İlkler

İlkler

Son dakika ilkler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilkler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilkler haber sayfamızda...

İlkler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 578 ilkler haberi bulunmuştur.
Kaza sonrası kaçmışlardı! Yürek yakan isyan: Oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek
Kaza sonrası kaçmışlardı! Yürek yakan isyan: Oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin eşi ve babası Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettikleri mezarlıkta gözyaşlarına hakim olmadı. Acılı eş Şükriye Aci, “Eşimsiz ilk bayram, oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek. Çocuğum her akşam eşimin gelmesini bekliyor, ‘Nerede’ diyor” dedi.
6.04.2024 Gündem
İstanbul seçimlerinde son dakika: Sandıkların yüzde 100'ü açıldı
İstanbul seçimlerinde son dakika: Sandıkların yüzde 100'ü açıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.
1.04.2024 Gündem
İkinci İmamoğlu dönemi
İkinci İmamoğlu dönemi Yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 51.01 oy ile seçimi kazandı. İmamoğlu, ‘Millet her zaman kazanır demiştik. Millet kazandı’ dedi.
1.04.2024 Gündem
TSK süpürecek, Irak tıkayacak! Teröre karşı ortak mücadelenin ilk adımı
TSK süpürecek, Irak tıkayacak! Teröre karşı ortak mücadelenin ilk adımı Türkiye, PKK'yı ilk defa 'yasaklı örgüt' diye tanımlayan Irak'ın teröristlerin kaçış güzergahlarında tahkimat yapmasını bekliyor.
16.03.2024 Gündem
Galatasaray'da ilklerin gecesi! Yeni transfer sahnede
Galatasaray'da ilklerin gecesi! Yeni transfer sahnede Galatasaray, Süper Lig'in 29'uncu haftasında Rizespor ile karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede yaşanan ilkler dikkat çekti. Sarı-kırmızılılarda yeni transferin performansı alkış topladı.
8.03.2024 Galatasaray
Bakan Kacır: Türk havacılığının altın çağını yaşıyoruz
Bakan Kacır: Türk havacılığının altın çağını yaşıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin İleri Prototip İstasyonu Projesi açılış programına katıldı. Bakan Kacır, "Bayraktar TB2, Anka, Akıncı, Aksungur, Bayraktar TB3, Anka 2, Anka 3, Kızılelma, Atak, Gökbey, Hürkuş, Hürjet ve Kaan ile Türk havacılığının altın çağını yaşıyoruz. " dedi.
27.02.2024 Gündem
Çağlar Söyüncü: Kararımın arkasında durdum!
Çağlar Söyüncü: Kararımın arkasında durdum! Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıkan Çağlar Söyüncü, Antalyaspor müsabakası sonrası konuştu.
3.02.2024 Fenerbahçe
Ahmet Kural: Asıl efsane Serdar ağabey!
Ahmet Kural: Asıl efsane Serdar ağabey! Ahmet Kural'ın başrol olduğu, usta oyuncu Serdar Gökhan'ın da kadroda yer aldığı, senaryo ve yönetmen koltuğunda ise Selçuk Aydemir'in oturduğu komedi filmi 'Efsane'nin galası, dün akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti.
2.02.2024 Cadde
Bir dönemin bilgi ve irfan kaynağı: Üsküdar Matbaası
Bir dönemin bilgi ve irfan kaynağı: Üsküdar Matbaası Matbuat tarihimizdeki birçok ilkler Üsküdar Matbaası’nda gerçekleşti. İlk dini kitap, ilk harekeli kitap, ilk atlas kitabı, ilk tıp kitabı, talik hattı harflerle basılan ilk kitap, ilk matbaa cildi ve cilt üzerinde tuğra uygulaması...
28.01.2024 Gündem
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023'ün ilkleri üniversitesi oldu
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023'ün ilkleri üniversitesi oldu Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 2023 yılında üniversitelerin ilkler arasında yer aldığını belirterek, "Uluslararası Akredite Doğal Taş Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu alanda uluslararası akredite olan ilk merkez oldu. Bunun yanında Yek-G Sistemini Türkiye’de uygulayan ilk üniversite olduk" dedi.
18.01.2024 Eğitim
2024 trendlerine CEO bakışı
2024 trendlerine CEO bakışı DataExpert aracılığıyla yeni yılın trendlerini sorduğumuz CEO'lar dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik, yenilikçilik ve globalleşmeye işaret ediyor...
8.01.2024 Milliyet Executive
Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 ödül
Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 ödül Bu yıl üçüncüsü düzenlenen havacılık başarı ödülleri organizasyonu “Bluesky Awards 2023” sahiplerini buldu.
28.11.2023 Ekonomi
Başkan adayı Hasan Arat: Beşiktaş hepimizin kulübü!
Başkan adayı Hasan Arat: Beşiktaş hepimizin kulübü! Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda başkan adayları arasında yer alan Hasan Arat, İzmir'i ziyaret etti.
18.11.2023 Beşiktaş
Onur Saylak: Yeri geliyor alt değiştiriyordum!
Onur Saylak: Yeri geliyor alt değiştiriyordum! Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın, eski eşi Tuba Büyüküstün'le birlikteliğinden Maya ve Toprak adında ikiz kızları, Gözde Yılmaz'la evliliğinden Deniz Ali adını verdikleri bir oğlu bulunuyor. Ünlü isim, nasıl bir baba olduğunu anlattı.
10.11.2023 Cadde
İş dünyası yeni İK formülüne odaklanıyor
İş dünyası yeni İK formülüne odaklanıyor Yenibiriş, yeni dijital platformu Yenibiris Plus’ı da ilk kez Momentum’24 Zirvesi Gala Gecesi’nde duyurdu. Yenibiriş 2024 yılının ikinci yarısından itibaren bu ekosistemi mobil altyapılar üzerinden hizmete almış olacak.
9.11.2023 Vitrin
Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl ajandası
Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl ajandası Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıldönümü yurdun her bir yerinde farklı etkinliklerle kutlanıyor. Her yerin kırmızı beyaza büründüğü bu büyük coşkuya katılabileceğiniz durakları sizin için derledik.
28.10.2023 Pazar
Ankara'da sergilenmesi şaşırttı! Türkiye 'en iyiler' arasına girebilir
Ankara'da sergilenmesi şaşırttı! Türkiye 'en iyiler' arasına girebilir Türkiye’nin en güçlü yerli/milli motorunun dönen parçalarının geçtiğimiz günlerde ilk kez kamuoyuna tanıtılması aslında son derece kritik bir virajın dönüldüğünü gösteriyor. Gelinen noktayı 'geçmiş tecrübelere' dayandıran uzmanlara göre Türkiye uçak motoru konusunda dünyadaki çok az sayıda ülkenin kabiliyetine sahip olduğunu gösterdi.
11.09.2023 Ekonomi
Gençlere dron pilotluğu eğitimi
Gençlere dron pilotluğu eğitimi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde binlerce ev yıkılırken 50 binden fazla kişi hayatını kaybetti.
11.09.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bizim dönemimizde siyasetin gençleşmesi sağlandı
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bizim dönemimizde siyasetin gençleşmesi sağlandı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir’deki Gençlik Buluşması'nda konuştu. Çelik burada yaptığı açıklamada, "Gençlik dediğimizde akla sadece yaşın gelmesi bizi kandıran bir şey. Aslında gençlik hiçbir zorluk karşısında idealizmi kaybetmemek, hiçbir zorluktan korkmadan yoluna devam etmek, ilkelerini ne olursa olsun, kim ne tehditle gelirse gelsin asla terk etmemek, yürüdüğün yolu bir gün iki gün değil sonuna kadar yürümek. Bu ilkelerden baktığınızda AK Parti’nin en genci Recep Tayyip Erdoğan’dır" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
Küllerinden doğuşun kenti!
Küllerinden doğuşun kenti! İş dünyası temsilcileri, 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünü mesajlarla kutladı, “Türk milletinin vurulmak istenen zincirleri parçalayıp attığı bir destandır…” dedi.
8.09.2023 Ege
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Nitelikli gelecek, nitelikli insanların sırtında yükselir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Nitelikli gelecek, nitelikli insanların sırtında yükselir Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, "Nitelikli bir gelecek ancak nitelikli insanların sırtında yükselir. Onun için temel meselemizin nitelikli insanlar yetiştirmek, her alanda başarılı, güçlü, bilgi, hikmet ve irfanla donatılmış, ferasetli, liyakatli ve ehliyetli, medeniyet değerleriyle donanmış gençlerimizi yetiştirmektir" dedi.
2.09.2023 Gündem
Çin'in birçok bölgesinde iklim değişikliğinin yol açtığı yıkıcı 'ilkler' yaşanıyor
Çin'in birçok bölgesinde iklim değişikliğinin yol açtığı yıkıcı 'ilkler' yaşanıyor Çin, bu yaz dönemini aşırı sıcaklar ve yıkıma yol açan büyük sellerle geçirdi.
29.08.2023 Dünya
'Sizinle birlikte olmak başarılardan daha önemli'
'Sizinle birlikte olmak başarılardan daha önemli' Müzik grubu Sakiler, önceki akşam Türkbükü'ndeki Üzüm Kızı'nda sahne aldı. Konsere "İlkler unutulmaz, ilk göz ağrımız Dünyadan Uzak'la başlayalım" diyerek başlayan Sakiler, repertuarıyla sevenlerine muhteşem bir Bodrum gecesi yaşattı.
28.06.2023 Cadde
Türk resminin zaman yolculuğu
Türk resminin zaman yolculuğu “Tuvalde Yüzyıl: Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Ressam 100 Resim” sergisi Türk resim sanatının yüzyıl içindeki gelişim sürecini gözler önüne seriyor.
25.06.2023 Kültür Sanat
KIZILELMA bir testi daha başarıyla geçti
KIZILELMA bir testi daha başarıyla geçti Baykar’ın öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama Testini başarıyla geçti.
16.06.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İlkler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.