Isabelle Haak

Isabelle Haak

Son dakika Isabelle Haak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Isabelle Haak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Isabelle Haak haber sayfamızda...

Isabelle Haak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 159 ısabelle haak haberi bulunmuştur.
Ebrar Karakurt'a rakip kaptan Goncharova'dan skandal hareket! Rusya'da finale yükseldi
Ebrar Karakurt'a rakip kaptan Goncharova'dan skandal hareket! Rusya'da finale yükseldi Rusya Ligi yarı final serisinin 5. maçında Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup eden Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, finale yükseldi. Rakip takımın kaptanının Ebrar'a yaptığı skandal hareket gündem oldu.
15.04.2024 Voleybol
Ebrar Karakurt'tan tarihi performans! Yarı finali getirdi
Ebrar Karakurt'tan tarihi performans! Yarı finali getirdi Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad'da forma giyen Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova karşısında tarihi bir performans sergiledi.
3.04.2024 Voleybol
Ebrar Karakurt şaşırtmadı! Bu kez Rusya'da zirvede
Ebrar Karakurt şaşırtmadı! Bu kez Rusya'da zirvede 2023-2024 Kadınlar Rusya Süper Ligi’nde normal sezon tamamlandı. Lige damga vuran isim Ebrar Karakurt oldu.
21.03.2024 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Imoco, Türkiye'de oynanacak final adını yazdırdı. Imoco'nun rakibi Milano olacak.
20.03.2024 Voleybol
Daniele Santarelli'yi kızdırdı! Canlı yayına yansıdı, bağırmaktan sesi kısıldı
Daniele Santarelli'yi kızdırdı! Canlı yayına yansıdı, bağırmaktan sesi kısıldı CEV Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı'nı konuk eden Imoco 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi karar setinde 3-2 kazandı. Aynı zamanda Filenin Sultanları'nın başantrenörü olan Santarelli'nin moladaki konuşması ekrana yansıdı.
15.03.2024 Voleybol
VakıfBank'ın yıldızı gönlünü Fenerbahçeli yıldıza kaptırdı!
VakıfBank'ın yıldızı gönlünü Fenerbahçeli yıldıza kaptırdı! VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde Imoco'ya 3-1 mağlup oldu. Mücadeleyi izleyenler arasında sarı-lacivertli basketbol takımın yıldızı da yer aldı.
21.02.2024 Voleybol
Çağlar Söyüncü: Fenerbahçe'de işimi zorlaştırıyor
Çağlar Söyüncü: Fenerbahçe'de işimi zorlaştırıyor Fenerbahçe'ye devre arasında katılan milli futbolcu Çağlar Söyüncü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çağlar hem oynadığı mevkiden hem de ilk hedeflerinden bahsetti.
21.02.2024 Galatasaray
Senad Ok kulis bilgisini açıkladı! Fenerbahçe'de futbolcuların 'Kadıköy' gerçeği
Senad Ok kulis bilgisini açıkladı! Fenerbahçe'de futbolcuların 'Kadıköy' gerçeği Fenerbahçe Süper Lig'de liderliği yarışını sürdürürken takımdaki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi. Kulis bilgisini paylaşan Ok, Kadıköy'deki baskının altını çizdi.
21.02.2024 Fenerbahçe
12 Dev Adam'da Tarık Biberovic, Türkiye kararını açıkladı!
12 Dev Adam'da Tarık Biberovic, Türkiye kararını açıkladı! Bosna Hersek asıllı milli basketbolcu Tarık Biberoviç, A Milli Basketbol Takımı'nı seçmesiyle ilgili soruya cevap verdi.
21.02.2024 Milli Takım
Isabelle Haak VakıfBank maçına damga vurdu! Cenk Tosun, Zehra Güneş ile sohbet etti
Isabelle Haak VakıfBank maçına damga vurdu! Cenk Tosun, Zehra Güneş ile sohbet etti CEV Şampiyonlar Ligi’nde VakıfBank, Imoco'ya 3-1 mağlup oldu. Mücadelenin yıldızı eski VakıfBanklı Isabelle Haak oldu. Öte yandan Cenk Tosun müsabaka sonrası Zehra Güneş ile sohbet etti.
21.02.2024 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank, Santarelli'nin takımına mağlup oldu!
CEV Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank, Santarelli'nin takımına mağlup oldu! CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde VakıfBank, Milli Takım başantrenörü Daniele Santarelli'nin çalıştırdığı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. VakıfBank mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.
20.02.2024 Voleybol
Daniele Santarelli inanılmazı başardı! Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank ihtimali
Daniele Santarelli inanılmazı başardı! Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank ihtimali Filenin Sultanları ile Avrupa ve VNL şampiyonluğu kazanan olimpiyat vizesini alan Santrelli, Imoco'da fırtınalar estirmeye devam ediyor.
5.02.2024 Voleybol
Rüya Takım belli oldu! Fenerbahçe ve Filenin Sultanları damgası
Rüya Takım belli oldu! Fenerbahçe ve Filenin Sultanları damgası 2023 yılı için ‘Rüya Takım’ oylaması sona erdi. Filenin Sultanları damga vururken Zehra Güneş talihsizlik yaşadı. Öte yandan Fenerbahçeli sporcular dikkat çekti.
10.01.2024 Voleybol
ÖZEL | Gabi: Türkiye ile olimpiyat finali inanılmaz olur | Zehra Güneş: Canım, kavga etmemiz lazım
ÖZEL | Gabi: Türkiye ile olimpiyat finali inanılmaz olur | Zehra Güneş: Canım, kavga etmemiz lazım VakıfBank'ta Gabi Guimaraes, Çin'de yapaılacak Dünya Kulüpler Şampiyonası öncesi Skorer'e açıklamalarda bulundu. Brezilyalı smaçör, Boskovic'e olan hayranlığını dile getirirken Zehra Güneş ile aralarında geçen diyaloğu aktardı. Öte yandan Gabi Filenin Sultanları hakkındaki soruya cevap verdi.
8.12.2023 Voleybol
Rüya Takım oylamasına Filenin Sultanları damga vurdu
Rüya Takım oylamasına Filenin Sultanları damga vurdu 2023 yılı için ‘Rüya Takım’ oylaması tüm hızıyla devam ederken Filenin Sultanları yarışmaya damga vurdu. Başantrenör Santarelli rakiplerine büyük fark attı.
4.12.2023 Voleybol
Sonradan Voleybol Gurmesi *Konuk: 4Bir4Bir | Eda Erdem'in heykel çalışması başladı!
Sonradan Voleybol Gurmesi *Konuk: 4Bir4Bir | Eda Erdem'in heykel çalışması başladı! Haftanın viral voleybol videolarının yorumlandığı Serkan Özen'in hazırlayıp sunduğu eğlenceli format Sonradan Voleybol Gurmesi'nde bu hafta konuk 4Bir4Bir kanalının sahibi Hakan Eyüpoğlu oldu. Sultanlar Ligi için kulis bilgilerinin verildiği programda Eda Erdem'den Ebrar Karakurt'ta Markova'dan Isabelle Haak'a kadar birçok viral görüntü mercek altına alındı.
15.11.2023 Programlar
Fenerbahçe Opet, SC Potsdam'a set vermedi!
Fenerbahçe Opet, SC Potsdam'a set vermedi! Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 2'nci haftasında SC Potsdam'ı 3-0'la geçti.
14.11.2023 Voleybol
UEFA'dan Al Nassr'a Şampiyonlar Ligi müjdesi!
UEFA'dan Al Nassr'a Şampiyonlar Ligi müjdesi! Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'ın Şampiyonlar Ligi'ne davet edileceği öne sürüldü.
14.11.2023 Şampiyonlar Ligi
Isabelle Haak'a 'matkap seti' hediyesi! Herkesi şaşkına çevirdi
Isabelle Haak'a 'matkap seti' hediyesi! Herkesi şaşkına çevirdi İtalyan ekibi Imoco Conegliano'da forma giyen Isabelle Haak, geçtiğimiz günlerde oynanan bir maçın ardından şaşırtan bir hediye aldı. Maçın en iyi oyuncusu seçilen Isabelle Haak'a matkap seti hediye edildi.
14.11.2023 Voleybol
VakıfBank'ta Gabi Guimaraes depremi! Yeni adresini duyurdular, sonraki hedef Paola Egonu
VakıfBank'ta Gabi Guimaraes depremi! Yeni adresini duyurdular, sonraki hedef Paola Egonu VakıfBank'ta gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Gabi Guimaraes ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı yıldızın yeni adresinin netlik kazandığı, dev ekibin bir sonraki hedefinin Paola Egonu olduğu belirtildi.
14.11.2023 Voleybol
Imoco, VakıfBank'ın kalbini istedi! Görüşme iddiası
Imoco, VakıfBank'ın kalbini istedi! Görüşme iddiası Hem Sultanlar Ligi'nde hem CEV Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen VakıfBank'ta yıldız voleybolcu için transfer iddiası geldi. İtalyan kulübünün girişimlere başladığı yazıldı.
7.11.2023 Voleybol
VakıfBank'ta Jordan Thompson'ın Gabi şaşkınlığı: İnsanlar onun için çıldırıyor
VakıfBank'ta Jordan Thompson'ın Gabi şaşkınlığı: İnsanlar onun için çıldırıyor VakıfBank forması giyen ABD'li voleybolcu Jordan Thompson, "Teknik ekip ve taraftarlarımızın desteğiyle bütün kupaları kazanmak istiyoruz. Elbette baskı hissediyorum. VakıfBank'ta oynadığınızda baskı haliyle oluyor. Bu baskıyı kötü bir şey olarak değil ayrıcalık olarak görüyorum" dedi.
24.10.2023 Voleybol
Kadro dışı kalan Egonu ve De Gennaro ilk maçta MVP oldu!
Kadro dışı kalan Egonu ve De Gennaro ilk maçta MVP oldu! İtalya Milli Takımı'nda yaşanan kriz sonrasında Egonu ve De Gennaro kadro dışı kalmıştı. Santarelli'nin çalıştırdığı Imoco'da taraftardan De Gennaro'ya maç öncesinde destek geldi.
9.10.2023 Voleybol
Final maçında ilginç görüntü! Filenin Sultanları itiraz etti ama...
Final maçında ilginç görüntü! Filenin Sultanları itiraz etti ama... Avrupa Şampiyonası finalinde Filenin Sultanları, Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt ve Vargas performanslarıyla etkili olurken Sırbistan'da Boskovic öne çıktı. Mücadele GDS itirazında ilginç bir görüntü ortaya çıktı.
4.09.2023 Voleybol
Eda Erdem, Vargas'ı bile geçti! Turnuvaya damga vurdu
Eda Erdem, Vargas'ı bile geçti! Turnuvaya damga vurdu Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda 5'te 5 yaparak müthiş bir ivme yakaladı. Gruptan lider çıkan Sultanlar'da kaptan Eda Erdem Dündar tarihi bir performansa imza attı.
26.08.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Isabelle Haak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.