İş Arkadaşı

İş Arkadaşı

Son dakika iş arkadaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iş arkadaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iş arkadaşı haber sayfamızda...

İş Arkadaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.808 iş arkadaşı haberi bulunmuştur.
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar Sarıyer’de taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis ekipleri Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
17.04.2024 Gündem
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti Sinema tarihine damga vurmuş ve hafızalarda yer edinmiş olan kült filmlerden 'The Godfather' (Baba)'ın ünlü yönetmeni Francis Ford Coppola'nın 60 yıllık eşi ve aynı zamanda iş arkadaşı Eleanor Coppola'dan acı haber geldi. Ünlü isim, 87 yaşında hayatını kaybetti.
15.04.2024 Cadde
Belediye şoförü çift hem hayat, hem iş arkadaşı
Belediye şoförü çift hem hayat, hem iş arkadaşı Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde 7 yıl önce, halk otobüsü şoförü olarak işe başlayan Ayşen Acar (48), 4 yıl önce meslektaşı Erdal Acar (47) ile evlendi. Kullandığı otobüslerin bakımını ihmal etmediği için belediye bünyesinde bulunan 2 elektrikli halk otobüsünün birini kullanan Ayşen Acar, "İşimizi çok seviyoruz. Gündüz otobüs kullanırken akşamları ise evimin yemeği ve temizliği ile ilgileniyorum" dedi.
14.04.2024 Gündem
Sümeyye'nin katiline ağırlaştırılmış müebbet
Sümeyye'nin katiline ağırlaştırılmış müebbet Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak’ın (33) yargılandığı davada mütalaasını veren savcı, sanık için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep etti.
12.03.2024 Gündem
Dost musun düşman mı, belli değil
Dost musun düşman mı, belli değil Emin Alper ilk tiyatro yönetmenliğinde çıtayı oldukça üst bir seviyeye taşıyarak kişinin alter-egosuyla hesaplaşması metaforunu sahnede ete kemiğe bürüyüp seyircinin önüne getiriyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu Ebeveynlik tavsiyeleri üzerine popüler bir YouTube kanalını yöneten fenomen Ruby Franke'nin, geçtiğimiz sene iş arkadaşı Jodi Hildebrandt ile birlikte öz çocuklarını istismar ettiği ortaya çıkmıştı. Çoculara uyguladığı işkencenin ardından tutuklanan ikilinin davası, dün sonuçlandı. 60 yıla kadar hapis cezası alan Franke ile Hildebrandt, mahkemede gözyaşları içinde açıklama yaptı.
21.02.2024 Cadde
Çöp kamyonundan düşen işçinin beyin ölümü gerçekleşti! Aile belediyeye yürüyerek tepki gösterdi
Çöp kamyonundan düşen işçinin beyin ölümü gerçekleşti! Aile belediyeye yürüyerek tepki gösterdi Tunceli'de 12 Ocak’ta tutunduğu belediyeye ait çöp kamyonunun arkasından dengesini kaybedip, düşen temizlik işçisi Zülfü Çelikdemir’in (39) beyin ölümü gerçekleşti. Çelikdemir’in ailesi, ihmal iddiası ile belediyeye yürüyerek tepki gösterdi.
19.02.2024 Gündem
İş yerinde vahşet! Tartıştığı çalışma arkadaşını balta ile öldürdü
İş yerinde vahşet! Tartıştığı çalışma arkadaşını balta ile öldürdü Konya'da Abdullahvasi Hasan, kendisi gibi Afganistan uyruklu olan iş arkadaşı tarafından başına balta ile vurularak öldürüldü.
7.02.2024 Gündem
Türkiye'yi sarsan olay! Öldürülen taksicinin arkadaşları konuştu
Türkiye'yi sarsan olay! Öldürülen taksicinin arkadaşları konuştu İzmir’de, soğukta üşümesin diye aldığı müşterisinin silahlı saldırısına uğrayarak öldürülen taksici Oğuz Erge'nin cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumundan teslim alındı. Erge'nin arkadaşları, "İyi niyetinden öldürüldü” dedi. Öte yandan Erge'nin, 6 Şubat depreminde İzmir’e gelen depremzedeleri ücretsiz bir şekilde taşıdığı da öğrenilirken, ortaya çıkan bu detay herkesi duygulandırdı.
2.02.2024 Gündem
Sevgililerin korkunç planı! Soruşturmada yeni gelişme
Sevgililerin korkunç planı! Soruşturmada yeni gelişme Zonguldak'ta sevgilisi Güray Çakmak (46) ile Mustafa Kurt'u (43) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Sevilay Kıral (30), ilk duruşmada psikiyatrik tedavi gördüğünü söyledi. Kıral'ın belirttiği 2 hastaneden evrak talep eden mahkeme heyetine, cevap geldi.
21.01.2024 Gündem
Ölüme terk edilmişti, cezası belli! 8 yerinden bıçaklayıp uçuruma attı
Ölüme terk edilmişti, cezası belli! 8 yerinden bıçaklayıp uçuruma attı Bolu'da, eşine sözlü tacizde bulunduğunu öne sürdüğü iş arkadaşı Özgür Durmuş'u (42) uçurumdan atıp, 8 yerinden bıçakla yaraladıktan sonra cep telefonu ve cüzdanını alarak ölüme terk eden Mustafa Ferit Bilen (42), ‘kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'yağma’ suçlarından 17,5 yıl hapse çarptırıldı.
11.01.2024 Gündem
60 bin liraya ATM aldı, 104 milyon kâr etti! Eski polisin şimdi şirketi var
60 bin liraya ATM aldı, 104 milyon kâr etti! Eski polisin şimdi şirketi var Sürekli zengin olmanın hayalini kuruyor, 16 saat çalışmak onu yoruyor ve ne yapacağını bilemiyordu. Arkadaşının önerisi ise hayatını baştan aşağı değiştirdi. 60 bin liraya aldığı ATM'yle nasıl multimilyoner olabilmişti? İşte genç adamın polis teşkilatından zenginliğe uzanan hikayesi.
9.01.2024 Yaşam
Eski iş arkadaşını boğazından bıçaklamıştı! Cani adam yakalandı
Eski iş arkadaşını boğazından bıçaklamıştı! Cani adam yakalandı Ümraniye’de kaldırımda yürüyen Fazilet Doğan, eski iş arkadaşı K.Ç.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazından aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Doğan, hastanede tedavi altına alındı. Yakalanan şüpheli K.Ç. ise, adliyeye sevk edildi.
7.01.2024 Gündem
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Aşçı, bulaşıkçıyı boğarak öldürdü! Eve girenler şoke oldu
Aşçı, bulaşıkçıyı boğarak öldürdü! Eve girenler şoke oldu Bayburt'ta, aşçı Fuat Sağut (45), daha önce çalıştığı lokantada bulaşıkçılık yapan 6 çocuk annesi Filiz Çankıroğlu’nu (41), evinde boğarak öldürdü.
27.12.2023 Gündem
Hayat kurtaran manevra
Hayat kurtaran manevra Düzce'de iş yerinde yemek yerken boğazına yiyecek takılan kişi, arkadaşı tarafından yapılan heimlich manevrasıyla kurtarılmıştı. Uzmanı, hayat kurtaran heimlich manevrasının nasıl yapılması gerektiğini açıkladı.
27.12.2023 Haberler
Ölümden döndüren manevra
Ölümden döndüren manevra Düzce’de boğazına yemek kaçan kişi Heimlich manevrası ile kurtarıldı.
26.12.2023 Haberler
20 yıllık arkadaşından 6 milyon liralık vurgun! 'İş yerine her gün tomar tomar parayla gelirdi'
20 yıllık arkadaşından 6 milyon liralık vurgun! 'İş yerine her gün tomar tomar parayla gelirdi' Fatih’te tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Hülya Yıldırım 20 yıllık iş arkadaşı M.R.B tarafından kar vaadiyle 280 bin lira dolandırıldığını öne sürdü.  Yıldırım "Kendini bize zengin olmuş gibi gösterdi. Tekstile her gün tomar tomar parayla gelirdi. 'Altın işine girdim, alım satım yapıyorum' diyordu.. Toplam 30 kişi mağdur var ama 15 kişi şikayette bulunduk. Bu 30 kişi toplam 6 milyon liraya yakın dolandırıldık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Uçurumdan atılıp, 8 yerinden bıçaklanmıştı! '24 saat ölüme terk edildim'
Uçurumdan atılıp, 8 yerinden bıçaklanmıştı! '24 saat ölüme terk edildim' Bolu’da iş arkadaşı Özgür Durmuş'u (42) uçurumdan atıp, 8 yerinden bıçaklayan Mustafa Ferit Bilen (42), ilk duruşmada, aile şerefini koruduğunu söyleyip, Durmuş'un eşini rahatsız ettiğini öne sürdü. Şikayetçi Durmuş ise "24 saat boyunca uçurumun ortasında ölüme terk edildim" dedi.
21.12.2023 Gündem
Sibel'in sır ölümü: Kendisini öldürebilecek bir kişi asla değildi
Sibel'in sır ölümü: Kendisini öldürebilecek bir kişi asla değildi Kocaeli'nin İzmit ilçesinde erkek arkadaşının ruhsatsız tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Sibel Kayman'ın amcası ve kız arkadaşları açıklamalarda bulundu. Sibel'in çocukken yaşadığı tüm acılara rağmen hayat dolu bir genç olduğunu söyleyen amca Bahadır Altınsoy, "İntihar ettiğini düşünmüyoruz. Mikail'in onu öldürdüğünü düşünüyoruz. Benim evladım gibiydi. Telefonumda Sibel, 'kızım' diye kayıtlı. O benim kızımdı, evladımdı" dedi. Öte yandan, 25 yaşındaki Sibel'den geriye ise arkadaşları tarafından kayda alınan mutlu anları kaldı.
11.12.2023 Gündem
Eşini ve kayınpederini katletmişti! Kan donduran son mesaj
Eşini ve kayınpederini katletmişti! Kan donduran son mesaj Kocaeli'de boşanma aşamasındaki hemşire eşini ve kayınbabasını öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada sanığın, olaydan bir gün önce eşinin ailesine yazdığı mesaj attığı ortaya çıktı.
7.12.2023 Gündem
Korku filmi gibi! Eve giren bebek ortalığı karıştırdı: 'Yan yana oturamıyorum'
Korku filmi gibi! Eve giren bebek ortalığı karıştırdı: 'Yan yana oturamıyorum' Uzun yıllar hayalet avcılığı yaparak paranormal olayları araştıran Yvonne Hydes, ava giderken avlanınca olanlar oldu. Kendisine hediye edilen bebek yüzünden akıl sağlığını kaybetme noktasına varan genç kadının başına gelenler korku filmlerini aratmadı.
26.11.2023 Yaşam
'Sevgilimle aynı evde kalıyorsun, yanlış gözle bakma' kavgası ölümle bitti
'Sevgilimle aynı evde kalıyorsun, yanlış gözle bakma' kavgası ölümle bitti İstanbul'da Osman Nuri Kandemir ile Hasan Baykuş, masaj salonunda 'kadın meselesi' nedeniyle tartıştıktan sonra parkta buluşarak kavgaya tutuştu. Hasan Baykuş iş arkadaşı Kandemir'i 4 el ateş ederek öldürdü.
21.11.2023 Gündem
Ölmemek için polislere yalvardı! Çantadan mavi hap ve 2 kelimelik not çıktı
Ölmemek için polislere yalvardı! Çantadan mavi hap ve 2 kelimelik not çıktı Eski iş arkadaşı sürekli ona mesaj atıyor, iletişim kurmaya çalışıyor ve hatta taciz ediyordu. Her defasında polise gidip eli boş dönen genç kadın, korkunç şekilde hayattan koparıldı. Olay yerinde bulunan içi mavi hap ve silah dolu çantadan çıkan 2 kelimelik notun gizemi ise bir türlü çözülemedi.
20.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İş Arkadaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.