İki Yalancı

İki Yalancı

Son dakika İki Yalancı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İki Yalancı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İki Yalancı haber sayfamızda...

İki Yalancı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.128 iki yalancı haberi bulunmuştur.
Keremcem: Şarkıcılığı ihmal ettim!
Keremcem: Şarkıcılığı ihmal ettim! 'Elif', 'O Hayat Benim', 'İki Yalancı' ve 'Kimse Bilmez' gibi yapımlarda rol alan Keremcem, Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi.
4.04.2024 Cadde
Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? İşte, dizileri...
Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? İşte, dizileri... Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası dizisinde Ayşe Yılmaz rolü ile ekrana geliyor. İki Yalancı dizisindeki performansı sonrası yeniden başrol olarak sevenleri ile buluşuyor. Yağmur Tanrısevsin aslen nereli, boyu ve kilosu kaç?
28.06.2021 Cadde
Tuna Arman kimdir?
Tuna Arman kimdir? Tuna Arman kimdir? Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Tuna Arman hakkında, merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik. Çocuklar Duymasın'da boy gösterecek olan Tuna Arman kimdir sorusunun yanıtı...
7.02.2018 Gündem
Aşklarıyla göz kamaştırdılar
Aşklarıyla göz kamaştırdılar Geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açan oyuncu ve şarkıcı Keremcem, önceki akşam 'İki Yalancı' dizisinin setinde tanıştığı sevgilisi İlay Erkök'le birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı.
3.11.2017 Cadde
Keremcem galada kız istedi!
Keremcem galada kız istedi! Keremcem'in, sevgilisi İlay Erkök ile abi Koray Erkök'le birlikte rol aldığı 'İki Yalancı' dizisinin setinde tanıştığı ortaya çıktı.
26.10.2017 Cadde
Keremcem galada kız istedi!
Keremcem galada kız istedi! Keremcem'in, sevgilisi İlay Erkök ile abi Koray Erkök'le birlikte rol aldığı 'İki Yalancı' dizisinin setinde tanıştığı ortaya çıktı.
26.10.2017 Cadde
Yağmur Tanrısevsin: Biraz dinleneceğim
Yağmur Tanrısevsin: Biraz dinleneceğim Keremcem ile birlikte başrolünü paylaştıkları ‘İki Yalancı’ adlı dizinin güzel oyuncusu Yağmur Tanrısevsin, Akmerkez'de görüntülendi.
18.10.2017 Cadde
Türk Sineması'na yeni bir ikili geliyor...
Türk Sineması'na yeni bir ikili geliyor... Filmde farklı karakterlerde iki yakın arkadaşı canlandıracak olan Ahmet Kayakesen ve Serdar Sezgin bu yıl vizyona girecek sinema filmleri arasında yeni bir ikili olarak komediye farklı bir tat katmaya geliyor.
18.10.2017 Kültür Sanat
Hazal Şenel, 'Bahtiyar Ölmez'de
Hazal Şenel, 'Bahtiyar Ölmez'de Yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği, ATV'nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez'in oyuncu kadrosu genişliyor.
11.10.2017 Cadde
İki Yalancı 9. bölümü ile final yaptı!
İki Yalancı 9. bölümü ile final yaptı! İki Yalancı 9. bölümüyle dün akşam final yaptı. Kanal D'nin eğlenceli dizisi İki Yalancı'da nasıl bir son yaşandı. Serkan Duygu'ya gerçekleri itiraf etti. İki aşık Alp'ten kurtulabildi mi? İşte İki Yalancı'da yaşananlar...
5.09.2017 Gündem
Ellerini bir an olsun bırakmadılar!
Ellerini bir an olsun bırakmadılar! Final yapacak olan 'İki Yalancı' dizisinde rol alan Serhan Arslan, önceki gün sevgilisiyle beraber Nişantaşı City's AVM'de görüntülendi.
1.09.2017 Cadde
Ellerini bir an olsun bırakmadılar!
Ellerini bir an olsun bırakmadılar! Final yapacak olan 'İki Yalancı' dizisinde rol alan Serhan Arslan, önceki gün sevgilisiyle beraber Nişantaşı City's AVM'de görüntülendi.
1.09.2017 Cadde
Kıraç: Aşk filmi çekeceğim
Kıraç: Aşk filmi çekeceğim Şarkıcı Kıraç, geçtiğimiz gün Pınarhisar Belediyesi’nin düzenlediği 8’inci kültür,sanat ve gençlik Festivali’nde performans sergiledi.
31.08.2017 Cadde
İki Yalancı 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle
İki Yalancı 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle İki Yalancı 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle
11.09.2019 Televizyon
İki Yalancı 9. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
İki Yalancı 9. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İki Yalancı 8. son bölümüyle izleyicileri dün akşam ekrana kilitledi. Kanal D'nin eğlenceli dizisi İki Yalancı'da Alp'ten hastalığı nedeniyle ayrılamayan Duygu diğer yandan Serkan'dan da uzak duramadı. Peki iki aşık birbirine kavuşabilecek mi? İki Yalancı 9. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.
29.08.2017 Gündem
İki Yalancı’da öpüşme krizi!
İki Yalancı’da öpüşme krizi! Oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile popçu Keremcem’in başrolü paylaştığı Kanal D’deki ‘İki Yalancı’nın setinde öpüşme krizi yaşandı.
28.08.2017 Cadde
İki Yalancı’da öpüşme krizi!
İki Yalancı’da öpüşme krizi! Oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile popçu Keremcem’in başrolü paylaştığı Kanal D’deki ‘İki Yalancı’nın setinde öpüşme krizi yaşandı.
28.08.2017 Cadde
İki Yalancı 8. yeni bölümünde Duygu Alp'ten ayrılmıyor!
İki Yalancı 8. yeni bölümünde Duygu Alp'ten ayrılmıyor! İki Yalancı 8. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam Kanal D ekranında izlenecek olan İki Yalancı'da Duygu Alp'ten ayrılmaya karar verse de öğrendiği gerçekler kararını değiştirir. Serkan ise Duygu'nun tüm bu davranışları karşısında şoke olur. İki Yalancı dizisinde bu akşam neler yaşanacak?
28.08.2017 Gündem
"İki Yalancı" dizisi 9 bölüm dayanabildi
"İki Yalancı" dizisi 9 bölüm dayanabildi Kanal D ekranlarında büyük umutlarla yayın hayatına başlayan İki Yalancı 9.bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.
25.08.2017 TV-Rehberi
İki Yalancı'nın 8. bölüm fragmanındaki o sahne büyük ses getirdi!
İki Yalancı'nın 8. bölüm fragmanındaki o sahne büyük ses getirdi! İki Yalancı'nın merakla beklenen 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları evimize konuk olan İki Yalancı 8. yeni bölümde Serkan ve Duygu aşklarını itiraf ettiler. İkilinin romantizm dolu sahneleri büyük ses getirdi. Aşklarını dolu dizgin yaşamak isteyen Serkan ve Duygu'nun önünde ise kocaman bir sorun vardır!
25.08.2017 Gündem
İki Yalancı 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
İki Yalancı 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İki Yalancı 7. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Serkan ile yaptığı at yarışını kaybeden Alp atı vurmaya kalktı. Tüm olanları gören Serkan ise Duygu'ya gerçekleri ispat etmeye çalıştı. Peki başarabildi mi? Merakla beklenen İki Yalancı dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.
22.08.2017 Gündem
İkiliden romantik dans
İkiliden romantik dans Kanal D’nin sevilen dizisi İki Yalancı’da bu akşam romantik sahneler izleyicisi ile buluşacak.
21.08.2017 Cadde
Sette her  şey yolunda
Sette her şey yolunda ‘İki Yalancı’ dizisinde Serkan karakterine hayat veren Keremcem, Zorlu AVM’deydi.
17.08.2017 Cadde
İki Yalancı 7. bölüm fragmanında Serkan, gördüklerini Duygu'ya anlatacak mı?
İki Yalancı 7. bölüm fragmanında Serkan, gördüklerini Duygu'ya anlatacak mı? İki Yalancı geçtiğimiz Pazartesi 6. son bölümüyle ekranlara gelmişti. Şimdilerde 7. yeni bölümünü merakla beklediğimiz İki Yalancı'nın 7. bölüm fragmanı ise yayınlandı. İki Yalancı 7. bölüm fragmanında Serkan, gördüklerini Duygu'ya anlatıp anlatmamakta kararsız. Duygu'nun zarar görmemesi için elinden geleni yapmaya karar veren Serkan'ın Duygu'ya olan hisleri ise oldukça yoğunlaşmaya başladı.
17.08.2017 Gündem
Gözlerden uzak tatil
Gözlerden uzak tatil ‘İki Yalancı’ dizisinde canlandırdığı Burcu karakteriyle beğeni toplayan Hazal Şenel, Karadeniz sahillerinde görüntülendi.
16.08.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İki Yalancı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.