7 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
7 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Doğum günlerine göre burç belirlemeleri yapılmaktadır. Doğduğunuz gün sizin burcunuzu belirlemek için yeterli olmaktadır. Burç yorumları insanların içerisinde yer aldığı burca göre karakteristik ve kişilik özellikleri bakımından farklılıklar taşımaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji
18 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
18 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji, insanlık kadar eski bir alan olup güncelliğini bugün de korumaktadır. 18 Haziran hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? 18 Haziran hangi burç ve burç hakkında bilgileri sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
8 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
8 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji her daim insanlığı meşgul etmiştir. Geçmişte de günümüzde de durum aynıdır. Çünkü astroloji, yıldızlar, burçlar kişilerin karakteri, düşüncesi ve hatta fiziksel özellikleri hakkında bile yorum getirmektedir. İşte 8 Haziran hangi burç, yükselen, özellikleri ve çok daha fazlasını sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
16 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
16 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçların kişilik ve kariyer alanında önemli etkileri bulunmaktadır. Özellikle 16 Haziran tarihinde doğan kişilerin hangi burca sahip oldukları çok merak ediliyor. 16 Haziran hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
8.01.2024 Astroloji
24 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
24 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlık tarihinin her döneminde yıldızlar, burç ve astroloji önemli olmuştur. Hemen her medeniyette astrolojiye dair gizemli şifreler, yazıtlar ve arkeolojik bulgulara ulaşılmıştır. Günümüzde de durum farklı değildir. 24 Mayıs hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? 24 Mayıs hangi burcun günüdür ve diğer bilgileri sizler için derledik
8.01.2024 Astroloji
23 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
23 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Günümüzde astrolojiye ilgi her geçen gün artıyor. Burcu hakkında fikir sahibi olmak isteyen kişiler yorumlara ve özelliklere de dikkat ediyorlar. 23 Mayıs hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
2024 ikizler burcu hangi ay, hangi gün doğmuştur? İkizler burcu olası doğum tarihi
2024 ikizler burcu hangi ay, hangi gün doğmuştur? İkizler burcu olası doğum tarihi Dengesiz özellikleri ile bilinen İkizler burcu, yaz ayının başlangıcında doğan kişileri kapsar. 22 Mayıs- 22 Haziran tarihleri arasında doğanlar İkizler burcuna mensup olur. İşte 2024 İkizler burcu hangi ay ve hangi gün doğduğuna dair tüm bilgileri sizler için hazırladık.
4.01.2024 Gündem
Temmuz ayında zengin olacak 3 burç açıklandı.. Tüm işleri tıkırında.. Şans onları bu ay seviyor
Temmuz ayında zengin olacak 3 burç açıklandı.. Tüm işleri tıkırında.. Şans onları bu ay seviyor Temmuz ayının zengin burçları belli oldu. İngiliz araştırmacılara göre bu burçlar Temmuz ayında çok şanslı.
5.07.2023 Astroloji
3 Temmuz dolunayına hazır olun! İşte zengin olacak 2 burç
3 Temmuz dolunayına hazır olun! İşte zengin olacak 2 burç "Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir” der, Hz Mevlana. 3 Temmuz’da gerçekleşecek olan dolunayda ani değişiklikleri, şoke eden olayları ve ifşaları tek tek göreceğiz. Skandalların yaşanacağı bu dolunayda Türkiye’yi ve dünyayı bekleyen gelişmeleri Astrolog Duygu Sevinç Sevin anlattı.
2.07.2023 Cadde
111 yıl sonra büyük tutulma! Dünya gündemini sarsacak
111 yıl sonra büyük tutulma! Dünya gündemini sarsacak En son 111 yıl önce gerçekleşen ‘Halkalı Güneş tutulması’ için sayılı saatler kaldı. Çok nadir görülen Hibrit tutulma 2023'ün ilk güneş tutulması olup bazı burçlarda önemli değişiklikler görecekler. Peki, bu tutulma deprem gibi doğal afetleri tetikler mi? Türkiye ve dünyayı neler bekliyor? Türkiye’den izlenebilecek mi? En riskli ülkeler arasında Türkiye var mı? Ünlü astrolog Duygu Sevinç Sevin tutulmaya dair merak edilenleri cevapladı. İşte halkalı hibrit tutulmaya ilişkin tüm detaylar…
19.04.2023 Gündem
Aslan burcunda dolunay ve etkileri
Aslan burcunda dolunay ve etkileri Aslan burcunda dolunay ne zaman? Dolunayın dünya üzerindeki etkileri nelerdir? Burçlara etkisi neler olacak? Gelin Molatik olalım...
28.01.2021 Astroloji
Mars retrosu hayatımıza neler getiriyor?
Mars retrosu hayatımıza neler getiriyor? Mars gezegeni altı aylık Koç transitine 28 Haziran itibariyle başladı. 9-10 Eylül 2020 itibariyle Mars S pozisyonuna yani durağan haline geçecek. 12 Eylül’de retro hareketine geçiş yapacak olan Mars, Kasım ayının ortalarına kadar bu gerileme hareketine devam edecek. Peki, mars retrosunda burçları neler bekliyor? Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, altı ay boyunca sürecek olan ve doludizgin, hararetli geçecek Mars transiti hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
10.09.2020 Yaşam
Mars retrosu başlıyor, nasıl etkileri olacak?
Mars retrosu başlıyor, nasıl etkileri olacak? Mars retrosu ne zaman? Etkileri nelerdir? Burçlara olan etkisi nedir? Gelin Molatik olalım...
9.09.2020 Astroloji
Bu dolunay gerçekleri aydınlatacak!
Bu dolunay gerçekleri aydınlatacak! 2 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 08.21’de 10 derece Balık Burcu’nda yeni bir dolunaya merhaba diyeceğiz; artık hareketli zamanlara başlıyoruz. Gücü biten yıldızlar önce şişer; bir anda dev bir ışık kümesi haline gelirler ve sonra bir anda sönerler. Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, etkisi en az 14 gün sürecek olan bu dolunaydan 12 burcun nasıl etkileneceğini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
31.08.2020 Yaşam
Kova burcunda dolunay gerçekleşiyor!
Kova burcunda dolunay gerçekleşiyor! Bugün saat 18.58’de 11 derece Kova Burcu’nda bir dolunay meydana geliyor. Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, etkisi en az 14 gün sürecek olan bu dolunaydan 12 burcun nasıl etkileneceğini yorumladı.
4.08.2020 Yaşam
Mars Koç Burcu'na geçiyor! En çok bu burçlar etkilenecek...
Mars Koç Burcu'na geçiyor! En çok bu burçlar etkilenecek... Mars gezegeni altı aylık Koç transitine 28 Haziran itibariyle başlıyor… Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, bu sürecin burçlar üzerindeki etkisi hakkında bilgi verdi.
26.06.2020 Yaşam
Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için burcunuz ne söylüyor?
Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için burcunuz ne söylüyor? Tüm dünyayı saran ve tedirgin eden corona virüs hem zihnimizin dengesini hem ruh halimizi hem de beden sağlığımızı tehdit altında tutmaya devam ediyor. Bu yoğun dönemde endişelerimiz, düşüncelerimiz, şüpheciliğimiz ve nereden ne gelebilir diye gardımızı almış şekilde hazırlanmamız zihnimize ve vücudumuza büyük bir yük taşıtıyor. Hangi burcun bu süreçten nasıl etkilendiğini ve ne yapması gerektiğini; Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı anlattı.
6.04.2020 Yaşam
Burçlara göre ilk buluşma önerileri
Burçlara göre ilk buluşma önerileri Karakterimizi, zevk ve tercihlerimizi etkileyen burçlar söz konusu ilk buluşma olunca tabii ki ilk sırada yerini alıyor. İşte burçlara göre ilk buluşma önerileri...
21.10.2019 İlişkiler
Burçlara Uygun Bahar Dekorasyonu Önerileri
Burçlara Uygun Bahar Dekorasyonu Önerileri Bahar aylarının gelmesiyle evlerde kır havası estirecek dekorasyon değişiklikleri yapılmaya başlanıyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Burcunuzun favori dekorasyonu hangisi?
Burcunuzun favori dekorasyonu hangisi? Astrolojiyle ilgilenen herkes bu haberden mutluluk duyacak... İşte burçların favori dekorasyonları
26.04.2016 Salon

Benzer Haber Etiketleri