İsedak

İsedak

Son dakika İSEDAK haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İSEDAK gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İSEDAK haber sayfamızda...

İsedak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 197 isedak haberi bulunmuştur.
E-ticaret’e odaklanıldı
E-ticaret’e odaklanıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi’nin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı kapanışında yaptığı konuşmada, “2025 sonunda ulaşmayı hedeflediğimiz İİT içi ticaret hacmi yüzde 25” dedi.
6.12.2023 Ekonomi
"45'ten fazla ikili görüşme gerçekleştirildi"
"45'ten fazla ikili görüşme gerçekleştirildi" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı kapanış oturumunda önemli açıklamalarda bulundu.
5.12.2023 Ekonomi
‘Gazze imtihanını BM geçemedi’
‘Gazze imtihanını BM geçemedi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, İSEDAK 39. Bakanlar Oturumu’nda, “Gazze Filistinlilerindir, ebediyen öyle kalacaktır. Gazze kasabı olan Netanyahu yargılanacaktır” diye konuştu.
5.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi çekmek istedikleri tuzağa düşmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi çekmek istedikleri tuzağa düşmeyeceğiz İSEDAK 39. Bakanlar Oturumu Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına sert tepki gösterdi, İslam dünyasına çağrı yaptı.
4.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi çekmek istedikleri tuzağa düşmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi çekmek istedikleri tuzağa düşmeyeceğiz İSEDAK 39. Bakanlar Oturumu Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına sert tepki gösterdi, İslam dünyasına çağrı yaptı.
4.12.2023 Gündem
Merkez Bankaları Forumu toplantısı yapıldı! TCMB detayları açıkladı
Merkez Bankaları Forumu toplantısı yapıldı! TCMB detayları açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 24-25 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT)- Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) Merkez Bankaları Forumu toplantısına ev sahipliği yaptı. TCMB'den konuyla ilgili açıklama yapıldı.
25.09.2023 Ekonomi
Son dakika: Merkez Bankası'ndan kur korumalı mevduat kararı
Son dakika: Merkez Bankası'ndan kur korumalı mevduat kararı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Türk lirası dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırdı.
25.09.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan dezenflasyon mesajı
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan dezenflasyon mesajı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, 2024 yılında dezenflasyonu tesis etmeye yönelik yol haritasını kararlılıkla uygulamaya devam edeceklerini söyledi.
25.09.2023 Ekonomi
Ticaret diplomasisi maratonu başlıyor
Ticaret diplomasisi maratonu başlıyor Erdoğan, bugün Macaristan’da yapacağı görüşmelerle adeta “ticaret diplomasisi” maratonunu başlatacak. Önümüzdeki süreçte kritik temas ve toplantılara katılacak, TDT, DEİK, İSEDAK gibi önemli zirvelere evsahipliği yapacak. Erdoğan’ın programı sonbaharda daha da yoğunlaşacak
20.08.2023 Gündem
"Türkiye Yüzyılı ticaret diplomasisinin de yüzyılı olacak"
"Türkiye Yüzyılı ticaret diplomasisinin de yüzyılı olacak" Hükümetin kurulmasından bu yana geçen 75 günde, Ticaret Bakanlığı olarak 13 ülkenin 15 muhatap bakanıyla görüşmeler gerçekleştirildi.
19.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgemizde huzurun teminatı olan bir ülkeyiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgemizde huzurun teminatı olan bir ülkeyiz İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) 38. Bakanlar Toplantısı'nın kapanış konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İslam ülkeleri olarak, ticari ve ekonomik işbirliğimizi daha da ilerletmemiz, krizleri fırsata çevirme mücadelemizde bizlere katkı sağlayacaktır. Nasıl ki, ülkemizin her alandaki menfaatleri doğrultusunda var gücümüzle çalışıyorsak, Türkiye olarak İslam dünyasının ekonomik yönden güçlenmesi için de var gücümüzle gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.
29.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İslam alemine çağrı: Zulme seyirci kalmamalıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İslam alemine çağrı: Zulme seyirci kalmamalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) 38. Toplantısı Açılış Programı’nın açılışında konuştu.
29.11.2022 Siyaset
Erdoğan'dan Yunanistan'daki Müslümanlara yönelik kısıtlamalara tepki
Erdoğan'dan Yunanistan'daki Müslümanlara yönelik kısıtlamalara tepki İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İş birliği Daimi Komitesi 38. Toplantısı Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yunanistan'daki kardeşlerimizin dini liderleri tanınmıyor, vakıfları ve hakları gasp ediliyor. Kimlikleri reddediliyor. İslam alemi Yunanistan'da zulme uğrayan kardeşlerimin durumuna daha fazla seyirci kalmamalıdır." dedi.
28.11.2022 Haberler
Erdoğan'dan Yunanistan'daki Müslümanlara yönelik kısıtlamalara tepki
Erdoğan'dan Yunanistan'daki Müslümanlara yönelik kısıtlamalara tepki İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İş birliği Daimi Komitesi 38. Toplantısı Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yunanistan'daki kardeşlerimizin dini liderleri tanınmıyor, vakıfları ve hakları gasp ediliyor. Kimlikleri reddediliyor. İslam alemi Yunanistan'da zulme uğrayan kardeşlerimin durumuna daha fazla seyirci kalmamalıdır." dedi.
28.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Çok önemli gelişmeleri paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Çok önemli gelişmeleri paylaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türkiye’nin ilk çıkarma gemisi TCG Anadolu'nun yıl sonu itibarıyla Deniz Kuvvetlerimize teslim edilmesi planlanmakta. 2023’te Milli Muharip Uçak, Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı, Bayraktar TB3 SİHA, HÜRJET Jet Eğitim Uçağı ve Ağır Sınıf ATAK Helikopteri gibi projelerde çok önemli gelişmeleri yüce milletimizle paylaşacağız" dedi.
25.11.2022 Gündem
Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Çeşitli kurum ve kuruluşlarda yapılan görevden almalar ile yeni atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığına Bekir Emre Haykır atanırken; Hazine ve Maliye Bakanlığında 5 il defterdarı görevden alındı, toplam 75 il defterdarlığında değişikliğe gidildi.
9.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay 7. Dünya Helal Zirvesi'nin açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay 7. Dünya Helal Zirvesi'nin açılışında konuştu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Öncelikle tüm İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkeleri, 57 üyeyi birden, İslam Ülkeleri Standartlar ve Metroloji Enstitüsü’ne üye olmaya ve fıkhi temellere dayanan standartları ulusal bazda uygulamaya davet ediyorum. Helal belgelendirme alanında ayrılıkları, farklılıkları, uyuşmazlıkları ve güvensizlikleri ortadan kaldıralım" dedi.
25.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel ekonomi mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel ekonomi mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Toplantısı'na videomesaj gönderdi. Salgının ekonomiye etkisine ilişkin konuşan Erdoğan, "Arz talep dengesizliği fiyatları artırdı. Emtia fiyatlarındaki olağan dışı seyir de dünyada enflasyonu tetikledi." dedi.
24.11.2021 Haberler
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel ekonomi mesajı
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel ekonomi mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Toplantısı'na videomesaj gönderdi. Salgının ekonomiye etkisine ilişkin konuşan Erdoğan, "Arz talep dengesizliği fiyatları artırdı. Emtia fiyatlarındaki olağan dışı seyir de dünyada enflasyonu tetikledi." dedi.
24.11.2021 Siyaset
İİT Genel Sekreteri, Türkiye'ye geliyor
İİT Genel Sekreteri, Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanlığı, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) yeni Genel Sekreteri Hissein Brahim Taha'nın, 24- 25 Kasım 2021 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı.
23.11.2021 Siyaset
TSE ile Cibuti Standart ve Kalite Kuruluşu arasında mutabakat zaptı imzalandı
TSE ile Cibuti Standart ve Kalite Kuruluşu arasında mutabakat zaptı imzalandı Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ile Cibuti Standart ve Kalite Kuruluşu (DASQ) arasında standardizasyon alanında iş birliğini güçlendirmeye yönelik anlaşma imzalandı.
16.08.2021 Ekonomi
Son dakika! Fuat Oktay'dan yaptırım kararına tepki
Son dakika! Fuat Oktay'dan yaptırım kararına tepki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ABD'nin haksız yaptırım kararını şiddetle kınadığını söyleyerek, "Savunma Sanayii Başkanlığı Başkanı İsmail Demir, Başkan Yardımcısı Faruk Yiğit, Hava Savunma ve Uzay Daire Başkanı Serhat Gençoğlu ve Grup Müdürü Mustafa Alper Deniz; sizlerle gurur duyuyoruz. Milletimiz ve devletimiz adına, 'Sizinleyiz, yanınızdayız.' diyorum." dedi.
15.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay 36. İSEDAK Toplantısı Bakanlar Çalışma Kapanış Oturumu'nda konuştu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay 36. İSEDAK Toplantısı Bakanlar Çalışma Kapanış Oturumu'nda konuştu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Filistin meselesinde ortak duruşun benimsenmesi gerektiğini belirterek, "Filistin ve Kudüs-ü Şerif, her zaman kalbimizin merkezindedir. Aynı şekilde eylemlerimizin de merkezinde olmalıdır." dedi.
26.11.2020 Siyaset
Irkçılığa karşı güç birliği çağrısı
Irkçılığa karşı güç birliği çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hukuk ve  demokrasi içinde uluslararası platformları da kullanarak Batı’yı veba gibi saran  kültürel ırkçılıkla mücadele etmek durumundayız. Hiç şüphesiz bunun yolu da güç  birliği yapmamızdan geçiyor.” dedi.
26.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açık açık ilan etti: Devlet başkanlığı seviyesinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan açık açık ilan etti: Devlet başkanlığı seviyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İSEDAK 36. Bakanlar Toplantısı'na videokonferansla katıldı. Erdoğan, 'İslam ve Müslüman düşmanlığı, kimi Avrupa ülkelerinde bizzat devlet başkanı seviyesinde himaye edilen bir politikaya dönüşmüştür. İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığı ile mücadele etmek, o topraklarda yaşayan kardeşlerimize karşı sorumluluğumuzun bir gereğidir' dedi.
25.11.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İsedak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.