İnşaat Malzemesi

İnşaat Malzemesi

Son dakika inşaat malzemesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan inşaat malzemesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan inşaat malzemesi haber sayfamızda...

İnşaat Malzemesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.091 inşaat malzemesi haberi bulunmuştur.
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm İstanbul’da kentsel dönüşümde 110 milyon ton inşaat malzemesi atığının ortaya çıkacağı öngörülüyor. Bu atığın ekonomik değeri ise 66 milyar TL olarak hesaplanıyor.
15.04.2024 Ekonomi
%5 büyüme beklentisi
%5 büyüme beklentisi Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (Türkiye İMSAD) mart raporuna göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi Ocak 2024’te geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.3 arttı.
4.04.2024 Ekonomi
Hedef İstanbul’da acil kodlu 600 bin konutun 5 yılda dönüşümü: Maliyet 1.5 trilyon TL malzeme sıkıntısı yok
Hedef İstanbul’da acil kodlu 600 bin konutun 5 yılda dönüşümü: Maliyet 1.5 trilyon TL malzeme sıkıntısı yok İstanbul’da acil yeniden yapımı gereken 600 bin konut için hedeflenen dönüşüm süresi 5 yıl. Şu anda dönüşüm kamu eliyle yürütülürken, vatandaşa da destekler var. Özel sektör ise, yeniden sürece dahil olmak için talepler iletiyor. Maliyetin 1.5 trilyon lirayı aşması beklenirken inşaat malzemesi üretiminde bir sıkıntı öngörülmüyor...
13.01.2024 Ekonomi
Sarıyer'de feci kaza! Facianın eşiğinden dönüldü
Sarıyer'de feci kaza! Facianın eşiğinden dönüldü Sarıyer'de facia teğet geçti. İnşaat malzemesi yüklü bir kamyonun şoförü adres sormak için aracından inince olanlar oldu. Yokuş aşağı duran kamyon bir anda hareket etti ve okul servisine doğru ilerledi. Okul servisinin şoförünün dikkati sayesinde facia kıl payı atlatıldı. İşte detaylar...
17.11.2023 Haberler
Sarıyer'de feci kaza! Facianın eşiğinden dönüldü
Sarıyer'de feci kaza! Facianın eşiğinden dönüldü Sarıyer'de facia teğet geçti. İnşaat malzemesi yüklü bir kamyonun şoförü adres sormak için aracından inince olanlar oldu. Yokuş aşağı duran kamyon bir anda hareket etti ve okul servisine doğru ilerledi. Okul servisinin şoförünün dikkati sayesinde facia kıl payı atlatıldı. İşte detaylar...
17.11.2023 Gündem
D100'de faciadan dönüldü! Otomobil ile cip çarpıştı: 2'si çocuk 6 yaralı
D100'de faciadan dönüldü! Otomobil ile cip çarpıştı: 2'si çocuk 6 yaralı Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 Karayolu'nda cip ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.
13.11.2023 Gündem
İnşaat malzemesi çaldı, kendini böyle savundu
İnşaat malzemesi çaldı, kendini böyle savundu Samsun’un Atakum ilçesinde inşaattan ytong çalan G.Ö., gözaltına alındı. Şüpheli ifadesi dikkat çekti.
13.11.2023 Gündem
Ümraniye'de TIR'ın kamyonete çarptığı anlar kamerada
Ümraniye'de TIR'ın kamyonete çarptığı anlar kamerada Ümraniye Kuzey Marmara Otoyolu'nda inşaat malzemesi yüklü TIR, aniden sapağa yönelerek önüne geçen kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyerlere sürüklenen kamyonetteki sürücü yaralanırken, kaza anı araç kameraya yansıdı
28.10.2023 Haberler
Afrika ülkeleri ile ticaret hacminde büyük artış
Afrika ülkeleri ile ticaret hacminde büyük artış Türkiye, Afrika Ülkeleri ile Ticari ve Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi Stratejisi ile bölgedeki ticaret hacmini son 20 yılda yüzde 800 artırdı.
20.10.2023 Ekonomi
36 ülkeden heyet gelecek! Dünya kapı ve pencere sektörü buluşuyor
36 ülkeden heyet gelecek! Dünya kapı ve pencere sektörü buluşuyor Açıklanan son verilerde, çelik kapı üretim sektörünün dünyada 4,7 milyar dolarlık ticaret hacmi olduğu belirtiliyor.
11.09.2023 Ekonomi
‘Doğal afetler’ fuarı için geri sayım...
‘Doğal afetler’ fuarı için geri sayım... Deprem, yangın, sel gibi afetler ve sonrası için proje yönetimi ile kullanılacak teknolojiler bir fuara konu oluyor.
28.08.2023 Ekonomi
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN  ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN   Mülkiyeti Belediyemize ait imar planında Küçük Sanayi Sitesi alanında kalan ,aşağıda  mevkii, ada, parsel numarası,m2 si, yapılaşma koşulları,muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi ve saati yazılı taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45 inci maddesine göre açık arttırma usulü ile satışı yapılacaktır...
25.08.2023 Resmi İlanlar
Karadenizli aklı sınır tanımıyor! Evine kurduğu sistemle yapılamayanı yaptı
Karadenizli aklı sınır tanımıyor! Evine kurduğu sistemle yapılamayanı yaptı Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde yaşayan 75 yaşındaki Hüseyin Kadıoğlu, ortalama 60 derece eğimli dik yamaçta bulunan yolu olmayan evine ulaşım sorunu için sıradışı bir yönteme başvurdu.
19.07.2023 Gündem
'Mavi bayrak’ unvanını kaybetmişti! Dere gitti, çöpü kaldı
'Mavi bayrak’ unvanını kaybetmişti! Dere gitti, çöpü kaldı Doğu Karadeniz’de, son günlerde heyelan, taşkın ve sellere yol açan sağanaklar nedeniyle özellikle yüksek kesimlere bırakılan çöpler, derelere sürükleniyor. Karadeniz kıyılarına ulaşan çöpler birikiyor. Trabzon’da ‘mavi bayrak’ unvanını 2007 yılında kaybeden Çamburnu Plajı'na ulaşan evsel atıkların yanında, plastik, metal ve inşaat malzemesi gibi çöpler, kirlilik oluşturuyor.
25.06.2023 Gündem
TOKİ inşaatlarında yerli malı ürün kullanımı yüzde 100'e ulaştı
TOKİ inşaatlarında yerli malı ürün kullanımı yüzde 100'e ulaştı İnşaatlarda yerli malı ürün kullanımı TOKİ inşaatlarında yüzde 100'e, yap-satlar da ise yüzde 97'ye ulaştı. Sektör temsilcileri, yerli malı ürünlerin hem daha ucuz ve kaliteli olduğunu hem de ekonomiye can suyu kattığını söyledi.
18.05.2023 Ekonomi
TEM Otoyolu'nda kaza! TIR bariyerlere saplandı
TEM Otoyolu'nda kaza! TIR bariyerlere saplandı Esenyurt'ta TEM Otoyolu'nda seyir halindeki inşaat malzemesi yüklü TIR, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada ölen yada yaralanan olmazken kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.
15.05.2023 Haberler
TEM Otoyolu'nda kaza! TIR bariyerlere saplandı
TEM Otoyolu'nda kaza! TIR bariyerlere saplandı Esenyurt'ta TEM Otoyolu'nda seyir halindeki inşaat malzemesi yüklü TIR, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada ölen yada yaralanan olmazken kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.
15.05.2023 Gündem
‘Dönüşüm deprem tehlikesine karşı! Bu unutulmamalı’
‘Dönüşüm deprem tehlikesine karşı! Bu unutulmamalı’ Depremlerle birlikte yaşanan acılar aynı zamanda büyük bir endişeye dönüştü. Riskli konutlarda yaşayanların kentsel dönüşüme yönelik talebi artıyor. Ancak tarafların uzlaşamaması yıllardır süren çözümsüzlüğü besleyebiliyor. İstanbul Kadıköy bölgesinde 15 yıldır kentsel dönüşüm isteyen hak sahiplerini müteahhitlerle buluşturan Mimar Önem Çakarel ile dinamikleri konuştuk...
9.04.2023 Milliyet Executive
Maliyetine dönüşüm 1 milyon lirayı aştı
Maliyetine dönüşüm 1 milyon lirayı aştı Deprem kaygısı kentsel dönüşüme ilgiyi artırıyor ancak İstanbul’da 80 metrekare konutun bu kapsamdaki maliyeti 1 milyon lirayı aşıyor. Sektör temsilcileri, yüksek fiyatlar nedeniyle konut sahiplerinin karar vermesinin zorlaştığını ifade ediyor.
15.03.2023 Ekonomi
Tedarikte sorun yok betonda kalite şart
Tedarikte sorun yok betonda kalite şart Deprem sonrası çimento tedariğinde sıkıntı olmadığını, 17 fabrikanın bölgeye çimento gönderebileceğini belirten TÜRKÇİMENTO Başkanı Yücelik, “Güvenli yapım teknikleri uygulanmalı, beton kalitesine dikkat edilmeli” uyarısı yaptı.
11.03.2023 Ekonomi
Adıyaman’da geçici konutların inşası hızla ilerliyor! 15 bin kişiye yuva olacak
Adıyaman’da geçici konutların inşası hızla ilerliyor! 15 bin kişiye yuva olacak Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasarın meydana geldiği Adıyaman’da 3 bin adet geçici konut inşa ediliyor.
1.03.2023 Ekonomi
Nişanlı çifte ormanda infaz! Katil babası çıktı
Nişanlı çifte ormanda infaz! Katil babası çıktı Adana’da dün ormanlık alanda kafasından vurulan nişanlı çiftten hastaneye kaldırılan kadın da hayatını kaybetti. Öte yandan cinayetle ilgili gözaltına alınan isim şoke etti.
1.03.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Bakanlığımızın tüm yapısını depremzedelere açtık
Bakan Kasapoğlu: Bakanlığımızın tüm yapısını depremzedelere açtık Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurtlarda boş yatakları değerlendirmeye yönelik ilk etapta 160 bin kapasitenin depremzedeler tarafından kullanıldığın belirterek, "Gençlik merkezlerimiz, salonlarımız, statlarımız; bakanlığımızın tüm yapısını hamdolsun depremzedelerimize açtık" dedi.
1.03.2023 Gündem
Bakan Bilgin'den EYT açıklaması: Panik yapmaya gerek yok
Bakan Bilgin'den EYT açıklaması: Panik yapmaya gerek yok Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), EYT'liler için aylık bağlama işlemlerine yönelik bir açıklama yaptı.
1.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İnşaat Malzemesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.