Işık Eyigüngör

Işık Eyigüngör

Son dakika Işık Eyigüngör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Işık Eyigüngör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Işık Eyigüngör haber sayfamızda...

Işık Eyigüngör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 117 ışık eyigüngör haberi bulunmuştur.
Son dakika - Aziz Yıldırım'a  6 bin TL adli para ve 1 yıl seyirden men cezası
Son dakika - Aziz Yıldırım'a 6 bin TL adli para ve 1 yıl seyirden men cezası Kadın basketbol maçında Yakındoğu Üniversitesi başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım için karar çıktı.
6.10.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Aziz Yıldırım'ın yargılandığı tokat davası devam ediyor
Son dakika | Aziz Yıldırım'ın yargılandığı tokat davası devam ediyor YAKINDOĞU Üniversitesi ile oynanan kadın basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanmasına devam edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Aziz Yıldrım, Işık Eyigüngör davasında Bülent Yıldırım İşçen dinlendi
Son dakika | Aziz Yıldrım, Işık Eyigüngör davasında Bülent Yıldırım İşçen dinlendi Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan bayan basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'ü tehdit ettiği gerekçesi ile hakkında 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ile eski yönetici  Ali Cenk Başak hakkında açılan davaya devam edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Her parmağını kaldıran tehdit mi ediyor!
Aziz Yıldırım: Her parmağını kaldıran tehdit mi ediyor! Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile kulüp yöneticilerinden Ali Cenk Başak'ın, Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe maçından önce çıkan olaylarda Işık Eyigüngör'ü tehdit ettikleri iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan ‘tokat’ davasında ilginç savunma
Aziz Yıldırım'dan ‘tokat’ davasında ilginç savunma Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’e tokat attığı iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, “Aramızda itişme kakışma oldu. Bu karışıklıkta tokat atmış olabilirim. O kadar önemli değil yani tokat atmak yapılanlar karşılığında” dedi.
6.02.2019 Futbol
Aziz Yıldırım: O karışıklıkta tokat atmış olabilirim
Aziz Yıldırım: O karışıklıkta tokat atmış olabilirim Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan bayan basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanmasına başlandı. Aziz Yıldırım, savunmasında, olay günü çıkan kargaşa sırasında müşteki sanık Işık Eyigüngör'e tokat atmış olabileceğini söyledi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın tehdit davası başladı
Aziz Yıldırım'ın tehdit davası başladı Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’e yönelik “basit tehdit” suçunu işlediği iddiasıyla 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.
1.07.2020 Basketbol
Aziz Yıldırım hakkında zorla getirilme kararı!
Aziz Yıldırım hakkında zorla getirilme kararı! Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım ile Yakın Doğu Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör arasında yaşanan olaya ilişkin açılan davada duruşmaya katılmayan Aziz Yıldırım hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım’a 6 aya kadar hapis istemi!
Aziz Yıldırım’a 6 aya kadar hapis istemi! Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ile kulüp yöneticilerinden Ali Cenk Başak hakkında, Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe maçından önce çıkan olaylarda Işık Eyigüngör'ü tehdit ettikleri iddiasıyla 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı
Işık Eyigüngör: 'KKTC'de oynayamadığımız için...'
Işık Eyigüngör: 'KKTC'de oynayamadığımız için...' Işık Eyigüngör, "Türkiye ve Avrupa Ligi'nin düzenini bozmamak için liglerin bitişi ile birlikte kapatma kararı açıklandı" dedi.
1.07.2020 Basketbol
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı tüm faaliyetlerini sona erdirdi
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı tüm faaliyetlerini sona erdirdi Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, kulüp faaliyetlerini sona erdirdiğini açıkladı.
1.07.2020 Basketbol
Eyigüngör: Başarımız tesadüf değil
Eyigüngör: Başarımız tesadüf değil Macaristan'da 20-22 Nisan tarihlerinde düzenlenecek FIBA Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda mücadele edecek Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı'nın kulüp başkanı, antrenör ve oyuncuları, turnuva öncesinde İstanbul'da basın mensuplarıyla bir araya geldi.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe - Yakın Doğu Üniversitesi: 65-76
Fenerbahçe - Yakın Doğu Üniversitesi: 65-76 FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'ndaki 13. maçında Fenerbahçe sahasında Yakın Doğu Üniversitesi'ne 76-65 yenildi.
1.07.2020 Basketbol
Aziz Yıldırım-Erman Toroğlu davasında karar
Aziz Yıldırım-Erman Toroğlu davasında karar Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şikayeti üzerine hakkında, Erman Toroğlu ve Turgay Demir hakkında iftira ve hakaretten başlatılan soruşturma takipsizlikle sonuçlandı.
1.07.2020 Futbol
Spor yorumcusu Erman Toroğlu ifade verdi
Spor yorumcusu Erman Toroğlu ifade verdi Toroğlu, Fererbahçe Spor Kulübü Başkanı Yıldırım'a "hakaret" ettiği iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi
30.06.2020 Fenerbahçe
Skorer TV - Günün Gelişmeleri
Skorer TV - Günün Gelişmeleri Aziz Yıldırım ile Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’ün karşılıklı darp ve hakaret soruşturması tamamlandı. Savcılık hazırladığı iddianamede Aziz Yıldırım'ın 'kasten yaralamak' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapsini istedi.    Çorum Belediyespor maçında kırmızı kart gören Trabzonsporlu Hugo Rodallega, Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek. Rıza Çalımbay, bu durum için, "Maçta Burak, Kucka ve Rodallega yok. Taraftarımız önünde maçı iyi bitirmeliyiz. Kolay olmayacak" dedi.    Fenerbahçe, şike davası dosyasının eksiklerinin tamamlanarak tekrar Yargıtay'a gönderildiğini duyurdu. Buna göre Sarı Lacivertliler'in temyiz incelemesi yeniden yapılacak.     Mario Balotelli'nin yakın arkadaşı Mayowa Ogunbayo evinde kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Londra'da gerçekleşen olayla ilgili olarak 21 yaşında bir kadın gözaltına alındı.
25.10.2017 Programlar
Savcılıktan Aziz Yıldırım için hapis ve seyirden men istemi!
Savcılıktan Aziz Yıldırım için hapis ve seyirden men istemi! Aziz Yıldırım ile Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’ün karşılıklı darp ve hakaret soruşturması tamamlandı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Yıldırım ve Eyigüngör soruşturmasında yeni gelişme! Mahkemede hesaplaşacaklar!
Yıldırım ve Eyigüngör soruşturmasında yeni gelişme! Mahkemede hesaplaşacaklar! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’ün uzlaştırma savcısındaki arasındaki karşılıklı darp ve hakaret soruşturmasında Aziz Yıldırım da uzlaşmak istemediğini savcılığa bildirdi. Böylece taraflar uzlaşamamış oldu. Eyigüngör ve Yıldırım mahkemede hesaplaşacak.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım soruşturmasında son dakika!
Aziz Yıldırım soruşturmasında son dakika! İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma da, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın Yakın Doğu Üniversitesi basketbol kulubü başkanı Işık Eyigüngör'e tokat atmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. "Yaralama" ve "Spor tesislerine zarar verme" suçlarından yürütülen soruşturmanın dosyası dün "Uzlaştırma" savcısına gönderildi.
1.07.2020 Futbol
Cansu Köksal, Yakın Doğu Üniversitesi'nde
Cansu Köksal, Yakın Doğu Üniversitesi'nde Kadınlar Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi, genç forvet Cansu Köksal'ı kadrosuna kattı.
1.07.2020 Basketbol
Işık Eyigüngör'ün cezası kaldırıldı
Işık Eyigüngör'ün cezası kaldırıldı Spor Genel Müdürlüğü (SGM) Tahkim Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'e verilen 3 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin lira para cezasını kaldırdı.
1.07.2020 Basketbol
Aziz Yıldırım’a iyi haber! Maçlara girebilecek
Aziz Yıldırım’a iyi haber! Maçlara girebilecek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’e fiziki saldırıda bulunduğu gerekçesiyle konulan ‘seyirden yasaklanma tedbiri’ kaldırıldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Yıldırım'a şok! Lavender, Yakın Doğu Üniversitesi'ne transfer oldu
Yıldırım'a şok! Lavender, Yakın Doğu Üniversitesi'ne transfer oldu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın oyuncularını ayartmakla suçladığı Yakın Doğu Üniversitesi, sarı-lacivertli takımdan Jantel Lavender'i renklerine bağladı.
1.07.2020 Basketbol
Aziz Yıldırım savcılığa ifade verdi! 'Gözlüğüm kırıldı'
Aziz Yıldırım savcılığa ifade verdi! 'Gözlüğüm kırıldı' Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, savcılığa verdiği ifadesinde, Işık Eyigüngör'ün de kendisine vurmaya çalıştığını belirterek olay anında gözlüğünün kırıldığını söyledi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Antrenman bile yasak!
Antrenman bile yasak! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yakındoğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör’e attığı tokat nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında spor müsabakalarından uzaklaştırıldı.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Işık Eyigüngör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.