İngiliz Şarkıcı

İngiliz Şarkıcı

Son dakika İngiliz şarkıcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İngiliz şarkıcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İngiliz şarkıcı haber sayfamızda...

İngiliz Şarkıcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.133 ingiliz şarkıcı haberi bulunmuştur.
Dua Lipa, İstanbul’da!
Dua Lipa, İstanbul’da! Madame Tussauds, İstanbul’daki merkezine bu kez Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa’yı dahil etti.
7.04.2024 Cadde
Evlendikten sonra 'çılgın' hayatını geride bırakmıştı! 'Çocuklarım kariyerimi mahvetti'
Evlendikten sonra 'çılgın' hayatını geride bırakmıştı! 'Çocuklarım kariyerimi mahvetti' Gençlik yıllarında Londra'nın en 'kötü şöhretli' parti kızlarından biri olan, sahneye sarhoş bir şekilde çıkması ve olaylı eğlence geceleriyle sık sık magazin gündeminin en çok konuştuğu isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Lily Allen, evlenip çocuk sahibi olmasının ardından 'çılgın' hayatından vazgeçmişti. Allen, son olarak katıldığı bir podcast programında çocuklarının kariyerini mahvettiğini söyleyerek, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
12.03.2024 Cadde
Adele sesini kaybedebilir
Adele sesini kaybedebilir ABD’nin Las Vegas kentinde konserler veren ünlü İngiliz şarkıcı Adele, göğsündeki rahatsızlık nedeniyle “ses istirahati” yapmak zorunda kalacağını açıkladı.
28.02.2024 Dünya
'Amy Winehouse ile tanışmayı çok isterdim!'
'Amy Winehouse ile tanışmayı çok isterdim!' Model grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, Zonguldak'ta konser verdi. 2011 yılında hayatını kaybeden meslektaşı Amy Winehouse’u anan Turgut, "Onunla tanışıp şarkı söyleyebilmeyi çok isterdim" dedi.
20.02.2024 Cadde
Ünlü şarkıcının sevgilisiyle samimi anları kameralara yansıdı! Elbisesiyle göz kamaştırdı
Ünlü şarkıcının sevgilisiyle samimi anları kameralara yansıdı! Elbisesiyle göz kamaştırdı Yönetmen Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipa, geçtiğimiz ay İngiliz aktör Callum Turner’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden ikili, son olarak BAFTA Ödülleri'nden sonra katıldıkları bir partide görüntülendi.
20.02.2024 Cadde
Araçtan iner inmez flaşlar patladı! Ünlü şarkıcı sevgilisiyle partide boy gösterdi
Araçtan iner inmez flaşlar patladı! Ünlü şarkıcı sevgilisiyle partide boy gösterdi Yönetmen Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipa, geçtiğimiz ay İngiliz aktör Callum Turner’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden ikili, son olarak Grammy Ödülleri'nden sonra düzenlenen partiye birlikte katıldı.
10.02.2024 Cadde
Ünlü çift peşlerindeki paparazzilere aldırmadı! Sarmaş dolaş yürüdüler
Ünlü çift peşlerindeki paparazzilere aldırmadı! Sarmaş dolaş yürüdüler Yönetmen Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipa, geçtiğimiz ay İngiliz aktör Callum Turner’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden ikilinin Los Angeles sokaklarındaki romantik anları kameralara yansıdı.
1.02.2024 Cadde
Avrupa’ya dönüşü muhteşem oluyor
Avrupa’ya dönüşü muhteşem oluyor ABD’de yaşayan İngiliz şarkıcı Adele, 2016’daki son turnesinden sonra Avrupa’daki ilk konserini Almanya’nın Münih kentinde verecek.
1.02.2024 Dünya
Dua Lipa eski aşkını çabuk unuttu! Yeni sevgilisiyle samimi anlar
Dua Lipa eski aşkını çabuk unuttu! Yeni sevgilisiyle samimi anlar Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipta, geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi halleri dikkat çekmişti. Lipa, son olarak Turner ile balkonda dudak dudağa görüntülendi.
19.01.2024 Cadde
Aşk belgelendi! Birbirlerinin gözlerinin içine bakarak yürüdüler
Aşk belgelendi! Birbirlerinin gözlerinin içine bakarak yürüdüler Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipta, geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi bir şekilde dans ederken görüntülenmişti. Yakın çevreleri tarafından yeni bir ilişkiye başladıkları söylenen ikilinin aşkı belgelendi.
16.01.2024 Cadde
‘İşim aşktan önce gelir’ demişti! Dua Lipa gönlünü Callum Turner'a kaptırdı
‘İşim aşktan önce gelir’ demişti! Dua Lipa gönlünü Callum Turner'a kaptırdı Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipta, geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi bir şekilde dans ederken görüntülendi. Çifte yakın bir kaynak, henüz ilişkinin başında olmalarına rağmen önemli etkinliklere birlikte katılarak ilişkilerinin ciddi boyutta olduklarını gösterdiklerini söyledi.
16.01.2024 Cadde
Ünlü şarkıcının zor anları! Elbisesi yüzünden oturamadı
Ünlü şarkıcının zor anları! Elbisesi yüzünden oturamadı Altın Küre Ödülleri, pazar gecesi 81'inci kez sahiplerini buldu. Jo Koy'un sunumuyla gerçekleşen törene; müzik, sinema ve televizyon dünyasından birçok ünlü isim akın etti. 'Barbie' filmi için seslendirdiği şarkıyla gecede bir adaylı bulunan Dua Lipa da törene katılan isimler arasındaydı. Siyah elbisesiyle göz kamaştıran ünlü isim, güzelliğinin perde arkasını paylaşarak yaşadığı zor anları gösterdi.
12.01.2024 Magazin
Ünlü şarkıcının zor anları! Elbisesi yüzünden oturamadı
Ünlü şarkıcının zor anları! Elbisesi yüzünden oturamadı Altın Küre Ödülleri, pazar gecesi 81'inci kez sahiplerini buldu. Jo Koy'un sunumuyla gerçekleşen törene; müzik, sinema ve televizyon dünyasından birçok ünlü isim akın etti. 'Barbie' filmi için seslendirdiği şarkıyla gecede bir adaylığı bulunan Dua Lipa da törene katılan isimler arasındaydı. Siyah elbisesiyle göz kamaştıran ünlü isim, güzelliğinin perde arkasını paylaşarak yaşadığı zor anları gösterdi.
12.01.2024 Cadde
La la la! Müzikte kadınların zaferi
La la la! Müzikte kadınların zaferi Küresel müzik listelerinde, kadın şarkıcıların zaferi yaşanıyor.
7.01.2024 Dünya
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
Dua Lipa 40 yaşına gelmeden milyarder olma yolunda!
Dua Lipa 40 yaşına gelmeden milyarder olma yolunda! Geçtiğimiz günlerde sekiz aylık sevgilisi, 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras'le ayrılan Dua Lipa, İngiltere'nin en çok kazanan kadın şarkıcısı olmaya hazırlanıyor. Genç şarkıcının "40 yaş altı milyarderler" arasına katılabileceği öngörülüyor.
26.12.2023 Cadde
Dua Lipa numarasını paylaştı: Bana mesaj at!
Dua Lipa numarasını paylaştı: Bana mesaj at! Geçtiğimiz günlerde sekiz aylık sevgilisi, 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras'le ayrılan Dua Lipa kafa karıştırdı. Ünlü şarkıcının, Twitter (X) hesabında numarasını paylaşıp, "Bana mesaj at" notunu düşmesi dikkat çekti.
7.12.2023 Cadde
Dua Lipa, yönetmen sevgilisi Romain Gavras'tan ayrıldı
Dua Lipa, yönetmen sevgilisi Romain Gavras'tan ayrıldı Dua Lipa, kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras ile aşk yaşıyordu. Ünlü şarkıcının Romain Gavras'tan ayrıldığı ortaya çıktı. Yıdız şarkıcının bu kararı almasında müzik kariyerinin etkili olduğu iddia edildi.
5.12.2023 Cadde
Kendisi birinci sınıfta, çocukları ekonomide! 'İnsanlar pislik biri olduğumu düşünecek'
Kendisi birinci sınıfta, çocukları ekonomide! 'İnsanlar pislik biri olduğumu düşünecek' Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın Türk asıllı eşi Ayda Field, dört çocuğuyla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ailece bir yere gidecekleri zaman kendisi ve eşi uçağın first class (birinci sınıf) kısmında otururken çocuklarının ekonomi sınıfında oturduklarını söyleyen Field, bu durumunun nedenini de açıkladı.
18.11.2023 Cadde
Ünlü şarkıcının iç çamaşırları açık artırmada! 'Olağanüstü bir jest'
Ünlü şarkıcının iç çamaşırları açık artırmada! 'Olağanüstü bir jest' Müzik listelerinde uzun süre zirveden düşmeyen 'Shape of You' parçasıyla tanınan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Cadde
Dua Lipa 'Houdini' ile albüm öncesi zaman kazanmak istiyor olabilir
Dua Lipa 'Houdini' ile albüm öncesi zaman kazanmak istiyor olabilir Merakla beklenen yeni Dua Lipa albümü için geri sayım başladı. 'Future Nostalgia'yı takip edecek yeni Dua Lipa albümünün çıkış şarkısı olarak seçilen 'Houdini' daha ilk dinlemede bile sınıfı geçse de yeterince eğlenceli mi, orası bir soru işareti...
14.11.2023 Müzik
Micheal Jackson'un ceketi rekor fiyata satıldı
Micheal Jackson'un ceketi rekor fiyata satıldı Michael Jackson’ın 1980’li yıllardan kalma ikonik bir deri ceketi 306 bin dolara satıldı.
13.11.2023 Dünya
Winehouse’un babasından kâr davası
Winehouse’un babasından kâr davası İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un babası Mitch Winehouse, kızının 2 arkadaşına, sanatçının eşyalarının satışından elde edilen kârı alıkoydukları iddiasıyla dava açtı.
4.11.2023 Dünya
'Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim!'
'Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim!' Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, özel hayatlarına dair samimi açıklamalarda bulundu. 90'lı ve 2000'li yıllardaki yaşam tarzı yüzünden vücudundaki doğal olan her şeyi tükettiğini söyleyen Williams, andropoza girdiğini de itiraf etti.
2.11.2023 Cadde
Ed Sheeran evinin bahçesine kendi mezarını kazmışı!
Ed Sheeran evinin bahçesine kendi mezarını kazmışı! Dört kez Grammy ödülü alan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, çarpıcı itirafı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Albümleri rekor kıran 32 yaşındaki yıldız, evinin bahçesine kendi mezarını kazdığını açıkladı.
7.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İngiliz Şarkıcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.