iPhone'larda üçüncü parti batarya kullanımı yazılımla engellenecek
iPhone'larda üçüncü parti batarya kullanımı yazılımla engellenecek ABD'li teknoloji şirketi Apple, geliştirdiği yeni yazılımla aralarında iPhone XR, XS ve XS Max'in bulunduğu yeni iPhone modellerinde üçüncü parti batarya kullanımına son vererek sadece orijinal bataryaların kullanılmasını sağlayacak
8.08.2019 Apple
iPhone ücretsiz pil değişimi için süre daralıyor
iPhone ücretsiz pil değişimi için süre daralıyor Apple’ın iPhone’lar için bir süredir devam ettirdiği ücretsiz batarya değişimi programı 31 Aralık 2018 tarihinde sona eriyor. Apple, eğer telefonunuz garanti veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaysa cihazınızın pilini herhangi bir ücret almadan değiştiriyor.
3.12.2018 Teknoloji
iPhone'un orijinal olup olmadığını anlamak için ısıran adamın telefon yüzünde patladı
iPhone'un orijinal olup olmadığını anlamak için ısıran adamın telefon yüzünde patladı iPhone bataryasının orijinal olup olmadığını anlamak için ısıran adamın iPhone, ağzında patladı. Çin'de bir elektronik mağazasında çekilen görüntü, internette hızla yayılınca birkaç gün içinde viral hale geldi.
23.01.2018 Teknoloji
iPhone pilleri son dönemde neden sürekli patlıyor?
iPhone pilleri son dönemde neden sürekli patlıyor? Apple’ın pil fiyatlarında yaptığı indirim sonrasında Apple mağazalarındaki yoğunluk arttı. Ardından sebebi bilinmeyen bir şekilde Apple mağazalarında yaşanan ikinci kez bir iPhone bataryasının patladığı haberi geldi. Apple'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmese de, iPhone bataryalarının patlama nedeni bulunmuş olabilir.
15.01.2018 Teknoloji
iPhone 6 Plus sahipleri pil değişimi için Mart ayına kadar beklemek zorunda
iPhone 6 Plus sahipleri pil değişimi için Mart ayına kadar beklemek zorunda iPhone 6 Plus kullanıcıları, Apple'ın pil değiştirme kampanyasından yararlanmak için uzun bir süre bekleyecek. iPhone 6 Plus sahiplerinin bunun için Mart ayına kadar beklemek zorunda olduğu söyleniyor.
13.01.2018 Apple
İki günde iki cihaz! iPhone bataryası değişim sırasında patladı
İki günde iki cihaz! iPhone bataryası değişim sırasında patladı Apple’ın pil fiyatlarında yaptığı indirim sonrasında Apple mağazalarındaki yoğunluk arttı. Ardından sebebi bilinmeyen bir şekilde Apple mağazalarında yaşanan ikinci kez bir iPhone bataryasının patladığı haberi geldi.
11.01.2018 Teknoloji
Apple yeni bir davayla daha karşı karşıya
Apple yeni bir davayla daha karşı karşıya Apple yeni bir davayla daha karşı karşıya. Hagens Berman, Apple'a, şirketin iPhone'u gizlice ve kasıtlı olarak yapılan bir yüklemeyle yavaşlattığını öne sürerek dava açtı.
8.01.2018 Apple