İlahiyatçı

İlahiyatçı

Son dakika ilahiyatçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilahiyatçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilahiyatçı haber sayfamızda...

İlahiyatçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 601 ilahiyatçı haberi bulunmuştur.
Bu kez partisini hedef aldı
Bu kez partisini hedef aldı İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik eleştirilerini sürdürürken, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu’yu da hedef aldı.
27.03.2024 Gündem
İlahiyatçı- İslam Hukukçusu Hayrettin Karaman'a vefa programı
İlahiyatçı- İslam Hukukçusu Hayrettin Karaman'a vefa programı Bursa'da İlahiyatçı- İslam Hukukçusu Prof. Dr. Hayrettin Karaman için vefa programı düzenlendi. Programda Karaman'ın kaleme aldığı 'Dert Söyletir Aşk Ağlatır' kitabı tanıtıldı. Karaman'ın şiirlerinden oluşan ilahi albümü sanat severlerle buluşturularak ve ilahi olarak bestelenen 13 şiir için 13 ayrı ebru sanatçısının hazırladığı eserler sergilendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da hocası olan Hayrettin Karaman'a vefa mesajı gönderdi.
30.09.2023 Gündem
NİHAT HATİPOĞLU SON DURUMU NEDİR? İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Nihat Hatipoğlu'nun hastalığı nedir?
NİHAT HATİPOĞLU SON DURUMU NEDİR? İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Nihat Hatipoğlu'nun hastalığı nedir? Nihat Hatipoğlu ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde merak ediliyor. İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, dün akşam rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Nihat Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından rahatsızlığı ve tedavisi hakkında bilgi verildi. Peki Nihat Hatipoğlu son durumu nedir? Nihat Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında?
19.08.2023 Bilgi Rehberi
Nihat Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı!
Nihat Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı! İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, tansiyon nedeniyle dün akşam rahatsızlandı. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada hastaneye kaldırılan Hatipoğlu'nun tedavisinin sürdüğü bildirildi.
19.08.2023 Cadde
Vitrin değişti yeni yol için yeni ekip
Vitrin değişti yeni yol için yeni ekip Akşener, parti yöneminde yüzde 60 oranında değişime gitti. 50 asil 25 yedek olmak üzere 75 üyeden oluşan GİK listesinde 55 isim değişti. Koray Aydın, Cihan Paçacı, Şenol Sunat, Ahmet Kamil Erozan, Rıdvan Uz gibi isimler liste dışı kaldı.
26.06.2023 Gündem
Meclis’in en kıdemlileri CHP ve MHP’den
Meclis’in en kıdemlileri CHP ve MHP’den 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin dün itibarıyla resmi olmayan sonuçlarına göre, 600 milletvekilinden 335’i ilk kez parlamento koltuğuna oturacak.
19.05.2023 Gündem
CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan Filistin çağrısı: İnsanlık bu zulme sessiz kalmamalı
CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan Filistin çağrısı: İnsanlık bu zulme sessiz kalmamalı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
8.04.2023 Gündem
‘Karşımızda kadına dayak ittifakı var’
‘Karşımızda kadına dayak ittifakı var’ CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendi.
28.03.2023 Gündem
İlahiyatçı Cemil Kılıç'ın basın açıklamasında gerginlik
İlahiyatçı Cemil Kılıç'ın basın açıklamasında gerginlik Eğitim-İş Sendikası, saldırıya uğradığını söylediği Gaziosmanpaşa'daki evinin önünde İlahiyatçı Cemil Kılıç için basın açıklaması yaptı.
26.03.2023 Gündem
İlahiyatçı Cemil Kılıç'a evinin önünde saldırı
İlahiyatçı Cemil Kılıç'a evinin önünde saldırı Gaziosmanpaşa'daki evinin önünde saldırıya uğradığını söyleyen İlahiyatçı Cemil Kılıç, "Önce bana selam verdi, sonra 'Falan kişi misiniz' dedi. Ben 'Evet' deyince slogan atarak saldırmaya başladı. Önce bir kişiydi sonra elleri sopalı birkaç kişi daha geldi" dedi. Polis ekiplerinin Kılıç'ın Gaziosmanpaşa'da bulunan evi önünde güvenlik önlemi aldığı görüldü.
25.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtü mesajı! 'Anayasal bir düzenleme yapalım ve bu işi bitirelim'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtü mesajı! 'Anayasal bir düzenleme yapalım ve bu işi bitirelim' Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ana muhalefetin başındaki zat ne dedi, 'Gelin başörtüsüyle ilgili yasal düzenleme yapalım.' Yasal düzenlemeye gerek yok ki. Bize tuzak mı kurmak istiyorsun? Eğer samimiysen gel Anayasa değişikliğini yapalım. Anayasal düzenleme metnini Meclis'e gönderdik” dedi.
31.12.2022 Gündem
Batman 5. Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlere açtı
Batman 5. Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlere açtı “Batman’da açılan 5 milyon sayfa” mottosuyla 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı, 1.2 milyon liralık hediye çeki sürpriziyle başladı. Vali Ekrem Canalp, 40 bin öğrenciye ücretsiz kitap alabilmeleri için 30’ar TL’lik hediye çeki dağıtılacağını müjdeledi.
20.10.2022 Eğitim
Göbeklitepe Girişimci Kadınlar Üretim ve İşletme Kooperatifi / Emine Çakmak ÜKY Kadın Kooperatifleri 3.’sü / Medya İletişim Paketi Soruları
Göbeklitepe Girişimci Kadınlar Üretim ve İşletme Kooperatifi / Emine Çakmak ÜKY Kadın Kooperatifleri 3.’sü / Medya İletişim Paketi Soruları Kooperatifinizi kurma fikri nasıl oluştu? Ne zaman ve nasıl kurdunuz? Kuruluş öykünüzü paylaşır mısınız?
4.07.2022 Advertorial
İYİ Parti'de Kılıçdaroğlu tartışması! Akşener özür diledi
İYİ Parti'de Kılıçdaroğlu tartışması! Akşener özür diledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili iddialar siyasetin gündeminde tartışılırken, İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Oral, "Kılıçdaroğlu'nun Alevi olması benim açımdan engel değil, ben tanıyorum, ilkelerini biliyorum. Türk toplumu açısından Sünni diyeceğimiz Müslüman kesim tarafından bu bir endişedir.” ifadelerini kullandı. Oral'ın açıklamaları sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi.
9.06.2022 Siyaset
Ayasofya'da şok görüntü! Kapıdan sonra duvarlar hedefte
Ayasofya'da şok görüntü! Kapıdan sonra duvarlar hedefte Ayasofya’da ziyaretçilerin kapıdan parça koparıp yedikleri iddiasından sonra duvarları kazıyıp tozları götürmeleri tepki yarattı. Uzmanlar, İstanbul’un simgeleri arasındaki tarihi esere yönelik hoyratlığın durdurulması için acilen önlem alınmasını istedi.
25.05.2022 Gündem
Zekeriya Beyaz son yolculuğuna uğurlandı
Zekeriya Beyaz son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ilahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, son yolculuğuna uğurlandı. Zekeriya Beyaz'ın ailesi gözyaşlarına boğulurken, çok sayıda seveni ve yakını da son görev için cenazede hazır bulundu.
13.04.2022 Haberler
Zekeriya Beyaz son yolculuğuna uğurlandı
Zekeriya Beyaz son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ilahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, son yolculuğuna uğurlandı. Zekeriya Beyaz'ın ailesi gözyaşlarına boğulurken, çok sayıda seveni ve yakını da son görev için cenazede hazır bulundu.
13.04.2022 Gündem
ZEKERİYA BEYAZ KİMDİR, ÖLDÜ MÜ? Zekeriya Beyaz kaç yaşındaydı? İşte Zekeriya Beyaz'ın hayatı
ZEKERİYA BEYAZ KİMDİR, ÖLDÜ MÜ? Zekeriya Beyaz kaç yaşındaydı? İşte Zekeriya Beyaz'ın hayatı Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti. 84 yaşındaki İlahiyatçı profesör Zekeriya Beyaz'ın ölüm haberinin ardından hayatına dair bilgiler de araştırılmaya başlandı. Peki, Zekeriya Beyaz kimdir?
12.04.2022 Gündem
Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti
Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti Bir süredir hastanede tedavi gören İlahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz ile ilgili acı haber paylaşıldı. Beyaz'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.
12.04.2022 Haberler
Acı haberi oğlu paylaştı! Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti
Acı haberi oğlu paylaştı! Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti Bir süredir hastanede tedavi gören İlahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz ile ilgili acı haberi oğlu paylaştı. Beyaz'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.
12.04.2022 Gündem
Emre Dorman hayatı ve kariyeri! Emre Dorman kimdir kaç yaşında mesleği nedir?
Emre Dorman hayatı ve kariyeri! Emre Dorman kimdir kaç yaşında mesleği nedir? Emre Dorman kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca TV8 ekranında Sahur programı ile izleyici karşısına çıkacak olan Emre Dorman akademisyendir. İşte Emre Dorman hayatı kariyeri hakkında merak edilenler...
1.04.2022 Ramazan
Fatih Savaş aslen nereli kimdir kaç yaşında? Fatih Savaş hayatı ve bilinmeyenleri...
Fatih Savaş aslen nereli kimdir kaç yaşında? Fatih Savaş hayatı ve bilinmeyenleri... Fatih Savaş kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Fox TV ekranında izleyici karşısına Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri programı ile çıkacak olan ilahiyatçı isim hakkında araştırmalar sürüyor. Peki Fatih Savaş kimdir kaç yaşında aslen nereli, memleketi neresi?
1.04.2022 Ramazan
Yapay rahim tartışması
Yapay rahim tartışması Çinli bilim adamları farelerde rahmi kopyaladı, insanlarda da aynı yöntemin işe yarayacağı söyleniyor. Türk uzmanlar ise konuya temkinli yaklaşıyor ve şimdilik ütopik buluyor
8.02.2022 Gündem
NASA uzaylılar için ilahiyatçılarla çalışıyor
NASA uzaylılar için ilahiyatçılarla çalışıyor NASA, diğer gezegenlerde yaşam bulunursa insanların nasıl tepki vereceğini ve olası bir keşfin, dini fikirleri nasıl etkileyebileceğini değerlendirmek amacıyla ilahiyatçılarla işbirliği yaptı.
27.12.2021 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Hafız, yürüyen Kur'an demektir
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Hafız, yürüyen Kur'an demektir Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Her Müslüman Kur'an-ı okuyacak, anlayacak, yaşayacak ve anlatacak ama hafızlarımıza bu vazife çok daha fazla yakışıyor. Çünkü hafız, yürüyen Kur'an demektir. Yürüyen Kur'an, yaşayan Kur'an ve Kur'an'ı anlatan, onun rehberliğini yapan kimselerdir hafızlar" dedi.
19.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlahiyatçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.