İkinci Yargı Paketi

İkinci Yargı Paketi

Son dakika İkinci Yargı paketi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İkinci Yargı paketi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İkinci Yargı paketi haber sayfamızda...

İkinci Yargı Paketi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 235 ikinci yargı paketi haberi bulunmuştur.
Son dakika... İstanbul Barosu'na asılan pankarta Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki
Son dakika... İstanbul Barosu'na asılan pankarta Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki Son dakika gelen habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni adli yıl açılış töreninde konuşma yaptı. Erdoğan, 'Önümüzdeki dönemde avukatlıktan teröristliğe uzanan bu kanlı yolun önünü kesmek için gerekeni yapacağız' dedi.
1.09.2020 Siyaset
Hukuk davaları hızlanacak
Hukuk davaları hızlanacak TBMM Genel Kurulu’nda yasalaşan ikinci yargı paketiyle yargılamalar hızlanacak. Düzenlemeye göre; yargılamada telekonferansla tanıklık ve bilirkişilik yolu açılacak, kişilerin korunmaya değer menfaati söz konusu olması halinde duruşmalar gizli yapılacak. Sözlü yargılamaya karar verilebilecek, alacaklı UYAP üzerinde elektronik haciz yaptırabilecek.
23.07.2020 Siyaset
İkinci yargı paketi teklifi görüşülecek
İkinci yargı paketi teklifi görüşülecek TBMM Genel Kurulu bu hafta, İkinci yargı paketi olarak bilinen Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi ile istihdama ilişkin kanun teklifi için mesai yapacak.
20.07.2020 Siyaset
Sıra sosyal medya düzenlemesinde
Sıra sosyal medya düzenlemesinde AK Parti, Meclis kapanmadan sosyal medya düzenlemesini de yasalaştırmayı hedefliyor. Sosyal medya düzenlemesinin bir kaç gün içinde komisyona sevk edilecek şekilde Meclis’e sunulacağı ve önümüzdeki hafta Genel Kurul’a getirileceği kaydedildi.
9.07.2020 Siyaset
2.Yargı Paketi içeriği nedir, hangi konular var? İşte yeni yargı paketi ile ilgili detaylar...
2.Yargı Paketi içeriği nedir, hangi konular var? İşte yeni yargı paketi ile ilgili detaylar... TBMM Adalet Komisyonunda 2. Yargı Paketi'nin görüşmelerine başlandı. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç başkanlığında komisyon toplandı. İkinci Yargı Paketi'ni içeren Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.Yeni yargı paketine ilişkin detaylar araştırılmaya başlandı. İşte 2.Yargı Paketi ile ilgili ayrıntılar...
4.06.2020 Gündem
Son dakika I İkinci yargı paketi TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi
Son dakika I İkinci yargı paketi TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi Son dakika haberi... İkinci yargı paketini içeren Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyo'nunda kabul edildi.
4.06.2020 Gündem
İkinci Yargı Paketi Adalet Komisyonu’nda
İkinci Yargı Paketi Adalet Komisyonu’nda TBMM Adalet Komisyonu, ikinci yargı paketini içeren Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi’nin görüşmelerine başladı. Komisyonda ilk 39 madde bazı değişikliklerle birlikte kabul edildi. Komisyon görüşmeleri bugün devam edecek.
4.06.2020 Siyaset
Af yasası çıkacak mı? Son durum ve gelişmeler neler? İnfaz indirimi kimleri kapsıyor?
Af yasası çıkacak mı? Son durum ve gelişmeler neler? İnfaz indirimi kimleri kapsıyor? İkinci yargı paketi yakında Meclis'e gelecek. Binlerce kişi af bekliyor. Hükümlü ve hükümlü yakınları heyecanlı ve herhangi bir gelişme olup olmadığını öğrenmek isterken Af yasası çıkacak mı? sorusu gündemde...
23.03.2020 Gündem
Af yasası çıkıyor mu? Genel af ile ilgili son gelişmeler neler?
Af yasası çıkıyor mu? Genel af ile ilgili son gelişmeler neler? Türkiye corona virüsünü konuşurken diğer yandan binlerce mahkum ve mahkum yakını af yasası için bekleyiş içerisinde... Binlerce kişi af için bir açıklama beklerken Af yasası çıkıyor mu? Genel af ile ilgili son gelişmeler neler? sorularına da cevap arıyor.
17.03.2020 Gündem
Af yasası ne zaman çıkacak? Af ile ilgili son durum nedir?
Af yasası ne zaman çıkacak? Af ile ilgili son durum nedir? Af yasası konusu gündemden düşmüyor. Yakında ikinci yargı paketinin Meclis'e gelecek olması da konuyu sürekli üst sıralarda tutuyor. Bu nedenle binlerce kişi konu hakkındaki son gelişmeleri takip etmek isterken Af yasası ne zaman çıkacak? sorusu sık sık soruluyor.
10.03.2020 Gündem
Bu ay af yasası çıkıyor mu? İkinci yargı paketi Meclis'e geldi mi?
Bu ay af yasası çıkıyor mu? İkinci yargı paketi Meclis'e geldi mi? Af yasası için beklentiler tavan yaparken ikinci yargı paketinin Meclis'e gelmesine eli kulağında gözüyle bakılıyor. Bu nedenle heyecan tavan yapmış durumda ve beinlerce kişi son durumu merak ediyor.
9.03.2020 Gündem
Af yasası son durum ne? Af ile ilgili son gelişmeler neler?
Af yasası son durum ne? Af ile ilgili son gelişmeler neler? Af yasası için aylardır büyük bir beklenti var. İkinci yargı paketinin yakında Meclis'e gelecek olması heyecanı iki katına çıkarırken hükümlü ve hükümlü yakınları son gelişmelerden haberdar olabilmek için Af yasası Meclis'e ne zaman gelecek? sorusunu yöneltiyor.
5.03.2020 Gündem
Af yasası bu ay çıkacak mı? Af ile ilgili son durum ne? İşte son açıklamalar...
Af yasası bu ay çıkacak mı? Af ile ilgili son durum ne? İşte son açıklamalar... Af yasası kamuoyunun gündeminden düşmüyor. Binlerce kişi İkinci Yargı Paketi'nin Meclis'e gelmesini iple çekerken son gelişmelere hakim olmak için Af yasası bu ay çıkacak mı? Af ile ilgili son durum ne? sorularına cevap arıyor.
4.03.2020 Gündem
Af yasası mart ayında çıkacak mı? Af ile ilgili gelişme var mı?
Af yasası mart ayında çıkacak mı? Af ile ilgili gelişme var mı? Af yasası için bekleyiş sürüyor. Binlerce kişi hükümetten müjdeli bir haber beklerken son bilgilere ulaşmak için "Af yasası mart ayında çıkacak mı?" sorusu sık sık soruluyor. İşte detaylar...
1.03.2020 Gündem
2020 af yasası ne zaman çıkacak? Af yasası ile ilgili son durum nedir?
2020 af yasası ne zaman çıkacak? Af yasası ile ilgili son durum nedir? Af yasası ile ilgili dün sıcak bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan ziyaretinin ardından yurda dönüşte konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bu açıklama sonrası "Af yasası ne zaman çıkacak?" sorusu gündem oldu.
27.02.2020 Gündem
Genel af yasası çıkıyor mu? Af ile ilgili son durum nedir? İşte son açıklama...
Genel af yasası çıkıyor mu? Af ile ilgili son durum nedir? İşte son açıklama... Af yasası için umutlar bir hayli artmış durumda... Binlerce kili hükümetten bir açıklama beklerken ikinci yargı paketi de merakla bekleniyor. Hükümlü ve hükümlü yakınları en son gelişmelerden haberdar olmak için Genel af yasası çıkıyor mu? sorusunu yöneltiyor.
22.02.2020 Gündem
Af yasası ne zaman çıkacak? Hükümetten genel af yasası ile ilgi açıklama var mı?
Af yasası ne zaman çıkacak? Hükümetten genel af yasası ile ilgi açıklama var mı? Af yasası için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İkinci yargı paketi Meclis'e henüz gelmezken af ile ilgili açıklamalar hemen hemen her gün kontrol ediliyor. İşte konuya ilişkin son durum...
20.02.2020 Gündem
Bu yıl Af yasası çıkıyor mu? Afla ilgili son gelişmeler neler?
Bu yıl Af yasası çıkıyor mu? Afla ilgili son gelişmeler neler? Af yasası aylardır gündemden düşmezken İkinci yargı Paketi'nin yakın zamanda Meclis'e gelecek olmasından dolayı konu trendden düşmüyor. Binlerce kişi müjdeli bir haber beklerken sürekli olarak Af yasası son gelişmeler neler? sorusu soruluyor ve haberler takip edilmeye çalışılıyor.
19.02.2020 Gündem
Af yasası - Ceza indirimi ile ilgili merak edilenler | 2. Yargı paketi...
Af yasası - Ceza indirimi ile ilgili merak edilenler | 2. Yargı paketi... Af yasası ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 18 Şubat 2020 Salı günü Af yasası hakkında son gelişmeleri öğrenmek isteyenler, arayışa koyuldu. Af yasası konusu ile ilgili en çok merak edilen sorular arasında, af yasası ne zaman çıkacak? Af yasası hangi suçları kapsayacak? İşte af yasasın son durum...
18.02.2020 Gündem
Af yasası için heyecan dorukta... AF çıkacak mı? İşte son durum
Af yasası için heyecan dorukta... AF çıkacak mı? İşte son durum İkinci yargı paketi yakında Meclis'e gelecek. En önemli konuların başında ise af yasası geliyor. Binlerce kişi hükümetten mücdeli haber beklerken konu hakkında sık sık bilgi alma adına hükümlü ve hükümlü yakınları "Af çıkacak mı?" diye soruyor.
15.02.2020 Gündem
Af yasasında son durum nedir? Af yasası çıkacak mı? İşte son gelişmeler...
Af yasasında son durum nedir? Af yasası çıkacak mı? İşte son gelişmeler... Binlerce kişi hemen hemen her gün af yasasıyla ilgili son gelişmeleri takip ediyor. Yakın zamanda Meclis'e gelecek olan ikinci yargı paketi sabırsızlıkla beklenirken hükümlü ve hükümlü yakınları son durumu araştırmak için "Af yasası çıkacak mı?" sorusuna cevap arıyor.
11.02.2020 Gündem
Yakında af yasası çıkıyor mu? İkinci yargı paketi Meclis'e geldi mi?
Yakında af yasası çıkıyor mu? İkinci yargı paketi Meclis'e geldi mi? İkinci yargı paketi yakın bir zamanda Meclis'e geliyor. Af bekleyenler heyecanlı bir şekilde bekleyiş içerisinde... Şu sıralar sık sık cevap aranan sorular arasında "Af yasasında son dakika gelişmesi var mı? Ceza İnfaz indirimi hangi suçları kapsıyor?" yer alıyor. İşte son detaylar...
10.02.2020 Gündem
Af yasası son durum nedir? 2020 Ceza indirimi hakkında merak edilenler
Af yasası son durum nedir? 2020 Ceza indirimi hakkında merak edilenler Af yasası son dakika haberleri...Ceza indirimi belli oldu mu? Son zamanlarda merakla araştırılan af yasası haberleri büyük ilgi görüyor. Af yasası ve ceza indirimi hakkında son dakika gelişmeler nelerdir? 2020 Yılında Af yasası çıkacak mı? sorusu yoğun ilgi görürken, af yasasının hangi suçları kapsadığı da araştırılıyor. Son dakika haberleri arasında af yasası ile ilgili son gelişmeler neler? Af yasası meclise sunuldu mu? İşte Af yasası - ceza indirimi son durum 2020
9.02.2020 Gündem
Bakan Gül'den ikinci yargı paketi açıklaması... Peki yakın zamanda af çıkacak mı?
Bakan Gül'den ikinci yargı paketi açıklaması... Peki yakın zamanda af çıkacak mı? Af bekleyenlerin gözü kulağı ikinci yargı paketinde... İkinci yargı paketi ise yakın zamanda Meclis'e geliyor. Hükümlü ve hükümlü yakınları umutla beklerken herhangi bir haber almak adına sık sık "Yakın zamanda af çıkacak mı?" sorusu soruluyor.
6.02.2020 Gündem
Son dakika haberi... Af yasası çıkacak mı? Şubat ayında afta son durum nedir?
Son dakika haberi... Af yasası çıkacak mı? Şubat ayında afta son durum nedir? Af yasası için bekleyiş sürüyor. Yakın zamanda Meclis'e ikinci yargı paketi gelecek. Paket öncesi binlerce kişi af yasasının çıkıp çıkmayacağını kontrol etmek için "Af yasası çıkacak mı?" sorusunu soruyor.
5.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Yargı Paketi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.