Inter Miami

Inter Miami

Son dakika Inter Miami haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Inter Miami gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Inter Miami haber sayfamızda...

Inter Miami

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 285 ınter miami haberi bulunmuştur.
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen ve MLS'te Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Suudi Arabistan aldığı ve geri çevirdiği teklifi Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas açıkladı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Messi'ye ağır darbe! Inter Miami erken havlu attı
Messi'ye ağır darbe! Inter Miami erken havlu attı Ünlü yıldız Lionel Messi'nin formasını giydiği MLS ekibi Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Monterrey'e 2 maçta da mağlup oldu, saf dışı kaldı.
11.04.2024 Dünyadan Futbol
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra sürpriz bir kararla MLS ekibi Inter Miami'ye imza atan Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Arjantinli yıldızın yeşil sahalara veda ettikten sonraki muhtemel mesleği netlik kazandı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Ayrılmaya hazır değildim'
Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Ayrılmaya hazır değildim' Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılık sürecine dair açıklamaları dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Lionel Messi'den Dünya Kupası itirafı! 'Şampiyon olmasaydık' dedi ve açıkladı
Lionel Messi'den Dünya Kupası itirafı! 'Şampiyon olmasaydık' dedi ve açıkladı Inter Miami'de oynayan Lionel Messi, hem Arjantin Milli Takımı hem de Barcelona'dan ayrılışıyla ilgili gündem olacak açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Futbol
Inter Miami'de Lionel Messi şoku! Sakatlandı
Inter Miami'de Lionel Messi şoku! Sakatlandı MLS ekibi Inter Miami'de teknik direktör Gerardo Martino, Lionel Messi'nin sakatlığını duyurdu.
14.03.2024 Dünyadan Futbol
Messi'nin peçeteye imzalanan ilk FC Barcelona sözleşmesi açık artırmada
Messi'nin peçeteye imzalanan ilk FC Barcelona sözleşmesi açık artırmada Lionel Messi'nin 13 yaşındayken FC Barcelona'ya kiralanacağına dair yapılan ilk sözleşme 2000 yılında kağıt peçete üzerinde imzalanmıştı.
7.03.2024 Dünya
Eski Galatasaraylı DeAndre Yedlin'in yeni adresi belli oluyor!
Eski Galatasaraylı DeAndre Yedlin'in yeni adresi belli oluyor! Bir dönem Galatasaray forması giyen DeAndre Yedlin'in yeni takımı belli oluyor. Tecrübeli futbolcu Inter Miami'den ayrılacak. İşte detaylar...
4.03.2024 Dünyadan Futbol
Markus Gisdol: Taraftarımızla çok daha güçlüyüz!
Markus Gisdol: Taraftarımızla çok daha güçlüyüz! Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Rizespor maçının ardından konuştu.
23.02.2024 Samsunspor
Inter Miami, Federico Redondo'yu transfer etti!
Inter Miami, Federico Redondo'yu transfer etti! MLS ekiplerinden Inter Miami, 21 yaşındaki önlibero Federico Redondo ile sözleşme imzaladı.
23.02.2024 Dünyadan Futbol
Hong Kong'da taraftarlardan Lionel Messi tepkisi!
Hong Kong'da taraftarlardan Lionel Messi tepkisi! Inter Miami'nin Hong Kong ile oynadığı hazırlık maçında Lionel Messi'nin forma giymemesi tepkileri beraberinde getirdi.
4.02.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'dan Levent Münir Mercan operasyonu! 2 kiralık artı para
Galatasaray'dan Levent Münir Mercan operasyonu! 2 kiralık artı para Angelino'nun vedası sonrası sol bek pozisyonuna takviyede bulunmayı hedefleyen Galatasaray'ın Fatih Karagümrük forması giyen Levent Münir Mercan için harekete geçtiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, genç sol bek için Fatih Karagümrük'e sunacağı teklifin ayrıntıları ortaya çıktı.
1.02.2024 Galatasaray
Stuttgart, Mahmoud Dahoud'u kiraladı!
Stuttgart, Mahmoud Dahoud'u kiraladı! Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, Brighton Hove Albion'dan Mahmoud Dahoud'u kiraladı.
1.02.2024 Almanya Bundesliga
Cristiano Ronaldo tribünden izledi, Lionel Messi oynadı! Al Nassr'dan Inter Miami'ye 6 gol
Cristiano Ronaldo tribünden izledi, Lionel Messi oynadı! Al Nassr'dan Inter Miami'ye 6 gol Al Nassr, Riyad Sezon Kupası'nda karşı karşıya geldiği Inter Miami'yi 6-0 mağlup etti.
1.02.2024 Dünyadan Futbol
Al Nassr - Inter Miami maçından kareler
Al Nassr - Inter Miami maçından kareler Suudi Arabistan'da düzenlenen Riyad Sezon Kupası maçında Al Nassr ile Inter Miami karşı karşıya geldi.
1.02.2024 Dünyadan Futbol
Bir peçete 300 bin sterlin! Lionel Messi'nin Barcelona'daki ilk sözleşmesi açık artırmada
Bir peçete 300 bin sterlin! Lionel Messi'nin Barcelona'daki ilk sözleşmesi açık artırmada Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi ile ilgili flaş bir karara imza atıldı. Arjantinli efsanenin, 13 yaşındayken Barcelona'ya transferi için peçeteye yazılan sözleşmenin artırmayla satışa sunulacağı öğrenildi.
1.02.2024 İspanya La Liga
Al Nassr'da Cristiano Ronaldo depremi! Lionel Messi için Al Hilal iddiası
Al Nassr'da Cristiano Ronaldo depremi! Lionel Messi için Al Hilal iddiası Riyad Sezon Kupası'nda Al Nassr ile Inter Miami arasında oynanacak maç öncesi Cristiano Ronaldo şoku yaşandı. Portekizli yıldızla ilgili şokun etkisi devam ederken çarpıcı bir Lionel Messi iddiası ortaya atıldı.
31.01.2024 Dünyadan Futbol
Ronaldo ve Messi yine karşı karşıya geliyor! 37. kez rakip olacaklar
Ronaldo ve Messi yine karşı karşıya geliyor! 37. kez rakip olacaklar Al-Nassr ile Inter Miami takımlarının karşılaşacağı Riyad Sezon Kupası maçında, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi tarihte 37. kez rakip olacak.
31.01.2024 Dünyadan Futbol
Ronaldo-Messi düellosu! Dev buluşma 1 Şubat'ta
Ronaldo-Messi düellosu! Dev buluşma 1 Şubat'ta Suudi Arabistan’da dün başlayan ve 8 Şubat'ta sona erecek olan Riyadh Cup’ta, futbol dünyasının efsane isimler kozlarını paylaşacak. Messili Inter Miami ile Cristiano Ronaldo’nun forma giydiği Al Nassr’ın yanı sıra, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Jorge Jesus’un takımı Al Hilal’in katılacağı turnuva, tam bir futbol şölenine sahne olacak.
30.01.2024 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus'tan Cristiano Ronaldo'yu kızdıracak sözler! 'Messi dünyanın en iyisi'
Jorge Jesus'tan Cristiano Ronaldo'yu kızdıracak sözler! 'Messi dünyanın en iyisi' Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal, Inter Miami hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Suudi Arabistan ekibinin deneyimli çalıştırıcısının basın toplantısında söylediği sözler, Cristiano Ronaldo'nun tepkisini çekecek türden. İşte detaylar...
29.01.2024 Dünyadan Futbol
Sürpriz talip ortaya çıktı! Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi
Sürpriz talip ortaya çıktı! Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi Transfer dönemine Bonucci ve Krunic hamleleri ile hızlı giren Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşanıyor. Kadrodaki geleceği merak konusu olan Batshuayi için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...
21.01.2024 Fenerbahçe
Son zamanların en iyi forvetiydi! Gittiği her kulüpte yaptıklarıyla başını yaktı
Son zamanların en iyi forvetiydi! Gittiği her kulüpte yaptıklarıyla başını yaktı Futbol tarihine iz bırakan Uruguaylı futbolcu Luis Suarez hiç şüphesiz son dönemlerin en iyi forvetlerinden birisi. Ancak forma giydiği her kulüpte yaptıklarıyla adından söz ettirdi. Futbol tarihine ısıran futbolcu olarak kazındı.
17.01.2024 Dünyadan Futbol
Sergen Yalçın'dan ilk transfer! Lionel Messi'nin takım arkadaşını alıyor
Sergen Yalçın'dan ilk transfer! Lionel Messi'nin takım arkadaşını alıyor Antalyaspor'la geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalayan teknik direktör Sergen Yalçın, Arjantinli yıldızın Inter Miami'den takım arkadaşını istedi. İsveçli stoper, Akdeniz temsilcisine gelmeye sıcak bakıyor.
5.01.2024 Antalyaspor
Kylian Mbappe'den Lionel Messi itirafı! 'Hak ettiği saygıyı görmedi'
Kylian Mbappe'den Lionel Messi itirafı! 'Hak ettiği saygıyı görmedi' Pari Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe, eski takım arkadaşı Lionel Messi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
4.01.2024 Fransa Ligue 1
Luis Suarez'in imza töreninden kareler
Luis Suarez'in imza töreninden kareler MLS ekibi Inter Miami, Luis Suarez'i kadrosuna dahil etti.
22.12.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Inter Miami ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.