İstanbul-İzmir Otoyolu

İstanbul-İzmir Otoyolu

Son dakika İstanbul-İzmir Otoyolu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstanbul-İzmir Otoyolu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstanbul-İzmir Otoyolu haber sayfamızda...

İstanbul-İzmir Otoyolu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.338 istanbul-izmir otoyolu haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11.2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum...
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum... 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, onlarca vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanların yolculuğu adeta çileye dönüştü. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. İşte yollarda son durum…
14.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 13 Nisan tarihinde Osmangazi Köprüsü’nden 117 bin 537 araç geçtiğini açıklarken, bu anlamda tüm zamanların rekorunun kırıldığını söyledi.
14.04.2024 Ekonomi
Seyir halindeki lüks otomobil cayır cayır yandı
Seyir halindeki lüks otomobil cayır cayır yandı Bursa Gemlik seyir halindeki lüks otomobil bir anda alev aldı. Alev alev yanan otomobilden sürücü canını son anda kurtardı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na sert sözler: Tutmayın küçük enişteyi karakteri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na sert sözler: Tutmayın küçük enişteyi karakteri İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Haberler
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: İzmir'imizi hızlı trenle tanıştıracağız
Bakan Uraloğlu: İzmir'imizi hızlı trenle tanıştıracağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “İzmir'de AK Parti iktidarlarımız zamanında tam 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yaptık. İzmir'in, biz ulaşım ihtiyacı gayet iyi biliyoruz. Yaptıklarımız var, planladıklarımız var” dedi.
27.01.2024 Gündem
21 yılda 92 milyar liralık yatırım
21 yılda 92 milyar liralık yatırım Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Manisa’da bir dizi incelemelerde bulundu.
6.01.2024 Ege
“Ankara-İzmir hızlı tren projesi 2026 yılında tamamlanacak”
“Ankara-İzmir hızlı tren projesi 2026 yılında tamamlanacak” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Manisa’da yapımına yeniden başlanan Gördes-Akhisar karayolunda incelemelerde bulundu.
5.01.2024 Ekonomi
Skandal görüntü! Direksiyonu bırakıp kokain kullandı: Fırından çıktı taze taze
Skandal görüntü! Direksiyonu bırakıp kokain kullandı: Fırından çıktı taze taze Bursa’da, polisin şüphe üzerine durdurduğu takside  60 gram taş kokain ele geçirilirken, sürücü M.T.K. (25) tutuklandı. Hakkında, ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlamak’ suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan ve yakalanmadan önce İstanbul Boğazı üzerinde, köprüden otomobiliyle geçtiği sırada direksiyon başında kokain kullandığı anların görüntüleri ortaya çıktı.
10.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımları dünya gıpta ile izliyor
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımları dünya gıpta ile izliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'a yapılan köprü ve tünellerle adeta çağ atlatarak, yeniden inşa ettiklerini söyledi.
19.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açılışına katıldı! Yeni yol hizmete açıldı
Bakan Uraloğlu açılışına katıldı! Yeni yol hizmete açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, “Hayata geçirdiğimiz her yeni yol, köprü ve tünel ile üretim, ticaret, kültür ve turizm faaliyetlerini canlandırdık, yeni istihdam alanlarının oluşmasına vesile olduk” dedi.
11.11.2023 Ekonomi
Kıtaları birleştiren dev köprüler...
Kıtaları birleştiren dev köprüler... Cumhuriyetin ilk döneminde, köprü faaliyetlerinde “Günde 2 metre köprü” ilkesi ile özellikle halkın işgücüyle kagir ve betonarme köprüler yapılmıştı. 1924-1947 yılları arasında 166 adet köprü inşa edildi. Karayolları Genel Müdürlüğünün kuruluşuyla köprü çalışmaları hız kazanmış ve 1950-1975 yılları arasında toplam uzunluğu 95 km olan 2.349 adet köprü yapıldı.
28.10.2023 Ekonomi
100 yıllık süreçte hayata geçirilen tünel projeleri…
100 yıllık süreçte hayata geçirilen tünel projeleri… İstanbul’un Avrupa ve Asya yakaları İstanbul Boğazı’nın altından geçen 5.4 km uzunluğundaki iki katlı bir karayolu tüneliyle bağlandı. Ayrıca tünele girişleri sağlamak üzere her iki yakada toplam 9.2 km boyunca karayolu genişletilmesini ve iyileştirilmesi amacıyla planlanmış ve yapımı tamamlanmıştır.
28.10.2023 Ekonomi
İstanbul-İzmir arası artık 3,5 saat
İstanbul-İzmir arası artık 3,5 saat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu İstanbul-İzmir Otoyolu ile iki kentin arasındaki seyahat süresinin 5 saat kısaldığını dile getirdi.
28.10.2023 Ekonomi
Muğla ve İstanbul-İzmir Otoyolu'nda kahreden haberler! 3 kişi öldü
Muğla ve İstanbul-İzmir Otoyolu'nda kahreden haberler! 3 kişi öldü Muğla ve İstanbul-İzmir Otoyolu'ndan peş peşe kaza haberleri geldi. 3 kişinin öldüğü kazalarda toplam 14 kişi de yaralandı. İşte haberlerin ayrıntıları...
20.09.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Proje AB ile ortaklığımızı önemli kılacak
Bakan Uraloğlu: Proje AB ile ortaklığımızı önemli kılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Basra Körfezi'ni Türkiye üzerinden Avrupa'ya bağlayacak Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
19.09.2023 Ekonomi
Kayseri'de kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı
Kayseri'de kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı Kayseri’de, alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı otomobilin bariyerlere çarptığı kazada 4 kişi yaralandı.
18.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul-İzmir Otoyolu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.