İrfan Can

İrfan Can

Son dakika irfan can haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan irfan can gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan irfan can haber sayfamızda...

İrfan Can

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.774 irfan can haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki!
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki! Sivasspor-Fenerbahçe maçında uzatma dakikalarında ev sahibi ekibin kazandığı penaltı tartışmaları beraberinde getirdi. Müsabakayı değerlendiren Tümer Metin, penaltı pozisyonu ile ilgili de yorum yaptı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında takıldı! Derbi öncesi kritik kayıp
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında takıldı! Derbi öncesi kritik kayıp Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka 2-2'lik beraberlikle sona erdi.
23.04.2024 Sivasspor
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi'
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Zirve yarışında sarı-lacivertlilerin yaşadığı kritik puan kaybını spor yorumcuları değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni kulüp satın almayı hedeflediğini açıkladı. Panathinaikos iddialarını cevaplayan Acun Ilıcalı, Hull City'deki durumu anlattı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
İbrahim Akdağ: Kimsenin gazına gelmiyoruz, umursamıyoruz!
İbrahim Akdağ: Kimsenin gazına gelmiyoruz, umursamıyoruz! Sivassporlu futbolcu İbrahim Akdağ, Fenerbahçe maçından sonra konuştu.
22.04.2024 Sivasspor
Rey Manaj: Transfer konusunu konuşmuyorum!
Rey Manaj: Transfer konusunu konuşmuyorum! Sivassporlu Rey Manaj, Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Sivasspor
İrfan Can Kahveci'den penaltı tepkisi: Futbolu biraz bilmek lazım!
İrfan Can Kahveci'den penaltı tepkisi: Futbolu biraz bilmek lazım! Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, Sivasspor maçından sonra konuştu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Sivasspor - Fenerbahçe maçına damga vuran karar! İrfan Can Kahveci çok sinirlendi
Sivasspor - Fenerbahçe maçına damga vuran karar! İrfan Can Kahveci çok sinirlendi Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Son dakikalarda verilen penaltı kararı İrfan Can Kahveci'yi çok sinirlendi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Edin Dzeko'dan takım arkadaşlarıyla toplantı: Avrupa’ya böyle veda etmek hepimizi sarstı
Edin Dzeko'dan takım arkadaşlarıyla toplantı: Avrupa’ya böyle veda etmek hepimizi sarstı Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Sivasspor maçı öncesi takım arkadaşlarına moral konuşması yaptı. Bosna Hersekli futbolcu, 'Puan kaybına bile tahammülümüz yok' ifadelerini kullandı.
22.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden
Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden Süper Lig'in 33. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. Sarı-Lacivertli ekipte 4 futbolcu maçın kadrosuna alınmadı.
21.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Tekrar görüşme niyetinde değilim
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Tekrar görüşme niyetinde değilim Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve teknik direktör arayışları hakkında açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi! 4 takım peşinde
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi! 4 takım peşinde Fenerbahçe bu sezon gösterdiği etkili performansla Avrupa devlerini peşine takan İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi.
21.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!
21.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal yarını düşündü, bugünü kaybetti!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal yarını düşündü, bugünü kaybetti! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hep bir adım sonrasını düşünürken, güncelde başarılı olamadı. Olympiakos ile oynadığı ilk maçta Ferdi, Fred ve İsmail’i kenarda tuttuğu için eleştirilen Kartal, rövanşta da Fred, Dzeko ve İrfan Can’ı yorgunluk nedeniyle oyundan aldı.
21.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti F.Bahçe’de sezon başından itibaren verdiği hatalı kararlarla eleştirilen İsmail Kartal, Olympiakos karşısında bunlara bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli çalıştırıcının değişikliklerine oyuncular da isyan ederken, yarı final bileti uçtu gitti.
20.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Olympiakos yarı finalde
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Olympiakos yarı finalde Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. 3-2'lik Olympiakos üstünlüğüyle biten ilk maçın rövanşında normal süre Fenerbahçe'nin 1-0'lık galbiyetiyle tamamlandı. Sarı-lacivertliler, rakibine seri penaltı atışlarında elendi.
19.04.2024 Konferans Ligi
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi'
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi' Fenerbahçe'nin Olympiakos'a penaltılarla elendiği maçı Elvir Baljic yorumladı.
19.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi Konstantinos Tzolakis durdurdu! Leonardo Bonucci hamlesi tutmadı
Fenerbahçe'yi Konstantinos Tzolakis durdurdu! Leonardo Bonucci hamlesi tutmadı UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi seri penaltı atışlarında eleme başarısı gösteren Olympiakos'ta Konstantinos Tzolakis'in performansı dikkat çekti.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'de Fred'in İsmail Kartal'a tepkisi dikkat çekti.
19.04.2024 Konferans Ligi
Ferdi Kadıoğlu: Hayal kırıklığı yaşıyoruz!
Ferdi Kadıoğlu: Hayal kırıklığı yaşıyoruz! UEFA Konferans Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Konferans Ligi
İrfan Can Kahveci: Yarı finale çıkmak istiyorduk!
İrfan Can Kahveci: Yarı finale çıkmak istiyorduk! Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından konuştu.
18.04.2024 Konferans Ligi

Benzer Haber Etiketleri

İrfan Can ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.