İlyas Salman

İlyas Salman

Son dakika ilyas salman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilyas salman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilyas salman haber sayfamızda...

İlyas Salman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 332 ilyas salman haberi bulunmuştur.
KİBAR FEYZO OYUNCULARI - KONUSU: Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo oyuncu kadrosu-karakterler ve isimleri
KİBAR FEYZO OYUNCULARI - KONUSU: Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo oyuncu kadrosu-karakterler ve isimleri Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Kibar Feyzo filmi, 1978 yapımı yerli komedi türündeki yapımdır. Televizyon izleyicileri karşısına çıkan Kibar Feyzo'nun çekimleri ise Hatay'da yapıldı. İşte, Kibar Feyzo oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
Hüzünlü veda...
Hüzünlü veda... Sinema ve televizyon dünyasında iz bırakan işlere imza atan Türker İnanoğlu, dün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yapımcının cenazesine siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
5.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
İlyas Salman'ın 'Cumhurbaşkanına hakaret' davasında yeni gelişme
İlyas Salman'ın 'Cumhurbaşkanına hakaret' davasında yeni gelişme ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçundan 4 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılanan sinema sanatçısı İlyas Salman'ın avukatı reddi hakim talebinde bulundu. Dosya, üst mahkemeye gönderildi.
1.02.2024 Gündem
HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi?
HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı serisinin yeni nesilden hemen önce çekilen filmi Hababam Sınıfı Güle Güle oyuncuları merak ediliyor. Film, televizyon ekranlarında sinema izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki, Hababam Sınıfı Güle Güle ne zaman çekildi?
26.11.2023 Cadde
ÇÖPÇÜLER KRALI OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı nerede çekildi? Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...
ÇÖPÇÜLER KRALI OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı nerede çekildi? Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu... Çöpçüler Kralı filmi oyuncuları ve konusu öne çıkan başlıklar arasında. Film günümüzde hala ilgi ile takip ediliyor. Film, 1977 yılında vizyona girdi ve başrollerinde Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi isimler yer aldı. İşte, Çöpçüler Kralı oyuncu kadrosu...
26.11.2023 Cadde
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir? Serinin beşinci yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, komedi türünde dikkatleri çekiyor. Kemal Sunal'ın yer almadığı ilk filmdir ve Münir Özkul ise son kez bulunmuştur. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi oyuncu kadrosu merak konusu. İşte, detaylar...
19.11.2023 Cadde
Kendini arayan Türk sineması
Kendini arayan Türk sineması 80’ler dünyada birçok şeyin aynı anda yapıldığı zamanlardı. Darbeyle gelen yasaklar, sosyal hayatta yaşanan değişimler sinemayı da etkilemişti. Etkinliğini yitiren Yeşilçam, seks filmleri, videolarla ayakta durmaya çalışırken toplumsal bakış açısı artık sinemalardaydı...
24.10.2023 Gündem
Hepsi birbirinden ünlü! 'Bizim sınıfı sayabilirim artık'
Hepsi birbirinden ünlü! 'Bizim sınıfı sayabilirim artık' Oyuncu ve yönetmen Metin Belgin, takipçilerini 49 yıl öncesine götürdü. Okul yıllarına ait kareleri sosyal medyada paylaşan Belgin'in; Civan Canova, Ahmet Uğurlu, İlyas Salman ve Levent Özdilek gibi Türk sinema ve tiyatrosuna damga vuran birbirinden ünlü sınıf arkadaşları dikkat çekti.
1.09.2023 Cadde
Banker Bilo oyuncuları tam kadro ve isimleri || Banker Bilo filmi nerede, ne zaman çekildi, konusu nedir?
Banker Bilo oyuncuları tam kadro ve isimleri || Banker Bilo filmi nerede, ne zaman çekildi, konusu nedir? Başrollerinde İlys Salman, Meral Zeren ve Şener Şen'in yer aldığı Türk sinemasının sevlen yapımlarından Banker Bilo filmi, 1980 yılında beyazperdeye çıktı. Komedi türünde yerli yapımdır. Peki, Banker Bilo filmi konusu nedir?
29.08.2023 Cadde
Milletvekili olma hayali gerçekleşmeyen ünlüler
Milletvekili olma hayali gerçekleşmeyen ünlüler 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili adayı olan ünlü isimlerin akıbeti belli oldu. Spor, sanat ve basın camiasından siyaset sahnesine atılan hangi adaylarının seçilip seçilmediği netlik kazandı.
16.05.2023 Cadde
Yeniden kansere yakalanan Bahar Öztan'ın sağlık durumu!
Yeniden kansere yakalanan Bahar Öztan'ın sağlık durumu! Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanınan Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
29.03.2023 Cadde
Bahar Öztan yeniden kansere yakalandı!
Bahar Öztan yeniden kansere yakalandı! 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi Yeşilçam'ın unutulmayan yapımlarında rol alan, 'Gamzeli Güzel' olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi. İşte Bahar Öztan'ın son durumu...
23.03.2023 Cadde
Müjde Ar babaanne oldu!
Müjde Ar babaanne oldu! 10 nisan 2021 da hayata gözlerini yuman sanatçı Mehtap Ar'ın oğlu Söz Ar baba oldu. Müjde Ar yaptığı açıklamada; "Çok büyük bir mutluluk oldu hepimize. 10 günlük oldu şimdi" dedi.
6.03.2023 Cadde
Kibar Feyzo’nun çekildiği tarihi konak da hasar aldı
Kibar Feyzo’nun çekildiği tarihi konak da hasar aldı Kahramanmaraş merkezli depremlerde Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden Kibar Feyzo, Ezo Gelin, Kaçak, Asi gibi birçok film ve dizinin çekildiği Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Kavalcık (Harran) Mahallesi’ndeki tarihi konağın bazı duvarları yıkıldı ve çatısı hasar gördü. Cam kenarlarında ve havuzun yanında ise dökülmeler olduğu görüldü.
25.02.2023 Gündem
'Kibar Feyzo'nun çekildiği Reyhanlı'daki tarihi konak hasar aldı!
'Kibar Feyzo'nun çekildiği Reyhanlı'daki tarihi konak hasar aldı! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde; 'Kibar Feyzo', 'Ezo Gelin', 'Kaçak', 'Asi' gibi birçok unutulmaz film ve dizinin çekildiği, 'Maho Ağa'nın evi olarak üne kavuşan Reyhanlı’nın Kavalcık (Harran) Mahallesi’ndeki tarihi Fatih Aliye Müderris Konağı'nın bazı duvarları yıkıldı ve çatısı hasar gördü.
24.02.2023 Haberler
'Kibar Feyzo'nun çekildiği Reyhanlı'daki tarihi konak hasar aldı!
'Kibar Feyzo'nun çekildiği Reyhanlı'daki tarihi konak hasar aldı! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde; 'Kibar Feyzo', 'Ezo Gelin', 'Kaçak', 'Asi' gibi birçok unutulmaz film ve dizinin çekildiği, 'Maho Ağa'nın evi olarak üne kavuşan Reyhanlı’nın Kavalcık (Harran) Mahallesi’ndeki tarihi Fatih Aliye Müderris Konağı'nın bazı duvarları yıkıldı ve çatısı hasar gördü.
25.02.2023 Cadde
Meryem Uzerli'den takipçisine yanıt: Mesajınızı insani anlamda anlamıyorum!
Meryem Uzerli'den takipçisine yanıt: Mesajınızı insani anlamda anlamıyorum! Türkiye, ardı ardına yaşanan 7.7 ve 7.6'lık iki deprem ile sarsılarak felaketi yaşarken, ünlüler dünyası depremzedeler için seferber oldu. Depremden etkilenen bölgeler için daha önce yardım çağrısında bulunan oyuncu Meryem Uzerli, bir sosyal medya kullanıcı tarafından 'az paylaşım yaptığı' gerekçesiyle eleştirilince; takipçisine cevap vermekte gecikmedi.
20.02.2023 Cadde
Ecem Erkek: Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay
Ecem Erkek: Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler çevredeki 11 ili yıkıcı şekilde etkiledi. Türkiye'yi yasa boğan felaket sonrasında bölgeye giden ünlü oyuncu Ecem Erkek, üzüntüsünü sosyal medya hesabından "Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay" sözleriyle dile getirdi.
20.02.2023 Cadde
Merve Boluğur'un Taha Duymaz pişmanlığı
Merve Boluğur'un Taha Duymaz pişmanlığı Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminde ailesiyle enkaz altında kaldı. Yemek tarifi videolarıyla tanınan Duymaz'dan, depremin 12'inci gününde kardeşleri Melek ve Umut'la birlikte acı haber geldi. Oyuncu Merve Boluğur, Taha'nın vefat haberinin ardından yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.
19.02.2023 Cadde
İlyas Salman ve Müjde Ar’ın rol aldığı filmdeki kaya ikiye bölündü
İlyas Salman ve Müjde Ar’ın rol aldığı filmdeki kaya ikiye bölündü Türkiye, ardı ardına yaşanan 7.7 ve 7.6'lık iki deprem ile sarsıldı. İlyas Salman ve Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı 1981 yapımı “Çirkinler de Sever” filminin çekildiği Adıyaman’daki eski adıyla Eski Kahta, yeni adıyla Kocahisar Mahallesi’ndeki dev kaya deprem nedeniyle ikiye bölündü.
20.02.2023 Cadde
SMA'lı Kaan Efe için büyük gün! Kampanya yüzde 96'ya ulaştı
SMA'lı Kaan Efe için büyük gün! Kampanya yüzde 96'ya ulaştı İzmir’in Kınık ilçesinde, Spinal Musküler Atrofi (SMA) TİP1 hastası 1,5 yaşındaki Kaan Efe Şanal'ın tedavi masraflarına katkıda bulunmak için 'Kınık Kaan Efe Gönüllüleri'nin başlattığı bağış kampanyası yüzde 96'ya ulaştı.
28.12.2022 Gündem
Bir ermişin anısına
Bir ermişin anısına Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Elif Ana”, mucizeler yarattığı ve herkese yardım ettiğine inanılan Kahramanmaraşlı Elif Sugan’ın hayatını, dönemin önemli olaylarıyla paralel anlatıyor.
9.12.2022 Kültür Sanat
İlyas Salman 'Türk milletini aşağılama' suçundan beraat
İlyas Salman 'Türk milletini aşağılama' suçundan beraat Sosyal medya hesabından Türk milletini aşağılayıcı ifadeler kullandığı iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan oyuncu İlyas Salman beraat etti.
1.12.2022 Gündem
İlyas Salman'a 2 yıla kadar hapis istemi
İlyas Salman'a 2 yıla kadar hapis istemi Sosyal medya hesabından Türk milletini aşağılayıcı ifadeler kullandığı iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan aktör İlyas Salman hakkında mütalaa açıklandı. Mütalaada ‘Akılsız halk’ şeklindeki söylemi nedeniyle Salman’ın 'Türk Milletini Aşağılama' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapsi istendi.
13.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlyas Salman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.