iPhone XS ne kadar dayanıklı?
iPhone XS ne kadar dayanıklı? iPhone XS'in Apple'ın iddia ettiği kadar sağlam olup olmadığını görmek için bir düşürme testi gerçekleştirildi. Peki iPhone XS ne kadar dayanıklı?
24.09.2018 Apple
Tim Cook: Yeni iPhone'lar çok pahalı, çünkü ihtiyaç duyduğunuz diğer aygıtların yerini tutuyor
Tim Cook: Yeni iPhone'lar çok pahalı, çünkü ihtiyaç duyduğunuz diğer aygıtların yerini tutuyor Yeni iPhone serisi iPhone XR, XS and XS Max'ın en pahalı modelleri 1449 dolara varan fiyatlarla piyasaya çıktı. TV'de yeni ürünlerin fahiş fiyatlarıyla ilgili sorguya çekilen Apple CEO'su Tim Cook, "Bugüne dek yaptığımız en gelişmiş, en ileri iPhone" savunması yaptı.
19.09.2018 Apple
iPhone XS serisi LTE bağlantı hızı konusunda iPhone X'i üçe katladı
iPhone XS serisi LTE bağlantı hızı konusunda iPhone X'i üçe katladı iPhone XS serisi LTE bağlantı hızı konusunda iPhone X'ten çok daha iyi performans sunuyor. 4x4 MIMO özelliğiyle gelen iPhone XS serisinin LTE bağlantı hızı iPhone X'ten üç kat daha fazla.
24.09.2018 Apple
iPhone XS Max 512 GB kaç para olacak?
iPhone XS Max 512 GB kaç para olacak? Apple, yeni akıllı telefon modelleri iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR ile yeni akıllı saati Apple Watch  Series 4'ü tanıttı. Peki bu modellerin depolama kapasitelerine göre fiyatları ne kadar olacak?
14.09.2018 Apple