dostu değildir. Bizim de dostumuz değildir. Mantıklı bir şey önermemiş. O zaman içimizde bir hain var. Bu haini açıklasın, kim? Ben de merak ediyorum" ifadelerini kullandı.
12.01.2021 Siyaset
Son dakika! CHP Kurultayında İlhan Cihaner konuştu: Bu ciddiyetsizlikle nasıl iktidara gideceğiz!
Son dakika! CHP Kurultayında İlhan Cihaner konuştu: Bu ciddiyetsizlikle nasıl iktidara gideceğiz! Gelen bir son dakika haberine göre; CHP'de gözler partinin 37. olağan kurultayının yapıldığı Bilkent Odeon'da. CHP Kurultayında İlhan Cihaner konuşuyor. Öte yandan gelen bir son dakika haberine göre; Cihaner, Atıcı ve Yarman yeterli imzaya ulaşamadı. Kemal Kılıçdaroğlu, Kurultay'da tek aday olarak seçime girecek.
25.07.2020 Gündem
İstanbul'da maske denetimi! Takmamakta ısrar edince ceza yedi
İstanbul'da maske denetimi! Takmamakta ısrar edince ceza yedi İstanbul Valiliği ve İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan kararla İstanbul’da açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi.  İstanbul’da yasağın ilk gününde maske kullanımının arttığı görüldü. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda alınan kararın ardından maske denetimleri artırıldı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne girişlerde maskesi olmayan vatandaşlar uyarıldı. Yasağa rağmen kimi vatandaşların maske takmamayı sürdürdüğü görüldü. Maske takmamakta ısrar eden bir kişiye 3 bin 150 lira idari para cezası kesildi. Ceza kesilen kişinin sürekli gülümsemesi ise dikkat çekti.
18.06.2020 Gündem
Mehmet Akif Ersoy İstiklal Marşını nerede ve ne zaman yazdı?
Mehmet Akif Ersoy İstiklal Marşını nerede ve ne zaman yazdı? İstiklal Marşının yazılmasının üzerinden tam 99 yıl geçti. İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan 10 kıtalık dizelerin her okunuşunda tüyleri diken diken eden nidaları ve sözleri ile adeta yeni Türkiye için o dönemde yeni bir soluk olmuştu. İstiklal Marşı için düzenlenen yarışmaya para ödülü olması nedeniyle ilk başlarda katılmayan Mehmet Akif Ersoy daha sonra Milli Eğitim Bakanı Hamdullah Suphi Bey'in ricası ve arkadaşı Hasan Basri Bey'in istekleri neticesinde yarışmaya katıldı. Akif'in yazdıkları 12 Mart 1921 günü Ulusal Marş olarak kabul edildi
12.03.2020 Gündem
Mehmet Şevked Eygi'ye son görev
Mehmet Şevked Eygi'ye son görev Tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden  gazeteci-yazar Mehmed Şevket Eygi için cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
13.07.2019 Gündem
Mehmet Şevked Eygi'ye son görev
Mehmet Şevked Eygi'ye son görev Tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden  gazeteci-yazar Mehmed Şevket Eygi için cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
13.07.2019 Gündem
Yeni süreç büyük iktidarın inşasıdır
Yeni süreç büyük iktidarın inşasıdır CHP’nin oy oranını yükseltmesinin 5 yıllık bir stratejinin ürünü olduğunu değerlendiren CHP kurmayları, bu seçimde “kentli muhafazakârlar”ın da desteğini aldıklarını belirterek, “Bundan sonraki süreç büyük iktidarın inşasıdır” yorumunu yaptı.
5.04.2019 Siyaset
CHP’de ‘sağ aday’ tercihi tartışılıyor
CHP’de ‘sağ aday’ tercihi tartışılıyor CHP ve İYİ Parti genel başkanları, adı her iki partiden de Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçen Mansur Yavaş’ın “ortak aday” çağrısından sonra görüşseler de CHP kaynakları bunun bir tesadüf olduğunu vurguluyor. “Görüşme planlanıyordu, Yavaş’ın açıklamaları üzerine geldi” deniliyor.
17.11.2018 Siyaset
İhsanoğlu’na takdir plaketi
İhsanoğlu’na takdir plaketi Rusya-İslam Dünyası Çalışma Grubu’nun 4. toplantısı, Rusya Federasyonu’na bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nin başkenti Mahaçkale’de yapıldı.
14.11.2018 Dünya
'Hadise iftira attı! İtibarımı zedeledi'
'Hadise iftira attı! İtibarımı zedeledi' Şarkıcı Hadise’nin dolandırıcılıkla itham ettiği iş kadını Yasemin Sadıkoğlu'nu savcılık suçsuz buldu. Bu kez Sadıkoğlu'nun avukatı şikayetçi oldu: Hadise müvekkilime iftira attı, itibarını zedeledi.
21.10.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İhsanoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.