İş Birliği

İş Birliği

Son dakika iş birliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iş birliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iş birliği haber sayfamızda...

İş Birliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.222 iş birliği haberi bulunmuştur.
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Ekonomide Doğu Afrika hamlesi
Ekonomide Doğu Afrika hamlesi Tanzanya’dan 14 yıl sonra Türkiye’ye cumhurbaşkanı düzeyinde ziyaret yapılıyor.
18.04.2024 Gündem
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak'
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak' Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği arasında; üniversitenin turizm alanında eğitim gören öğrenci ve mezunlarına staj ve istihdam olanağı sağlamak, öğrencilerin sektöre adaptasyonunu hızlandırmak ve verimini artırmak amacıyla protokol imzalandı.
17.04.2024 Eğitim
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
16.04.2024 Basketbol
Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9'uncu gemi, Mersin'den yola çıktı
Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9'uncu gemi, Mersin'den yola çıktı Gazze halkına ulaştırılması için hazırlanan ve içerisinde 3 bin 774 tonluk yardım malzemesi bulunan 9'uncu 'İyilik Gemisi' Mersin'den yola çıktı.
16.04.2024 Gündem
Bakan Fidan, Tanzanyalı mevkidaşıyla görüşme gerçekleştirdi
Bakan Fidan, Tanzanyalı mevkidaşıyla görüşme gerçekleştirdi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tanzanya Dışişleri Bakanı January Yusuf Makamba ile görüştü.
16.04.2024 Gündem
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı.
16.04.2024 Ekonomi
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım Bursa'nın İznik ilçesinde 3 gün boyunca sürecek, Dünya’da büyük ilgi ile takip edilen, Marmara Bölgesi'nin en büyük gölünde gerçekleşen İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali 19-21 Nisan’da...
15.04.2024 Diğer
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde İsrail ordusu İran'ın geçtiğimiz gece düzenlediği 300'den fazla İHA ve balistik füze saldırılarında Necef çölündeki Nevatim Askeri Üssü'nün hafif derecede zarar gördüğünü ancak buradaki sistemlerin çalışır durumda olduğunu bildirdi. Peki İsrail'in hava savunma sisteminde neler var? İran'ın füzeleri etkili olabilir mi? İşte haberin ayrıntıları...
15.04.2024 Dünya
Kız çocukları için güvenli adımlar
Kız çocukları için güvenli adımlar Kız çocukların eşit imkanlarla hayata katılmasını destekleyen Skechers Türkiye, kız çocukların sokakta yürürken kendini güvende hissetmesi için “Güvenli Adımlar” projesini hayata geçirdi. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliği ile hayata geçirilen projenin ana hedefi kız çocukların sokakta yürürken adımlarını güvenle atabilmesi için ihtiyaçlarını ortaya çıkarmak.
15.04.2024 Ekonomi
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa’ya Gazze mektubu gönderdi: Adil çözüm olmadan barış mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa’ya Gazze mektubu gönderdi: Adil çözüm olmadan barış mümkün değil Gazze’de uluslararası hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade edilmemesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Filistin-İsrail meselesi adil bir çözüme kavuşturulmadan, Orta Doğu’da kalıcı barış mümkün değildir” dedi.
14.04.2024 Gündem
BAE’den 30 milyar dolarlık yeşil enerji yatırımı yolda
BAE’den 30 milyar dolarlık yeşil enerji yatırımı yolda Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Türkiye’nin 2053 yılı için belirlediği “net sıfır emisyon” hedefi çerçevesinde, Türkiye’de yeşil enerji konusunda 30 milyar dolarlık yatırım yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yılın temmuz ayında bu ülkeye gerçekleştirdiği ziyarette imzaladığı anlaşmaya ilişkin Kanun Teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonu gündeminde yer alıyor.
14.04.2024 Ekonomi
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanı Fahrettin Altun, “İsrail, gazetecileri hedef alarak, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda bir soykırım uyguluyor. Müslümanlara, Filistinlilere yönelik bir soykırım uyguluyor” dedi.
13.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi.
13.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi.
13.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş açıkladı! Çocuk gelişimine zararlı 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi
Bakan Göktaş açıkladı! Çocuk gelişimine zararlı 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Çocukların sağlıklı gelişimini olumsuz etkileyebileceği değerlendirilen toplam 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi. Buna ek olarak riske maruz kaldığı tespit edilen çocuklara gerekli psikososyal desteği sağlıyoruz" şeklinde konuştu.
12.04.2024 Gündem
Harçlıklarıyla oyuncak değil, ev aldı! Babasının yaptığı plana uyunca 30 milyon kazandı
Harçlıklarıyla oyuncak değil, ev aldı! Babasının yaptığı plana uyunca 30 milyon kazandı Ailesiyle birlikte yaşayan 8 yaşındaki kız, biriktirdiği harçlıklarla kendine ömürlük bir yatırım yaptı. Babasının çizdiği plana uyarak küçük yaşına kıyasla aldığı büyük karar sayesinde 960 bin dolarlık (30 milyon lira) koca bir evin kapısını araladı.
12.04.2024 Yaşam
Mustafa Destici'den Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret
Mustafa Destici'den Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyarette bulundu.
11.04.2024 Gündem
Ramazandan bayrama Osmanlı
Ramazandan bayrama Osmanlı Osmanlı’da ramazan ayı ve bayramlarda diş kirası, yer mahyaları, amin alayları ve biraz muzip bir gelenek olan “unutma beni dolması” gibi pek çok renkli gelenek vardı.
10.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İş Birliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.