"İnsan eti yemek istemiyorum!"
"İnsan eti yemek istemiyorum!" Anestezi etkisi altında olan genç kadın, "İnsan eti yemek istemiyorum" diye ağlarken, bir yandan da "Ben vampir değilim" diye isyan etti...
11.09.2019 İlginç Videolar
110 yaşında gibi görünüyor
110 yaşında gibi görünüyor Hindistan’da yaşayan 14 yaşındaki Ali Hüseyin, hastalığı yüzünden 110 yaşındaki bir insanın görünümüne sahip...
11.09.2019 Haberler
Burcu Esmersoy'dan babasına şok sözler!
Burcu Esmersoy'dan babasına şok sözler! Burcu Esmersoy'un babası Timur Esmersoy, 9 yıldır görüşmediği kızına ateş püskürdü. Kızının kendisi için ’Her akşam dua ediyorum senin düşmüş halini görmek için. Allah senin belanı vermiş daha da verecek' dediğini söyleyen Timur Esmersoy, "Burcu cenazeme gelmesin." dedi.
11.09.2019 Televizyon
Hollanda'yı karıştıran Türk baba konuştu
Hollanda'yı karıştıran Türk baba konuştu Hollandalı eşinin, kızlarına yemek yemediği için insanlık dışı muamelede bulunmasını görüntüleyen ve ardından internet üzerinden yayımlayan kişinin görüntülerdeki çocukların Türk asıllı babası olduğu ortaya çıktı. Baba Ahmet Pamuk, “Eşim beni de tehdit ediyordu, sesimi duyurmak için başka çarem yoktu” dedi.
11.09.2019 Haberler
Hasan Kaçan ve Necati Şaşmaz'dan açıklamalar
Hasan Kaçan ve Necati Şaşmaz'dan açıklamalar Tiyatro sanatçısı Hasan Kaçan: "Madem karşılıklı adımlar atılıyor, özellikle Gezi Parkı'ndaki kardeşlerimizin de bu adıma karşılık vermelerini bekliyorum" "Bu işin gayet yumuşak bir şekilde sonlanması, oradaki kardeşlerimin ve tabi ki arzuları doğrultusunda sonlanmasını canı gönülden istiyorum. Bu konudaki dileklerimizi, arkadaşlarımızın dileklerini de Sayın Başbakana ilettik" Oyuncu Necati Şaşmaz: - "Gezi Parkına neden gitmem, şundan gitmem; bir yerde 'ben Atatürk'ün askeriyim', diğer yerde 'ben örgütün askeriyim' diyenlerle aynı yeri paylaşmak Atatürk'e bile hakarettir aslında, o yüzden orada bana göre kültür yozlaşması yapılmakta, değerlerimizin içi boşaltılmaya çalışılıyor diye düşünüyorum"
11.09.2019 Haberler
Tek amacı kocasına bir eş bulabilmek
Tek amacı kocasına bir eş bulabilmek Batman'da ölümcül hastalığa yakalanan genç kadın, büyük bir fedakârlık göstererek, ölmeden önce çocuklarına ve kocasına bakabilecek iyi bir üvey anne arıyor.
11.09.2019 Haberler
90 metrelik direğin tepesinden inmiyor
90 metrelik direğin tepesinden inmiyor TEKİRDAĞ’da bir GSM operatörünün 90 metre uzunluğundaki baz istasyonu direğinin tepesine çıkan, adını ve niçin çıktığını söylemeyen ve yanına kimseyi yaklaştırmayan 40 yaşlarındaki bir erkek, jandarma, itfaiye ve AFAD ekiplerini alarma geçirdi. Direğe tırmanan kişiyi indirmek için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
11.09.2019 Haberler
Cinsiyet değiştirdi, ölüm tehditleri alıyor
Cinsiyet değiştirdi, ölüm tehditleri alıyor Yaklaşık 1 yıldır oyunculuğa ara veren 26 yaşındaki Nil Erkoçlar’ın ameliyatla erkek olup ismini Rüzgar olarak değiştirmesinin yankıları sürüyor.
11.09.2019 Haberler
Koruyucu aileden gözyaşartan fedekarlık
Koruyucu aileden gözyaşartan fedekarlık Zonguldak Ereğli'de, koruyucu aile olarak Ankara'da çocuk yuvasından evlat edinen Sezer çifti, 3 yaşında engelli olduğunu öğrendikleri Cumhur'a, 35 senedir kendi çocukları gibi bakıyor. Yuva tarafından, küçük yaşlarda geri alınmak istenen Cumhur'u vermeyen aile, 'Ona bir şey olursa Ereğli'ye sığmayız' diyerek sevgilerini ifade ettiler.
11.09.2019 Haberler
Öldüren başağrısı
Öldüren başağrısı AYDIN’da bir süredir şiddetli baş ağrısından şikayet eden 54 yaşındaki Hayriye Yeşil, oğluyla oturduğu 4’üncü kattaki evinin penceresinden atlayıp yaşamına son verdi. Gözyaşı döken 24 yaşındaki Ümit Yeşil, "Annem baş ağrısından şikayet ediyordu. Yatmadan önce ’Ben bu ağrıyla daha fazla yaşamak istemiyorum’ demişti" diye konuştu.
11.09.2019 Haberler
Yalovada kızdıran anket
Yalovada kızdıran anket YALOVA’daki bir okulda öğrencilere verilen dini soruları içeren anket, Romanlar’ın tepkiye neden oldu.
11.09.2019 Haberler
Erköseoğlu davası yeniden Adli Tıp'ta!
Erköseoğlu davası yeniden Adli Tıp'ta! İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi, Adli Tıp Genel Kurulu’ndan, ”Erköseoğlu’nun başının arkasındaki morluğun düşmeden önce mi, düşmeden sonra mı oluştuğu, düşmeyle meydana gelmesinin mümkün olup olmadığı” hususlarında rapor alınmasına karar verdi
11.09.2019 Haberler
Perwer:"Trabzon'da da konser vermek istiyorum"
Perwer:"Trabzon'da da konser vermek istiyorum" Söylediği şarkılardan dolayı 37 yıldır ülkesine dönemediğini söyleyen Kürt müziğinin önde gelen sanatçılarından Şivan Perwer, yararlı olmak için doğduğu topraklara artık gitmek istediğini söyledi. Perwer, sadece Diyarbakır’da değil Trabzon’da da konser vermeyi hayal ettiğini dile getirdi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri