İmza Günü

İmza Günü

Son dakika imza günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan imza günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan imza günü haber sayfamızda...

İmza Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.253 imza günü haberi bulunmuştur.
SOLOTÜRK'ten İstanbul'da imza günü! Hayranları ile bir araya geldiler
SOLOTÜRK'ten İstanbul'da imza günü! Hayranları ile bir araya geldiler SOLOTÜRK, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde hayranlarıyla bir araya geldi. Gençlere SOLOTÜRK ile ilgili bilgiler verildi.
23.03.2024 Gündem
SOLOTÜRK hayranları ile buluştu: Mühimmatlarımızı Türk savunma sanayimiz üretiyor
SOLOTÜRK hayranları ile buluştu: Mühimmatlarımızı Türk savunma sanayimiz üretiyor Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde imza günü düzenledi. SOLOTÜRK Pilotları Binbaşı Murat Bakıcı ve Binbaşı Yasin Dikkule gençlere SOLOTÜRK ile ilgili bilgi verdi, tecrübelerini aktardı. Binbaşı Bakıcı, "Bizlere çok soru geliyor, F-16 olmasaydı hangi uçakla gösteri yapmak isterdiniz diye? 'Yerli ve milli' uçağımızla yapmak isterdik. İnşallah, KAAN'ın pilotları da aranızdan çıkacak" dedi.
23.03.2024 Gündem
Yanı başımızdaki gerçek ‘canavarlar’
Yanı başımızdaki gerçek ‘canavarlar’  Gücünü metnin sadeliği ve samimiyetiyle oyuncularının iddialı performanslarından alan “Canavar” duvarların arkasındakilerle yüzleşmeye çağırıyor.
10.12.2023 Kültür Sanat
Milyon euro’luk ‘sihir’ yatırımı
Milyon euro’luk ‘sihir’ yatırımı Dünyada sadece üç tane bulunan The Wizarding World Shop’un dördüncüsü Sihir Dükkanı adıyla İstanbul’da açılıyor. Sihir Dükkanı Kurucusu Fırat Oğuz, Harry Potter, Wednesday gibi karakterlerin lisanslı ürünlerinin satılacağı mağaza için milyon euro’luk yatırım yaptıklarını söyledi.
10.12.2023 Ekonomi
‘Yaşamından Hatıralar’ belgeseli gösterilecek
‘Yaşamından Hatıralar’ belgeseli gösterilecek Marmaris Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 85. yıl dönümü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenliyor.
9.11.2023 Ege
Kitap ve Cumhuriyet coşkusu bir arada
Kitap ve Cumhuriyet coşkusu bir arada Türkiye’nin en gerçek edebiyat buluşması Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 28 Ekim’de başlıyor. Fuar, “Yaşasın Cumhuriyet” temasıyla Cumhuriyet’in 100. yılını kitaplarla kutlayacak.
26.10.2023 Kültür Sanat
Her gün onbinlerce ziyaretçiyi ağırlıyor
Her gün onbinlerce ziyaretçiyi ağırlıyor Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı, 13 Ekim’de kapılarını açmasının ardından kent merkezi ve çevre illerden ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.
21.10.2023 Ege
Demet Akalın'ın 'enişteci' yorumuna Gülden Karaböcek'in kızından cevap!
Demet Akalın'ın 'enişteci' yorumuna Gülden Karaböcek'in kızından cevap! Ünlü popçu Demet Akalın, Konya’da bir çorbacıda şarkı söylerken çekilen görüntüleri çok konuşulan Gülden Karaböcek'e yaptığı yorumla adından söz ettirdi. Akalın'ın en az Karaböcek'in çorbacı görüntüleri kadar gündem olan yorumuna; usta sanatçının kızı Nur Düzgit'ten yanıt gecikmedi.
18.08.2023 Cadde
‘Çorbacıya düştü’ imajını zedeledi
‘Çorbacıya düştü’ imajını zedeledi Usta sanatçı Gülden Karaböcek’in bir çorbacıda sahne aldığı görüntüler hızla yayıldı. Konya’da çeklien görüntüleri sosyal medyada gündem olan Gülden Karaböcek’in kızı Nur, “Konser değil, imza günüydü. ‘Çorbacıya düştü’ yorumları annemin imajını zedeledi” dedi.
18.08.2023 Cadde
‘Türkiye’den ayrılırken üzgün görünüyordu’
‘Türkiye’den ayrılırken üzgün görünüyordu’ Kanada’nın Toronto şehrinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Anadolu Rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray’ın (82) kızı Damla Koray Çamlıca, babasına Instagram’dan veda etti.
9.08.2023 Kültür Sanat
Öğrencilerin mandalina tadında öyküleri
Öğrencilerin mandalina tadında öyküleri İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen “Geleceğin Yazarları Projesi” kapsamında İzmir Menderes Gümüldür Hasan Eren İlkokulu öğrencilerinin yazmış olduğu hikâyeler “Mandalina Tadında Hikâyeler” başlıklı kitapta toplandı.
24.06.2023 Kültür Sanat
‘Adayım demem parti karar verir’
‘Adayım demem parti karar verir’ Seçim sonrası ilk kez konuşan Kılıçdaroğlu, kurultayda aday olup olmayacağına ilişkin, “Ben çıkıp adayım demem. Partinin yetkili organları karar verecek” dedi. Kılıçdaroğlu, değişim çağrısı yapan İmamoğlu için “Aday olabilir ama önceliğimiz İstanbul” diye konuştu.
10.06.2023 Gündem
Ata İttifakı’nın adayı Sinan Oğan imza kampanyasını memleketinden başlatıyor
Ata İttifakı’nın adayı Sinan Oğan imza kampanyasını memleketinden başlatıyor Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza kampanyasını 22 Mart günü memleketi Iğdır’da başlatacak.
21.03.2023 Gündem
Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Lideri Minnikhanov ile görüştü
Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Lideri Minnikhanov ile görüştü 2008-2018 yılları arasında Rubin Kazan'da forma giyen milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin Lideri Rustam Minnikhanov ile görüştü.
11.03.2023 Diğer
Yoksullukla mücadele eden İduğ ve Gümrükçü’ye övgü
Yoksullukla mücadele eden İduğ ve Gümrükçü’ye övgü Çiğli Belediyesi, CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü ve Yazar Hacer Foggo’nun katılımıyla gerçekleşen “Askıda Hayatlar” konulu söyleşi ve imza günü etkinliğine ev sahipliği yaptı.
22.12.2022 Ege
TÜYAP Kitap Fuarı kalabalığı: Sanki bütün İstanbul buraya geliyor gibi
TÜYAP Kitap Fuarı kalabalığı: Sanki bütün İstanbul buraya geliyor gibi Pandeminin ardından 2 yıl sonra yeniden açılan TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın bitmesine 1 gün kala, metrobüs durağında ve yollarda yoğunluk yaşandı. Fuara gelen Filiz Öz, "Metrobüs çok kalabalıktı. Sanki bütün İstanbul buraya geliyor gibiydi" dedi.
10.12.2022 Haberler
2 yıl aranın ardından yeniden açıldı! 'Sanki bütün İstanbul buraya geliyor'
2 yıl aranın ardından yeniden açıldı! 'Sanki bütün İstanbul buraya geliyor' Pandeminin ardından 2 yıl sonra yeniden açılan TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın bitmesine 1 gün kala, metrobüs durağında ve yollarda yoğunluk yaşandı. Fuara gelen Filiz Öz, "Metrobüs çok kalabalıktı. Sanki bütün İstanbul buraya geliyor gibiydi" dedi.
10.12.2022 Gündem
Coşkun Sabah hayranlarıyla buluştu
Coşkun Sabah hayranlarıyla buluştu Müzik dünyasının usta ismi, besteci ve yorumcu Coşkun Sabah, bir süre önce piyasaya çıkan ‘Coşkun Sabah Anılar’ kitabının imza gününde Tüyap Kitap Fuarı’nda hayranlarıyla bir araya geldi.
9.12.2022 Cadde
Kitap şöleni kaldığı yerden devam
Kitap şöleni kaldığı yerden devam Kitapseverlerin heyecanla beklediği gün geldi. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı iki yıllık aradan sonra kapılarını açtı. Kitap fiyatlarındaki artışın yarattığı sarmal, fuarı bu kez daha anlamlı, daha elzem kılıyor.
4.12.2022 Kültür Sanat
Sanat dolu gece
Sanat dolu gece Red Art İstanbul’un Make Pop Art Great Again sergisi ziyaretçilere kapılarını açtı.
11.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Soyadımla gurur duyuyorum’ Jennifer Lopez, Vogue dergisinin aralık sayısına kapak oldu...
10.11.2022 Cadde
Bağışları bekliyor
Bağışları bekliyor Buca Belediyesi, çocuklara kitap sevgisini aşılamak, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla pek çok çalışmaya imza atıyor.
10.11.2022 Ege
‘Dünya tarihinin kıskanılan lideri’
‘Dünya tarihinin kıskanılan lideri’ Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde, Emekli Tuğgeneral Dr. Naim Babüroğlu “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu söyleşi ve imza günü programı gerçekleştirdi.
9.11.2022 Ege
Bedri Baykam Villa Levante’de
Bedri Baykam Villa Levante’de Bornova’da 1831 yılında inşa edilen Levanten Köşkü’nde uzun yıllardır butik otel olarak hizmet veren Villa Levante, İzmir’in sanat hayatına katkı sunmak için sanat galerisini de hayata geçirdi. 
3.11.2022 Ege
İtalya’da Bien Rüzgarı Esti
İtalya’da Bien Rüzgarı Esti Tasarımdaki öncü kimliği ve çevreci yaklaşımıyla adından söz ettiren Bien, 26- 30 Eylül tarihleri arasında İtalya Bologna’da düzenlenen dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de global sektör profesyonelleri ile buluştu.
30.10.2022 Mimarlık

Benzer Haber Etiketleri

İmza Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.