Iron Man

Iron Man

Son dakika Iron Man haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Iron Man gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Iron Man haber sayfamızda...

Iron Man

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 292 ıron man haberi bulunmuştur.
Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu!
Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram sayfasından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Brad Falchuk ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü isim, bir takipçisinin "Hiç çok eşli ilişki yaşamayı düşündünüz mü?" sorusuna gündem olan bir yanıt verdi.
3.04.2024 Cadde
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
NASA'dan ayrılıp Türkiye'ye dönen Umut Yıldız Milliyet'e konuştu: Star Wars tüketicisiyim
NASA'dan ayrılıp Türkiye'ye dönen Umut Yıldız Milliyet'e konuştu: Star Wars tüketicisiyim Türkiye'nin uzaya ilk astronotunu göndermesi bir anda hepimizin dikkatini bu yöne çekti. Uzay gündemimizden düşmezken NASA’daki 10 yıllık çalışmasının ardından Türkiye’ye kesin dönüş yapan Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız da en çok konuşulan isimlerden. Geçtiğimiz hafta bizimle Kennedy Uzay Merkezi’ndeki Ax-3’ün fırlatılış heyecanını paylaşan Dr. Yıldız ile bu hafta İİstanbul’da buluştuk...
28.01.2024 Pazar
Gezeravcı’nın ilk bağlantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olacak
Gezeravcı’nın ilk bağlantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olacak Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’yı uzaya taşıyan Dragon kapsülü, 19 Ocak’ta Florida’dan başarıyla fırlatıldı.
22.01.2024 Gündem
Uzay giysisinde Iron Man etkisi
Uzay giysisinde Iron Man etkisi Bir süre önce Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) astronotlarının, 2025 Ay misyonunda lüks moda tasarımcısı Prada’nın tasarladığı uzay kıyafetlerini giyeceği haberini almıştık.
20.01.2024 Pazar
Uç uç mavi böcek
Uç uç mavi böcek Birçok süper kahramanı anımsatan “Blue Beetle”, güce göçmen kimliği üzerinden bakmaya çalışırken ailenin önemine de vurgu yapıyor. Aynı zamanda kadın hareketini selamlıyor​.
18.08.2023 Kültür Sanat
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne Tamer Karadağlı atandı
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne Tamer Karadağlı atandı Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararlarda oyuncu Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atandı.
10.08.2023 Gündem
Kadir Yıldırım ve Muhammed Dursun, D-Smart ekranlarına konuk oldu
Kadir Yıldırım ve Muhammed Dursun, D-Smart ekranlarına konuk oldu 'Terminatör' lakaplı Kadir Yıldırım ve 'Iron Man' lakaplı Muhammed Dursun D-Smart ekranlarında yayınlanan 'Haftanın Konuğu' programına konuk oldular.
11.07.2023 Diğer
'Kamera arkası' iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması!
'Kamera arkası' iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından uzun süredir stlistliğini yapan Elizabeth Saltzman'ın doğum gününü kutlamak için peş peşe fotoğraflar paylaştı. Kırmızı halı öncesi çekilen iç çamaşırlı bir karesini de yayınlayan 50 yaşındaki Hollywood yıldızı, stilistinin yeteneğine atıfta bulundu.
18.06.2023 Cadde
Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı!
Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı! 'Shakespeare in Love' (Aşık Shakespeare) filmi ile Oscar kazanan ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, geçtiğimiz gün katıldığı bir podcast programında eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen bir soruyu cevaplamasıyla gündeme geldi. Ünlü isim, Leonardo DiCaprio ve Johnny Depp ile öpüştüğü iddiaları hakkında da konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
5.05.2023 Cadde
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim!
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında ekibinin oyunculuk kariyerinin başında kendisini 'sarışın bomba' rollerini üstlenmesi için yetiştirdiğini fark ettiğini itiraf etti. Konuyla ilgili "Her zaman arzu nesnesini oynuyordum" diyen Johansson, Marvel Evreni'ndeki 'Black Widow' rolüyle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Cadde
Gwyneth Paltrow'dan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum!
Gwyneth Paltrow'dan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum! 'Iron Man' (Demir Adam), 'Great Expectations' (Büyük Umutlar) ve 'Contagion' (Salgın) gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, yıllar önce ayrıldığı eski nişanlısı Brad Pitt ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eski aşkına saygı duyduğunu ve aktörün büyük hayranı olduğunu söylerken; dört sene önce evlendiği eşinin arkadaşlıklarına saygı duyduğunu da belirtti.
21.10.2022 Cadde
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim!
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında kariyerinin ilk yıllarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yönetmen ve senaristlerin aslında olduğundan 'daha yaşlı' olduğunu düşündükleri için istediği rolleri oynayamadığını açıklayan aktris, yine bu sebepten dolayı 'cinselleştirildiğini' söyledi.
12.10.2022 Cadde
Rekorlu gişe
Rekorlu gişe 36 yıl sonra sinemaya dönen ‘Top Gun: Maverick’ filmi, 124 milyon dolarlık rekor bir açılışa imza attı.
31.05.2022 Cadde
Bükreş Bienali’nin küratörü yapay zekâ
Bükreş Bienali’nin küratörü yapay zekâ Yapay zekâ ve robotlar filmlere konu olan yeteneklerin önemli bir kısmına artık sahipler.
27.05.2022 Kültür Sanat
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! 'Senin doğduğun gün doğdum'
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! 'Senin doğduğun gün doğdum' ABD'li aktris Gwyneth Paltrow'un şarkıcı Chris Martin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Apple, 18 yaşına bastı. 49 yaşındaki ünlü oyuncu, kızının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
17.05.2022 Cadde
2012'den bu yana Avengers oyuncuları ne kadar kazandı?
2012'den bu yana Avengers oyuncuları ne kadar kazandı? Marvel'ı birçoğumuz seviyor. Niye sevmeyelim ki! Marvel Sinematik Evreni'nin meşhur süper kahraman takımı Avengers'ı da seviyoruz. Peki Avengers'ı canlandıran ünlü oyuncular ne kadar kazandı? Zenginin parasının züğürdün çenesini yorduğu bir içeriğe daha gelin hep birlikte Molatik olalım...
25.03.2022 Ünlüler
Rahman Altın’ın müziği şifa oluyor
Rahman Altın’ın müziği şifa oluyor “The Dark Knight Rises”, “Iron-Man 3”, "The Amazing Spider-Man" gibi büyük prodüksiyonların müzik departmanlarında yer alan, “Cenneti Beklerken” ve “Kelebeğin Rüyası” gibi yerli yapımların müzikleriyle ödüllendirilen, “The Pacific” ve “Zafari” gibi birçok dizi ve animasyonun da müziklerinde imzası olan dünyaca ünlü besteci, söz yazarı ve müzik yapımcısı Rahman Altın, “The Ball Method” adlı kısa film için hazırladığı müziklerle New York International Film Awards/New York Uluslararası Film Ödülleri’nde (NYIFA) En İyi Film Müziği Jüri Büyük Ödülü’nün sahibi oldu.
19.02.2022 Kültür Sanat
Ortaya karışık aksiyon
Ortaya karışık aksiyon Başrollerini Tom Holland ve Mark Wahlberg’ün paylaştığı “Uncharted” hem “Indiana Jones” hem de “Karayip Korsanları” olmaya çalışan ama dişe dokunur bir macera sunmaktan uzak kalan bir aksiyon.
11.02.2022 Kültür Sanat
Derisinin altına yerleştirdiği çip sayesinde Iron Man gibi ateş edebiliyor
Derisinin altına yerleştirdiği çip sayesinde Iron Man gibi ateş edebiliyor Ünlü aktör Robert Downey JR.’ın canlandırdığı Iron Man (Demir Adam) karakterinin zırhını gerçek hayata uyarlayan Türk yazılımcı ve icatçı Tolga Özuygur şimdide deri altına yerleştirdiği bir çip sayesinde, tasarladığı demir adam koluna komutlar veriyor.
19.12.2021 Haberler
Robert Downey Jr, Marvel oyuncularını takibi bıraktı
Robert Downey Jr, Marvel oyuncularını takibi bıraktı Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Hollywood yıldızı Robert Downey Jr. son hamlesiyle herkesi şaşırttı. Yakışıklı oyuncu, Marvel Evreni'ne vedasından iki yıl sonra sosyal medya hesabından tüm rol arkadaşlarını sildi.
10.07.2021 Cadde
‘Kara Dul karakteri fazla cinselleştirildi’
‘Kara Dul karakteri fazla cinselleştirildi’ ABD’li ödüllü oyuncu Scarlett Johansson, 2010 yapımı “Iron Man 2” filminde “Black Widow” (Kara Dul) adlı süper casus karakterini canlandırmıştı.
18.06.2021 Dünya
Askeri operasyonlara teknoloji dokunuşu: Uçan askerler!
Askeri operasyonlara teknoloji dokunuşu: Uçan askerler! Daha önce hazırladığı Iron Man kostümü ile dikkat çeken Richard Browning bu uçuşuyla Guiness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başarmıştı. Iron Man lakaplı Browning şimdi de askeri operasyonlar odaklı yeni bir araç geliştirdi.
19.04.2021 Teknoloji
Iron Man 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Iron Man 2 filmi kaç yılında çekildi?
Iron Man 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Iron Man 2 filmi kaç yılında çekildi? Iron Man 2 filmi konusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam Kanal D ekranında yayınlanacak olan Iron Man 2 filmi 2010 yılında vizyona girdi. ABD yapımı olan filmde Robert Downey Jr ve Don Cheadle'nin yanı sıra Scarlett Johansson rol alıyor. İşte Iron Man 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
13.03.2021 Cadde
Cgı Nedir? Cgı Teknolojisinin Filmlere Katkıları Nelerdir
Cgı Nedir? Cgı Teknolojisinin Filmlere Katkıları Nelerdir Sinema sektöründe özellikle 2000'li yıllardan sonra birçok yeni teknoloji kullanılmaya başlandı.. Fantastik ve aksiyon türündeki filmlerde kullanılan bu teknolojiler, filmlerin çok daha kısa sürede çekilmesini sağlıyor. Görsel efektlerin de daha kaliteli olmasını sağlayan teknolojilerden biri de CGI. CGI nedir ve filmlere katkılara nelerdir? İşte, tüm detaylar.
1.03.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Iron Man ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.