İsmail Ege Şaşmaz

İsmail Ege Şaşmaz

Son dakika İsmail Ege Şaşmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İsmail Ege Şaşmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İsmail Ege Şaşmaz haber sayfamızda...

İsmail Ege Şaşmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 167 ismail ege şaşmaz haberi bulunmuştur.
'Hayatımıza hoş geldin minik kızım!'
'Hayatımıza hoş geldin minik kızım!' 2021 yılında hayatlarını birleştiren oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal, 2 Ocak'ta kucaklarına aldıkları kızları Azra ile duygu yüklü bir paylaşıma imza attılar.
15.01.2024 Cadde
İsmail Ege Şaşmaz baba oldu!
İsmail Ege Şaşmaz baba oldu! Uzun yıllardır aşk yaşayan Hande Ünal ile İsmail Ege Şaşmaz, 2021 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden çift bebek sahibi oldu. Bebeğin ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
3.01.2024 Cadde
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını Oyuncu Alina Boz ile yönetmen Umut Evirgen, dünyaevine girdi. Düğünden ilk görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı.
2.12.2023 Cadde
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar 23, 24, 28 ve 29 yaşlarında 4 genç müzisyen hayalleri için yola koyulmuştu. Bu yolculuk aslında öncekilerine asla benzemeyen acı bir sonun ayak sesleriydi. Kiminin bestesi, kiminin sözleri ama hepsinin hayalleri ve mücadelesi yarım kalmıştı. İşte bir döneme damga vuran Kerim Tekin, Cliff Burton, Barış Akarsu ve Ajlan Büyükburç’un yollarda ölümsüzleşen hüzünlü hikâyeleri.
23.11.2023 Yaşam
'Görüntülü aradılar! Karşılıklı ağladık'
'Görüntülü aradılar! Karşılıklı ağladık' Aytaç Şaşmaz ve abisi İsmail Ege Şaşmaz, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Oyuncu kardeşlerden Aytaç Şaşmaz, 80'leri andıran giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çekti.
4.09.2023 Cadde
BARIŞ AKARSU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Barış Akarsu ''Merhaba'' oyuncuları kim, konusu nedir?
BARIŞ AKARSU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Barış Akarsu ''Merhaba'' oyuncuları kim, konusu nedir? Barış Akarsu ''Merhaba'' filmi televizyonda ilk defa film severlerin karşısına çıkıyor. Filmin başrolünde ise Barış Akarsu'ya can veren İsmail Ege Şaşmaz yer alıyor. Film 2022 yılında vizyona girdi. Peki, Barış Akarsu Merhaba filmi nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kim var?
28.08.2023 Cadde
İsmail Ege Şaşmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Barış Akarsu Merhaba filminin Barış'ı İsmail Ege Şaşmaz hayatı...
İsmail Ege Şaşmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Barış Akarsu Merhaba filminin Barış'ı İsmail Ege Şaşmaz hayatı... İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu ''Merhaba'' filminde Barış Akarsu karakterine hayat verdi. Şaşmaz, kariyerindeki ilk deneyimi ise lise yıllarında edindi. Güneşi Beklerken dizisindeki ''Barış'' karakteri ile de ekranda yer aldı. Peki, İsmail Ege Şaşmaz kardeşi ve eşi kim?
28.08.2023 Cadde
İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal'dan bebek müjdesi!
İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal'dan bebek müjdesi! 2021 yılında Hande Ünal ile hayatını birleştiren 29 yaşındaki oyuncu İsmail Ege Şaşmaz baba olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Hande Ünal paylaştığı karnı burnunda pozlarına ''Limon kadarmış'' notunu düştü. Anne-baba olmaya hazırlanan çifte tebrik mesajları yağdı.
4.07.2023 Cadde
İsmail Ege Şaşmaz: Barış Akarsu'nun ailesi manevi ailem oldu
İsmail Ege Şaşmaz: Barış Akarsu'nun ailesi manevi ailem oldu 2007 yılında henüz 28 yaşında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı 'Merhaba’ filminin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz, ünlü müzisyenin ailesi ile hâlâ görüştüğünü söyledi.
25.04.2023 Cadde
Kerem Bürsin'in kaslı pozlarına bir milyon beğeni!
Kerem Bürsin'in kaslı pozlarına bir milyon beğeni! Özel hayatıyla sık sık gündem olan Kerem Bürsin, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Spor tutkunu olan oyuncu, Instagram hesabından spor yaptığı anları yayınlamaya devam ediyor.
21.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Sihirli güzellik Alessandra Ambrosio, Los Angeles merkezli lüks mücevher markası için kamera karşısına geçti...
13.01.2023 Cadde
Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Aytaç Şaşmaz filmleri ve TV dizileri
Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Aytaç Şaşmaz filmleri ve TV dizileri Aytaç Şaşmaz, dizi ve filmlerdeki performansıyla son dönemde adından söz ettiren isimler arasında. Oyuncu, İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşidir. 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu Ödülüne layık görüldü. Peki, Aytaç Şaşmaz aslen nereli, kaç yaşında?
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Barış Akarsu birinci
Barış Akarsu birinci Üçü yerli, ikisi yabancı beş filmin vizyona girdiği 18 Kasım haftasında, en çok izlenen film “Barış Akarsu Merhaba” oldu.
23.11.2022 Kültür Sanat
İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont da Barış Askarsu'nun
İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont da Barış Askarsu'nun 2007 yılında 28’inci yaş gününü kutladığı gece trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan 'Barış Akarsu Merhaba'nın oyunculu gösterimlerinin üçüncüsü, sanatçının memleketi Bartın'da yapıldı. Gösterime katılan filmin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz'a seyircilerin ilgisi büyük oldu.
22.11.2022 Cadde
Barış Akarsu'nun hayatının anlattıldığı filmi vizyona girdi! Kardeşinden anlamlı hediye
Barış Akarsu'nun hayatının anlattıldığı filmi vizyona girdi! Kardeşinden anlamlı hediye Bodrum’da 29 Haziran 2007’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu’nun hayatını konu alan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi memleketi Bartın’da gösterime girdi. Barış Akarsu’yu canlandıran İsmail Ege Şaşmaz sinema önünde hayranları ile fotoğraf çektirdi.
20.11.2022 Cadde
İsmail Ege Şaşmaz: Belki de bu bize Barış Akarsu'nun sürpriziydi!
İsmail Ege Şaşmaz: Belki de bu bize Barış Akarsu'nun sürpriziydi! Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren, sesi, şarkıları ve yorumuyla milyonların gönlünde taht kuran, 4 Temmuz 2007 tarihinde Bodrum'da geirdiği trafik kazasından sonra hayata veda eden Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan 'Barış Akarsu: Merhaba', dün vizyona girdi. Filmin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz, İstanbul'da iki ayrı AVM'de sinemaseverlerle bir araya geldi.
20.11.2022 Cadde
Aytaç Şaşmaz: Abimle gurur duyuyorum!
Aytaç Şaşmaz: Abimle gurur duyuyorum! Meslektaşı Cemre Baysel'den ayrılan Aytaç Şaşmaz, "Aynı sektörden iki ünlü ismin birlikteliklerini sürdürmek bir dezavantaj mı?" sorusunu yanıtladı. Genç oyuncu, Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrası 4 Temmuz 2007'de hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminde rol alan abisi İsmail Ege Şaşmaz'a da övgüler yağdırdı.
19.11.2022 Cadde
Barış Akarsu Merhaba filmi vizyona girdi mi, ne zaman girecek? Barış Akarsu kimdir, neden öldü?
Barış Akarsu Merhaba filmi vizyona girdi mi, ne zaman girecek? Barış Akarsu kimdir, neden öldü? Trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun filmi yarın vizyona giriyor. Yüz binler filmi heyecanla bekliyor. Bu nedenle de "Barış Akarsu Merhaba filmi vizyona girdi mi, ne zaman girecek? Barış Akarsu kimdir, neden öldü?" soruları bir hayli artmış durumda... İşte ayrıntılar...
17.11.2022 Bilgi Rehberi
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar!
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar! Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren, Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrası 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin İstanbul galası, dün akşam Kanyon'da yapıldı. Hayranları, filmin afişinin ve Barış Akarsu’nun maketinin önünde hatıra pozu çektirdi. Yoğun bir katılımın olduğu galaya katılan Akarsu’nun babası Selahattin Bey ve kız kardeşi Nesrin Hanım, sanatçının şarkılarını hayranları ile birlikte gözyaşları içerisinde seslendirdi.
17.11.2022 Cadde
Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu: İsmail Ege Şaşmaz artık manevi oğlum
Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu: İsmail Ege Şaşmaz artık manevi oğlum Bodrum'da 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun hayat hikayesinin anlatıldığı 'Barış Akarsu Merhaba' filminin basın toplantısı, şarkıcının babası Selahattin ve kız kardeşi Nesrin'in de katılımıyla önceki gün gerçekleşti. Sanatçının yıllar önce yazıp tamamlayamadığı 'Merhaba' şarkısı kayda aldığı kendi sesinden ilk kez dinlenirken, eserin yeni düzenlenmiş halini ise başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz filmde yorumladı.
10.11.2022 Cadde
‘İsmail artık manevi oğlum’
‘İsmail artık manevi oğlum’ Oğlu Barış Akarsu’yu trafik kazasında kaybeden Selahattin Akarsu, ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz için, “İsmail Ege artık benim manevi oğlum” dedi.
9.11.2022 Cadde
Hocalarının  takdirini  kazandı
Hocalarının takdirini kazandı Sesi ve yorumuyla bir döneme damgasını vuran Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan ‘Barış Akarsu: Merhaba’ filmi için geriye sayım başladı.
1.11.2022 Cadde
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Berk Oktay'a: Bu dünyanın baş kahramanı sensin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Berk Oktay'a: Bu dünyanın baş kahramanı sensin Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan eşi Berk Oktay'ın doğum gününde duygusal bir paylaşıma imza attı. Kına gecesi ve düğünden fotoğrafları 1.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan 36 yaşındaki güzel, "Bana bu duyguları, aşka dair tüm güzellikleri yaşattığın için teşekkür ediyorum" dedi. Berk Oktay'dan da romantik bir yorum geldi.
30.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yeni şarkı Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından ‘Tanırım İntiharı’ adlı parçasıyla sevenleriyle buluştu...
29.10.2022 Cadde
Setten ilk kareler
Setten ilk kareler Sesi ve yorumuyla bir döneme damgasını vuran Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan ‘Barış Akarsu: Merhaba’ filminden ilk kareler paylaşıldı.
26.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Ege Şaşmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.