İşsizlik Maaşı

İşsizlik Maaşı

Son dakika işsizlik maaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan işsizlik maaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan işsizlik maaşı haber sayfamızda...

İşsizlik Maaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.440 işsizlik maaşı haberi bulunmuştur.
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Altındağ ilçesindeki Hüseyingazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katıldı
17.03.2024 Gündem
Yeni istihdama destek almayı kolaylaştırıyor
Yeni istihdama destek almayı kolaylaştırıyor İŞKUR’un en az beş çalışanı olan her ölçekten şirketin başvurabildiği İşbaşı Eğitim Programları (İEP) kapsamında yeni istihdam edilen kişilerin asgari ücret üzerinden maaş ve sigortaları 3 ila 9 ay arasında değişen sürede karşılanıyor.
15.03.2024 Kobi
2024 İŞSİZLİK MAAŞI NE KADAR? YENİ İŞSİZLİK MAAŞI TABAN - TAVAN hesaplama nasıl yapılır, şartlar neler?
2024 İŞSİZLİK MAAŞI NE KADAR? YENİ İŞSİZLİK MAAŞI TABAN - TAVAN hesaplama nasıl yapılır, şartlar neler? İşsizlik aylığı, asgari ücrete bağlı olarak değişen kalemler arasında yer alıyor. Ödenek, sigortalınn son 4 aylık prime esas kazançları göz önünde bulundurularak hesaplanıyor. 2024 Ocak asgari ücret artışları ile beraber yeni senede işsizlik maaşı taban ve tavan ücreti de arttı. Peki, işsizlik maaşı kaç TL oldu?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
İŞSİZLİK MAAŞI NE KADAR OLDU? 2024 işsizlik maaşı taban ve tavan ücretleri kaç TL?
İŞSİZLİK MAAŞI NE KADAR OLDU? 2024 işsizlik maaşı taban ve tavan ücretleri kaç TL? İşsizlik maaşının ne kadar olduğu, binlerce işsizlik maaşı alan vatandaş tarafından merak ediliyor. 2024 asgari ücret zammının belli olmasının ardından işsizlik maaşları da artış gösterecek. Peki, 2024 işsizlik maaşı ne kadar oldu?
18.01.2024 Bilgi Rehberi
Yaşlılık Maaşı 2024 Ne Kadar? 65 Yaş Üstü Yaşlılık Aylığı Tutarı Ne Kadar Oldu?
Yaşlılık Maaşı 2024 Ne Kadar? 65 Yaş Üstü Yaşlılık Aylığı Tutarı Ne Kadar Oldu? Sosyal güvencesi olmayan bakıma muhtaç kişilere devlet tarafından verilen yaşlılık maaşı 65 yaş aylığı olarak da bilinmektedir. Üç aylık periyotlarla ödenen yaşlılık maaşı Temmuz ayında yapılan zamla artış gösterdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başvuru şartlarını taşıyan kişilere ödenen 65 yaş aylığı miktarı merak konusu oldu. 2024 65 yaş aylığı ne kadar oldu? Yaşlılık maaşı ne kadar? Yaşlılık maaşı ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
9.01.2024 Ekonomi
2024 Öğretmen Maaşı Ne Kadar Oldu? Sözleşmeli, Ücretli ve Kadrolu Öğretmenler Ne Kadar Maaş Alıyor?
2024 Öğretmen Maaşı Ne Kadar Oldu? Sözleşmeli, Ücretli ve Kadrolu Öğretmenler Ne Kadar Maaş Alıyor? 2024 memur maaşları belli oldu. Bununla birlikte öğretmen maaşı da netlik kazandı. Milyonlarca öğretmen ve öğretmen adayının merakla beklediği bu kararın ardından öğretmen maaşı araştırma konusu oldu. Kadrolu ve sözleşmeli öğretmen maaşları farklılık gösterirken derecelerine göre de öğretmenlerin maaşı değişiyor. En düşük sözleşmeli ve kadrolu öğretmen maaşları ne kadar? Öğretmen maaşı 2024 ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
İşsizlik Maaşı Ne Kadar? 2024 İşsizlik Maaşı Ne Kadar Oldu?
İşsizlik Maaşı Ne Kadar? 2024 İşsizlik Maaşı Ne Kadar Oldu? Kendi rızası dışında işinden ayrılmak durumunda kalan sigortalı kişilere belirli bir dönem boyunca ve miktarda verilen ödeneğe işsizlik maaşı denmektedir. İŞKUR işsizlik maaşı hesaplaması sigortalının son dört aylık prime esas kazançları dikkate alınarak yapılmaktadır. Ancak işsizlik maaşı almak için yasa gereği karşılanması gereken bazı şartlar bulunur. İşsizlik maaşı ne kadar? 2024 işsizlik maaşı şartları nelerdir? İşsizlik maaşı hesaplama ve başvurusu ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Hemşire Maaşları 2024: Başhemşire ve Hemşireler Ne Kadar Maaş Alır?
Hemşire Maaşları 2024: Başhemşire ve Hemşireler Ne Kadar Maaş Alır? Hastanın ihtiyacı olan tıbbi bakımlarını yerine getiren hemşireler özel ve devlet hastanelerinde çalışabilmektedir. Hemşire maaşları özel veya devlet kurumlarda değişiklik gösterir. Derecelerine göre Ocak ayında memurlara gelen zam ile birlikte hemşire maaşları da netlik kazandı. Hemşireler ne kadar maaş alır? 2024 hemşirelik maaşları ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
2024 Engelli Maaşı Ne Kadar? Engelli Aylığı Başvuru Şartları Nelerdir?
2024 Engelli Maaşı Ne Kadar? Engelli Aylığı Başvuru Şartları Nelerdir? Bakıma muhtaç, kimsesiz, maddi geliri olmayan, kişilere engelli maaşı verilmektedir. Engelli aylığı almak için bazı şartların karşılanması gerekir. Her yıl zamlanan engelli aylığı 2024 yılında da asgari ücrete Temmuz ayında gelen zam ile arttı. Engelli maaşı miktarı merak edilen konular arasında yer aldı. Engelli aylığı ne kadar oldu? 2024 engelli maaşı ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Doktor Maaşları 2024: Aile Hekimi, Uzman, Pratisyen, Doktor Maaşı Ne Kadar?
Doktor Maaşları 2024: Aile Hekimi, Uzman, Pratisyen, Doktor Maaşı Ne Kadar? Sağlık sektörünün en önemli yapı taşları arasında yer alan doktor maaşları uzman, pratisyen, asistan durumlarına göre değişiyor. Unvan farklılıklarının yanı sıra devlet ve özel sektörde görev yapan doktor maaşları da farklılık gösteriyor. Diğer devlet memurları gibi ocak ayında doktor maaşlarına da zam geldi. Aile hekimi, uzman, pratisyen, doktor maaşı ne kadar? 2024 doktor maaşları ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Gözler memur ve emekli maaş zammına çevrildi! İşte masadaki oran...
Gözler memur ve emekli maaş zammına çevrildi! İşte masadaki oran... Asgari ücrete gelen yüzde 49'luk zam sonrası tüm gözler memur ve memur emeklisinin maaşlarına yapılacak zamlara çevrildi. Maaşlara yapılması öngörülen zam oranı belli oldu.
29.12.2023 Ekonomi
YENİ İŞSİZLİK MAAŞI 2024 NE KADAR? İşsizlik maaşı kaç liraya yükseldi? En düşük, en yüksek işsizlik maaşı kaç lira oldu?
YENİ İŞSİZLİK MAAŞI 2024 NE KADAR? İşsizlik maaşı kaç liraya yükseldi? En düşük, en yüksek işsizlik maaşı kaç lira oldu? İşsizlik maaşı asgari ücrete yapılan zammın ardından taban ve tavan ücret değişti. 1 Ocak 2024 tarihinden uygulanacak yeni asgari ücret ile birlikte İşsizlik maaşının taban ve tavan ücreti de değişiklik gösterecek. Brüt asgari ücretin % 80'inden fazla ödenmeyen İşsizlik maaşı en düşük ise Brüt asgari ücretin % 40'ı tutarında ödeniyor. İşte 2024 itibariyle uygulanacak taban ve tavan İşsizlik maaşı tutarları...
28.12.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kritik hedefteki 70 hedef vuruldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kritik hedefteki 70 hedef vuruldu 'Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele ve ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
28.12.2023 Gündem
Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan OVP mesajı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan OVP mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sona erdi.
28.12.2023 Ekonomi
Türkiye denizde AKYA ile vuracak! Yerli torpido gemiyi böyle batırdı
Türkiye denizde AKYA ile vuracak! Yerli torpido gemiyi böyle batırdı Hem denizaltıları hem gemileri vurmak için tasarlanmış su altı roketi AKYA'nın ilk atış testi başarıyla tamamlandı. Test atışında hedef geminin batırıldığı görüntüler paylaşılırken Savunma ve Denizcilik Araştırmacısı Kozan Selçuk Erkan, yerli ve milli AKYA ağır torpidosunu milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
29.12.2023 Gündem
Son dakika: Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkunç kaza! 7 aracın karıştığı kazada 10 ölü, 59 yaralı
Son dakika: Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkunç kaza! 7 aracın karıştığı kazada 10 ölü, 59 yaralı Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı.
28.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Eymen Coli etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Eymen Coli etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. MİT, terörist Eymen Coli'yi etkisiz hale getirirken operasyonun detayları da belli oldu.
28.12.2023 Gündem
Zincirleme kazayla ilgili Bakan Yerlikaya'dan açıklama: İçimizi yaktı!
Zincirleme kazayla ilgili Bakan Yerlikaya'dan açıklama: İçimizi yaktı! Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme kaza ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklama yaptı.
28.12.2023 Gündem
Terör örgütü DEAŞ'a Ankara'da operasyon
Terör örgütü DEAŞ'a Ankara'da operasyon DEAŞ terör örgütü adına faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 10 şüpheli yakalama kararı verildi.
28.12.2023 Gündem
YENİ ZAMLI İŞSİZLİK MAAŞI 2024: İŞSİZLİK MAAŞI NE KADAR OLDU? 📍 İşsizlik maaşı taban ve tavan ücreti! Yeni asgari ücret zammı sonrasında işsizlik maaşı kaç TL'ye çıktı?
YENİ ZAMLI İŞSİZLİK MAAŞI 2024: İŞSİZLİK MAAŞI NE KADAR OLDU? 📍 İşsizlik maaşı taban ve tavan ücreti! Yeni asgari ücret zammı sonrasında işsizlik maaşı kaç TL'ye çıktı? Asgari ücrete yüzde 49 zam yapıldı ve yeni tutarı 17.002 TL oldu. Asgari ücret zammı sonrasında ise gözler işsizlik maaşlarına çevrildi. Asgari ücret zammı sonrasında işsizlik maaşı da değişecek. Peki yeni işsizlik maaşı ne kadar oldu?
28.12.2023 Bilgi Rehberi
Terör örgütüne İstanbul'da operasyon: 22 kişi yakalandı
Terör örgütüne İstanbul'da operasyon: 22 kişi yakalandı İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda 22 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
28.12.2023 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı: Yeni kimlik, pasaport ve ehliyet ücretleri değişiyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: Yeni kimlik, pasaport ve ehliyet ücretleri değişiyor Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği ile değerli kağıtlardaki fiyatlar yeniden belirlendi. Kimlik kartları 130 lira, sürücü belgeleri 990 lira, pasaport defteri 790 liraya yükseldi.
28.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı...
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı... 2024 yılında asgari ücret net 17.002 TL olarak uygulanacak. Bakan Işıkhan, “Bu rakamla net asgari ücrete önceki döneme kıyasla yüzde 49, önceki yıla göre de kümülatif olarak yüzde 100 artış yapıldı” dedi.
28.12.2023 Ekonomi
2023'e damga vuran 6 garip gerçek! Beyni yok ama çarpa çarpa öğrendi
2023'e damga vuran 6 garip gerçek! Beyni yok ama çarpa çarpa öğrendi 'Balık hafızalı', 'kuş beyinli' gibi sıfatları tozlu sayfalara karıştıracak hayvanlar 2023'e damga vurdu. Ezber bozan yeteneklerinin ardındaki gerçeklerle şaşırtan canlılar içerisinde öyle bir tanesi vardı ki akılalmaz zekasıyla insanlık alemine duygusal bir veda bıraktı.
28.12.2023 Yaşam
Her teklifi geri çeviren seyyar dönerci Yeter! 'Bir telefonla yalnız kaldım, hayalim var'
Her teklifi geri çeviren seyyar dönerci Yeter! 'Bir telefonla yalnız kaldım, hayalim var' 8 yaşından 22 yaşına kadar tarlalarda çalıştı. Mezhep farklılığı olduğu için ailesinin sırt çevirdiği eşini bir telefonla kaybettikten sonra eve kapanıp yasını bile yaşayamadı, çünkü okutması ve büyütmesi gereken bir oğlu vardı. Adana'da seyyar dönercilik yaparak hayata tutunan Yeter Şenbaş'ın şimdi ise tek bir hayali var.
28.12.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İşsizlik Maaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.