İlhan

İlhan

Son dakika İlhan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İlhan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İlhan haber sayfamızda...

İlhan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.241 ilhan haberi bulunmuştur.
Emekçilerin elini havada bırakmayın
Emekçilerin elini havada bırakmayın Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına açılması için çağrı yapan CHP lideri Özel, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin bile burnu kanamadan işçilerle birlikte 1 Mayıs’ın kutlanmasına ve Taksim Meydanı’nın boşalmasına kefaleti ben koyuyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
İlhan Palut, Shelvey'nin sakatlığını açıkladı: Küçük bir sakarlık
İlhan Palut, Shelvey'nin sakatlığını açıkladı: Küçük bir sakarlık Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Rizespor'da Teknik Direktör İlhan Palut açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Rizespor
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir!
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir! Eski FIFA hakemi ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkan adayı Metin Tokat, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin (TFFHGD) seçiminde yaşanan olaylarla ilgili konuştu.
19.04.2024 Futbol
Varesanovic'ten İlhan Palut'a övgü
Varesanovic'ten İlhan Palut'a övgü Karadeniz ekibinin 22 yaşındaki yıldızı, teknik direktör İlhan Palut'la ilgili olarak "Türkiye’de herkes onun hocalık meziyetlerini ve nasıl iyi bir teknik direktör olduğunu biliyor" dedi.
18.04.2024 Rizespor
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı'
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı' Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi 'Sultan-ı Yegâh' başta olmak üzere, 'Mihrimah', 'Saki', 'Nagehan Bustan Faslı', 'Nedir Yarabbi Derdim' gibi şarkılarıyla bir döneme damga vuran Nur Yoldaş, yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isimden son durumu hakkında açıklama geldi.
17.04.2024 Cadde
Cuma günü vizyonda
Cuma günü vizyonda Cemre Baysel ile İlhan Şen’in başrolünü paylaştığı ‘Aşk Filmi’, cuma günü vizyona girecek.
17.04.2024 Cadde
Sancaktepe'de eski koca dehşeti: Düğünde ateş etti
Sancaktepe'de eski koca dehşeti: Düğünde ateş etti Sancaktepe'de, eski karısını tabancayla başından vurarak ağır yaralayan şahıs, ardından aynı silahla intihar etti.
15.04.2024 Gündem
Dehşet olay! Boşandığı eşini vurup intihar etti
Dehşet olay! Boşandığı eşini vurup intihar etti Sancaktepe'de boşandığı eşi ile düğünde karşılaşan Mehmet Bahşi, eski eşi Çiğdem A.'ya silahla ateş ettikten sonra intihar etti.
14.04.2024 Gündem
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Rizespor'dan Lukas Kalvach harekatı
Rizespor'dan Lukas Kalvach harekatı Karadeniz ekibi, Çekya’da Plzen forması giyen 28 yaşındaki ön libero Lukas Kalvach’ı renklerine bağlamak istiyor.
11.04.2024 Rizespor
Rizespor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü!
Rizespor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü! Rizespor, Süper Lig'in 32'nci haftasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam etti.
8.04.2024 Rizespor
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi!
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Altay'ı 4-1 mağlup eden Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 1.Lig
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü TFF 2. Lig'in 34'üncü haftasında Bursaspor deplasmanda 1461 Trabzon FK'ya 2-1 yenildi ve küme düştü. Yeşil-beyazlı takım 2009-10 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olarak tarihte bir ilki gerçekleştirmişti.
7.04.2024 2.Lig
Sadri Alışık'sız 29 yıl! 'Babalar dua gibidir'
Sadri Alışık'sız 29 yıl! 'Babalar dua gibidir' Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Sadri Alışık, doğum tarihi olan 5 Nisan’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yeşilçam efsanesinin oğlu Kerem Alışık, "Babamın hasreti uçurum gibi büyüyor içimde" dedi.
6.04.2024 Cadde
Akülü tekerlekli sandalye çalan hırsızla ilgili şok detay! Yüzde 54 engelli çıktı
Akülü tekerlekli sandalye çalan hırsızla ilgili şok detay! Yüzde 54 engelli çıktı Amasya’da, yüzde 60 engelli Muharrem Arduç'un (61) akülü tekerlekli sandalyesini çalan ve tespit edilip yakalanan Nihat K.'nin (56) de yüzde 54 bedensel engelli olduğu ortaya çıktı.
5.04.2024 Gündem
Depreme Ebrar sitesinde yakalanmıştı! Polis memuru Mustafa İlhan'ın cesedi 14 ay sonra bulundu
Depreme Ebrar sitesinde yakalanmıştı! Polis memuru Mustafa İlhan'ın cesedi 14 ay sonra bulundu Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlere Ebrar Sitesi Z Blok’ta yakalanan polis memuru Mustafa İlhan’ın cesedi Kayseri'de ortaya çıktı.
5.04.2024 Gündem
Otomobilinden indiği sırada silahlı saldırıya uğradı: Kurtarılamadı
Otomobilinden indiği sırada silahlı saldırıya uğradı: Kurtarılamadı Sancaktepe'de, otomobilinden indiği sırada silahlı saldırıya uğrayan Mesut Aras, hayatını kaybetti. Saldırı sonrası olay yerine gelen Aras'ın yakınları sinir krizi geçirdi.
5.04.2024 Gündem
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatı olan 'Kış Tatbikatı-2024', 16 ilde zorlu şartlarda gerçekleştirildi. Kars'taki Şehit İstihkam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda yapılan fiili atışlı tatbikatın gözlemci gününe, 3'üncü Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı katıldı.
4.04.2024 Haberler
Cesedi derin dondurucudan çıkan Lina'nın davasında karar
Cesedi derin dondurucudan çıkan Lina'nın davasında karar Gaziantep’te Lina Nazlı Erbay'ın (3) darbedilerek öldürülüp, cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada karar çıktı.
3.04.2024 Gündem
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı Bir zamanlar yalnızca saray sakinlerinin yiyebildiği bir tatlıydı. Ancak Kırım'dan gelen Abdullah Efendi ülkenin dört bir yanına güllacı yaydı. Bu tatlıyı severek tüketen halk ise tam 1,5 asırdır yarattığı mirası omuzlarında taşıyor. İşte ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan tatlının 'Uncu Abdullah' ile başlayıp nesiller boyu devam ettirilen hikayesi.
3.04.2024 Yaşam
Duygu Asena Ödülü’nde ilk kez kısa liste
Duygu Asena Ödülü’nde ilk kez kısa liste Duygu Asena’nın anısına, 2007 yılından itibaren verilen Duygu Asena Roman Ödülü için bir yenilik yapılarak büyük ödül öncesi son değerlendirmeye kalan adayların listesi açıklandı.
3.04.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

İlhan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.