İspermeçet Balinası Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
İspermeçet Balinası Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada İspermeçet balinası, bulmaca çözenlerin aşinalığı bulunan bir sözcüktür. Bu soruya yanıt ise kaşalot olarak verilmektedir. Doğal olarak ispermeçet balinası sorusu için cevapta 7 harfe sahip kutucuk yer alır. Yazdığınız cevaptan sonra bulmacaya zevkle devam edebilirsiniz. Herkesin bulmaca çözerken mutlu olduğu dikkat çekmektedir. İşte, tüm detaylar.
6.07.2022 Eğitim
İspermeçet balinası hakkında bilgiler
İspermeçet balinası hakkında bilgiler Seni hayvan dostlarımızdan biriyle tanıştıracağız. Hazır mısın? Karşında ispermeçet balinası. Şu anda sana denizlerin altından baloncuklar çıkararak selam veriyor.
17.11.2020 Doğa
Son dakika... Plajda şok anlar! Kimse ne olduğunu anlayamadı
Son dakika... Plajda şok anlar! Kimse ne olduğunu anlayamadı Uzaylı yaratıklara benzeyen ve bazı noktaları kumla kaplı tuhaf canlının fotoğrafı Facebook'ta paylaşılınca, yer yerinden oynadı. Bir başka yerde ise, sahilde yüzenler ellerinde sopalarla kendilerine yaklaşan canlıya saldırdı.
10.07.2020 Dünya
Balinanın midesinden 100 kg çöp çıktı
Balinanın midesinden 100 kg çöp çıktı İskoçya kıyılarına vuran ispermeçet balinasına otopsi yapıldı, hayvanın midesi balık ağı, halat, paket bandı, poşet ve plastik bardağın da olduğu devasa çöp yığınıyla doluydu.
2.12.2019 Dünya
Okyanus tabanında gizemli ayak izleri bulundu
Okyanus tabanında gizemli ayak izleri bulundu İngiliz bilim insanları, okyanus yüzeyinin 4 kilometre altında gizemli ayak izlerine rastladı. Komplo teorisyenleri, gizemli ayak izlerinin sebebinin UFO olduğunu öne sürdü.
6.09.2018 Doğa
600 metre derinlikte 12 metrelik balinayla karşı karşıya
600 metre derinlikte 12 metrelik balinayla karşı karşıya Uzaktan kumandalı bir su altı aracıyla Meksika Körfezi'nde araştırma yapan bilim adamları hiç beklemedikleri bir görüntüyle karşılaştılar. Yaklaşık 600 metre derinlikte, kameraların önünde yaklaşık 12 metrelik bir ispermeçet balinası belirdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Sahilde öyle bir şey buldu ki...
Sahilde öyle bir şey buldu ki... Sekiz yaşındaki çocuk, sahilde dolaşırken bulduğu 600 gram ağırlığındaki nesneyi kaya zannedip evine götürdü, ancak...
30.08.2012 Dünya