İnstagram Hikaye

İnstagram Hikaye

Son dakika instagram hikaye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan instagram hikaye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan instagram hikaye haber sayfamızda...

İnstagram Hikaye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.074 instagram hikaye haberi bulunmuştur.
Türkiye’nin ateşkes çabalarına karşılık Netanyahu ailesinden çirkin destek
Türkiye’nin ateşkes çabalarına karşılık Netanyahu ailesinden çirkin destek Gazze’ye yönelik başlattığı kanlı saldırılar nedeniyle Türkiye ve KKTC tarafından ciddi şekilde eleştirilen Başbakan Binyamin Netanyahu, bu kez de KKTC’ye yönelik iddiaları gündeme getirerek adeta karşı atak başlattı. Netanyahu’nun ofisinden yapılan açıklamada, İran’ın Güney Kıbrıs’taki İsrail hedeflerine yönelik saldırılar için Kuzey Kıbrıs’ı bir faaliyet ve geçiş alanı olarak kullanıldığı öne sürüldü.
12.12.2023 Dünya
Balotelli'den olay yaratan transfer paylaşımı! 'İster misiniz?'
Balotelli'den olay yaratan transfer paylaşımı! 'İster misiniz?' Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, Instagram hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. İtalyan futbolcu sosyal medyadaki takipçilerine La Liga sorusu sordu. İşte detaylar...
11.07.2022 Adana Demirspor
Instagram hikaye görüntüleyenler neden çıkmıyor? Instagram hikaye sorunu nasıl geçer?
Instagram hikaye görüntüleyenler neden çıkmıyor? Instagram hikaye sorunu nasıl geçer? Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram ile ilgili meraklı araştırmalar gündeme geldi. Dönem dönem yeni güncelleme yapan Instagram bu kez kullanıcılarını Instagram hikaye görüntüleme seçeneğinde meraklandırdı. Instagram kullanıcıları, Instagram hikaye (story) görüntüleme sorunu nedir, nasıl çözülür? Instagram story (hikaye) görüntüleme sayısı neden görünmüyor? sorularını araştırıyor. Peki Instagram hikaye bölümüne yeni güncelleme mi geliyor?
6.01.2022 Gündem
Instagram'daki yakın arkadaşlar özelliği değişiyor
Instagram'daki yakın arkadaşlar özelliği değişiyor Instagram bir süre önce 'Hikayeler' bölümü için getirdiği yakın arkadaşlar özelliğini değiştirmeye karar verdi.
17.06.2021 Teknoloji
Tuba Büyüküstün 'Sefirin Kızı' dizisine veda etti
Tuba Büyüküstün 'Sefirin Kızı' dizisine veda etti Star TV ekranlarında yayınlanan 'Sefirin Kızı' adlı dizi 11 Mayıs Salı akşamı yayınlanan 52. bölümüyle final yaptı. Diziye Neslihan Atagül'ün ayrılmasının ardından dahil olan Tuba Büyüküstün ise sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yaptı.
12.05.2021 Cadde
Instagram profilinizle dikkat çekmenin yolları
Instagram profilinizle dikkat çekmenin yolları Günümüzde Instagram gerek iş gerekse özel yaşantımızda oldukça önemli ve etkili bir yere sahip. Bazen iş birlikleri bazen de yeni arkadaşlıklar kurmaya yardımcı oluyor bu platform. Instagram'da takipçi sayınızın artması için profilinizin ilgi çekici olması gerekiyor. Peki Instagram profilinizle dikkat çekmenin yolları neler? Gelin bu tüyolara Molatik olalım...
22.04.2021 Teknoloji
Eda Taşpınar'dan tatil pozu
Eda Taşpınar'dan tatil pozu Eda Taşpınar, Meksika-Tulum’daki tatilini uzattı. Instagram'da bol bol fotoğraflarını paylaşan sosyetik güzel, önceki gün de bu kareyi yayınladı.
25.03.2021 Cadde
Hulk'tan paylaşım: Ben hazırım!
Hulk'tan paylaşım: Ben hazırım! Brezilyalı yıldız Hulk'un son sosyal medya paylaşımı büyük yankı uyandırdı.
28.01.2021 Beşiktaş
'Exxen'de Zeynep Bastık sürprizi
'Exxen'de Zeynep Bastık sürprizi Şarkıcı Zeynep Bastık, Acun Ilıcalı'nın yeni platformu 'Exxen'de, 'Zeynep Bastık ve Konukları' programı ile yer alacak.
21.12.2020 Cadde
Twitter Fleets yüzünden yavaşladı
Twitter Fleets yüzünden yavaşladı Twitter, geçtiğimiz hafta içinde koyulduktan 24 saat sonra yok olan tweet özelliği olan Fleets’i dünya çapında devreye sokmuştu. Yeni özelliğin hayata geçmesinden günler sonra ise platform, bazı performans sorunlarını çözebilmek için Fleets’e geçişi yavaşlattı. Twitter’ın destek hesabı, henüz Fleets özelliğini göremeyen kullanıcıların birkaç gün beklemesi gerekeceğini duyurdu.
21.11.2020 Teknoloji
Bella Hadid Instagram'a neden ateş püskürdü?
Bella Hadid Instagram'a neden ateş püskürdü? Dünyanın en gözde modellerinden Bella Hadid, Instagram'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Gelin, babası hakkında paylaşım yapan Hadid'in hikayesinin Instagram tarafından silinmesi üzerine gelişen olaylara bakalım...
10.07.2020 Ünlüler
Bergüzar Korel: Hiçbir pişti bu kadar acı olmamıştı
Bergüzar Korel: Hiçbir pişti bu kadar acı olmamıştı Oyuncu Bergüzar Korel ve yakın arkadaşı Beyza Şekerci Hepileri tatilde bir araya geldi.
8.07.2020 Cadde
Instagram Fotoğraf Boyutları Nelerdir? Fotoğraf, Hikaye (Story), Profil Fotoğrafı, Post Ölçüleri
Instagram Fotoğraf Boyutları Nelerdir? Fotoğraf, Hikaye (Story), Profil Fotoğrafı, Post Ölçüleri Sosyal ağlar kişilerin birbirleri ile sanal ortamda iletişim kurmalarını sağlamaktadır. Bu sosyal ağlardan birisi de Instagram'dır. Instagram üzerinden fotoğraf paylaşımı. Hikaye ekleme gibi işlemler yapılmaktadır. Fakat bu işlemlerin yapılması için fotoğrafların belirli bir boyutta olması gerekir. Peki Instagram fotoğraf boyutları nelerdir? Fotoğraf, hikaye (story), profil fotoğrafı, post ölçüleri nelerdir? Sizlere bu konuyu detaylıca inceledik.
8.05.2020 Teknoloji
MasterChef ödülü ne oldu? İşte 2019 MasterChef Türkiye şampiyonu Cemre'nin ödülü
MasterChef ödülü ne oldu? İşte 2019 MasterChef Türkiye şampiyonu Cemre'nin ödülü MasterChef Türkiye'de şampiyon ve ödülü belli oldu. Finalde güçlü rakibi Alican Sabunsoy ile müthiş bir mücadele veren Cemre Uyanık, büyük ödülün sahibi olmayı başardı. Peki yarışmanın hayranlarının merakla araştırdığı 2019 MasterChef Türkiye'nin şampiyonu Cemre'nin ödülü ne oldu?
29.12.2019 Gündem
Müstehcen videoyla ilgili karar...Kerimcan Durmaz'ın cezası belli oldu
Müstehcen videoyla ilgili karar...Kerimcan Durmaz'ın cezası belli oldu Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın, Instagram hesabından paylaştığı müstehcen videoya ilişkin yargılandığı davada karar açıklandı.
5.12.2019 Cadde
Geçici içerik ve canlı yayın trendi
Geçici içerik ve canlı yayın trendi Sosyal medya kullanıcı sayıları ve bu mecralarda geçirilen zaman artıyor. Tüketici davranışını göstermede de önemli platformlar haline geldiler. Sosyal medyada bu yılki trendler ise geçici içerik, canlı yayın, artırılmış gerçeklik
15.11.2019 Teknoloji
Galatasaray: Hesabımız hacklendi
Galatasaray: Hesabımız hacklendi Galatasaray, resmi Instagram hikaye bölümünden hesabın hacklendiğini belirten bir paylaşımla herkesi şaşırttı. Fakat gerçek daha sonra ortaya çıktı.
27.09.2019 Futbol
Galatasaray: Hesabımız hacklendi
Galatasaray: Hesabımız hacklendi Galatasaray, resmi Instagram hikaye bölümünden hesabın hacklendiğini belirten bir paylaşımla herkesi şaşırttı. Fakat gerçek daha sonra ortaya çıktı.
30.06.2020 Galatasaray
Survivor 2019 için tarih belli oldu! İşte belli olan yarışmacılar...
Survivor 2019 için tarih belli oldu! İşte belli olan yarışmacılar... Acun Ilıcalı, Survivor 2019'da yarışacak ikinci ismi de duyurdu. Peki büyük bir merakla beklenen TV8'in fenomen yarışması Survivor 2019 ne zaman başlıyor ve kimler yarışacak?
22.01.2019 Gündem
Instagram, çevrenizle etkileşimde bulunmanın yeni yollarını sunuyor
Instagram, çevrenizle etkileşimde bulunmanın yeni yollarını sunuyor Instagram, sosyal ağ hizmetlerini rekabete uygun hale getirecek yeni özelliklerle ortaya çıkarmaya çalışıyor. Instagram'ın yeni özellikleri kullanıcıların, arkadaşlarının ve takip ettikleri kişilerle etkileşimde bulunabilecekleri yeni yollarla ilgili.
19.12.2018 Teknoloji
Instagram anketleri mesaj Hikayeleri içinde de kullanılabilecek
Instagram anketleri mesaj Hikayeleri içinde de kullanılabilecek Instagram, anketleri direkt mesajların içinden gönderme imkan sunuyor. Bundan sonra Hikayeyi sadece seçtiğiniz kişilere gönderebileceksiniz.
15.08.2018 Teknoloji
Instagram'da hikaye görüntüleme sıralaması nasıl belirleniyor?
Instagram'da hikaye görüntüleme sıralaması nasıl belirleniyor? Instagram hikaye görüntüleme sıralaması neye göre düzenleniyor? Birçok kullanıcı hikaye görüntülemesinde sıralamanın, profilde gezinme oranına göre düzenlendiğini düşünse de gerçekler çok başka.
21.05.2019 Teknoloji
Instagram 'Bana soru sor' özelliği nasıl kullanılır?
Instagram 'Bana soru sor' özelliği nasıl kullanılır? Aylık 1 milyar aktif kullanıcıya sahip olan Instagram uygulaması, her geçen gün yeni özellikleriyle gündeme geliyor. Yine bir özellik sayesinde çok konuşulanlar arasına giren Instagram'da 'Bana soru sor' özelliği kullanıcıları harekete geçirdi. Peki Instagram 'Bana soru sor' özelliği nasıl kullanılır?
11.07.2018 Gündem
Instagram, Hikayelere soru sorma yeteneği ekliyor
Instagram, Hikayelere soru sorma yeteneği ekliyor Instagram, Lite ve IGTV uygulamalarıyla son dönemde dikkatleri fazlasıyla üzerine çekmişti. Instagram şimdi de Hikayelere soru sorma özelliği ekliyor.
2.07.2018 Teknoloji
Instagram Hikayelerini her gün 400 milyon insan kullanıyor
Instagram Hikayelerini her gün 400 milyon insan kullanıyor Instagram, 400 milyondan fazla insanın her gün Instagram Hikayeleri kullandığını açıkladı. Instagram ayrıca, insanların önemli anlarını paylaşmalarında büyük bir yeri olan Instagram Hikayeler için yeni bir özelliği de duyurdu.
29.06.2018 Sosyalmedya

Benzer Haber Etiketleri

İnstagram Hikaye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.