Djurgarden şampiyon oldu binlerce taraftar sahaya akın etti!
Djurgarden şampiyon oldu binlerce taraftar sahaya akın etti! Djurgarden'ın, İsveç Ligi'nde şampiyonluğunu ilan ettiği dakikalarda tribünlerdeki binlerce taraftar sahaya böyle girdi. Büyük coşku içerisinde sevinçlerini yaşanan taraftarların bu anları sosyal medyada çok konuşuldu.
10.11.2019 Futbol
Larsson golü attı, bu sevinçle kırmızı kartı yedi!
Larsson golü attı, bu sevinçle kırmızı kartı yedi! İsveç Ligi'nde Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Malmö, son dakikaya 1-0 önde girdiği AIK Stockholm maçında Sebastian Larsson'un serbest vuruş golüyle yıkıldı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Ancak Larsson'un Malmö yedek kulübesine karşı yaptığı gol sevinci nedeniyle kırmızı kart görmesi maça damga vuran olay oldu.
31.10.2018 Futbol
Henrik Larsson'un oğluna saldırdılar!
Henrik Larsson'un oğluna saldırdılar! İsveç Ligi'nin son hafta maçında Helsingborg evinde Halmstad'a 2-1 mağlup olarak Play-out'a kaldı. 83'te golü atan fakat daha sonra yenilen 2 gole engel olamayan Jordan Larsson ise maç sonu taraftarların hedefindeydi. Yüzleri maskeli taraftarlar, Jordan'ın yanına gelip formasını çıkarttılar.
21.11.2016 Futbol
Milyonda bir olacak olay! Aynı adam aynı maçta...
Milyonda bir olacak olay! Aynı adam aynı maçta... İsveç Ligi'nde Malmö, Elfsborg'u konuk etti. Maça Malmö'nün yıldız ismi Markus Rosenberg'in adeta direkte patlayan rövaşata denemesi damga vurdu.
13.09.2015 Futbol
Korkunç sakatlık!
Korkunç sakatlık! İsveç 2. Lig'te Kalmar ile Norrkoping arasında oynanan maçta Markus Thorbjörnsson suratına aldığı diz darbesi sonrası yerde kaldı. 5 dakika boyunca baygınlık geçiren Markus ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
11.05.2014 Futbol