İldiz

İldiz

Son dakika ildiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ildiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ildiz haber sayfamızda...

İldiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.218 ildiz haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmir'e
90+3 Ege'de Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmir'e Trendyol 1. Lig’de son 4 haftaya en yakın rakiplerinin 8 puan önünde ikinci sırada giren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık geri sayıma geçildi. Rehavete kapılmadan hedefe odaklanmalılar. Bir şehir arkalarından şampiyonluğa hazırlanıyor' dedi.
17.04.2024 1.Lig
Göztepe'ye Tuzlaspor çelmesi: 1-1
Göztepe'ye Tuzlaspor çelmesi: 1-1 Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında İzmir temsilcisi deplasmanda Tuzlaspor'la yenişemedi.
14.04.2024 1.Lig
Göztepe rövanş peşinde
Göztepe rövanş peşinde Sarı-kırmızılı ekip çarşamba günü deplasmanda Kocaelispor'la karşılaşacak. Rakibine sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup olan Göztepe rövanşı almak istiyor.
31.03.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın!
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın! Trendyol 1. Lig’de en yakın rakibi Sakaryaspor'a 9 puanlık fark atan ve 10 maçlık yenilmezlik serisine imza atan Göztepe’yi de değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılılar, çok önemli iki puan bıraktı ancak rakipleriyle puan farkını korudu. Son düdüğe kadar rehavete kapılmamalılar.’’
20.03.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Koca bir şehrin umudusun Göztepe
90+3 Ege'de Futbol | Koca bir şehrin umudusun Göztepe Trendyol 1. Lig’de en yakın rakiplerinin takılmasıyla son 8 haftaya 10 puanlık avantajla giren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Lig bitiminde İzmir’in Süper Lig öksüzlüğünü giderecekler. Son maçta hakemin bitiş düdüğünü üflediğinde bu başarı ve sevinç tüm İzmirli futbolseverin ortak duygusu olacak’’ dedi.
12.03.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk size çok yakışacak!
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk size çok yakışacak!   Boluspor’u Gürsel Aksel Stadyumu’nda 2-0’lık skorla geçen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, "Sarı kırmızılılar, Stanimir Stoilov önderliğinde Süper Lig koşusunu inançla sürdürüyor. Muhteşem bir görsel şölene daha imza atan şanlı Göztepe taraftarı, en büyük alkışı hak ediyor" dedi.
5.03.2024 1.Lig
Göztepe, Adanaspor deplasmanında farklı kazandı!
Göztepe, Adanaspor deplasmanında farklı kazandı! Trendyol 1. Lig'in 24'üncü haftasında Göztepe, Adanaspor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
24.02.2024 1.Lig
Göztepe ikinci yarıda açıldı! 2 gol sesi
Göztepe ikinci yarıda açıldı! 2 gol sesi Stoilov yönetiminde Süper Lig'i hedefleyen İzmir temsilcisi, ikinci yarıda Yalçın Kayhan ve Cardoso ile bulduğu gollerle Bandırma deplasmanından 3 puanla döndü.
11.02.2024 1.Lig
Dev derbide Göztepe, Altay'ı farklı mağlup etti!
Dev derbide Göztepe, Altay'ı farklı mağlup etti! Trendyol 1. Lig'in 21'inci haftasında Göztepe, Altay'ı 4-0 mağlup etti.
3.02.2024 1.Lig
Nenad Bjelica'nın cezası açıklandı!
Nenad Bjelica'nın cezası açıklandı! Leroy Sane'ye tokat atan Union Berlin Teknik Direktörü Nenad Bjelica'ya 3 maç men cezası verildi.
25.01.2024 Almanya Bundesliga
Göztepe'de Ahmed Ildız fırtınası! Dikkat çeken performans
Göztepe'de Ahmed Ildız fırtınası! Dikkat çeken performans Göztepe'nin tecrübeli futbolcusu Ahmed Ildız, bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırttı.
25.01.2024 1.Lig
90+3 Ege'de futbol | Korkma İzmir, Göztepe geliyor
90+3 Ege'de futbol | Korkma İzmir, Göztepe geliyor İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Sakaryaspor’u dize getirerek ikinci sıraya yükselen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Nicelikli ve nitelikli kramponlar, birikimli teknik birim, oyun alanını asla yalnız bırakmayan tutkulu, coşkulu taraftarlar. Kısaca, Süper Lig ateşinin fitili yakıldı. Yolları açık olsun’’ dedi.
17.01.2024 1.Lig
Sakarya'da 3 puanın sahibi Göztepe!
Sakarya'da 3 puanın sahibi Göztepe! Trendyol 1. Lig'in 18'inci haftasında Göztepe, Sakaryaspor deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.
12.01.2024 1.Lig
I ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: I Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
I ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: I Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. İ harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “İ ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
I ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: I Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
I ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: I Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel hissiyatlarından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Anne ve baba adayları yaşadıkları mutluluğun yanı sıra cinsiyet öğrendikten sonra isim araştırması yapıyor. Yeni doğacak bebekleri için en anlamlı en güzel isim seçmek isteyen aileler kendi isimleri ya da diğer çocuklarına uygun isim vermek istiyor. Hayatı boyunca çocuklarının taşıyacağı ismin kulağa hoş gelmesine özen gösteren anne ve baba adaylarının bazıları geleneksel isimleri tercih ederken kimileri de duyulmamış, keşfedilmemiş ve nadir bulunan isimleri seçiyor. I harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “I ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
90+3 Ege'de Futbol | Göztepe lider sever
90+3 Ege'de Futbol | Göztepe lider sever Trendyol 1. Lig’de Eyüpspor’u evinde 5-1’lik farklı skorla mağlup eden ve taraftarını mest eden Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Lider Eyüp karşısında sergilenen oyun ve ulaşılan skor nasıl şampiyon olunur sorusunun yanıtıydı sanki. Sarı kırmızılılar adım adım zirveye çıkıyor’’ dedi
22.12.2023 1.Lig
Eyüpspor'a büyük şok! Göztepe farklı kazandı
Eyüpspor'a büyük şok! Göztepe farklı kazandı 1'inci Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Göztepe, lider Eyüpspor'u evinde farklı mağlup edip 4'te 4 yaptı
20.12.2023 1.Lig
Göztepe'de yeni teknik patron Stoilov ilk sınavına çıkacak
Göztepe'de yeni teknik patron Stoilov ilk sınavına çıkacak Bulgar teknik direktör ile sözleşme imzalayan İzmir ekibi, yarın 13'üncü hafta maçında evinde Tuzlaspor'u ağırlayacak.
25.11.2023 1.Lig
Göztepe seriye bağladı: 0-1
Göztepe seriye bağladı: 0-1 Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında İzmir ekibi, Ankara Keçiörengücü'nü Mamah'ın golüyle 1-0 yendi, 5'te 5 yaptı.
28.10.2023 1.Lig
Çok özlemiştik sizleri
Çok özlemiştik sizleri Boluspor engelini galibiyetle geçen ve zirveye göz kırpan Göztepe’yi değerlendiren yazarlarımız, ‘‘Yarışmayı, kazanmayı seven ve isteyen bir takım olgusuyla tanışıyoruz giderek. Tohumlar birer birer patlıyor. Çiçekler açıyor sanki’’ dedi
11.10.2023 1.Lig
Göztepe, Boluspor deplasmanında 2 golle kazandı!
Göztepe, Boluspor deplasmanında 2 golle kazandı! Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 8'inci haftasında Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu.
8.10.2023 1.Lig
Büyü bozuldu!
Büyü bozuldu! Manisa FK’yı deplasmanda son dakika golüyle yenen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Galibiyet güzel bir olay. Bu sevinçleri tek maçlık değil. Kazanmayı çoğaltarak yolculuğu daha anlamlı kılmak ön koşul olmalı’’ dedi
27.09.2023 1.Lig
Ertuğrul Doğan: Tekneler yeniden yüzecek
Ertuğrul Doğan: Tekneler yeniden yüzecek Doğan yeniden en güçlü olma hikayesini yazacaklarını söyledi, “Trabzonspor bu sisli havayı dağıtacak, hep birlikte güzel bir mayıs sabahında yeniden Karadeniz’in dalgalarında teknelerimizi yüzdüreceğiz” dedi.
24.09.2023 Trabzonspor
Göztepe, Doğan Erdoğan'a kanca attı
Göztepe, Doğan Erdoğan'a kanca attı İzmir temsilcisi, Fortuna Sittard'da oynayan eski Trabzonsporlu futbolcu için düğmeye bastı.
13.09.2023 1.Lig
Göztepe'de Danimarkalı stoper imzayı attı
Göztepe'de Danimarkalı stoper imzayı attı Transferde vites artıran İzmir temsilcisi, Danimarkalı savunmacı Lasse Nielsen'e imza attırdı.
23.08.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İldiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.