İskele

İskele

Son dakika iskele haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iskele gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iskele haber sayfamızda...

İskele

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.151 iskele haberi bulunmuştur.
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
Ayasofya 2'nci Bayezid Minaresi'nde restorasyon! Söküm işlemi başladı
Ayasofya 2'nci Bayezid Minaresi'nde restorasyon! Söküm işlemi başladı Ayasofya-i Kebir Cami restorasyonunda daha önce çatlak tespit edilen II.Bayezid Minaresi'nde söküm işlemleri başladı.
26.03.2024 Gündem
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda, partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı.
21.03.2024 Gündem
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak Gazze’ye denizden yardım için düğmeye basılırken, kurulacak yüzer rıhtım ve iskeleyle büyük kargo gemilerinin yükleri ulaştırması sağlanacak. İskele, özel bir şirket tarafından korunacak.
14.03.2024 Dünya
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak'
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak' "Ulaşılabilir İstanbul Temalı Proje Tanıtım Toplantısı" nda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "2029 sonunda 650 kilometreleri bulacak olan raylı sistemimiz 2029'dan sonraki ilk dönemde 750 kilometreye ulaşarak İstanbul'u hak ettiği raylı sistem ağına hep birlikte kavuşturacağız" dedi.
13.03.2024 Gündem
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar Gazze’de ateşkes için diplomatik çabalar sürerken, bölgeye denizden yardım ulaştırılması için somut gelişmeler yaşanıyor. Gazze’ye denizden yardım ulaştıracak ilk gemi Güney Kıbrıs’tan yola çıktı.
13.03.2024 Dünya
Eşini bıçaklayıp, ağır yaralayan şüpheli tutuklandı
Eşini bıçaklayıp, ağır yaralayan şüpheli tutuklandı Van’da tartıştığı eşi Z.Ş.’yi bıçaklayarak ağır yaralayan H.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
12.03.2024 Gündem
Yer: Van! Eşini bıçaklayan saldırgana kabusu yaşattılar
Yer: Van! Eşini bıçaklayan saldırgana kabusu yaşattılar Van'ın İpekyolu ilçesinde eşini bıçaklayan şahıs çevredeki vatandaşların hedefi olurken saldırganı linç edilmekten polis ekipleri kurtardı.
11.03.2024 Haberler
Yer: Van! Eşini bıçaklayan saldırgana kabusu yaşattılar
Yer: Van! Eşini bıçaklayan saldırgana kabusu yaşattılar Van'ın İpekyolu ilçesinde eşini bıçaklayan şahıs çevredeki vatandaşların hedefi olurken saldırganı linç edilmekten polis ekipleri kurtardı.
11.03.2024 Gündem
Gazze’ye yardımda önemli bir aşama!
Gazze’ye yardımda önemli bir aşama! Gazze’ye daha fazla yardım ulaşmasına olanak sağlayacak adımlar atıldı. ABD’nin Gazze sahiline inşa edeceği geçici iskele için malzemelerin yanı sıra AB’nin yardım malzemeleri de denizden yola çıktı.
11.03.2024 Dünya
Gazze’ye yardımlar için önemli girişim
Gazze’ye yardımlar için önemli girişim ABD Başkanı Joe Biden, “Birliğin Durumu” konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasının büyük bölümünü Gazze’de yaşananlara ayıran Biden, bölgeye ulaşan yardımlar konusunda önemli bir adımı duyurdu.
9.03.2024 Dünya
ABD'den Gazze hamlesi! İnsani yardımlar için geçici bir liman kurmayı planlıyor
ABD'den Gazze hamlesi! İnsani yardımlar için geçici bir liman kurmayı planlıyor ABD yönetiminden üst düzey yetkililer, Başkan Joe Biden’ın insani yardımları ulaştırmak için Gazze Şeridi kıyısına geçici bir liman kurmayı planladığını açıkladı.
7.03.2024 Dünya
Deprem Sonrası Geçici Yapı Çözümleri
Deprem Sonrası Geçici Yapı Çözümleri Güneydoğu Anadolu depreminin üzerinden geçen bir yıla rağmen malesef bölgede hala barınma ve kamusal alan ihtiyaçları giderilmiş değil ve depremzedeler yaşamlarını güçlükle idame ettiriyor. Bu konuda devletle, çeşitli meslek odalarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak çözüm arayışında olan mimar ve mühendislere ilham verebilmek için bu ayki Dosya sayfalarımızı, dünyanın çeşitli bölgelerinde üretilmiş, nitelikli deprem sonrası geçici yapı çözümlerine ayırdık.
26.02.2024 Mimarlık
Dr. Marwa Al-Sabouni: Mimarinin davranışlarımızı yönlendirme gücü vardır; inşa ettiğimiz şey kimliğimizi dönüştürür...
Dr. Marwa Al-Sabouni: Mimarinin davranışlarımızı yönlendirme gücü vardır; inşa ettiğimiz şey kimliğimizi dönüştürür... İstanbulSMD’nin düzenlediği “Mimarlık Ne İşe Yarar” konferansı için İstanbul’a gelen Suriyeli mimar, yazar ve yayıncı Dr. Marwa AlSabouni ile dünya çapında ses getiren kitaplarını, mimarlığın ve şehirlerin savaş ve çatışmalardaki rolünü, yıkımına tanıklık ettiği kadim şehir Humus’taki gözlemlerini ve kentlerin yeniden inşasındaki olası riskleri konuştuk.
26.02.2024 Mimarlık
4 kişiden hala haber yok... Batan gemiye 35. dalış!
4 kişiden hala haber yok... Batan gemiye 35. dalış! Marmara Denizi açıklarında batan Batuhan A. isimli gemide kayıp 4 mürettebatın arama çalışmaları 10'uncu gününde de devam ediyor. Dalgıçlar, geminin her metrekaresini didik dirik arıyor. Batan gemiye bugün 35. dalış gerçekleştirildi.
24.02.2024 Gündem
Yer: Gaziantep! İnşaat iskelesi çöktü: Ölü ve yaralılar var
Yer: Gaziantep! İnşaat iskelesi çöktü: Ölü ve yaralılar var Gaziantep'te çöken inşaat iskelesinin altından kalan işçilerden Suriye uyruklu Muhammed Musab (28) yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
22.02.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet! 'Abi mi oldunuz' deyip kurşun yağdırdı
İstanbul'da dehşet! 'Abi mi oldunuz' deyip kurşun yağdırdı Beşiktaş’ta iskelede oturan 2 gencin motosikletle gelen kasklı iki saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradığı o dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı.
21.02.2024 Gündem
Çatlak tespit edildi! Ayasofya'da 2. Bayezid minaresinde çalışma
Çatlak tespit edildi! Ayasofya'da 2. Bayezid minaresinde çalışma Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde başlatılan restorasyon kapsamında II.Bayezid Minaresi'ndeki çalışma yapılıyor.
20.02.2024 Gündem
Burhaniye’de yeşil alan sayısını artıyor
Burhaniye’de yeşil alan sayısını artıyor Burhaniye Belediyesi, İskele Mahallesi Adyar Mevkii’nde yeni park yapımı için kolları sıvadı.
17.02.2024 Ege
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Finlandiya sınırına 30 kilometre uzaklıkta lüks bir kır evinin olduğu iddia edildi. Karayolu ulaşımı bulunmayan lüks kır evine yalnızca göl üzerinden yatla ve havadan ulaşım sağlanabiliyor.
31.01.2024 Haberler
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Finlandiya sınırına 30 kilometre uzaklıkta lüks bir kır evinin olduğu iddia edildi. Karayolu ulaşımı bulunmayan lüks kır evine yalnızca göl üzerinden yatla ve havadan ulaşım sağlanabiliyor.
31.01.2024 Dünya
Dünya Mimarlığının En İyileri
Dünya Mimarlığının En İyileri Global mimarlık ortamının en kapsamlı etkinliklerinden biri olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF) 29 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşti. Mimarlık gündeminin nabzının tutulduğu festivalde farklı kategorilerde büyük ödüle layık görülen projeleri derledik.
28.01.2024 Mimarlık
2024 Ziraat Bankası çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Ziraat Bankası kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
2024 Ziraat Bankası çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Ziraat Bankası kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, 1863 yılında Osmanlı Devleti döneminde kurulan Memleket Sandıkları'nın devamı niteliğindedir. Türkiye'de hizmet veren üç kamu bankasından biri olma özelliğine sahip olan Ziraat Bankası hizmet verdiği geniş müşteri portföyü ile dikkat çekmektedir. Peki 2024 yılı Ziraat Bankası çalışma saatleri neler? Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor/kapanıyor?
9.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İskele ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.