İşsizlik

İşsizlik

Son dakika İşsizlik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İşsizlik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İşsizlik haber sayfamızda...

İşsizlik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.626 işsizlik haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Tek hane için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Tek hane için tarih verdi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Amasya'daki programının ardından Ankara'da, Ankara Sanayi Odası 60'ıncı Kuruluş Yılı Ödülleri programı kapsamında düzenlenen iftara katıldı. Programa Yılmaz'ın yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok da katıldı.
18.03.2024 Gündem
'Ülkemizin gücü, büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor'
'Ülkemizin gücü, büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ülkemizin gücü, büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor. 'Kalkınma, yerelden başlar' hakikatine istinaden yerelde ne kadar güçlü olursak; genel icraatlarımızın da o derece güçlü olacağına inanıyoruz" dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Altındağ ilçesindeki Hüseyingazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katıldı
17.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Türkiye trilyon dolarlık ekonomiler ligine katılmış oldu
Cevdet Yılmaz: Türkiye trilyon dolarlık ekonomiler ligine katılmış oldu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçen yıl itibariyle Türkiye ekonomisinin 1 trilyon 119 milyar dolar bir büyüklüğe ulaştığını belirterek, "Türkiye olarak yine son 21 yıla baktığımızda, ortalama yıllık büyüme hızımız yüzde 5.4 olmuş, dünyadan 1.8 puan daha yüksek büyümüşüz. Bir yıl için belki bu çok büyük bir rakam değil diyebilirsiniz ama bu 21 bir yıllık dönem için birikimli olarak baktığımızda Türkiye'yi dünyada farklı bir yere taşıdığını da ifade etmek isterim" dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Milletten oy alamıyor, nereye gitse emekli, memur, işçi, çiftçi tepki gösteriyor. Nereye gitse Gazze'yi soruyorlar. 'İsrail ile neden ticarete devam ediyorsunuz' diyorlar. Bu tabloyu manzarayı görüyor. Anketlere bakıyor. Oylar kartopu gibi eriyor. Gelmiş Yeniden Refah adayını geri çekecekmiş de bize destek olacakmış. Ne münasebet. Herkes çalışacak, herkes millete kendisini anlatacak, hizmet yarışına girecek ve milletimiz özgür iradesiyle kimi istiyorsa onu seçecek" dedi.
16.03.2024 Gündem
ABD'de mortgage başvuruları arttı
ABD'de mortgage başvuruları arttı ABD'de mortgage başvuruları önceki hafta başladığı yükselişini geçen hafta da devam ettirdi. 30 yıllık faiz bir aylık aranın ardından yeniden yüzde 7 seviyesinin altına geldi.
13.03.2024 Uzmanpara
Yeni istihdama destek almayı kolaylaştırıyor
Yeni istihdama destek almayı kolaylaştırıyor İŞKUR’un en az beş çalışanı olan her ölçekten şirketin başvurabildiği İşbaşı Eğitim Programları (İEP) kapsamında yeni istihdam edilen kişilerin asgari ücret üzerinden maaş ve sigortaları 3 ila 9 ay arasında değişen sürede karşılanıyor.
15.03.2024 Kobi
‘Dövizde yaşanan dalgalanma geçici’
‘Dövizde yaşanan dalgalanma geçici’ Döviz piyasasında son dönemde yaşanan dalgalanmanın geçici olduğunu belirten Bakan Mehmet Şimşek, Merkez Bankası’nın elindeki tüm araçları kullanarak enflasyon beklentilerini sabitleme kararlılığında olduğunu kaydetti.
12.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 'işsizlik' açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 'işsizlik' açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TÜİK'in açıkladığı Ocak ayı işsizlik rakamlarını değerlendirdi.
11.03.2024 Ekonomi
İşsizlik rakamları belli oldu
İşsizlik rakamları belli oldu Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %9,1 seviyesinde gerçekleşti
11.03.2024 Ekonomi
Ocak ayı işsizlik rakamları açıklandı
Ocak ayı işsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı ocak ayında %9,1 seviyesinde gerçekleşti.
11.03.2024 Uzmanpara
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, milyonlarca çalışanın merakla beklediği 'asgari ücrete ara zam gelecek mi' sorusuna cevap verdi. Avdagiç "Enflasyonu aşağıya çekeceksek; hiçbir şeye dokunmadan, hiç kimsenin konfor alanına giriş yapmadan bunu dünyada başaran hiçbir ülke yok. Enflasyonu düşürmenin belli kuralları, kaideleri, konseptleri var" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! 'Bizim için temel öncelik'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! 'Bizim için temel öncelik' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz canlı yayında soruları yanıtladı. Enflasyonla ilgili mesaj veren Cevdet Yılmaz, "Enflasyon bizim için temel öncelik. Milletin önceliği neyse bizim de önceliğimiz o." dedi. Yüzde 25 kira düzenlemesiyle ilgili olarak Yılmaz, "Enflasyonun gidişine, kiralardaki gidişata bakılarak bir karar verilecektir. İhtiyat ortadan kalkınca yeni bir değerlendirme yapılır. Etki analizi yapılacak ona göre hükümetimiz bir karar verecektir." açıklamasında bulundu.
9.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan 'tarihte ilk kez' diyerek duyurdu: Milli gelirimiz bir trilyon doları aştı
Bakan Işıkhan 'tarihte ilk kez' diyerek duyurdu: Milli gelirimiz bir trilyon doları aştı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Arnavutköy’de iş insanları ile bir araya geldi. Bakan Işıkhan, "Dolar bazında milli gelirimiz Türkiye tarihinde ilk kez bir trilyon doları aştı” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
ABD'de tarım dışı istihdam belli oldu
ABD'de tarım dışı istihdam belli oldu ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını bu seviyelerde ne kadar tutacağının işaretlerinin alınacağı tarım dışı istihdam verisi, piyasa beklentilerinin üzerinde geldi.
8.03.2024 Uzmanpara
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz ABD Başkanı Joe Biden, görevi dönemindeki üçüncü 'Birliğin Durumu' konuşmasını bugün düzenlenen ABD Kongresi oturumunda gerçekleştirdi. 
8.03.2024 Dünya
Turgut Altınok: 'Benden proje beklemeyin' diyen bir belediye başkanı var
Turgut Altınok: 'Benden proje beklemeyin' diyen bir belediye başkanı var AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara’nın Sincan ilçesinde Başkent Organize Sanayi Yönetimi ile bir araya geldi.
6.03.2024 Gündem
Avustralya'da büyüme hız kaybediyor
Avustralya'da büyüme hız kaybediyor Avustralya ekonomisinde büyüme 2023 yılının son çeyreğinde yavaşlamaya devam etti ve özellikle Avustralya Merkez Bankası'nın (RBA) daha fazla faiz artırımının mümkün olabileceği yönündeki son yorumlarını yerine getirmesi halinde, sert inişin yaklaştığı endişelerini artırdı.
6.03.2024 Uzmanpara
Çin yönetimi yüzde 5 büyüme hedefliyor
Çin yönetimi yüzde 5 büyüme hedefliyor Çin Ulusal Halk Kongresi'nin açılışında konuşan Başbakan Li, yıllık büyüme hedefinin yüzde 5 civarında olduğunu açıkladı. Çin, askeri harcamaların ise yüzde 7,2 artırılmasını öngörüyor.
5.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın karşısında Millet İttifakı'ndan çok daha güçlü durumda olan Türkiye İttifakı olduğunu söyledi. Özel, "Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevi, Sünni ayırmayan Türkiye İttifakı, Türkiye'nin geleceğin garantisidir" dedi.
4.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: İş kanununu revize edeceğiz
Bakan Işıkhan: İş kanununu revize edeceğiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'deki konuşmasında, "Şu an iş kanunumuzu güçlendirme, revize etme sürecindeyiz. Mevzuatı daha da güçlendirip, çalışma barışına, sosyal diyalog, istihdam ve iş gücü piyasası gidişatına olumlu yönde katkı sağlayarak Türkiye'nin çalışma hayatını yüzyıllık vizyonumuza yakışır hale getireceğiz" dedi.
2.03.2024 Ekonomi
Almanya'da işsizlik oranı değişmedi
Almanya'da işsizlik oranı değişmedi Almanya'da işsizlik oranı sabit kaldı. Ekonomide yavaşlamaya rağmen iş gücü piyasası sağlam durumda.
29.02.2024 Uzmanpara
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türk Lirası daha cazip hale getirecek bir politika izliyoruz”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türk Lirası daha cazip hale getirecek bir politika izliyoruz” Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temasları kapsamında Türk iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra Türk ve Kıbrıslı toplumların temsilcileriyle bir araya geldi.
28.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İşsizlik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.