Ispanak Zehirler Mi? Ispanak Zehirlenmesi Neden Olur, Belirtileri Nelerdir?
Ispanak Zehirler Mi? Ispanak Zehirlenmesi Neden Olur, Belirtileri Nelerdir? Ispanak, sağlıklı ve dengeli beslenmeye önem veren her insanın mutfağından ve sofrasından eksik etmemeye özen gösterdiği besin değeri yüksek gıdaların başında geliyor. Ispanağın faydaları yanında tüketiminde dikkat edilmesi gereken noktalarda bulunuyor. Ispanak zehirlenmesi, ıspanak kullanımına dair endişe uyandıran tehlikeli durumlardan biri olarak ortaya çıkıyor. Bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenlere özel Ispanak zehirler mi? Ispanak zehirlenmesi neden olur, belirtileri nelerdir? İşte, tüm detaylar.
16.01.2021 Sağlık
Ispanağı yıkarken bu hatayı yapmak zehirleyebilir!
Ispanağı yıkarken bu hatayı yapmak zehirleyebilir! İstanbul'da 108, Tekirdağ'da da 40 kişinin zehirlenmesine neden olan ıspanak ve ıspanağa benzer bitki, pek çok kişiyi tedirgin etti. Bu olayın ardından "Ispanak zehirler mi?" ve "Ispanak zehirlenmesi nasıl anlaşılır?" soruları internette araştırılmaya devam ediyor. İşte ıspanağın yıkanmasından pişirilmesine kadar bilinmesi gereken her şey...
5.11.2019 Genel Sağlık
Son dakika | İstanbul'da ıspanak zehirlenmesi! Sayı artıyor...
Son dakika | İstanbul'da ıspanak zehirlenmesi! Sayı artıyor... İstanbul'da ıspanaktan zehirlenme şikayetiyle vatandaşlar hastanelere başvurmaya devam ediyor.
4.11.2019 Gündem