İlginç Bilgiler

İlginç Bilgiler

Son dakika ilginç bilgiler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilginç bilgiler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilginç bilgiler haber sayfamızda...

İlginç Bilgiler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.134 ilginç bilgiler haberi bulunmuştur.
İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı
İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı İstanbul'da Sarıyer'deki kilisedeki saldırıya yönelik soruşturmada gözaltı sayısı artarken, saldırıya ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı.
29.01.2024 Haberler
Son dakika: İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı
Son dakika: İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı İstanbul'da Sarıyer'deki kilisedeki saldırıya yönelik soruşturmada gözaltı sayısı artarken, saldırıya ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı. Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolüne getirildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirilen şüpheliler yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.
30.01.2024 Gündem
22 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
22 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji kadimden beri insanlığın ilgisini çeken bir alan olmuştur. Astroloji, yıldızlar ve burçlar gizemini her zaman korumuştur. Bu durum günümüzde de böyledir. 22 Mayıs hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? 22 Mayıs hangi burç günüdür ve burcun özellikleri ile ilgili bilgileri sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
10 yılda 100 milyon yolculuk
10 yılda 100 milyon yolculuk Dijital taksi çağırma platformu BiTaksi, platform üzerinden 10 yılda 100 milyondan fazla yolculuk gerçekleştirildiğini ve 10 milyondan fazla kayıtlı yolcuya ulaşıldığını duyurdu.
5.01.2024 Otomobil
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları Doğa, büyüleyici bir sahne; içinde ise öylesine benzersiz ve akıl almaz hayvanlar barındırıyor ki, onları keşfetmek insanı hayrete düşürüyor. Doğanın bize armağanı olarak karşımıza çıkan dünyanın en ilginç havanları… Görünüşleri ve özellikleri ile insanı mest ediyorlar.
15.11.2023 Yaşam
Uçak pencerelerindeki minik deliklerin sırrı! Hayat kurtarıyor
Uçak pencerelerindeki minik deliklerin sırrı! Hayat kurtarıyor Uçağa binerken veya uçakta seyahat ederken pencerelerin üzerindeki küçük deliği görmüş olabilirsiniz. Pek çok kişi görüp anlam veremiyor. Bu deliğe nefes deliği denir. Ancak bu deliğin gerçekte ne işe yaradığını hiç düşündünüz mü? Aslında hayati öneme sahip…
4.11.2023 Yaşam
Tüm hastalıklara iyi gelen bağırsak diyeti! 2 ay deneyenler anlattı: 'Hayatım değişti'
Tüm hastalıklara iyi gelen bağırsak diyeti! 2 ay deneyenler anlattı: 'Hayatım değişti' Depresyon, anksiyete, Alzheimer, Parkinson, migren, obezite, vitamin-mineral eksiklikleri, cilt rahatsızlıkları, karaciğer yağlanması, romatizma, alerji, diyabet ve fibromiyalji gibi pek çok hastalığın altında bağırsaklar yatıyor. Bozulan bağırsak sağlığı nedeniyle ortaya çıkan hastalıklara 'bağırsak diyeti'nin iyi geldiğini söyleyen Diyetisyen Banu Belkıs Güner’e söz konusu diyetin nasıl yapıldığını ve kişiye nasıl bir değişim yaşattığını sorduk.
4.10.2023 Genel Sağlık
Kadınlarda vertigo daha fazla
Kadınlarda vertigo daha fazla İstanbul’da düzenlenen 6.BaCI Konferansı’na katılan Stanford Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Maheen Adamson, beyin hasarındaki cinsiyet farklılıkları konusunda ilginç bilgiler paylaştı.
8.09.2023 Dünya
Duyduğunuzda yok artık diyeceğiniz hem şaşırtıcı hem de bir o kadar ilginç bilgiler!
Duyduğunuzda yok artık diyeceğiniz hem şaşırtıcı hem de bir o kadar ilginç bilgiler! İnsan sağlığı ve vücudu hakkında o kadar çok bilgi var ki, bir insanın bütün bunları bilmesi neredeyse imkansız. Duyduğunuzda yok artık diyeceğiniz hem şaşırtıcı hem de bir o kadar ilginç sağlık bilgilerini sizler için ayrıntıları ile derledik.
28.08.2023 Bilgi Rehberi
Eşek arısı fobisi yüzünden maçı kaçıracaktı! Yeşil sahalardan bir Buffon geçti
Eşek arısı fobisi yüzünden maçı kaçıracaktı! Yeşil sahalardan bir Buffon geçti Gelmiş geçmiş en iyi kaleciler arasında gösterilen Gianluigi Buffon, sahalara veda etti. Panter kıvraklığında atlayışları, kuvvetli refleksleri, takımını geriden yönetmesi, rakip oyuncularla dahi sahada iyi iletişim kurmasıyla futbolun simge isimlerindendi.
6.08.2023 Futbol
Cristiano Ronaldo gerçeği! 100 milyon euroya bacaklarını sigorta ettirdiler
Cristiano Ronaldo gerçeği! 100 milyon euroya bacaklarını sigorta ettirdiler Sportif açıdan gerilese de, kazancı her geçen gün artıyor... Cristiano Ronaldo’nun futbolculuğuyla ilgili yapılacak değerlendirmenin ve kendisini örneğin Messi ile kıyaslamanın, sadece futbolla alakalı olamayacağı çok açık...
25.02.2023 Dünyadan Futbol
Bu duvarların sesi var
Bu duvarların sesi var "If These Walls Could Sing", müzik tarihinin meşhur mu meşhur kayıt stüdyosu Abbey Road hakkında bir belgesel. Üstelik belgeselin yönetmeni, bizzat Abbey Road kelimelerini hafızalarımıza nakşeden The Beatles üyesi Paul McCartney’in kızı Mary McCartney...
15.01.2023 Pazar
Mahkemeye çıkan horozlar, güzellik için saç yolan kadınlar! En tuhaf Orta Çağ gerçekleri
Mahkemeye çıkan horozlar, güzellik için saç yolan kadınlar! En tuhaf Orta Çağ gerçekleri Krallıkların hüküm sürdüğü Orta Çağ savaşlar ve vebayla birlikte dünya tarihinin en karanlık dönemlerinden biri olarak anılsa da aslında içinde çok daha ilginç detaylar barındırıyor. Öyle ki bu dönemde hayvanlar bile mahkemelerde yargılandı, insanlar birbirinden tuhaf işkencelere maruz kaldı, moda olarak kabul edilen değişik alışkanlıklar edinildi. İşte her detayıyla hayrete düşürecek 5 Orta Çağ gerçeği.
23.12.2022 Dünya
Uzayda yemek bir başkadır! Apollo'dan Artemis'e: Çatal, bıçak ve makas
Uzayda yemek bir başkadır! Apollo'dan Artemis'e: Çatal, bıçak ve makas Neil Armstrong ve Buzz Aldrin 20 Temmuz 1969 günü Ay yüzeyine ilk kez ayak bastığında bu anlar tüm dünyada büyük yankı buldu. Ancak birçok kişi uzay araştırmalarının arka planında yaşananlardan habersizdi. Oysa bu yolculuğun ardında hemen her detayıyla oldukça ilginç bilgiler yatıyor. Bunlardan bir tanesi de astronotların uzayda nasıl beslendiği ve besleneceği.
18.12.2022 Dünya
Danimarka hakkında ilginç bilgiler
Danimarka hakkında ilginç bilgiler Birçok kez dünyanın en mutlu ülkesi seçilen Danimarka Kuzey Avrupa'da bir İskandinav ülkesi olarak ziyaretçilerini kucaklıyor. Her yıl milyonlarca insanın akın ettiği Danimarka hemen hemen çoğu kişinin gitmeyi istediği bir ülke. Peki sıkça merak edilen Danimarka'nın bilinmeyen özellikleri neler olabilir? Danimarka'ya Molatik oluyoruz...
2.10.2022 Dünya
Tayland hakkında bilinmesi gerekenler
Tayland hakkında bilinmesi gerekenler Birbirinden güzel büyüleyici mekanlarıyla, kültürel çeşitliliği ve doğasıyla ziyaretçilerin ilgisini çeken her yıl binlerce insanın akın ettiği Tayland'ın ilginç özelliklerine, bilinmeyenlerine Molatik oluyoruz..
12.09.2022 Dünya
Uçuk 5 bin yıl önce yayılmış
Uçuk 5 bin yıl önce yayılmış Herpes simpleks (HSV-1) virüsüne bağlı olarak ortaya çıkan ve genellikle dudak, ağız ya da diş etinde yaralarla ortaya çıkan bir mikrobik enfeksiyon olan uçuk ile ilgili yapılan bir çalışmanın sonucunda oldukça ilginç bilgiler elde edildi.
1.08.2022 Vitrin
Bosna - Hersek hakkında bilinmesi gerekenler
Bosna - Hersek hakkında bilinmesi gerekenler Balkan Yarımadası'nda yer alan Bosna - Hersek, tarihi, kültürü, sıcak kanlı insanları ve yemekleriyle meşhur bir Balkan ülkesi. Yolunuz düşerse diye sizler için Bosna - Hersek hakkında bilinmeyenleri derledik.
27.07.2022 Dünya
Büyü diyen de var, cin diyen de! Sosyal medyada yayılıyor
Büyü diyen de var, cin diyen de! Sosyal medyada yayılıyor Türkiye'de özellikle kırsal bölgelerde yaşandığı öne sürülen ve sebebi cinlere ya da başka doğaüstü varlıklara bağlanan pek çok gizemli olay, kulaktan kulağa anlatılmaya devam ediyor. Sosyal medyanın da etkisiyle kimi zaman korku filmlerini aratmayan söylentiler hızla yayılırken, bu doğaüstü olay iddialarıyla ilgili ilginç bilgiler veren Prof. Dr. Muharrem Kaya ve Doç. Dr. Turgay Şirin, Türk mitolojisine ve yeni keşfedilen 'maneviyat geni'ne dikkat çekiyor.
24.07.2022 Gündem
Büyü diyen de var, cinlere bağlayan da! Sırrı çözüldü
Büyü diyen de var, cinlere bağlayan da! Sırrı çözüldü Türkiye'de özellikle kırsal bölgelerde yaşandığı öne sürülen ve sebebi cinlere ya da başka doğaüstü varlıklara bağlanan pek çok gizemli olay, kulaktan kulağa anlatılmaya devam ediyor. Sosyal medyanın da etkisiyle kimi zaman korku filmlerini aratmayan söylentiler hızla yayılırken, bu doğaüstü olay iddialarıyla ilgili ilginç bilgiler veren Prof. Dr. Muharrem Kaya ve Doç. Dr. Turgay Şirin, Türk mitolojisine ve yeni keşfedilen 'maneviyat geni'ne dikkat çekiyor.
23.07.2022 Haberler
Bilim insanlarının son keşfi: Tam bin 306 bacağı var!
Bilim insanlarının son keşfi: Tam bin 306 bacağı var! Vahşi doğanın gizemli ve bir o kadar da garip canlıları görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Bilim insanlarının son keşfi ise bir kırkayak. Avustralya'da keşfedilen bu kırkayağın özellikleri 'pes artık' dedirtiyor.
9.06.2022 Dünya
Gözler hakkında şaşırtıcı 9 gerçek! 'Kamera olsa 576 megapiksel olurdu'
Gözler hakkında şaşırtıcı 9 gerçek! 'Kamera olsa 576 megapiksel olurdu' Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Serkan Güreser, gözlerimiz hakkında bilmediğimiz ilginç bilgiler paylaşarak tüm bebeklerin doğuştan renk körü olduğunu ve ağladıklarında gözyaşlarının dökülmediğini söyledi.
1.06.2022 Genel Sağlık
'Çocukluk ne güzel çocuklar ne sevimli'
'Çocukluk ne güzel çocuklar ne sevimli' Tarihçi-yazar K. Mehmet Teke’nin son kitabı ‘Gazi Babamız'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara duyduğu derin sevgi belgelerle ve az bilinen hikâyelerle anlatılıyor
23.04.2022 Gündem
Japonya hakkında bilmeniz gerekenler
Japonya hakkında bilmeniz gerekenler Japonya gelenekleriyle, yaşam tarzıyla, kültürüyle oldukça merak edilen bir ülke. Peki Japonya hakkında neler biliyoruz, hiç düşündünüz mü? Japonya hakkındaki ilginç bilgileri sizler için derledik.
19.04.2022 Dünya
Meteorun çarptığı gün ölmüş! Mükemmel durumdaki dinozor fosili hayran bıraktı
Meteorun çarptığı gün ölmüş! Mükemmel durumdaki dinozor fosili hayran bıraktı Bilim insanları ufak bir dinozorun muhteşem şekilde korunmuş bir bacağının fosilini paylaştı. Almanya'da yapılan bir araştırma, dinozorların ölümüne ışık tutan bir model geliştirmişti.
7.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İlginç Bilgiler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.