İstanbul Moda Akademisi

İstanbul Moda Akademisi

Son dakika istanbul moda akademisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istanbul moda akademisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istanbul moda akademisi haber sayfamızda...

İstanbul Moda Akademisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 295 istanbul moda akademisi haberi bulunmuştur.
SEÇKİN PİRİLER KİMDİR, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 Seçkin Piriler hayatı ve kariyeri...
SEÇKİN PİRİLER KİMDİR, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 Seçkin Piriler hayatı ve kariyeri... Seçkin Piriler, Survivor 2023'te yarışıyor. Ünlü manken, sunucu, şarkıcı ve oyuncu hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler "Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusuna cevap arıyor. Seçkin Piriler evli mi, eşi kim? soruları da öne çıkıyor.
17.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tarımcı aile Demet Evgar, marka yüzü olduğu Lay’s ile birlikte temsili patates hasadı gerçekleştirdi...
15.10.2022 Cadde
Hazır giyim sektöründe dijital dönüşüm projesi
Hazır giyim sektöründe dijital dönüşüm projesi İHKİB'in 2018’de başlattığı ‘Tasarımdan Üretime: Türkiye’de Hazır Giyim Sektörünün Dijital Dönüşüm Projesi’nde önemli bir süreç tamamlandı. Türkiye ve AB mali iş birliği çerçevesinde finanse edilen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Rekabetçi Sektörler Programı altında uygulanan 10,4 milyon euro hibe desteği yürütülen projenin ‘merkez üssü’ konumundaki Dijital Dönüşüm Merkezi (DDM), hazır giyim ihracatçılarının hizmetine hazır hale getirildi.
25.03.2022 Ekonomi
Fashion Week Istanbul: Sezgi Tüzel 2022-23 Sonbahar-Kış “The Other” koleksiyonu
Fashion Week Istanbul: Sezgi Tüzel 2022-23 Sonbahar-Kış “The Other” koleksiyonu 2015 yılında mezun olduğu İstanbul Moda Akademisi’nin düzenlediği karma defile ile moda haftasında yer alarak profesyonel tasarımcılık hayatına başlayan Sezgi Tüzel, 2022-23 Sonbahar-Kış “The Other” koleksiyonunda kadın ve erkeğin birlikteliğinin yarattığı güçten yararlanıyor.
15.03.2022 Moda
Moda yavaşladı, ya siz?
Moda yavaşladı, ya siz? Artık satın almak out, kiralamak in. Trendler değil, çevre duyarlılığı başı çekiyor. Satın alacaksak bile ikinci el tercihler öne çıkıyor. Modanın ezberlerini bozan bu dönüşümü, sektörün önde gelen isimleri yorumluyor
21.11.2021 Pazar
Niyazi Erdoğan 2021 Sonbahar/Kış koleksiyonunda Hürkuş’tan ilham alıyor
Niyazi Erdoğan 2021 Sonbahar/Kış koleksiyonunda Hürkuş’tan ilham alıyor Niyazi Erdoğan’ın 2021 Sonbahar/Kış koleksiyonu, geçmiş sezonlarda olduğu gibi lokal değerlere atıfta bulunarak, bu kez “İstikbali göklerde arayan” Baştayyareci Vecihi Hürkuş’tan ilham alıyor. Tasarımcının Fashion Week Istanbul (FWI) kapsamında hazırladığı koleksiyon, Türk havacılık tarihinin bu özel kahramanına da bir saygı duruşu niteliğinde.
13.04.2021 Moda
Fashion Week başlıyor
Fashion Week başlıyor Fashion Week Istanbul, moda sektörünün profesyonellerini Türkiye sınırlarının dışına taşımaya hazır. Dijital olarak gerçekleşecek moda haftası, 13 - 16 Nisan tarihleri arasında www.fashionweek.istanbul adresinden takip edilebilecek.
13.04.2021 Ekonomi
Fashion Week Istanbul için geri sayım başladı!
Fashion Week Istanbul için geri sayım başladı! Bu sezon 13-16 Nisan tarihleri arasında dijital olarak gerçekleşecek Fashion Week Istanbul, modanın görsel sanatla buluştuğu kısa filmlerle sınırları aşmaya ve tüm dünya ile buluşmaya hazır. İstanbul’un evrensel ve birleştirici yönünden ilham alarak çok sesli bir atmosferle karşımıza çıkacak olan Fashion Week Istanbul, kapsayıcılığı ile yaratıcı dünyanın buluşma noktası olacak.
11.04.2021 Moda
Fashion Week Istanbul’a geri sayım
Fashion Week Istanbul’a geri sayım Türk modası ve sektörün yaratıcılarını tüm dünyaya taşıyan Fashion Week Istanbul, bu sezon 13-16 Nisan tarihleri arasında dijital olarak gerçekleşecek.
11.04.2021 Pazar
2021'de çantada "en"ler ön planda
2021'de çantada "en"ler ön planda 2021'in çanta trendlerini, çantanın olmazsa olmazlarını, marka hikayesini ve çok daha fazlasını tasarımcı Nilüfer Demirci ile konuştuk.
27.11.2020 Aksesuar
İstanbul’un ilk dijital moda haftası
İstanbul’un ilk dijital moda haftası Bu sezon tamamen dijital platformlar üzerinden gerçekleştirilen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, tüm modaseverlere ekran başından ön sırada defile izleme heyecanı yaşattı
17.10.2020 Cumartesi
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da ikinci gün
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da ikinci gün Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un (MBFWI) tamamen dijital platformlar üzerinden Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) desteği ile gerçekleşecek 15. sezonu dün saat 11:45'te T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, Istanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle’nin konuşmalarıyla başladı.
13.10.2020 Stil
Mercedes Benz Fashion Week Istanbul'da birinci gün
Mercedes Benz Fashion Week Istanbul'da birinci gün Mercedes Benz Fashion Week Istanbul Digital bugün başlıyor!
12.10.2020 Moda
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un tanıtım filmi tüm dünyada yayınlanacak
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un tanıtım filmi tüm dünyada yayınlanacak Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un (MBFWI) 12-16 Ekim tarihleri arasında, Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) desteği ile tamamen dijital platformlar üzerinden gerçekleşecek olan 15. sezonu için Türkiye’nin benzersiz destinasyonlarında bir tanıtım filmi çekildi. Türk moda sektörünün en önemli etkinliği olan MBFWI kapsamında hem Türk tasarım gücünü öne çıkaran hem de ülkemizin kültürel ve tarihi değerlerine atıfta bulunan tanıtım filmi global çapta farklı platformlarda yayınlanacak.
6.10.2020 Stil
“Tünelin ucunda ışık var”
“Tünelin ucunda ışık var” 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonu için Birinci Dünya Savaşı’ndan ve İspanyol gribi salgınından ilham alan Bora Aksu, üç bölüme ayrılan koleksiyonuyla “tünelin ucunda ışık var” mesajı veriyor.
26.09.2020 Cumartesi
Galataport İstanbul moda dünyasına ev sahipliği yapıyor
Galataport İstanbul moda dünyasına ev sahipliği yapıyor KARAKÖY sahil şeridini 200 yıl sonra halkın erişimine açıp turizmden kültür-sanata kadar yaşamın her alanına dokunacak bir dünya projesi olan Galataport İstanbul, moda dünyasını 15. Mercedes- Benz Fashion Week Istanbul (MBFWI) çekimleri ile ağırlıyor.
İstanbul Moda Haftası'nın 15. sezon tarihleri açıklandı
İstanbul Moda Haftası'nın 15. sezon tarihleri açıklandı Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un yeni sezonu tamamen dijital platformlarda gerçekleşecek.
17.08.2020 Stil
Moda Akademi’de eğitimler sürüyor
Moda Akademi’de eğitimler sürüyor İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğinde Kasım 2019’da başlayan ‘Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EHKİB) Moda Gelişim Akademisi’ eğitimleri pandemi süresince de aksamadan online devam ediyor...
28.05.2020 Ege
İstanbul Moda Haftası corona virüs nedeniyle iptal edildi
İstanbul Moda Haftası corona virüs nedeniyle iptal edildi Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar-Kış 2020/21 sezonu corona virüs tedbirleri nedeniyle iptal edildi.
17.03.2020 Stil
İstanbul Moda Haftası ertelendi
İstanbul Moda Haftası ertelendi 16-20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul ertelendi.
28.02.2020 Moda
Gülnur Güneş kimdir, kaç yaşında?
Gülnur Güneş kimdir, kaç yaşında? Gülnur Güneş, 19 Ekim Cumartesi akşamı Yiğit Doğan Çelik ile dünya evine girdi. Magazin dünyasında bbüyük yankı uyandıran düğünde Tarkan ve Ebru Gündeş birlikte sahne aldı. Magazin dünyasında büyük yankı uyandıran düğünün ardından Gülnur Güneş kimdir sorusu gündeme geldi. Peki Gülnur Güneş kimdir?
21.10.2019 Gündem
Gülnur Güneş kimdir? Kaç yaşında? Nereli?
Gülnur Güneş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Modacı Gülnur Güneş dün gece Yiğit Doğan Çelik ile hayatını birleştirdi. Çiftin düğününde Ebru Gündeş ile Tarkan sahne aldı. Bu gelişme sonrası ise Gülnur Güneş hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı.
20.10.2019 Gündem
Genç yetenekler  ayakta alkışlandı
Genç yetenekler ayakta alkışlandı İstanbul Moda Akademisi mezunları arasından seçilen New Gen tasarımcıları, ‘Pioneering Designers I’ adlı defileyle Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul podyumunda yer aldı.
11.10.2019 Cadde
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul etkinlik takvimini açıklıyor
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul etkinlik takvimini açıklıyor Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2020 sezonu 8-11 Ekim 2019 tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşecek. Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik, aynı zamanda İstanbul'da moda haftasının 10. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.
30.09.2019 Kültür Sanat
Öğrenciler o bölüme akın etti!
Öğrenciler o bölüme akın etti! Hazır giyim ve Konfeksiyon, Tekstil ve Hammaddeleri, Deri ve Deri Mamulleri İhracatçı Birlikleri ile Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası tarafından hayata geçirilen “Tekstil Mühendisliği Burs ve İstihdam Projesi" meyvelerini verdi, giriş puanları yükselirken bölüm kontenjanları da yüzde 92 oranında doldu.
20.08.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Moda Akademisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.