Instagram Hikayeleri

Instagram Hikayeleri

Son dakika Instagram Hikayeleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Instagram Hikayeleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Instagram Hikayeleri haber sayfamızda...

Instagram Hikayeleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 136 ınstagram hikayeleri haberi bulunmuştur.
Meta’nın Twitter’a rakip platformu Perşembe günü kullanıma açılacak
Meta’nın Twitter’a rakip platformu Perşembe günü kullanıma açılacak Facebook’un sahibi Meta şirketi, Twitter’a rakip olarak geliştirdiği Threads platformunun Perşembe günü kullanıma açılacağını duyurdu.
4.07.2023 Dünya
Twitter Instagram'la entegre mi oluyor?
Twitter Instagram'la entegre mi oluyor? Hangi sosyal medya platformunu kullanırsanız kullanın bir şekilde yolunuz Instagram'a düşüyor. Bu vakte kadar aldığımız bütün tweet görüntülerini silelim çünkü artık Twitter da Instagram'la entegre oluyor. Peki bu entegre işlemi nasıl olacak? Acaba bir sonraki adım Twitter'ı satın almaya kadar gider mi? Gelin hep birlikte Molatik olalım...
24.06.2021 Teknoloji
Sosyal medya fenomenlerine kötü haber! Artık yasak...
Sosyal medya fenomenlerine kötü haber! Artık yasak... Ticaret Bakanlığı, sayıları 60 bini geçen influencer’ların yaptığı reklam içerikli paylaşımlara düzenleme getirdi. Ürün tanıtımı yapan reklam ve sponsorlukları belirtecek.
8.05.2021 Ekonomi
‘Anı’ kaçırma hissimiz arttı
‘Anı’ kaçırma hissimiz arttı Pandemi döneminde insanların gündemi kaçırmamaya çalışırken ‘anı’ ve ‘andan’ keyif almayı kaçırdığına dikkat çeken uzmanlar, “Toplumun yüzde 80’i bu hissi yaşıyor” açıklamasında bulundu.
6.04.2021 Gündem
Instagram Hikayeler için gelecek çok faydalı özellik
Instagram Hikayeler için gelecek çok faydalı özellik Instagram Hikayeler özelliğini bünyesine eklemesiyle kullanıcı sayısında önemli bir artış yakaladı. Etkileşimin arttığını gözler önüne seren platform bunun yanında özelliğe yenilikler getirmeye devam ediyor.
25.03.2021 Teknoloji
Twitter Fleets yüzünden yavaşladı
Twitter Fleets yüzünden yavaşladı Twitter, geçtiğimiz hafta içinde koyulduktan 24 saat sonra yok olan tweet özelliği olan Fleets’i dünya çapında devreye sokmuştu. Yeni özelliğin hayata geçmesinden günler sonra ise platform, bazı performans sorunlarını çözebilmek için Fleets’e geçişi yavaşlattı. Twitter’ın destek hesabı, henüz Fleets özelliğini göremeyen kullanıcıların birkaç gün beklemesi gerekeceğini duyurdu.
21.11.2020 Teknoloji
Fleets ne demek? Twitter fleets hikaye özelliği nedir?
Fleets ne demek? Twitter fleets hikaye özelliği nedir? Twitter, Fleets adındaki hikayeler özelliğini resmen duyurdu. Instagram, Facebook, WhatsApp ve LinkedIn'de karşımıza çıkan hikayeler (Stories) özelliği artık Twitter'a geliyor. Peki Twitter Fleets nasıl görünüyor? Ne zaman kullanıma giriyor? İşte Fleets ile ilgili merak edilenler...
20.11.2020 Teknoloji
Instagram hikayeleri için Facebook'u bıraktılar!
Instagram hikayeleri için Facebook'u bıraktılar! Uzun ve hala devam eden dönemin en büyük sosyal medya platformu olan Facebook, yerini yavaş yavaş Instagram'a bırakıyor. Instagram'ın daha büyük bir kitleye ulaşacağını düşünen eski Facebook çalışanları, Facebook'u bırakarak kendi uygulamalarını tasarladı ve Instagram için hikaye üretme uygulamasını ürettiler.
13.11.2019 Sosyalmedya
Instagram Yakın Arkadaşlar özelliği nasıl kullanılır?
Instagram Yakın Arkadaşlar özelliği nasıl kullanılır? Instagram, Hikayeleri yalnızca belli bir grup ile paylaşmayı sağlayan “Yakın Arkadaşlar” özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu. Peki Instagram'daki Yakın Arkadaşlar özelliği nedir, nasıl kullanılır?
5.12.2018 Teknoloji
Instagram'a özel anları yalnızca yakın arkadaşlarla paylaşma özelliği geldi
Instagram'a özel anları yalnızca yakın arkadaşlarla paylaşma özelliği geldi Instagram, Hikayeleri yalnızca belli bir grup ile paylaşmayı sağlayan “Yakın Arkadaşlar” özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu.
30.11.2018 Sosyalmedya
Instagram, şimdi de Okul Hikayeleri özelliği üzerinde çalışıyor
Instagram, şimdi de Okul Hikayeleri özelliği üzerinde çalışıyor Instagram bu sefer, Okul Hikayeleri özelliği üzerinde çalışıyor. Okul Hikayelerini sadece belli bir okulun öğrencileri görebilecek veya bunlara katkıda bulunabilecek.
6.11.2018 Sosyalmedya
Shazam sonuçları ve IGTV videoları Instagram Hikayeleri ile paylaşılabilecek
Shazam sonuçları ve IGTV videoları Instagram Hikayeleri ile paylaşılabilecek Shazam içerisinde yaptığınız aramanın sonucunu ve IGTV videoları doğrudan Instagram Hikayelerinde paylaşılabilecek. Instagram bu yolla IGTV videolarını daha çok kişiye ulaştırmayı amaçlıyor.
2.11.2018 Sosyalmedya
Instagram'dan çevrimiçi alışveriş uygulaması: IG Shopping
Instagram'dan çevrimiçi alışveriş uygulaması: IG Shopping Instagram, IG Shopping adlı bağımsız alışveriş uygulamasını kullanıma sunmaya hazırlanıyor. IG Shopping ya da IG Alışveriş, kullanıcıların uygulama içinde ürünlere göz atmalarına ve satın almalarına olanak sağlıyor.
5.09.2018 Teknoloji
WhatsApp Durumlarında gelecek yıldan itibaren reklam olabilir
WhatsApp Durumlarında gelecek yıldan itibaren reklam olabilir WhatsApp, gelecek yıldan itibaren içerisinde reklamlı olabilir. Kullanıcıların durumlarına bakarken çeşitli reklamlar göreceği iddia ediliyor.
3.08.2018 Teknoloji
Instagram Hikayelerini her gün 400 milyon insan kullanıyor
Instagram Hikayelerini her gün 400 milyon insan kullanıyor Instagram, 400 milyondan fazla insanın her gün Instagram Hikayeleri kullandığını açıkladı. Instagram ayrıca, insanların önemli anlarını paylaşmalarında büyük bir yeri olan Instagram Hikayeler için yeni bir özelliği de duyurdu.
29.06.2018 Sosyalmedya
Instagram Hikayelerinde ekran görüntüsü alanlar karşı tarafa bildirilmeyecek
Instagram Hikayelerinde ekran görüntüsü alanlar karşı tarafa bildirilmeyecek Instagram, kullanıcıların birilerinin Hikayelerinde ekran görüntüsünü alındığında karşı tarafın bunu görmelerine izin verecek özelliği test ettmediğini doğruladı. Şirket, daha önce bu özelliği test ettiğini ve bazı kullanıcıların ekran görüntüsünü almaya çalıştıklarında uyarı alacağını söylemişti.
15.06.2018 Teknoloji
Instagram Hikayeleri'nden alışveriş yapılabilecek
Instagram Hikayeleri'nden alışveriş yapılabilecek Instagram Hikayeleri'nden bundan böyle alışveriş yapılabilecek. Instagram, kullanıcılara Hikayeler içinde alışveriş çantası ikonunun bulunduğu çeşitli çıkartmaları kullanıma sunacağını açıkladı.
13.06.2018 Teknoloji
Instagram Hikayeleri'ne emojili anket nasıl eklenir?
Instagram Hikayeleri'ne emojili anket nasıl eklenir? Instagram Hikayeler'ine yeni bir anket özelliği geldi. Emojili anket ile sorduğunuz sorulara daha eğlenceli cevaplar alabilirsiniz. Peki Instagram Hikayeleri'ne emojili anket nasıl eklenir?
11.05.2018 Teknoloji
Instagram Hikayeleri'ne müzik çıkartmaları eklenebilecek
Instagram Hikayeleri'ne müzik çıkartmaları eklenebilecek Intagram, sosyal medya platformunu geliştirmeye devam ediyor. Instagram, Hikayeler fonksiyonuna Müzik Çıkartmaları (Music Stickers) eklemeye hazırlandığını belirtti.
8.05.2018 Sosyalmedya
Instagram Hikayelerine Spotify ve GoPro desteği geldi
Instagram Hikayelerine Spotify ve GoPro desteği geldi Instagram’ın Hikayeler özelliğinden faydalanarak, Spotify’da her ne dinliyorsanız kolayca Instagram Hikayenizde paylaşabilir ya da Instagram Direct ile doğrudan mesaj atarak arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. GoPro uygulamasından da Instagram Hikayelerine doğrudan yükleme yapılabilecek.
3.05.2018 Teknoloji
Instagram Hikayelerine birden fazla fotoğraf ve video yüklenebilecek
Instagram Hikayelerine birden fazla fotoğraf ve video yüklenebilecek Instagram, kullanıcıları bundan sonra Hikayelere aynı anda birden fazla fotoğraf ve video yükleyebileyecek. Peki Instagram Hikayelerine aynı anda birden fazla fotoğraf ve video nasıl yüklenebiliyor?
25.04.2018 Teknoloji
Instagram Hikayeleri doğrudan WhatsApp'ta paylaşılabilecek
Instagram Hikayeleri doğrudan WhatsApp'ta paylaşılabilecek Facebook, Instagram’da paylaştığınız hikayeleri WhatsApp’ta da paylaşabileceğiniz bir özelliği test etmeye başladı. Bu sayede kullanıcılar tek bir hikayeyi hem Instagram hem Facebook hem de WhatsApp'ta paylaşabilecek.
5.01.2018 Teknoloji
Instagram Hikayeleri artık kalıcı olarak kaydedilebilecek
Instagram Hikayeleri artık kalıcı olarak kaydedilebilecek Instagram, hikaye arşivleme ve hikayeleri öne çıkarma özelliğini kullanıma sunuldu. Hikaye Arşivleme özelliğiyle hikayeleri size özel bir menüye kaydedebileceksiniz.
6.12.2017 Sosyalmedya
Instagram Hikayeler'ine adınız görünmeden nasıl bakabilirsiniz?
Instagram Hikayeler'ine adınız görünmeden nasıl bakabilirsiniz? Instagram Hikayeleri, insanlara çizimler ve çıkartmalarla süslenmiş, günlük yaşamlarından geçici kısa anları paylaşmalarına olanak tanıyan müthiş bir özellik. Tek dezavantajı, birinin hikayesini izlediğinizde, diğer ucundaki kişi bilgilendiriliyor. Neyse ki, üçüncü taraf bir Chrome uzantısı bunu çözerek tam bir anonimlikle hikayeleri görüntülemenizi sağlıyor.
22.11.2017 Teknoloji
Instagram ve WhatsApp Hikayeleri 300 milyon kullanıcıyla Snapchat’i ikiye katladı
Instagram ve WhatsApp Hikayeleri 300 milyon kullanıcıyla Snapchat’i ikiye katladı Snapchat klonu olarak çıkan Instagram Hikayeler ve WhatsApp’ın Durum özelliği yavaşlamadan yollarına devam ediyor. Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, her iki servisde günlük 300 milyon aktif kullanıcıya ulaşıldığını açıkladı.
2.11.2017 Sosyalmedya

Benzer Haber Etiketleri

Instagram Hikayeleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.