İngiliz Parlamentosu

İngiliz Parlamentosu

Son dakika İngiliz parlamentosu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İngiliz parlamentosu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İngiliz parlamentosu haber sayfamızda...

İngiliz Parlamentosu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 904 ingiliz parlamentosu haberi bulunmuştur.
British Museum Atina’ya tarihi borcunu ödemeye yanaşmıyor
British Museum Atina’ya tarihi borcunu ödemeye yanaşmıyor ‘Üçüncü Dünya’nın sömürgeci ve yağmacı ‘Birinci Dünya’dan gördüğü kıta ve uygarlıklar arası kültür ve tarih talanı sorgusu gittikçe artıyor.
26.07.2023 Kültür Sanat
Gecenin içinde büyülü bir iş! 'Gaz değil, LED olsun' tartışması ikiye böldü
Gecenin içinde büyülü bir iş! 'Gaz değil, LED olsun' tartışması ikiye böldü 200 yılı aşkın bir süredir devam eden bir gelenek, günümüzde yerini teknolojik alternatifine kaptırmak üzere. Yıllardır mesleklerini tutkuyla yapan Londralı fenerciler ise ülkeyi adeta ikiye bölen bu tartışmanın tam ortasında kaldı.
1.07.2023 Dünya
İngiltere, Başbakan Sunak hakkında 'çıkar beyanı' incelemesi başlattı
İngiltere, Başbakan Sunak hakkında 'çıkar beyanı' incelemesi başlattı İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’ın, eşinin hissedar olduğu bir şirketle ilgili çıkar çatışması olasılığı ve gerektiği şekilde çıkar beyanında bulunup bulunmadığı konusunda incelemeye tabi tutulduğu açıklandı.
17.04.2023 Dünya
İngilizler yılbaşında Covid-19 yasaklarını tanımadı
İngilizler yılbaşında Covid-19 yasaklarını tanımadı İngiltere’nin başkenti Londra’da yılbaşı kutlamaları yasaklar içerisinde geçti. Korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında her yıl kutlamaların gerçekleştirildiği Londra'da bu yıl resmi olarak havai fişek gösterisi yapılmazken, kutlamaya gelen bazı vatandaşlar tarafından havai fişek patlatıldı.
1.01.2022 Dünya
İngiliz Parlamentosu, Afganistan gündemiyle toplanacak
İngiliz Parlamentosu, Afganistan gündemiyle toplanacak İngiltere'de 22 Temmuz'da tatile giren ve 6 Eylül'de açılması planlanan Parlamentonun, Afganistan'daki durumu ele almak üzere gelecek hafta toplanacağı bildirildi.
15.08.2021 Dünya
Son dakika... Çin'den İngiltere'ye 'soykırım' tepkisi!
Son dakika... Çin'den İngiltere'ye 'soykırım' tepkisi! Gelen son dakika haberine göre, Pekin yönetimi, İngiltere Parlamentosunun Çin'in Uygur Türklerine yönelik baskılarını "soykırım" olarak tanımasını kınadı.
23.04.2021 Dünya
BoE’ye 'finansmanda çevre gözetilmeli' uyarısı
BoE’ye 'finansmanda çevre gözetilmeli' uyarısı İngiliz parlamentosu Çevresel Denetim Komitesi, İngiltere Merkez Bankası’nın (BoE) yardımlarında çevresel önceliklerin göz ardı edildiği eleştirisinde bulundu.
25.01.2021 Uzmanpara
Petrolün varili ne kadar oldu?
Petrolün varili ne kadar oldu? Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 51,12 dolardan işlem görüyor.
29.12.2020 Uzmanpara
AB ülkeleri İngiltere ile ticaret anlaşmasını onayladı
AB ülkeleri İngiltere ile ticaret anlaşmasını onayladı Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, İngiltere ile uzlaşılan ticaret anlaşmasının 1 Ocak'ta yürürlüğe girmesini oy birliğiyle onayladı.
28.12.2020 Uzmanpara
İngiltere ve AB'den 668 milyar sterlinlik anlaşma
İngiltere ve AB'den 668 milyar sterlinlik anlaşma İngiltere ve Avrupa Birliği'nin (AB) üzerinde uzlaştığı ticaret anlaşması, 1 Ocak 2021'den itibaren tarafların gümrüksüz ve herhangi bir kesinti olmaksızın ticaret yapabilmesine imkan tanıyor.
25.12.2020 Uzmanpara
Piyasalar Noel tatilinde
Piyasalar Noel tatilinde ABD ve Avrupa'da dün başlayan Noel tatili, bugün neredeyse tüm borsalarda devam ederken, yurt içinde dün Borsa İstanbul'da rekor, döviz kurlarında düşüş getiren pozitif havanın devam etmesi bekleniyor.
25.12.2020 Uzmanpara
AB ve İngiltere gümrük vergisiz ticaret yapacak
AB ve İngiltere gümrük vergisiz ticaret yapacak Avrupa Birliği (AB) ve İngiltere, yeni anlaşma ile gümrük vergisi ve kota olmadan ticareti sürdürecek.
25.12.2020 Uzmanpara
AB ve İngiltere gümrük vergisiz ticaret yapacak
AB ve İngiltere gümrük vergisiz ticaret yapacak Avrupa Birliği (AB) ve İngiltere, yeni anlaşma ile gümrük vergisi ve kota olmadan ticareti sürdürecek.
24.12.2020 Ekonomi
Son dakika... Brexit'e son nokta: Anlaştılar
Son dakika... Brexit'e son nokta: Anlaştılar Gelen son dakika haberine göre; İngiltere ve Avrupa Birliği arasındaki sancılı boşanma nihayet uzlaşmayla bitti, taraflar krize yol açan ticaret anlaşmasına vardı. İngiltere Başbakanı Johnson ise anlaşmayla 'kontrolü geri aldıklarını' söyledi.
24.12.2020 Dünya
Telif nedir?
Telif nedir? Özellikle sosyal medya platformlarının hayatımızdaki yerinin artması sonrası daha sık duyduğumuz bir kelime var; Telif. Bizler yeni yeni aşina oluyoruz ama telifin oldukça bir hikayesi var. Molatik olduğumuz konu telif. Telif nedir?
30.01.2021 Hayat
İngiliz Parlamentosu hükümetin karantina kararını onayladı
İngiliz Parlamentosu hükümetin karantina kararını onayladı İngiliz Parlamentosu, yeni tip koronavirüsle (covid-19) mücadele için hükümetin aldığı karantina kararını onayladı.
4.11.2020 Dünya
Resmen onaylandı! İngiltere kapanıyor
Resmen onaylandı! İngiltere kapanıyor İngiliz Parlamentosu, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele için hükümetin aldığı karantina kararını onayladı.
4.11.2020 Dünya
İngiltere’den Huawei’ye “gizli ilişki” suçlaması
İngiltere’den Huawei’ye “gizli ilişki” suçlaması İngiliz parlamentosu savunma komitesi, Huawei’nin Çin devleti ile gizli ilişki içerisinde olduğuna dair net kanıt bulunduğunu bildirdi.
8.10.2020 Ekonomi
İngiltere'de Avam Kamarası AB'nin karşı çıktığı tasarıyı kabul etti
İngiltere'de Avam Kamarası AB'nin karşı çıktığı tasarıyı kabul etti İngiltere'de Avam Kamarası, Avrupa Birliği'nin (AB) karşı çıkmasına rağmen Brexit Anlaşmasını tek taraflı ihlal edecek İç Piyasalar Yasa Tasarısını kabul etti.
29.09.2020 Dünya
İngiltere’de eski bir bakanın tecavüz suçlamasında Muhafazakar Parti de suçlandı
İngiltere’de eski bir bakanın tecavüz suçlamasında Muhafazakar Parti de suçlandı İngiltere’de Avam Kamarası’nın merkezi Wesminister’da çalışan genç bir kadın, geçtiğimiz günlerde Muhafazakar Parti (Tory) üyesi milletvekili ve eski bir bakan hakkında cinsel saldırı suçlamasında bulundu. İngiliz polisi, olayla ilgili 50 yaşlarında bir kişinin cinsel saldırı suçlamasıyla 1 Ağustos’ta gözaltına alındığını duyurdu. Genç kadın, Muhafazakar Parti liderini suçlayarak, eski bakanı partiden atmayarak bu kişiyi koruduklarını ileri sürdü.
3.08.2020 Dünya
Türk Mutfağına İngiltere'den Büyük İlgi
Türk Mutfağına İngiltere'den Büyük İlgi İngiltere’de bulunan dünya mutfağı pazarında oldukça yer etmiş olan Türk Mutfağı başta kebap olmak üzere zenginliğiyle İngiltere’de her geçen gün daha vazgeçilmez hale geliyor. Türkiye’den zincir restoranlarında yapmış oldukları girişimlerle birlikte bilinirliği artan Türk mutfağı, tüm dünyada olduğu gibi İngiltere’de de değişik lezzetleriyle ün salıyor.
10.03.2020 Tatil
Londra, dünyanın en büyük finans merkezi olmayı sürdürme iddiasında
Londra, dünyanın en büyük finans merkezi olmayı sürdürme iddiasında Avrupa Birliği (AB) ile 47 yıllık evliliğini sonlandıran İngiltere'nin başkenti Londra, finans sektöründe küresel cazibesini korumayı hedefliyor.
5.02.2020 Ekonomi
Bir yıl işte böyle geçti
Bir yıl işte böyle geçti 2019’un ilk yarısı yerel seçim gündemiyle geçti. Kadın cinayetleri zirve yaptı. Doğal afetler, Barış Pınarı Harekâtı ve İstanbul depremi gündemi en çok meşgul eden konular oldu.
31.12.2019 Gündem
Emine Erdoğan İngiliz milletvekilleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan İngiliz milletvekilleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Londra'da İngiliz Parlamentosu'ndan milletvekilleriyle bir araya geldi.
4.12.2019 Siyaset
Canlı yayında kozlarını paylaştılar! Dikkat çeken hediye göndermesi
Canlı yayında kozlarını paylaştılar! Dikkat çeken hediye göndermesi İngiltere’de Başabakan Boris Johnson ile ana muhalefetteki İşçi Partisi'nin lideri Jeremy Corbyn 12 Aralık’taki erken genel seçim öncesinde ilk canlı televizyon programında karşı karşıya gelirken, tartışmaya Brexit damga vurdu.
19.11.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İngiliz Parlamentosu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.