Irmak Ünal

Irmak Ünal

Son dakika Irmak Ünal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Irmak Ünal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Irmak Ünal haber sayfamızda...

Irmak Ünal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 507 ırmak ünal haberi bulunmuştur.
Irmak Ünal'dan kas şov!
Irmak Ünal'dan kas şov! Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal, karın kaslarını gösterdiği bir paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.
8.01.2024 Cadde
Irmak Ünal'dan bikinili kas şov!
Irmak Ünal'dan bikinili kas şov! Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
14.11.2023 Cadde
Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal bikiniyle poz verdi! 'Güzel annenin güzel kızı'
Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal bikiniyle poz verdi! 'Güzel annenin güzel kızı' Türkan Şoray ile 1983'te evlenip, 1987'de boşandığı Cihan Ünal'ın kızı Yağmur Ünal, sosyal medya hesabından bikini pozlarını paylaştı. Güzelliği ve fit görüntüsüyle büyük ilgi gören Ünal'a beğeni ve yorum yağdı.
9.09.2023 Cadde
Yaz sezonunu açan Irmak Ünal'dan mayolu pozlar
Yaz sezonunu açan Irmak Ünal'dan mayolu pozlar Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Yaz sezonunu açan 46 yaşındaki ünlü isim, sosyal medya hesabından paylaştığı mayolu kareleriyle adından söz ettirdi. Ünal'ın düzgün fiziği dikkat çekti.
14.06.2023 Cadde
Irmak Ünal'ın acı günü! 'Seni hep özleyeceğiz'
Irmak Ünal'ın acı günü! 'Seni hep özleyeceğiz' Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal'ın üvey babası Erol Tarhan hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Irmak Ünal yaptığı paylaşımlarla takipçilerini duygulandırdı. Ünlü isim, Erol Tarhan için ''Çok iyi bir üvey babam vardı benim'' ifadelerini kullandı.
6.06.2023 Cadde
Cihan Ünal, Nevra Serezli'yi kuliste ziyaret etti
Cihan Ünal, Nevra Serezli'yi kuliste ziyaret etti Cihan Ünal, geçtiğimiz akşam Trump AVM'de objektiflere yansıdı. Usta oyuncu ve yönetmen, İspanyol yazar ve şair Alejandro Casona’nın duygusal komedisi ‘Ağaçlar Ayakta Ölür’ü Trump Sahne’de izlemeye geldi.
13.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 'Armut toplamıyorum’ Pınar Altuğ, sosyal medyayla ilgili konuştu...
11.01.2023 Cadde
Çocuklarıyla festivalde
Çocuklarıyla festivalde Irmak Ünal, her yıl aralık ayında Tayland Pattaya’da düzenlenen Wonderfruit Festivali’ne gitti.
21.12.2022 Cadde
Irmak Ünal: Her yeni başlangıç başka bir başlangıcın sonundan gelir
Irmak Ünal: Her yeni başlangıç başka bir başlangıcın sonundan gelir Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, geçtiğimiz yıl radikal bir karar alarak, çocuklarıyla birlikte Bali'ye yerleşmişti. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Irmak Ünal, son paylaşımıyla gündeme geldi. Bikiniyle poz veren Ünal, güneş tutulmasına dair satırlarıyla dikkat çekerken, "Geçen yıl evim dediğim yer olan güzel Villam Venüs'e veda ediyorum" dedi.
27.10.2022 Cadde
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal, Bodrum'da hasret giderdi
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal, Bodrum'da hasret giderdi Usta sanatçı Cihan Ünal'ın; eski eşi Sabiş Kuzuoğlu'yla (1970–1978) evliliğinden dünyaya gelen kızı Irmak Ünal (45) ile Yeşilçam'ın 'Sultan' lakaplı efsane oyuncusu Türkan Şoray'dan (1983–1987) olan kızı Yağmur Ünal (37), önceki gün Bodrum'da tekne tatilinde objektiflere yanıdı.
17.07.2022 Cadde
Irmak Ünal'ın tatil anısı: Bu kadar nefes kesici olabileceğini tahmin etmemiştik
Irmak Ünal'ın tatil anısı: Bu kadar nefes kesici olabileceğini tahmin etmemiştik Çocuklarıyla birlikte Endonezya'nın Bali adasına yerleşen ve sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerine enerji veren oyuncu Irmak Ünal, tatil rotasına dair merak edilenleri, bavulunda olmazsa olmazları, zaman geçirmekten en çok keyif aldığı kişileri, 2022 yazına dair pılanlarını ve unutamadığı tatil anısını anlattı.
16.07.2022 Cadde
Çocuklarla tatil
Çocuklarla tatil Bali’ye yerleşen Irmak Ünal, tatil planlarını MAG temmuz sayısında anlattı.
8.07.2022 Cadde
Irmak Ünal ve annesi tarihi tapınakta
Irmak Ünal ve annesi tarihi tapınakta Oyuncu Irmak Ünal, Ekip 2021'de çocukları Vadi ve Kayla'yı da alıp radikal bir kararla Endonezya'nın Bali adasına yerleşmişti. Geçtiğimiz hafta da hasretine dayanamayan annesi Sabiş Kuzuoğlu yanına uçmuştu.
28.04.2022 Cadde
Fiziğine övgü yağdı
Fiziğine övgü yağdı Emre Karabacak’tan boşandıktan sonra çocukları Kayla ve Vadi’yle Bali’ye yerleşen oyuncu Irmak Ünal, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekmeye devam ediyor.
25.04.2022 Cadde
Aylin Kontente'den 'Kampüsistan' paylaşımı
Aylin Kontente'den 'Kampüsistan' paylaşımı Uzun yıllardır 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Cadde
Irmak Ünal: Geriye dönüp bakıyorsam ne kadar yol katettim görmek içindir
Irmak Ünal: Geriye dönüp bakıyorsam ne kadar yol katettim görmek içindir Geçtiğimiz yıl çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte Bali'ye yerleşen Irmak Ünal, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, Bodrum'da çekilen fotoğrafını 'tbt' (Throwback Thursday) notuyla yayınladı.
11.03.2022 Cadde
Irmak Ünal'dan Cihan Ünal'a: İyi ki doğdun babacığım
Irmak Ünal'dan Cihan Ünal'a: İyi ki doğdun babacığım Geçtiğimiz aylarda radikal bir kararla Bali’ye yerleşen oyuncu Irmak Ünal, babası Cihan Ünal'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile kutladı.
23.01.2022 Cadde
Irnak Ünal: Yeni yıl rutinim başlıyor
Irnak Ünal: Yeni yıl rutinim başlıyor Geçtiğimiz aylarda radikal bir kararla Bali’ye yerleşen oyuncu Irmak Ünal, yeni hayatından pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.
12.01.2022 Cadde
Çocuklarını alıp Bali'ye yerleşen Irmak Ünal'dan plaj pozları
Çocuklarını alıp Bali'ye yerleşen Irmak Ünal'dan plaj pozları Son olarak 2017 yılında 'Dolunay' dizisinde kamera karşısına geçen Irmak Ünal, radikal bir karar aldı. Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan oyuncu, çocuklarıyla birlikte Bali'ye yerleşti. Bali'ye yerleşen Ünal son olarak mayolu pozlarını paylaştı.
4.01.2022 Cadde
Irmak Ünal'dan radikal karar! Bali'ye yerleşti
Irmak Ünal'dan radikal karar! Bali'ye yerleşti Son olarak 2017 yılında 'Dolunay' dizisinde kamera karşısına geçen Irmak Ünal, radikal bir karar aldı. Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan oyuncu, çocuklarıyla birlikte Bali'ye yerleşti.
23.10.2021 Cadde
Irmak Ünal'dan nazara karşı dövme
Irmak Ünal'dan nazara karşı dövme Dövme tutkunu olan oyuncu Irmak Ünal, Bodrum tatilinden döner dönmez 9’uncu dövmesini sağ kolunun içine yaptırdı.
22.09.2021 Cadde
Mavili  güzel!
Mavili güzel! Irmak Ünal, şu sıralar denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
9.07.2021 Cadde
Irmak Ünal'dan tatil pozu
Irmak Ünal'dan tatil pozu Yaz geldi, ünlü isimler soluğu tatil beldelerinde aldı. Oyuncu Irmak Ünal da şu sıralar denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
8.07.2021 Cadde
‘Yolum açık olsun’
‘Yolum açık olsun’ Irmak Ünal, Yoga Eğitmenlik Eğitimi Sertifikası’na kavuştu.
26.06.2021 Cadde
Ece Vahapoğlu 15 kilo verdi
Ece Vahapoğlu 15 kilo verdi Sunucu ve yazar Ece Vahapoğlu, Aralık 2019'da oğlu Efe Alpay'ı kucağına almıştı. Hamilelik döneminde aldığı 15 kilonun hepsini verip 51'e düşen vahapoğlu, eski formuna kavuştu.
18.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Irmak Ünal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.