İphone  Xr

İphone  Xr

Son dakika iPhone  XR haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iPhone  XR gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iPhone  XR haber sayfamızda...

İphone  Xr

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95 iphone  xr haberi bulunmuştur.
iPhone kullanıcıları bu habere çok üzülecek! O iPhone modellerine iOS 18 güncellemesi yok
iPhone kullanıcıları bu habere çok üzülecek! O iPhone modellerine iOS 18 güncellemesi yok Yeni iOS güncellemesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken hangi iPhone modellerinin güncelleme alacağı da belli oldu. Büyük değişiklikler yapılacağı konuşulan bu sürümü alamayan bazı iPhone kullanıcıları çok üzülecek. İşte iOS 18 güncellemesini alacak telefonların listesi…
29.02.2024 Teknoloji
Telefon Fiyatları 2022: En Uygun ve Ucuz Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone Akıllı Cep Telefonu Fiyatları
Telefon Fiyatları 2022: En Uygun ve Ucuz Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone Akıllı Cep Telefonu Fiyatları Cep telefonları insan yaşamının en büyük iletişim araçlarından bir tanesidir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte her geçen gün yeni özellikleri ile birlikte yeni model telefonlar piyasaya sürülüyor. Telefon fiyatları marka, model ve özelliklerine göre bu yüzden farklılık gösteriyor. Uygun telefon tercih etmek isteyenler için ucuz cihazlar bulunurken üst segmentte pahalı telefonlar da yer alıyor. Dünya genelinde en çok tercih edilen telefon markaları arasında Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone modelleri yer alıyor. 2022 yılında en uygun ve ucuz akıllı cep telefonu fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
10.12.2022 Ekonomi
iOS 16 ne zaman çıkacak, özellikleri neler? iOS 16 güncellemesini hangi telefonlar alacak?
iOS 16 ne zaman çıkacak, özellikleri neler? iOS 16 güncellemesini hangi telefonlar alacak? iPhone 14'ün tanıtılmasıyla birlikte iOS 16 işletim sürümü de en çok araştırılan konular arasına girdi. Tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 14 tanıtımı ABD'de gerçekleşti. Apple'ın yeni özellikleriyle birlikte iOS 16 sürümü ile ilgili özellikler de merak ediliyor. Peki, iOS 16 ne zaman çıkacak, hangi telefonlar güncellemeyi alacak?
8.09.2022 Bilgi Rehberi
iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı
iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı Apple’ın yeni akıllı telefonuyla beraber gelen iOS 15 bazı sorunları da beraberinde getirmişti. Bazı bağlantı sorunlarıyla kendini gösteren güncellemenin ardından hemen yeni bir güncelleme daha yayımlanmıştı ancak sorunlar tamamen bitmemişti. İşte o sorunları çözmek için iOS 15.0.2 güncellemesi kullanıma açıldı.
12.10.2021 Teknoloji
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar Apple cihazları için yeni bir güncelleme serisi yayımladı. iOS 15’in yanında iPadOS 15, watchOS 8 ve tvOS 15 kullanıcılara sunuldu. Geçen hafta düzenlediği etkinlikte detaylandırdığı özelliklerle kullanıcılara sunulan yeni işletim sistemi, yaklaşık 4 GB’lık bir alanı kaplıyor.
21.09.2021 Teknoloji
Apple, iOS 15 ve iPadOS 15 için çıkış tarihlerini açıkladı
Apple, iOS 15 ve iPadOS 15 için çıkış tarihlerini açıkladı Apple dün(14 Eylül) düzenlediği etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtmasının yanında iPad ve Apple Watch Series 7'nin üzerindeki örtüyü kaldırdı. Pek çok kullanıcı da etkinlik sonrasında iOS 15 ve iPadOS 15'in ne zaman cihazlarına geleceğini merak ediyordu. Apple etkinlikte resmi tarihleri de paylaştı.
15.09.2021 Teknoloji
Apple'dan şaşırtan üretimi durdurma haberi geldi!
Apple'dan şaşırtan üretimi durdurma haberi geldi! Apple bu yılın son aylarına doğru yeni iPhone serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Gözler iPhone 13 serisindeyken şirketin eski iPhone modeli için verdiği karar şaşırtıyor. Halen çok popüler olan telefon serisi 2 yıl önce tanıtılmıştı.
16.06.2021 Teknoloji
iPhone 12 ve iPhone 11 arasında yaşanan rekabet ortaya çıktı
iPhone 12 ve iPhone 11 arasında yaşanan rekabet ortaya çıktı iPhone 11 serisinin çok sevildiği rakamlarla ortaya çıkmıştı. 2019 yılında piyasaya sürülen telefon serisi en çok satan akıllı telefonlar olmuştu. Apple'ın en son piyasaya sürülen iPhone 12 ailesi ise 11'in aksine daha çok satıldığı ortaya çıktı.
1.06.2021 Teknoloji
Telefonunuzu değiştirmeniz gerekebilir: iOS 15 alması beklenen iPhone'lar
Telefonunuzu değiştirmeniz gerekebilir: iOS 15 alması beklenen iPhone'lar iPhone kullanıcılarına özel olarak geliştirilen iOS yazılımı daha yeni güncellendi. Kullanıcılarına uzun yıllar güncelleme sunmayı vadeden Apple, 5 yıl önce piyasaya çıkan telefonuna geçen yıla kadar güncelleme desteği vermişti. İşte iOS 15 alacağı söylenen iPhone modelleri:
23.05.2021 Teknoloji
Kırılan telefon ekranları için: iPhone ekran değişimi ve Samsung ekran değişimi fiyatı!
Kırılan telefon ekranları için: iPhone ekran değişimi ve Samsung ekran değişimi fiyatı! Akıllı telefonlar artık pek çoğumuzun bir uzvu gibi oldu. Gerek e-postaları kontrol etmek gerekse oyun oynamak gerekse de müzik dinlediğimiz bu cihazlar sayesinde günlük bütün işlerimizi halledebiliyoruz.
31.03.2021 Teknoloji
iOS 14.3'le gelen özellikler
iOS 14.3'le gelen özellikler Apple, iOS ve iPadOS için 14.3 güncellemesini yayınladı. Son güncellemeyle iPhone 12 ve iPhone 12 Pro Max kullanıcılarına ProRAW adı verilen fotoğraf çekme özelliği getirildi. Güncellemeyle birlikte kısa bir süre önce satışa sunulan AirPods Max kulak desteği ve bazı ülkelerde kullanılabilen Apple Fitness+ üyeliği özelliklerinin yanı sıra birtakım düzeltmeler ve geliştirmeler de geldi.
15.12.2020 Teknoloji
İtalya’dan Apple’a su geçirmezlik cezası
İtalya’dan Apple’a su geçirmezlik cezası İtalya Rekabet Kurumu, ABD’li teknoloji devi Apple’a akıllı telefonlarının suya dayanıklılık özelliklerine dair reklam ve  promosyonlarda yanıltıcı bilgi verdiği gerekçesiyle 10 milyon euro ceza kesti.
1.12.2020 Ekonomi
İtalya'dan Apple'a 10 milyon euro ceza
İtalya'dan Apple'a 10 milyon euro ceza İtalya Rekabet Kurumu, ABD'li teknoloji devi Apple'a akıllı telefonlarının suya dayanıklılık özelliklerine dair reklam ve promosyonlarda yanıltıcı bilgi verdiği gerekçesiyle 10 milyon euro para cezası kesti.
30.11.2020 Uzmanpara
Uluslararası Şehrin Işıkları Yarışması'nın kazananları belli oldu
Uluslararası Şehrin Işıkları Yarışması'nın kazananları belli oldu ‘Uluslararası Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Bu yıl sekizincisi düzenlenen yarışmaya dünyanın her yerinden 7 binin üzerinde başvuru geldi. Yarışmada Tolga İldun’un karlar altındaki Galata Köprüsü’nü görüntülediği fotoğrafı birinci seçildi.
13.10.2020 Kültür Sanat
iPhone kullananlara kötü sürpriz!  iOS 14'te YouTube sorunu
iPhone kullananlara kötü sürpriz! iOS 14'te YouTube sorunu iOS 14'te YouTube'un "resim içinde resim" işlevini kullanmayı uman iPhone kullanıcıları kötü bir sürpriz ile karşılaştı.
23.09.2020 Teknoloji
İOS 14 beta - apple indir (download) | İOS 14 özellikleri neler?
İOS 14 beta - apple indir (download) | İOS 14 özellikleri neler? İOS 14 güncellemesi ile ilgili müjdeli haber geldi. Apple kullanıcılarını yakından ilgilendiren İOS 14 özellikleri neler, hangi iphonelarda olacak? Ana Ekran sayfalarında bugüne kadarki en büyük güncellemeye yer veren sürümde, göz alıcı bir şekilde yeniden tasarlanan araç takımları ve Uygulama Arşivi, App Clips ile App Store’dan yararlanmanın yeni bir yolu, Mesajlar uygulamasında güçlü güncellemeler ve daha fazlası yer alıyor.
23.06.2020 Gündem
Apple Corona virüs nedeniyle ürün satışlarına sınırlama getirdi!
Apple Corona virüs nedeniyle ürün satışlarına sınırlama getirdi! Tüm dünyayı etkileyen Corona virüs nedeniyle, tüm ülkeler alarma geçmiş durumda. Ülkelerin yanı sıra yaşanan aksaklıklar nedeniyle üretim yapan firmalar da sıkıntıda. Apple ürün satışlarına Corona virüs nedeniyle sınırlama getirdi.
20.03.2020 Apple
2019'un en çok satan telefonları belli oldu!
2019'un en çok satan telefonları belli oldu! 2019 yılının en çok satan akıllı telefonları belli oldu. Liderlik sırası Apple geçen sene en çok beğenilen akıllı telefon modeli olan iPhone XR oldu. Peki, sıralamanın devamında hangi akıllı telefon modelleri yer alıyor? 2019'da hangi telefon kaç adet sattı?
26.02.2020 Teknoloji
Tatil kampanyası devam ediyor
Tatil kampanyası devam ediyor MediaMarkt, yarıyıl tatiline özel tatil kampanyasını devam ettiriyor.
24.01.2020 Ekonomi
Apple, Google ve Facebook basit bir lazerle hacklendi!
Apple, Google ve Facebook basit bir lazerle hacklendi! Michigan ve Tokyo Üniversite'lerinde çalışan araştırmacılar basit bir lazerle, teknoloji devlerinin ürettiği sesli hoparlörleri ele geçirmeyi başardı.
iPhone 11 özellikleri nedir? Fiyatı ne kadar?
iPhone 11 özellikleri nedir? Fiyatı ne kadar? iPhone 11 için geri sayım başladı. Teknoloji tutkunları sabırsızlıkla son modelin tanıtımını bekliyor. Bir yandan da iPhone 11'in özellikleri ve fiyatı sorgulanıyor. İşte sızan bilgiler...
10.09.2019 Gündem
iPhone 11 özellikleri neler? iPhone 11 fiyatı ne kadar olacak?
iPhone 11 özellikleri neler? iPhone 11 fiyatı ne kadar olacak? Apple, iPhone 11’in tanıtım tarihini resmi olarak açıkladı. iPhone kullanıcıları ise iPhone 11 hakkında meraklı arayışa başladı. iPhone 11'in özellikleri ve ücreti merak konusu oldu. İşte Amerikalı teknoloji devi Apple'dan açıklamalar...
30.08.2019 Gündem
iPhone'larda üçüncü parti batarya kullanımı yazılımla engellenecek
iPhone'larda üçüncü parti batarya kullanımı yazılımla engellenecek ABD'li teknoloji şirketi Apple, geliştirdiği yeni yazılımla aralarında iPhone XR, XS ve XS Max'in bulunduğu yeni iPhone modellerinde üçüncü parti batarya kullanımına son vererek sadece orijinal bataryaların kullanılmasını sağlayacak
8.08.2019 Apple
Yeni iPhone XR çift arka kamerayla gelecek!
Yeni iPhone XR çift arka kamerayla gelecek! Apple'ın eylül ayında tanıtması beklenilen yeni iPhone XR'ın çift arka kamerayla geleceği belli oldu. Öte yandan yeni XR'ın birçok özelliği de ortaya çıktı.
13.05.2019 Apple
Yeni iPhone XR'ın renk seçenekleri ortaya çıktı!
Yeni iPhone XR'ın renk seçenekleri ortaya çıktı! Apple'ın Eylül ayında 2019 serisini tanıtması beklenilen iPhone XR'ın renk seçenekleri sızdırıldı.
11.05.2019 Apple

Benzer Haber Etiketleri

İphone  Xr ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.