İş Hanı

İş Hanı

Son dakika iş hanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iş hanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iş hanı haber sayfamızda...

İş Hanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.007 iş hanı haberi bulunmuştur.
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Beşiktaş’ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Sıvı kimyasal yoksa ve katı maddeler yanıyorsa suyla müdahale doğrudur. Fakat, kovadan atılan suyun söndürme etkisi olmaz. Daha yoğun ve fazla miktarda suyla müdahale edilmesi gerekir. Bunun için de yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin.” dedi. Yasa, yangın tüpüyle alevlere müdahale ettiğini belirten ve yangından kurtulan işçinin ifadesini de yorumladı, “Yangın tüpleri, yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır. Kamuya açık alanlarda yangın tüplerinin aylık kontrollerinin yapılmasını, kullanıma hazır durumda olmasını istiyoruz ki tüpün çalışmaması veya kullanılamaması durumu meydana gelmesin.” dedi.
5.04.2024 Haberler
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa Beşiktaş'ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendirdi.
5.04.2024 Gündem
Seçil Erzan vurgununda yeni gelişme! 'Ben sana borç para veririm, kafana takma'
Seçil Erzan vurgununda yeni gelişme! 'Ben sana borç para veririm, kafana takma' Yüksek kar getirili özel ve güvenilir "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın davasında 2 mağdur daha ortaya çıktı. Toplam şikayetçi sayısı 21’e yükseldi.
22.12.2023 Gündem
İlde 'saçma yapı' olarak biliniyor... Yıkım çalışmaları başladı
İlde 'saçma yapı' olarak biliniyor... Yıkım çalışmaları başladı Azerbaycan tarafından finanse edilen Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları çerçevesinde proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ta yıkım çalışmasına başlandı.
29.11.2023 Gündem
YENİBOSNA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ
YENİBOSNA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ YENİBOSNA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Vergi Kimlik No T...
15.11.2023 Resmi İlanlar
Esenyurt’ta bir iş hanında mankenin üzerindeki eşofmanı üzerine giyerek çalan hırsız kamerada
Esenyurt’ta bir iş hanında mankenin üzerindeki eşofmanı üzerine giyerek çalan hırsız kamerada Esenyurt’ta bir iş hanına giren şahıs, mankenin üzerinde görüp beğendiği eşofmanı giyerek kayıplara karıştı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
13.11.2023 Haberler
Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Mimarlık Panoraması
Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Mimarlık Panoraması Ebru Şevli, Mimar- Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne, politik, ekonomik, kültürel ve toplumsal dönüşümler doğrultusunda gelişen mimarlık ortamımızın önemli kırılma noktalarını ve sürece etki sağlamış mihenk taşı niteliğindeki üretimleri, günümüz mimarlarına ve akademisyenlere sorduk...
30.10.2023 Mimarlık
Karabük'te iş hanına giren ayı esnafa saldırdı
Karabük'te iş hanına giren ayı esnafa saldırdı Karabük'te şehir merkezine inen ayılar iş hanına girerek esnaflara saldırdı.
16.10.2023 Haberler
4 kedi bir anda ortadan kayboldu! Çarşı yönetimi ile ilgili korkunç iddia
4 kedi bir anda ortadan kayboldu! Çarşı yönetimi ile ilgili korkunç iddia Eskişehir’de yer alan bir kapalı çarşının içindeki dükkânda beslenen kedilerin zehirlenerek öldürüldüğü iddia edilirken, olayla ilgili suçlanan çarşı yönetimi konuya ilişkin açıklama yaptı.
9.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
İş hanının ortak alanında satış yaptı çıkarılmak istenince her şeyi yaktı
İş hanının ortak alanında satış yaptı çıkarılmak istenince her şeyi yaktı Bağcılar’da bir kişi iş hanının ortak kullanım alanına ürünlerini satmaya başladı. İş hanı yönetimi bu şekilde esnaflık yapamayacağını söyleyince, ürünlerini caddeye çıkarıp ateşe verdi.
13.09.2023 Haberler
İş hanının ortak alanında satış yaptı çıkarılmak istenince her şeyi yaktı
İş hanının ortak alanında satış yaptı çıkarılmak istenince her şeyi yaktı Bağcılar’da bir kişi iş hanının ortak kullanım alanına ürünlerini satmaya başladı. İş hanı yönetimi bu şekilde esnaflık yapamayacağını söyleyince, ürünlerini caddeye çıkarıp ateşe verdi.
13.09.2023 Gündem
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ Vergi Kimlik No T...
23.08.2023 Resmi İlanlar
İş hanında yangın! 9 iş yeri zarar gördü
İş hanında yangın! 9 iş yeri zarar gördü Kırşehir'de, iş hanında çıkan yangında 9 iş yeri kullanılamaz hale geldi.
28.07.2023 Gündem
KUMLUCA KAYMAKAMLIĞINDAN (MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ) TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI
KUMLUCA KAYMAKAMLIĞINDAN (MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ) TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI KUMLUCA KAYMAKAMLIĞINDAN (MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ) TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI SıraNo İli /İlçesi Mahallesi / Köyü AdaNo ParselNo Yüzölçümü(m2) HisseOranı Cinsi İmar Durumu İşlem Türü veMiktarı Fiili  Durumu Tahmini Bedel (TL) GeçiciTeminat (TL) İhaleTarihi İhaleSaati 1 Antalya/Kumluca Yenice(Mavikent)Mahallesi 523 5 11...
8.06.2023 Resmi İlanlar
LED tabelalar zamanı anlatır
LED tabelalar zamanı anlatır ‘Muğlak Standartlar Enstitüsü’, Yanköşe Projesi’nin dokuzuncu konuğu oldu. Bir kamusal sanat mekânı olarak duvarı kendine mesken edinen çalışma, zamanı kelimelerle 17 LED tabelada tasvir ederek gülümseten 330 ifadeyi İstanbul’a gece gündüz ‘akıtıyor’
7.06.2023 Kültür Sanat
Bakan Kurum duyurdu! İmar Yönetmeliği değişti
Bakan Kurum duyurdu! İmar Yönetmeliği değişti Türkiye genelinde yapılardaki sağlamlığı artırarak, can ve mal güvenliğini sağlamaya yönelik birtakım ilave tedbirler alınmasına ilişkin düzenlemeleri içeren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
12.05.2023 Ekonomi
Güngören’de 5 katlı metruk binanın çökme anı kameraya yansıdı
Güngören’de 5 katlı metruk binanın çökme anı kameraya yansıdı Güngören’de daha önce yıkım kararı verilen 5 katlı bina çöktü. Binanın enkazı altında kalan araçlardan birinin içinde bulunan Emre Öztürk yaralı olarak kurtarıldı. Binanın araçların üzerine çökme anı ise kameraya anbean yansıdı.
13.04.2023 Haberler
Güngören'de metruk bina çöktü! Bir kişi yaralı kurtarıldı
Güngören'de metruk bina çöktü! Bir kişi yaralı kurtarıldı Güngören’de daha önce yıkım kararı verilen 5 katlı bina çöktü. Binanın enkazı altında kalan araçlardan birinin içinde bulunan Emre Öztürk yaralı olarak kurtarıldı. Binanın araçların üzerine çökme anı ise kameraya anbean yansıdı.
13.04.2023 Gündem
Bir öğretmenin en zor yoklaması! Depremde 117 öğrencisinden 92’sini kaybetti
Bir öğretmenin en zor yoklaması! Depremde 117 öğrencisinden 92’sini kaybetti Kahramanmaraş’ta özel bir eğitim merkezi işletip öğretmenliğini yapan , meydana gelen depremlerde 92 öğrencisini kaybetti, 22'sinin ise kimliğini teşhis etti.
24.03.2023 Haberler
Bir öğretmenin en zor yoklaması! Depremde 117 öğrencisinden 92’sini kaybetti
Bir öğretmenin en zor yoklaması! Depremde 117 öğrencisinden 92’sini kaybetti Kahramanmaraş’ta özel bir eğitim merkezi işletip öğretmenliğini yapan Metin Acıpayam, meydana gelen depremlerde 92 öğrencisini kaybetti, 22'sinin ise kimliğini teşhis etti.
24.03.2023 Gündem
Ajda Pekkan: Milletimizin başı sağ olsun
Ajda Pekkan: Milletimizin başı sağ olsun 'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan, önceki gün İstiklal Caddesi’ndeki bir iş hanı çıkışında objektiflere yansıdı. Çekime gelen usta sanatçı, yüzündeki renkli makyajıyla dikkat çekti.
4.03.2023 Cadde
Türkiye'nin konuştuğu 'Ahmet ağabey', AFAD ekibi ile diyaloğunu ve yaşadıklarını anlattı
Türkiye'nin konuştuğu 'Ahmet ağabey', AFAD ekibi ile diyaloğunu ve yaşadıklarını anlattı Deprem bölgesinde arama-kurtarma çalışmaları sürerken, enkazın 5 metre altından çıkan Ahmet isimli bir depremzede ile arama-kurtarma ekipleri arasındaki diyalog Türkiye gündemine düşmüştü. Enkaz üzerindeki kurtarma ekiplerinin kendisine sürekli seslenmesinin enkaz altında kendisini zorladığını belirten depremzede, o anki stres ve sıkıntıdan kaynaklı bir espri yaşandığını söyledi.
17.02.2023 Haberler
‘Anlatsam film olur’
‘Anlatsam film olur’ Prestij Müzik’te yaşananlar ‘Anlatsam film olur’ denecek türden bir hikâyeydi şüphesiz. İçinde aşk, ihanet, intikam, hırs, öfke, kavga, dostluk, kardeşlik ve dram, ne ararsanız vardı. Öyle ki bu hikâyenin ‘90’lar Türkiye’sinin de bir özeti olduğu rahatlıkla söylenebilirdi.
5.02.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

İş Hanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.