İslahiye

İslahiye

Son dakika islahiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan islahiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan islahiye haber sayfamızda...

İslahiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.622 islahiye haberi bulunmuştur.
YSK 31 Mart seçimleri için yapılan 31 itirazdan 30'unu reddetti
YSK 31 Mart seçimleri için yapılan 31 itirazdan 30'unu reddetti Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin siyasi partilerin 31 itiraz başvurusundan 30'unu reddetti.
11.04.2024 Gündem
Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları!
Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları! Spor camiası, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınladı.
9.04.2024 Skorer
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Ramazan Bayramı mesajı!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Ramazan Bayramı mesajı! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Futbol
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
TFF heyeti, depremzede vatandaşlarımızla bayramlaşacak!
TFF heyeti, depremzede vatandaşlarımızla bayramlaşacak! Türkiye Futbol Federasyonu, tüm ülkemizi büyük bir yasa boğan 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlarımıza ilk günden bu yana destek olmayı sürdürüyor.
5.04.2024 Futbol
Gaziantep'te Fatma Şahin yeniden seçildi! İşte ilçelerindeki sonuçlar
Gaziantep'te Fatma Şahin yeniden seçildi! İşte ilçelerindeki sonuçlar 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Gaziantep'te AK Parti'nin mevcut başkanı Fatma Şahin yeniden kazandı. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
2024 İSLAHİYE SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Gaziantep İslahiye Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 İSLAHİYE SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Gaziantep İslahiye Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Gaziantep İslahiye Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından İslahiye ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Gaziantep İslahiye Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, “Değerlendirmesi yapılan ve olumlu sonuçlanan çiftleri bu hafta evlilik öncesi eğitimlere aldık” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya ve Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok!
Bakan Yerlikaya ve Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok! Bakan Yerlikaya ile 'Gaziantepliler ile Sahur Sofrası' programına katılan AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, yerel seçime sayılı günler kala dikkat çeken mesajlar verdi. '31 Mart gecesi bu fetret dönemini hep birlikte bitireceğiz' diyen Kurum, 'Bu hantal ve ihmalkar anlayıştan İstanbulumuzu kurtaracağız.' şeklinde konuştu.
16.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya ve Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok!
Bakan Yerlikaya ve Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok! Bakan Yerlikaya ile 'Gaziantepliler ile Sahur Sofrası' programına katılan AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, yerel seçime sayılı günler kala dikkat çeken mesajlar verdi. '31 Mart gecesi bu fetret dönemini hep birlikte bitireceğiz' diyen Kurum, 'bu işin partisi, siyaseti veya ideolojisi yoktur. Bu seçimde, herhangi bir adaya veya partiye değil, kendi hayatımıza, kendi geleceğimize oy vereceğiz, yavrularımızın istikbaline oy vereceğiz.' şeklinde konuştu.
16.03.2024 Gündem
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır”
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şehirlerin hayatını insanoğlunun hayatına benzeterek, "İnsanoğlu bakımlı, sıhhatli olduğunda, kendine çekidüzen verdiğinde nasıl ki büyüyen ve gelişen bir yapısı varsa, şehirler de aynen böyle. Eğer bu bakımı ihmal ederseniz o şehirler yavaş yavaş gerilemeye başlar. Şehirlerin geleceği o şehirde yaşayan yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Eğer oradaki mülki idarecilerimiz başta olmak üzere tüm yöneticiler bir araya gelip uyum içerisinde şehri ileriye taşımak için gayret ediyorlarsa, o şehirlerin geleceği aydınlıktır. Bunun en güzel örneğini biz Bursa’da görüyoruz." dedi.
9.03.2024 Ekonomi
DEPREM HABERLERİ 3 Mart 2024 Son Dakika Son Depremler Listesi: Kandilli Rasathanesi/AFAD deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç şiddetinde deprem oldu sorgula
DEPREM HABERLERİ 3 Mart 2024 Son Dakika Son Depremler Listesi: Kandilli Rasathanesi/AFAD deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç şiddetinde deprem oldu sorgula Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede ve çevresinde deprem olup olmadığını merak edenler son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 3 Mart 2024 son depremler listesi.
3.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Kacır: "590 milyon dolarlık finasmanı KOBİ'lere sunduk”
Bakan Kacır: "590 milyon dolarlık finasmanı KOBİ'lere sunduk” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep’te Nurdağı İpekyolu Çarşısı ile Nurdağı Sosyal Girişimcilik Merkezi Açılışı’na katıldı. Bakan Kacır, deprem bölgesindeki yatırımlara vurgu yaparak, "Deprem bölgesinde devletimizin tüm imkânlarını en üst düzeyde seferber ettik” dedi. Bakan Kacır, bölgede 590 milyon dolarlık finansmanın KOBİ'lerin hizmetine sunulduğunun da altını çizdi.
23.02.2024 Haberler
Bakan Kacır: "590 milyon dolarlık finasmanı KOBİ'lere sunduk”
Bakan Kacır: "590 milyon dolarlık finasmanı KOBİ'lere sunduk” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep’te Nurdağı İpekyolu Çarşısı ile Nurdağı Sosyal Girişimcilik Merkezi Açılışı’na katıldı. Bakan Kacır, deprem bölgesindeki yatırımlara vurgu yaparak, "Deprem bölgesinde devletimizin tüm imkânlarını en üst düzeyde seferber ettik” dedi. Bakan Kacır, bölgede 590 milyon dolarlık finansmanın KOBİ'lerin hizmetine sunulduğunun da altını çizdi.
23.02.2024 Ekonomi
Evlilik fonuna başvuran kişi sayısı belli oldu
Evlilik fonuna başvuran kişi sayısı belli oldu Tekirdağ’a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na şu ana kadar 2 bin 914 çiftin başvurduğunu açıkladı. Bakan Göktaş aynı zamanda, "TÜİK’in 2023 yılına ilişkin evlenme ve boşanma istatistiklerine göre geçen yıl evlenen ve boşanan çiftlerin sayısı 2022 yılına göre biraz düşmüş" dedi.
23.02.2024 Ekonomi
"Deprem bölgesinde aktif işgücü programlarımızı çok daha avantajlı hale getirdik"
"Deprem bölgesinde aktif işgücü programlarımızı çok daha avantajlı hale getirdik" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Malatya’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaptığı toplantıda en büyük adımlardan biri olarak, deprem bölgesinde aktif işgücü programlarını çok daha avantajlı hale getirdiklerini söyledi.
20.02.2024 Ekonomi
EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 👰🤵 Evlilik kredisi başvuru ekranı! Faizsiz evlilik kredisi şartları neler, yaş sınırı kaç, kimler alacak?
EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 👰🤵 Evlilik kredisi başvuru ekranı! Faizsiz evlilik kredisi şartları neler, yaş sınırı kaç, kimler alacak? Evlilik kredisi başvuruları bugün başladı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, sosyal medya hesabından evlilik kredisi başvurularının başladığını ve ilk etapta deprem bölgesini (Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri) kapsayacağını açıkladı. Evlilik kredisi başvuru şartları da belli oldu. Peki 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte faizsiz evlilik kredisi şartları ve başvuru ekranı 2024...
16.02.2024 Bilgi Rehberi
Evlenecek gençlere kredi desteğine başvurular başladı
Evlenecek gençlere kredi desteğine başvurular başladı "Aile ve Gençlik Fonu" kapsamında hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi"ne başvuruların başladığı belirtildi.
15.02.2024 Ekonomi
Aile fonu için başvuru şartları açıklandı! Nikah gününe en az 2, en fazla 6 ay olacak
Aile fonu için başvuru şartları açıklandı! Nikah gününe en az 2, en fazla 6 ay olacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlenecek gençlere 150 bin lira kredi desteği sağlayacak Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre fona 18-29 yaş arasındaki gençler başvurabilecek. Evlenecek çiftin gelir toplamı brüt iki asgari ücreti geçmeyecek.
14.02.2024 Ekonomi
Evlilik kredisinde yaş ve gelir detayı! Başvuru şartları belli oldu
Evlilik kredisinde yaş ve gelir detayı! Başvuru şartları belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlenecek gençlere 150 bin lira kredi desteği verecek Aile ve Gençlik Fonu'na başvuru şartlarını açıkladı. Yaş şartı ve gelir detayı dikkat çekti. 
13.02.2024 Ekonomi
Dijital tarımla çiftçi kazandı
Dijital tarımla çiftçi kazandı Nurdağı ve İslahiye’de depremzede çiftçinin yüzü, dijital tarımla güldü. 6 bin 500 çiftçiye ulaşan sistemle maliyetler yüzde 40 düştü, verimlilik yüzde 30, gelirler ise yüzde 80 arttı.
13.02.2024 Ekonomi
Sobaya dökülen benzin tamirhaneyi küle çevirdi! 2 kişi yaralandı
Sobaya dökülen benzin tamirhaneyi küle çevirdi! 2 kişi yaralandı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir tamirhanede yanlışlıkla sobaya dökülen benzin nedeniyle çıkan yangında 2 kişi yaralandı, iş yeri küle döndü.
11.02.2024 Gündem
‘Dirençli kentler yaratmalıyız’
‘Dirençli kentler yaratmalıyız’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep’in İslahiye ilçesine geldi.
7.02.2024 Gündem
Yeni bir hayata hüzünlü merhaba
Yeni bir hayata hüzünlü merhaba Gaziantep’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla hafta sonu 10 bin 698 konut ve köy evi, kura çekilişi gerçekleştirilerek hak sahiplerine teslim edildi.
7.02.2024 Gündem
İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayana kadar bu aziz milletle gece gündüz çalışacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İslahiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.