Ispartakule

Ispartakule

Son dakika ıspartakule haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ıspartakule gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ıspartakule haber sayfamızda...

Ispartakule

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 575 ıspartakule haberi bulunmuştur.
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır'
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır' Türkiye’de okul ve sporun bir arada yürütebileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Florya’daki yeni kampüsünde de aynı amaçla hareket etti. Vakıf Başkanı Akın Süel ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Polat bu mükemmel düzeni nasıl kurduklarını MİLLİYET’e anlattı.
24.03.2024 Diğer
İSTANBUL DEPREM RİSK HARİTASI | Fay hattı haritasına göre İstanbul deprem en riskli ve dayanaklı ilçeleri
İSTANBUL DEPREM RİSK HARİTASI | Fay hattı haritasına göre İstanbul deprem en riskli ve dayanaklı ilçeleri Son dakika deprem bildirimlerinden birisi de Çanakkale'de 4,9 şiddetinde gerçekleşen deprem oldu. Büyük paniğe neden olan deprem İstanbul ve çevre illerden de hissedildi. Uzmanların büyük İstanbul depremi uyarıları sonrasında "İstanbul'da fay hattı nereden geçiyor, fay hattı geçen yerler neresi, İstanbul'un deprem riski en yüksek semtleri neresi, hangi ilçeler depreme dayanıklı?" soruları araştırılmaya devam ediyor. İşte İstanbul deprem risk haritası…
6.03.2024 Bilgi Rehberi
Otoyolda gişesiz, bariyersiz ulaşım
Otoyolda gişesiz, bariyersiz ulaşım Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 gişeden 20’sinin Serbest Geçiş Sistemi’ne dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha sistemin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını duyurdu.
5.02.2024 Ekonomi
Otoyollarda yeni dönem! Gişelerin tamamı bu siteme geçiyor
Otoyollarda yeni dönem! Gişelerin tamamı bu siteme geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.
4.02.2024 Haberler
Otoyollarda yeni dönem! Gişelerin tamamı bu sisteme geçiyor
Otoyollarda yeni dönem! Gişelerin tamamı bu sisteme geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
İstanbul trafiğini rahatlatacak adım! Gişeler kalkıyor, SGS geliyor
İstanbul trafiğini rahatlatacak adım! Gişeler kalkıyor, SGS geliyor İstanbul'da trafik sorunu her geçen gün büyüyor. Vatandaşlar günün her saati trafik olmasından dolayı şikayetçi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı şehir içi gişelerin kaldırılmasıyla ilgili bir sistem üzerinde çalışıyor. Buna göre Serbest Geçiş Sistemi (SGS) devreye alınacak. SGS ile geçişler nasıl olacak? İşte detaylar...
1.02.2024 Ekonomi
İstanbul trafiğini rahatlatacak adım! Gişeler kalkıyor, SGS geliyor
İstanbul trafiğini rahatlatacak adım! Gişeler kalkıyor, SGS geliyor İstanbul'da trafik sorunu her geçen gün büyüyor. Vatandaşlar günün her saati trafik olmasından dolayı şikayetçi. Son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı şehir içi gişeleri kaldıracak olan bir sistem üzerinde çalışıyor. Buna göre Serbest Geçiş Sistemi (SGS) devreye alınacak. SGS ile geçişler nasıl olacak? İşte detaylar...
1.02.2024 Haberler
Halkalı-Kapıkule arası hızlı tren! Bakan Uraloğlu açılış tarihini duyurdu
Halkalı-Kapıkule arası hızlı tren! Bakan Uraloğlu açılış tarihini duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu projenin açılış tarihini de duyurdu.
17.01.2024 Ekonomi
Havaist Durakları ve Saatleri 2024: Havaist Güncel Durakları, Güzergah Hattı, Sefer Saatleri ve Ücretleri
Havaist Durakları ve Saatleri 2024: Havaist Güncel Durakları, Güzergah Hattı, Sefer Saatleri ve Ücretleri Havaist İstanbul Havalimanı ile İstanbul'un birçok noktası arasında hizmet vermektedir. Havaist durakları ile İstanbul Havalimanı arasında 7 gün 24 saat karşılıklı seferler yapılır. Sefer saatleri trafik durumuna göre bazen değişiklik gösterebilir. Havaist ücretleri merkezler ve ara duraklara göre farklıdır. Havaist ücretleri ne kadar diyorsanız “Havaist Durakları ve Sefer Saatleri 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Bariyerlere sıkıştırdı! "En sol şeritten en sağ şeride beni sürükleyerek geçti"
Bariyerlere sıkıştırdı! "En sol şeritten en sağ şeride beni sürükleyerek geçti" Başakşehir, TEM Otoyolu'nda kamyonetin sıkıştırdığı motosiklet sürücüsü, bariyerlere çarparak yaralandı. Motosiklet sürücüsü Serkan Yılmaz'ın ölümden döndüğü kaza anı, araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Yılmaz, "Arkamdan gelen otomobilin araç kamerası olmasaydı, ben hiçbir şeyi ispatlayamayacaktım" dedi.
20.12.2023 Haberler
Bariyerlere sıkıştırdı: En sol şeritten en sağ şeride beni sürükleyerek geçti
Bariyerlere sıkıştırdı: En sol şeritten en sağ şeride beni sürükleyerek geçti Başakşeşir, TEM Otoyolu'nda kamyonetin sıkıştırdığı motosiklet sürücüsü, bariyerlere çarparak yaralandı. Motosiklet sürücüsü Serkan Yılmaz'ın ölümden döndüğü kaza anı, araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Yılmaz, "Arkamdan gelen otomobilin araç kamerası olmasaydı, ben hiçbir şeyi ispatlayamayacaktım" dedi.
20.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu yeni projeleri açıkladı! 'İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek'
Bakan Uraloğlu yeni projeleri açıkladı! 'İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2024 Yılı bütçesi ile ilgili konuştu. Uraloğlu, süper hızlı trenle Ankara- İstanbul arasındaki seyahatin 80 dakikada gerçekleştirilebileceğini söyledi.
18.12.2023 Gündem
İstanbul ulaşımının can damarı! Kuzey Marmara Otoyolu büyüyor
İstanbul ulaşımının can damarı! Kuzey Marmara Otoyolu büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kuzey Marmara Otoyolu kapsamına, Nakkaş-Başakşehir kesimini de 30 Haziran 2020’de dâhil ettik. 2 kilometre ana gövde ve 20,8 kilometre bağlantı yolu olmak üzere 45 kilometrelik Nakkaş-Başakşehir kesimiyle projemizin toplam uzunluğu 443 kilometreye ulaştı. Nakkaş-Başakşehir kesimindeki çalışmaları 2026 yılında tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
15.12.2023 Ekonomi
Ulaşımın Yüzyılı! Yeni döneme damga vuracak projeler
Ulaşımın Yüzyılı! Yeni döneme damga vuracak projeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunu yansıtan ulaşımla ilgili projelerin 2003 yılından itibaren Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilmesiyle sektörde 20 yılda tarihi bir dönüşüm yaşandı. Şimdi Türkiye yerli ve milli teknolojilerle gelecek yüzyıla hazırlanıyor.
28.10.2023 Ekonomi
Türkiye Yüzyılı'na damga vuracak yeni projeler…
Türkiye Yüzyılı'na damga vuracak yeni projeler… Seyahat süresi 1 Saat 15 dakika olarak öngörülmektedir. Ülkemizin en kalabalık şehirleri olan Başkent Ankara ile İstanbul arasında en hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde ulaşım imkânının sağlanması amaçlanıyor
28.10.2023 Ekonomi
Müşteri seyyar satıcıya saldırdı, tezgahı saldırdı
Müşteri seyyar satıcıya saldırdı, tezgahı saldırdı Ispartakule Mahallesi'nde seyyar satıcılık yapan bir kişiye saldırı düzenlendi.
25.10.2023 Gündem
FMV Işık Okulları artık Florya’da
FMV Işık Okulları artık Florya’da Cumhuriyet tarihinin her dönemine tanıklık eden Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Okulları, Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy ve Ispartakule’nin ardından beşinci yerleşkesini Florya’da açtı.
15.09.2023 Eğitim
Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek
Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin tamamlaması ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini söyledi.
23.07.2023 Ekonomi
Aşçıoğlu’nda bayrak değişimi
Aşçıoğlu’nda bayrak değişimi Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığına İrfan Aşçıoğlu seçildi.
14.07.2023 Ekonomi
Halkalı-Kapıkule arası trenle 1.5 saat olacak
Halkalı-Kapıkule arası trenle 1.5 saat olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımı devam etmekte olan Halkalı - Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi’nin ‘Halkalı-Ispartakule’ arası tünel açma törenine katıldı.
12.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu start verdi! Halkalı-Ispartakule demiryolu hattı çalışmaları başladı
Bakan Uraloğlu start verdi! Halkalı-Ispartakule demiryolu hattı çalışmaları başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımı devam etmekte olan ve en önemli demiryolu projelerinden biri olan Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi’nin ‘Halkalı-Ispartakule’ arası tünel açma törenine katıldı.
11.07.2023 Haberler
Bakan Uraloğlu start verdi! Halkalı-Ispartakule demiryolu hattı çalışmaları başladı
Bakan Uraloğlu start verdi! Halkalı-Ispartakule demiryolu hattı çalışmaları başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımı devam etmekte olan ve en önemli demiryolu projelerinden biri olan Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi’nin ‘Halkalı-Ispartakule’ arası tünel açma törenine katıldı.
11.07.2023 Ekonomi
Rezidansların arasında İstanbul'un ortasında bir yayla! 'Köyü terk edip burada yerleştik'
Rezidansların arasında İstanbul'un ortasında bir yayla! 'Köyü terk edip burada yerleştik' Avcılar’da yüksek katlı binaların arasında, otoyol ve tren hattının hemen yanında otlatılan kurbanlıklar ilgi çekti. Hayvanlarını otlatan Yakup Baş, " Burası İstanbul'un ortasında bir yayla. Burasının havası Samsun Alaçam ilçesinin Türkmen yaylası vardır, aynı o yaylanın havası" şeklinde konuştu.
27.06.2023 Haberler
Rezidansların arasında İstanbul'un ortasında bir yayla! 'Köyü terk edip burada yerleştik'
Rezidansların arasında İstanbul'un ortasında bir yayla! 'Köyü terk edip burada yerleştik' Avcılar’da yüksek katlı binaların arasında, otoyol ve tren hattının hemen yanında otlatılan kurbanlıklar ilgi çekti. Hayvanlarını otlatan Yakup Baş, " Burası İstanbul'un ortasında bir yayla. Burasının havası Samsun Alaçam ilçesinin Türkmen yaylası vardır, aynı o yaylanın havası" şeklinde konuştu.
27.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ispartakule ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.