Ipsos

Ipsos

Son dakika Ipsos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ipsos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ipsos haber sayfamızda...

Ipsos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 500 ıpsos haberi bulunmuştur.
Sırbistan'da iktidar partisi zaferini ilan etti
Sırbistan'da iktidar partisi zaferini ilan etti Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic, bugün gerçekleştirilen erken genel ve yerel seçimleri açık farkla kazandıklarını açıkladı.
18.12.2023 Dünya
Teknoloji ve sosyal medya ilişkileri nasıl etkiledi? ‘Aldatma kolaylaştı boşanmalar arttı’
Teknoloji ve sosyal medya ilişkileri nasıl etkiledi? ‘Aldatma kolaylaştı boşanmalar arttı’ Teknoloji, sosyal medya platformları ve internetin daha sık kullanılması sosyal ilişkileri zayıflattı, ilişkiler yeniden şekillendi. Uzmanlar, bunun çiftler arasında aldatmayı ve boşanmayı artırdığı görüşünde.
18.12.2023 Gündem
Sırbistan'da seçimlerin kazananı belli oldu
Sırbistan'da seçimlerin kazananı belli oldu Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic, bugün gerçekleştirilen erken genel ve yerel seçimleri açık farkla kazandıklarını açıkladı.
17.12.2023 Dünya
Hollanda’da Wilders sürprizi
Hollanda’da Wilders sürprizi Hollanda’da düzenlenen erken genel seçimde İslam karşıtı aşırı sağcı Geert Wilders liderliğindeki Özgürlük Partisi oylarını artırarak bir sürprize imza attı.
23.11.2023 Dünya
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor "Bireyselden kurumsala, tüm hedef kitleyi kapsayan, müşteri odaklı büyük bir ekosistem oluşturduk. Müşteri memnuniyetinde son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştık..."
10.11.2023 Milliyet Executive
‘Yemek Siparişi’nin ‘Lovemark’ı seçildi
‘Yemek Siparişi’nin ‘Lovemark’ı seçildi Yemeksepeti, ‘Türkiye’nin Lovemark’ları 2023’ araştırmasında ödüle layık görüldü. MediaCat ve Ipsos tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre Yemeksepeti, ‘Yemek Siparişi’ kategorisinde birinci olarak kategorinin ‘Lovemark’ı oldu.
21.10.2023 Ekonomi
1000 Mbps internet memnuniyeti uçurdu
1000 Mbps internet memnuniyeti uçurdu Türk Telekom, yaygın fiber ağı ile sağladığı 1000 Mbps’e varan yüksek hızlar sayesinde son üç yılın en iyi müşteri memnuniyetine ulaştı. Bağımsız araştırma şirketi Ipsos’un gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Türk Telekom, son üç yılın en yüksek müşteri deneyimi memnuniyet performansına ulaştı.
16.09.2023 Ekonomi
Yüzyılın yüzleşmesine katılım yüksekti
Yüzyılın yüzleşmesine katılım yüksekti Ipsos Türkiye tarafından her yıl düzenlenen Araştırmada Yenilikler Konferansı’nın 14’üncüsü gerçekleştirildi. Araştırma çıktılarının paylaşıldığı ve araştırmanın gelişimine odaklanan konferansın bu yılki teması Yüzleşme idi.
19.06.2023 Gündem
Hatay’daki kadın çiftçilere destek
Hatay’daki kadın çiftçilere destek Migros ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) deprem bölgesinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan kadınların ihtiyaç ve beklentilerini anlamak üzere bir çalıştay gerçekleştirdi.
9.06.2023 Ekonomi
IPSOS’tan yüzyılın yüzleşmesi
IPSOS’tan yüzyılın yüzleşmesi Bu yıl  ‘Araştırmada Yenilikler Konferansı’ 7 Haziran’da İstanbul DasDas Ataşehir’de düzenlenecek.
5.06.2023 Gündem
Dünyanın gözü Sudan'da! ABD basını yazdı: USNS Brunswick gönderildi
Dünyanın gözü Sudan'da! ABD basını yazdı: USNS Brunswick gönderildi ABD basınında yer alan haberlerde, ABD’nin Sudan’daki tahliyelere yardımcı olmak amacıyla askeri nakliye gemisi USNS Brunswick’i Port Sudan'a gönderdiği ifade edildi. Öte yandan Sudan’da taraflar ateşkesin 72 saat uzatılmasını kabul etti
30.04.2023 Dünya
‘Quis custodiet ipsos custodes?’*
‘Quis custodiet ipsos custodes?’* Sudan Silahlı Kuvvetleri’nin başı General Burhan ile Hızlı Destek Güçleri’nin lideri General Dagalo arasındaki güç çekişmesi, sıcak çatışmaya döndü. Bu durumun nedeniyse, Sudan’ın demokrasi kültürünü içselleştirememiş olması.
30.04.2023 Dünya
En güvenilir isim oldu
En güvenilir isim oldu Haluk Levent, Ipsos Antikriz Monitör’ün araştırmasına göre ‘Türkiye’nin En Güvenilen İsmi’ oldu.
4.04.2023 Cadde
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü Dünyanın en çok satan beş telefon markasından biri olan vivo, 2021 yılında Türkiye’de toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren fabrikasında yeni üretim bantlarını devreye alarak kapasitesini artırmayı ve daha fazla kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. Tüketicilere kaliteli ve yüksek performanslı cihazlar sunmak amacıyla fabrikada üretilen tüm cihazların kalite kontrollerini en üst seviyede gerçekleştiren vivo, kendisine güven duyan Türk tüketicisine teşekkür etmek için ülkemizde ilk kez giriş ve orta segment telefonlarda iki büyük Android güncelleme garantisi sözü veriyor.
20.03.2023 Milliyet Tv
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü Dünyanın en çok satan beş telefon markasından biri olan vivo, 2021 yılında Türkiye’de toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren fabrikasında yeni üretim bantlarını devreye alarak kapasitesini artırmayı ve daha fazla kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. Tüketicilere kaliteli ve yüksek performanslı cihazlar sunmak amacıyla fabrikada üretilen tüm cihazların kalite kontrollerini en üst seviyede gerçekleştiren vivo, kendisine güven duyan Türk tüketicisine teşekkür etmek için ülkemizde ilk kez giriş ve orta segment telefonlarda iki büyük Android güncelleme garantisi sözü veriyor.
20.03.2023 Advertorial
Hollanda'da senato seçimlerinde çiftçilerin büyük zaferi
Hollanda'da senato seçimlerinde çiftçilerin büyük zaferi İktidarın azot planına tepki için birkaç yıl önce siyaset sahnesine giren Çiftçi Vatandaş Hareketi Partisi, sandıkta ezici bir üstünlük elde etti. Aşırı sağcı FvD ise büyük bir hezimet yaşadı.
16.03.2023 Dünya
Arama kurtarmada en başarılı madenci!
Arama kurtarmada en başarılı madenci! IPSOS, depremde görev yapan arama kurtarma ekipleri ve Kızılay ile ilgili araştırma yaptı. En başarılı ekip madenciler oldu. Kızılay’ın çadır satışını 10 kişiden 8’i biliyor.
13.03.2023 Gündem
Martı CEO’sundan erişim engeli açıklaması
Martı CEO’sundan erişim engeli açıklaması İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası'nın başvurusu üzerine, araç paylaşım uygulaması 'Martı TAG' ve 'Martı Motosiklet' uygulamasına erişim engeli getirilmişti. Karara itiraz edeceklerini söyleyen Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem, “Martı kurumsal bir şirket, TAG yüzde 100 yasal bir hizmet. Biz daha dün New York Borsası'nda Türk bayraklarıyla karşılandık. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil ediyoruz ve burada bunu yaşamaktan maalesef çok büyük üzüntü duyuyoruz. Ama hukuki süreç uzun bir süreç, mücadelemize devam edeceğiz. TAG gibi bir hizmeti İstanbullunun beğendiği değil, bayıldığı bir hizmeti de 3-5 taksi baronuna ve Eyüp Aksu’ya da yedirmeyiz” dedi.
9.03.2023 Ekonomi
10 kişiden 6’sına göre şiddet her alanda var
10 kişiden 6’sına göre şiddet her alanda var Her üç kadından ikisi de bu düşünceye katılıyor. IPSOS Milliyet okurları için derledi...
6.03.2023 Gündem
Toplumun yüzde 40’ı ‘deprem sorun’ diyor
Toplumun yüzde 40’ı ‘deprem sorun’ diyor IPSOS, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine yönelik bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmaya göre, toplumun yüzde 40’ı için deprem Türkiye’nin en önemli sorunu.
27.02.2023 Gündem
Endişe çok tedbir az
Endişe çok tedbir az Deprem bölgesi dışında 71 ilde yaşayanların %85’i, kendi şehrinde de büyük bir afet meydana gelebileceğinden endişeli. Bununla birlikte %76’sı evinin sağlamlığını kontrol ettirmemiş.
21.02.2023 Gündem
Hangi sektörlere ne kadar güveniliyor...
Hangi sektörlere ne kadar güveniliyor... Yiyecek-içecek 14 ülkede en güvenilir 3 kategoride. IPSOS Milliyet okurları için derledi.
6.02.2023 Gündem
Daha fazla fiyat araştırıyoruz!..
Daha fazla fiyat araştırıyoruz!.. İndirimli ürün ve market markaları tercih ediliyor... IPSOS Milliyet okurları için derledi.
30.01.2023 Ekonomi
Çekya'da geri sayım! Oy verme işlemi 14.00'e kadar sürecek
Çekya'da geri sayım! Oy verme işlemi 14.00'e kadar sürecek Çekya'da halk, ikinci tura kalan devlet başkanlığı seçiminde oy vermek üzere sandık başına gidiyor.
27.01.2023 Dünya
Çekya'da devlet başkanlığı seçim anketleri belli oldu! Eski Genelkurmay Başkanı önde
Çekya'da devlet başkanlığı seçim anketleri belli oldu! Eski Genelkurmay Başkanı önde Çekya’da devlet başkanlığı seçimine sayılı günler kala yapılan anketlere göre, seçim yarışını Eski Genelkurmay Başkanı Petr Pavel’in kazanması bekleniyor.
23.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ipsos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.