İlk

İlk

Son dakika ilk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilk haber sayfamızda...

İlk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 819.155 ilk haberi bulunmuştur.
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Beyaz eşya satışları arttı
Beyaz eşya satışları arttı Beyaz eşya sektörü 2024 yılı ilk çeyreğinde iç satışlarda yüzde 28 artış yaşadı. İhracat ise yüzde 5 azaldı. Aylık bazdaki verilere göre ise bu Mart ayında geçen yılın Mart ayına kıyasla iç satışlarda yüzde 24 oranında artış görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, önümüzdeki günlerde transferin büyük bir kısmını bitirmeyi planladıklarını açıkladı.
25.04.2024 Trabzonspor
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece İstanbul Kartal'da lüks rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
ABD'de büyüme beklentileri karşılamadı
ABD'de büyüme beklentileri karşılamadı ABD'de 2024 yılı için ilk kez açıklanan gayri safi yurtiçi hasıla (GSYH) verileri piyasa beklentilerini karşılamadı.
25.04.2024 Uzmanpara
ABD ekonomisi büyüdü
ABD ekonomisi büyüdü Yayınlanan öncü verilere göre ABD 2024 yılının ilk üç ayında yüzde 1,6 büyüdü.
25.04.2024 Ekonomi
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Derin Atakan'a tebrik mesajı
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Derin Atakan'a tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris Olimpiyat Oyunları için vize alan milli yelkenci için tebrik mesajı yayımladı.
25.04.2024 Diğer
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü Konya’da iş yerinin tavanında bulunan lambaları düzeltmek için merdivenle 4 metre yükseğe çıkan iş yeri sahibinin elektrik akımına kapılarak zemine düşme anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yeri sahibi hastaneye kaldırılırken, yapılan muayenelerinde sağlık durumunun iyi olduğunun anlaşılması üzerine hastaneden taburcu edildi.
25.04.2024 Haberler
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'ten aşk pozu
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'ten aşk pozu Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yeni karelerini paylaştı. Ünlü isim, gönderisinde eşiyle çekilen bir pozuna da yer verdi.
25.04.2024 Cadde
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Milli Takım
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı Panathinaikos'un şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilmesi ve zirvenin 4 puanda kalmasının ardından Fatih Terim, Yunanistan'da eleştirilerin hedefindeki isim haline geldi.
25.04.2024 Dünyadan Futbol
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir'
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Büyüme performansı açısından, ülkemiz 2023 yılında Avrupa Birliği ülkeleri ve OECD ülkeleri arasında 2'nci sırada yer aldı. Bölgemizi etkileyen olumsuz jeopolitik gelişmelerin yaşandığı, depremin yaralarının sarıldığı, küresel ticari faaliyetlerin azaldığı bir dönemde sağlanan büyüme, ekonomimizin gücünü göstermektedir" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) Müfredat değişikliği nasıl olacak?
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen tarih geldi! Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklanıyor! Bana Yusuf Tekin yeni müfredatın paylaşılacağı tarihi duyurdu...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
YÖK Başkanı Özvar: 2027'ye kadar tamamlanmasını bekliyoruz
YÖK Başkanı Özvar: 2027'ye kadar tamamlanmasını bekliyoruz Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınının akreditasyon süreçlerini tamamlamasını bekliyoruz" dedi.
25.04.2024 Eğitim
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Haberler
GAÜN Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği lisans programı onaylandı
GAÜN Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği lisans programı onaylandı Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının, Mesleki Yeterlilik Kurumu 44'üncü Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu toplantısında program akreditasyonuna sahip TYÇ'nin ilgili seviyesine yerleştirildiği bildirildi.
25.04.2024 Eğitim
Euroleague'de ilk maçların MVP'si Fenerbahçeli Hayes-Davis
Euroleague'de ilk maçların MVP'si Fenerbahçeli Hayes-Davis THY Euroleague play-off 1. maçların en değerli oyuncusu sarı-lacivertli basketbolcu Nigel Hayes-Davis oldu.
Çamaşır suyunu bile geride bıraktı! Çay kahve lekesini söküp atıyor
Çamaşır suyunu bile geride bıraktı! Çay kahve lekesini söküp atıyor Çay ve kahve lekeleri, özellikle açık renkli kumaşlarda belirgin ve çoğu zaman zorlu temizlik gerektiren lekelerdir. Bu tür lekeleri çıkarmak için etkili bir çözüm var. Hatta en ağır kimyasallardan bile daha etkili. İşte çay ve kahve lekesini kökünden kazıyan o yöntem…
25.04.2024 Püf Noktası
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Gündem
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti Kadınlar Voleybol Ligi'nde mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli takımın Vakıfbank'ın milli yıldızını transfer etmek istediği ileri sürülmüştü. Sarı-siyahlı kulüpte Zehra Güneş'in geleceği ile ilgili karar verildi.
25.04.2024 Voleybol
Avrupa'da emlak piyasası kötüleşti
Avrupa'da emlak piyasası kötüleşti Borçlanma maliyetlerinin artmasından bu yana Avrupa emlak piyasalarında görülen durgunluk, yılın başında anlaşmaların 2011'den bu yana en düşük seviyelere inmesiyle daha da kötüleşti.
25.04.2024 Uzmanpara
Beşiktaş derbide siftah peşinde
Beşiktaş derbide siftah peşinde Bu sezon henüz derbi galibiyeti olmayan siyah-beyazlı takım, bu hasretine Fenerbahçe karşısında son vermek istiyor.
25.04.2024 Beşiktaş
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.